انحنای مادرزادی آلت تناسلی - پرسش 5249
علی دوشنبه ۲۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 کجی آلت تناسلی
سلام جناب آقای دکتر کرمی
واقعا خدا اجرتون بده که وقت میذارید و بطور رایگان پاسخ مراجعه کنندگان رو میدید. انشاله که همیشه سلامت و سربلند باشید.
ببخشید جناب دکتر من ۲۹ سالمه و مجردم. از کوچکی احساس میکردم آلتم انحنای رو به پایین داره. ولی بخاطر کم رویی به دکتر مراجعه نکردم. تا اینکه دوماه پیش به دکتر کلیه مراجعه و پس از معاینه، آمپول پاپاورین رو گفت تهیه کن و مراجعه کن که مجددا بخاطر کم رویی مراجعه نکردم.
اندازه آلتم خوبه و سفت هم میشه اما بطور مادرزاد انحنای رو به پایین داره دقیقا شبیه موز (با عرض معذرت). میترسم در آینده در رابطه زناشوییم تاثیر بگذاره.
خواستم بنده رو راهنمایی کنید و بنظرتون چکار کنم؟؟
با تشکر
اگر پاسخ هم به ایمیل بنده ارسال نمایید سپاسگذار حضرتعالی خواهم بود.-
دکتر حسین کرمی
یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
نه نگران نباشید -
علی دوشنبه ۲۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
با سلام و احترام و تشکر از پاسخگویی جنابعالی
جناب آقای دکتر فقط میخواستم ببینم با جراحی آلت تناسلی میشه انحنا رو برطرف کرد؟ و آیا جراحی آلت عوارض خاصی دارد یا خیر؟
با تشکر
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
درمان واریکوسل با دارو
هیدروسل
درمان زگیل تناسلی مردان
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

