اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس
  • تصویر کاربر بهرام پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    اقای دکتر من 44سال سن در دارم و متاهل هستم و یک فرزند 12ساله دارم سوال من اشما اقای دکتر این است که ار همبستر بودن همسر خود هیج لذتی نمی برم چون که نزدیک که می شوم بعد از چند ثانیه ارضا می شوم خسته شودم راهنمای به بفرماید اقای دکتر چه کار کنم با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام مشاوره 02188209216
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من متولد دوم بهمن 53 هستم از زود انزالی خیلی شدیدی رنج میبرم به طوری که قبل از دخل ارضاع میشم مطالبتان تو سایت مطاله کردم ولی متاسفانه نتونستم این مشکل برطرف کنم خواهشن یه کاری برای من بکنید درضمن دو تا بچه بزرگ متولد 77 و 79 دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من رابخوانيد گویا است
  • تصویر کاربر سعيد پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت اقاى دكتر كرمى عزيز من 23 سال سن دارم ميخواستم بدونم آيا در آينده در روابط جنسى با مشكل مواجهه ميشم ! بعد مشكل ديگري رو هم داشتم اينكه خيلى زود انزالم ، سوال بعديم اينكه بردارم واريكوسل داشته گريد يك بود عمل كرد ولى اسپرمش هيچ حركتى نداشته آيا ممكنه ضميه ارثى داشته باشه و در آينده من هم دوچار اين مشكل بشم ميخواستم بدونم نياز هست منم آزمايش اسپرمو گرام انجام بدم خيلى ممنونم اقاى دكتر لطفاً راهنماييم كنيد !!!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیخدی نکرانی
    2. تصویر کاربر سعيد یکشنبه ۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      ببخشيد آقاى دكتر طول آلت تناسليم كوچكه حدود ١٠ ، ١١ سانته آيا به نظر شما كوچك نيست ، آيا دستگاها كه هست و با آمپول ميشه ، ميشه بزركترش كرد ! وبرا زود انزاليم بايد به مطب مراجعه كه تا معاينه بشم خواستم بدونم برا زود انزاليم درمان وجود داره !!
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدي یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد . احتراما" بنده 33 ساله هستم داراي دو فرزند و به مدت 7 سال مي باشد كه ازدواج نموده ام.
    از ابتداي ازدواج بنده با مشكل زود انزالي دست و پنجه نرم كرده ام. ولي تا بحال با تكنيك هاي مختلف سعي داشته ام كه ابتدا همسرم به ارگاسم برسد بعد بنده ولي با مشكلاتي مواجه شدم كه هميشه اين مهم اتفاق نمي وفتد . از قرص سيتالپرام 20 استفاده كردم به مدت 3 ماه كه بعد از روز دهم استفاده اتفاق خوبي افتاد و بنده به شدت نرمال شده و هر وقت كه اراده به انزال پيدا مي كردم اين اتفاق مي افتاد . ولي بعد از مدتي مشكل مجدد پيدا شد البته نا گفته نماند كه مصرف قرص را تر ك كردم. و با وجود برگشت مشكل مجدد شروع به مصرف قرص كردم كه متاسفانه مشكل حل نشد . توصيه شده بود دوز مصرف را دوبرابر كنم ولي اين كار رو انجام ندادم تا الان كه به شما پيما ميدم.
    دكتر عزيز لطفا" به من كمك كنيد چون با افزايش شهوت همسرم كه اين اواخر اتفاق افتاده با مشكل بزرگي مواجه شدم كه از بنده تقاضا مي كنن كه مي خوام با دخول به ارگاسم برسم نه با موارد جانبي . خودتون مي دونيد كه بد مشكلي .
    شايان ذكر است كه اكثر تمرينات قيد شده ما نند استاپ . استارت . و غيره هم انجام دادم ولي نشد كه نشد.
