ساس و گال - پرسش 754633
جواد یکشنبه ۱۵ تیر ۴( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 5 بیماریهای جنسی
سلام دکتر ماه قبلی خوابگاه محل کار من عوض شد و وقتی جابجا شدیم خوابگاه جدید متاسفانه دچار ساس شدم به تشخیص دکتر پوست. تمام پایین تنه و دور شکمم را گرفته بود.
مدتی پماد های کالامین و پرمترین و زینک اکساید و هنگام حمام از صابون گوگرد استفاده کردم و تمام بدنم خوب شد بجز ناحیه تناسلی که هنوز همون دونه ها و خارش های شدید و التهابات باقی مانده. دیگر از آن موقع پمادی مصرف نمی کنم.
خیلی اذیت هستم و مدتی هم هست سر آلتم یه حالت زبر یا پوست پوست پیدا کرده و دونه های تقریبا بنفشی هم در کشاله ران هم پیداست که خارش دارند. عکس هم بارگزاری کرده ام که بهتر متوجه بشید. خیلی موقع کار کردن و فعالیت اذیت هستم. لطفا راهنمایی بفرمایید.-
دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ تیر ۴( 3 روز پیش)
باید به متخصص پوست مراجعه کنید و از نزدیک زیر نور مخصوص معاینه بشید
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.