ژن بیماری زای کلیه - پرسش 8677
آرام یکشنبه ۳۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 321 کلیه
با سلام
اقای دکتر برای تشخیص و شناسایی کسانی ک پدر یا مادر یا فامیل های درجه یک مبتلا ب بیماری کلیوی بودن یا هستن چه روش ازمایشگاهی وجود داره؟ منظور برای تشخیص به موقع و پیشگیری از وقوع ان؟جدا از ازمایشات ادرار و خون و سونو گرافی ایا ازمایش ژنتیکی مبنی بر شناسایی زود هنگام ان وجود داره؟
یعنی قبل ابتلا ب ان بیماری جلوش گرفته بشه و کار به دیالیز و پیوند نرسه؟ ژن که باعث بیماری وراثتی کلیه میشه چه نام داره؟ایا وابسته به جنس هست؟ ایا وابسته به کروموزوم x هست؟ از نظر غالب یا مغلوب بودن چطور تشخیص داده میشه؟
ببخشید سوال طولانی شد لطفا توضیح کاملی ارائه بفرمایید سپاسگزارم...-
دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش)
بررسی قبل از ازدواج
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.