لیست پرسشها (2,978 پرسش)
hassan یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
سلام آقای دکتر
حدود سه ماه که دچار کم تحرکی آلت هستم (خیلی کم آلت راست می شه ) و همچنین از آن زمان مایع منی من نسبت به قبل کم شده است . رفتم دکتر برام قرص آفرودیت و ویتامین نوشت - البته گفتند واریکوسل نداری و برام آزمایش نوشتند (نظر شون این بود که به خاطر روحی روانی هست که اینطور شدی)
نظر شما چیست؟
volume 3
ph 7.8
sperm count 80
liquifaction time 20
%motile 55
%normal form 50
viscosity Increased
: motility
grad1 10%
grad2 30%
grad3 60%
w.b.c 10--12
در صورت پاسخ بسیار متشکرم.-
دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
قابل قبول است
-
- خدمت استاد محترم دکتر کرمی عرض سلام و ادب
دختر من میخواهد با آقایی ازدواج کند که عمل وازکتومی را انجام داده 2 سال میگذرد و 38 سال سن دارد. به نظر شما درصد موفقیت این فرد چقدر است؟ آیا اگر عمل موفق نبودهیچ راهی حتی لقاح در مراکز باروری وجود ندارد؟-
دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
خیلی کم وفقط با ایوی اف 10 درصد شاید
-
- سلام آقای دکتر. ممنونم از وقتی که اخصاص دادید و به وسالات قبلی ام پاسخ دادید.
آخرین بار جواب آزمایش اسپرم را واسه شما ارسال کردم که فرمودید خوب است. تعداد 20 میلیون آبرناملیتی 97درصد. حرکت 55 درصد و ...
راستش قصد ما فرزند پسر است. همسر من نزد دکترش رفت و گفت که تعداد اسپرم کم است و بچه حتماً دختر می شود. الان 1 ماهه که قرص کیو10 و کلومیفن می خورم که دکترم تجویز کرده. ایا اینها موثر در افزایش اسپرم هستند؟ راستش طبق برنامه ما 1 ماهه دیگه باید نزدیکی داشته باشیم آیا تا اون موقع تعداد اسپرم ها افزایش پیدا می کنه؟ کلاً چه باید بکنم. مرسی-
دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
ضرر ندارد موثر است
-
- آقای دکتر سلام ممنون از بررسی شما من شهرستان زندگی میکنم از شما خواهش می کنم اگر مقدور هست برای من توضیحات تکمیلی بنویسید و مشکل من را بیشتر شرح دهید و معاینه که حضرتعالی فرمودید از چه جهت است و مشکل من حاد است یا خیر؟؟
با تشکر و سپاس فراوان از شما بزرگوار-
دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
حرکت اسپرمتان مختل است باید معاینه شوید
-
- سلام اقای دکتر اگر واریکوسل فقط خفیف باشه نیاز به عمل هست؟ ایا باعث نازایی قطعی میشود؟
- سلام. خسته نباشید. تشکر و تقدیر از پاسخگویی جامع و کامل شما.من سه ماه گذشته عمل واریکوسل انجام داده و عمل دوطرفه بود هم برای بیضه چپ هم راست- ولی متاسفانه الان با انجام آزمایش گرید A صفر- گرید B 10 درصد- گرید C چهل درصد -گرید D پنجاه درصد بوده است. قرصی هم مصرف نمیکنم.
- با عرض سلام. بنده با مقدار اسپرم حدوداً 14 میلیون و همزمان ناباروری، کاندیدای عمل واریکوسل دوطرفه شدم. الان 6 ماه از انجام این عمل می گذرد و مقدار اسپرم به حدود 8 میلیون کاهش یافته و همراه با کیفیت پایین. الان حدوداً یک الی دو ماه است که قرص های ویتامین ای - ویتامین سی - اوومید، پنتوکسی، استفاده می کنم. دو هفته پیش هم اقدام به IUI نمودیم که باز هم منجر به حاملگی نشد.. از شما ممنون می شوم با توجه به نگرانی شدید همسرم از این موضوع مرا راهنمایی نمایید.
-
دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
تکرار ایو ای
-
- سلام آقای دکتر .نظرتون راجع ب کپسول سمانکس چیه آیا تایید میکنید برا افزایش حجم اسپرم تبلیغ میشه
- باسلام
آقای دکترمن مقاله شمارو درمورد ناباروری مطالعه کردم چنددرصداحتمال موفقیت بودن نمونه برداری در صورتی که آزمایش اسپرم صفربوده وحتی آزمایش ژنتیک هم باتوجه به تفسیر دکترمربوطه نبودکروموزمxوyهست؟
واقعانهایت تشکر ازشمادارم
ممنون - باسلام وخسته نباشید
امکان تغییردرنتیجه آزمایش اسپرم بعد ازیکسال وجود دارد؟درصورتی که نتیجه آزمایش سال قبل اسپرم صفرباشد؟
باتشکرفراوان
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.