    كمك لدفن .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من کاملا گویا است
  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشی
    دکتر جان من 24 ساله مجرد هستم وقتی سکس انجام میدم زود اب منی میاد شاید به 5 دقیقه نکشه ولی ناگفته نماند من استمنا میکنم با خودم خیلی دوست دارم این عادت ترک کنم اگه درمانی هست من کمک کنید متشکر میشه
    واسه زود انزالی اگه دارو هست معرفی کنید
    والت تناسلیم زمان سفت شدن 12 سانت است
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید گویا است
  • تصویر کاربر mohamasd یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    دکتر سلام خوبی
    من زودانزالی دارم
    برای برطرف شدنش کدوم از این دوراه بهتره و کارسازتر
    اسپری تاخیری یا قرص ترامادول ؟؟؟؟
    اخه اسنترا 50 میخورم فایده نداره خیلی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترامادل معتاد میکند
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر کرمی
    من مشکل در انزال زودرس دارم،به علت مشکل کاری فاصله هر بار سکس از بار قبلی به ۱۵ روز می رسه،و وقتی اقدام به سکس میکنم دچار زودانزالی میشم،همه مراحل عشقبازی رو به طور کامل انجام میدم،همسرم آماده سکس میشن،ولی وقتی من دخول میکنم بعد از نهایتا ۲ دقیقه منی خارج میشه و لذت کامل رو نمیبریم،آیا دارویی یا درمانی برا این مشکلم وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید
    آقای دکتر من تقریبا 9 ماهه که ازدواج کردم و بعد ازدواج متوجه شدم که دچار انزال زودرس هستم به طوری که بعد چند ثانیه انزال می شم . در ضمن من قبل ازدواج خودارضایی می کردم . برای حل این مشکل به پزشک مراجعه کردم و بعد از انجام آزمایشات لازم دکتر گفت که تنها راه حل مشکلت رفتار درمانی هست و یه ایمیل حاوی تکنیک رفتار درمانی انزال زودرس برام ارسال کرد و گفت که اگه مشکلت حل نشد بیا تا با دارو مشکلت رو حل کنیم .
    بعد از اینکه چند ماه این تکنیک ها رو انجام دادم ولی بازم وضع تغییری نکرد و وقتی برای دارو درمانی میخواستم به دکتر مراجعه کنم متوجه شدم که مدت دوره دکتر تو شهرمون تموم شده و از شهرمون رفته متاسفانه تو شهرمون فقط همین یه متخصص اورولوژی بود و الان دیگه هیچ کسی نیست که بتونه کمکم کنه . شرایط کاریم هم طوری هست که نمی تونم از شهر خارج شم . لطفا کمکم کنید و اون داروهایی که برای درمان انزال زودرس مفید هستند رو بهم معرفی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر وحید شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1735 مشاهده پرسش
    باسلام
    جناب دکتر
    شرمنده رک هستم ولی خوب کسی جز شما محرم آدمها نیست
    متاسفانه یا خوشبختانه من شهوت بالایی دارم، البته این شهوت در خودم و بین خودم و دوست دخترم نهایت هست، ولی این شهوت از بچگی باعث خودارضایی مداوم هم شده است، چندین بار هم خود ارضایی رو ترک کردم که عملا حس میکنم بدتر شدم که بهتر نشدم و الان در حال حاضر از زودانزالی شدید رنج میبرم و حس میکنم دوست دخترم که قطعا باهاش ازدواج کردم نباید این مشکل من رو تحمل کنه و وظیفه خودمه تا از یک جایی شروع کنم.
    سوالم اینه آیا این مشکل قابل حله؟ حس میکنم پوست آلتم شدیدا حساسه. و سوال دومم اینکه ایا تخصص اینکار مربوط به شماست یا روانکاو؟ ممنون و متشکر و با احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من در مورد زود انزالی را بخونید
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید
    آقای دکتر من تقریبا 9 ماهه که ازدواج کردم و بعد ازدواج متوجه شدم که دچار انزال زودرس هستم به طوری که بعد چند ثانیه انزال می شم . در ضمن من قبل ازدواج خودارضایی می کردم . برای حل این مشکل به پزشک مراجعه کردم و بعد از انجام آزمایشات لازم دکتر گفت که تنها راه حل مشکلت رفتار درمانی هست و یه ایمیل حاوی تکنیک رفتار درمانی انزال زودرس برام ارسال کرد و گفت که اگه مشکلت حل نشد بیا تا با دارو مشکلت رو حل کنیم .
    بعد از اینکه چند ماه این تکنیک ها رو انجام دادم ولی بازم وضع تغییری نکرد و وقتی برای دارو درمانی میخواستم به دکتر مراجعه کنم متوجه شدم که مدت دوره دکتر تو شهرمون تموم شده و از شهرمون رفته متاسفانه تو شهرمون فقط همین یه متخصص اورولوژی بود و الان دیگه هیچ کسی نیست که بتونه کمکم کنه . شرایط کاریم هم طوری هست که نمی تونم از شهر خارج شم . لطفا کمکم کنید و اون داروهایی که برای درمان انزال زودرس مفید هستند رو بهم معرفی کنید .
    هر هزینه ای هم که داشته باشه می تونم با کارت پرداخت کنم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
درحال دریافت اطلاعات

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب