اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

خارش در ناحیه تناسلی - پرسش 782614

  • تصویر کاربر علی1802 چهارشنبه ۵ آذر ۴( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 251 زگیل تناسلی
    با سلام وقت بخیر روز شنبه هم خدمتتون سوالمو ارسال کردم ولی نتونستم عکس هامو بارگزاری کنم مجدد سوال جدید گذاشتم جناب دکتر من زمانی قرص ناپروکسن و داکسی سایکلین ( برای درمان نه همیشگی با اولم نمیدونستم اصلا دلیلش چیه و برای دفعه های بعد فهمیدم بابت این قرص ها بوده)مصرف می کنم چند ساعت بعد در ناحیه الت تناسلی مخصوصا در سر آلت دچار خارش میشم و بعد از 2 روز کاملا حالت کبود و بعدم ابله های کوچک و بعدشم ممکنه زحم و عفونت مشه میشم و دکترم رفتم فقط بهم قرص بتامتازون و امپول دگزا دادند و پماد تتراساکلین دادند استفاده کردک خیلی زمان برده تا خوب شدم تقریبا سه الی 4 هفته طول کشید واقعا جناب دکتر خلی برام سخته زجرآوره تا خوب میشم ولی درد ندارم راه حل شما چیست . تقریبا تو این دوسال اخیر تا امروز بار سوم اینجوری شدم هیچ سابقه ایی قبلا نداشته که اینجوری بشم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ آذر ۴( 10 ماه پیش)
      دوست عزیز شما به خاطر مصرف این داروهایی که گفتین و احتمالاً همین داکسی سایکلین دچار واکنش‌های دارویی می‌شید و این عوارض اتفاق می‌افته ارویی که باعث این اتفاق می‌شه رو اصلاً نباید مصرف کنید و هر بار این اتفاق افتاد باید سریعا به اورژانس پوست مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر علی1802 سه شنبه ۴ آذر ۴( 10 ماه پیش)
      سلام ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ آذر ۴( 10 ماه پیش)
      🌺
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
Rate this post

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

درمان واریکوسل با دارو

هیدروسل

درمان زگیل تناسلی مردان

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب