اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور كلی، مقدار طبیعی PSA را كمتر از ٤ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ٥٠ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ٦٠سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ٧٠ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ع.ش پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با سلام . دکتر دو ماه پیش از خواب بیدار شدم ( دمر خوابیده بودم ) متوجه شدم آلتم تحت فشاره ( نعوظ بود ) و اون روز قسمت سمت چپ آلتم درد میکرد و فرداش عادی شد .
    بعد ۱۵ روز اتفاقی متوجه ورم شدم حدس خودم این بود که روی سیلندر سمت چپه و نزدیک به سر آلت ( زیر ختنه گاه ) زیرش عادی بود ولی از شروع اون ورم انگار زیرش تا شدگی پیش اومده . رفتم پیش دکترم که قبلا تحت عمل واریکوسل بودم زیر نظر ایشون معاینه بالینی کردن و گفتن شکستگی نیست ولی لنف هستش و فشار اومده .
    دو ماه از اون روز میگذره ولی ورم نخوابیده توی نعوظ مشکل ندارم . وقتی نعوظ کامل میشه خبری از اون تورمه نیست ( دیگه حس نمیشه ) اما زیر ختنه گاه رو که با ناخن بررسی میکنم هنوز نوک ناخنم اون خط رو خودم فکر میکنم مثل تا شدگی هستش حس میکنم اما هیچ مشکلی توی نعوظ ندارم و همه چیز اوکیه . آیا شکستگیه ؟ اگر نه در آینده ایجاد مشکل نمیکه ؟
    1. تصویر کاربر ع.ش یکشنبه ۳ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      در ضمن علت این که خدمت شما نرسیدم حضوری اینه که تهران نیستم قبلا از راهنماییاتون زیاد استفاده کردم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس بفرستید ببینم
    3. تصویر کاربر ع.ش پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر جان وضعیت ظاهری کاملا عادیه و هیچی نیست .ورم وقتی سر آلت رو فشار میدم زیر انگشتم اندازه یه توپ ۵ میلی متری حس میشه .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      پس نیاز به درمان نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر کوروش پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام دکتر، خواستم ببینم این عکسی که براتون میفرستم زگیله یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها زگیل نیستند
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر این آزمایش رو بعد از نه ماه عمل واریکوسل گرید سه به روش میکروسکوپ انجام شده دکتر گفتن مشکلی اصلا نداری و می تونی بچه دار بشی ولی قبل از عمل خیلی بهتر بود مثلا تعداد نود و دو میلیون بود و حرکت سی بود ولی حرکت حالا از حالت نرمال پائینتر هم اومده
    1. تصویر کاربر میلاد شنبه ۲ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر همچنین دوستم دو سه روز پیش ی مشت به شکمم زد که ی ذره در بیضه سمت چپ و شکمم در سمت چپ درد دارم آیا می تونه عود کرده باشه؟
    2. تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      ببخشید دوباره آقای دکتر آیا احتمال عود دوباره بعد از عمل میکروسکوپیک وجود داره و اینکه احتمال داره که عود کنه و بیمار متوجه نشه یعنی اینکه بدون درد باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      اصلا مشکلی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    دکتر میخواستم بدونم ویروس زگیل تناسلی از طریق حوله و لباس زیر آلوده و قاشق و لیوان مشترک به بقیه افراد منتقل میشه؟
    این سوال واقعا ذهن منو درگیر کرده.توی هر سایتی هم یه چیز نوشته و با بقیه سایت ها تناقض داره.ممنون
    1. تصویر کاربر احمد دوشنبه ۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام دکتر.پاسخ سوال بنده رو لطف میکنید.
    2. تصویر کاربر احمد شنبه ۹ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام.یک هفته از ثبت سوال من میگذره ولی بنده جوابی دریافت نکردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      اصلا از این راه منتقل نمیشود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      مطمئن
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر کاوه پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،
    من دفعه برای زگیل روی آلتم کرایو‌کردم، الان اطراف مقعدم بشدت درگیر شده، خیلی نگرانم، این قسمت رو هم میشه کرایو کرد یا درمان دیگری داره،
    من در هنگام طهارت یه کم وسواس دارم، فکر میکنم همین مورد باعث آلودگی مقعدم شده،
    برای درمان چی دستور میفرمایید؟
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      عکسش زا بفرستید
  • تصویر کاربر Mdf پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام
    جناب دکتر اگر کسی در اثر خود ارضایی آلت تناسلی رو به پایین کج شده باشد
    راه درمان چگونه است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      راه درمان ندارد
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام
    من ۳۰ ساله هستم و قصد دارم که برای درمان واریکوسل و کیست اپیدیدیم در هر دو بیضه جراحی میکروسرجری یا لاپاراسکوپی انجام بدم.
    با توجه به اینکه یک عمل لاپاراسکوپی برای برداشتن صفرا در پیش رو دارم پیشنهاد شما در مورد فاصله بین دو عمل چقدر هستش؟
    آیا میشه در فاصله دو تا سه هفته هر دو عمل رو انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴بیایید معاینه وصحبت
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بابت پاسخگوییتون برای افرادی که مخصوصا در شهرستان زندگی میکنند.
    آقای دکتر بنده 33 ساله هستم دو هفته پیش هنگام ادرار درد شدیدی در آلتم و سوزش احساس کردم که حتی دست به آلتم نمیتونستم بزنم و درد می گرفت(پارسال هم یک بار اینطور تجربه ای داشتم) به پزشک اورژانس مراجعه کردم آزمایش اورژانسی نوشت و گفت اندکی خون توی ادرارم بوده و بعدش سونوگرافی کلیه و مثانه و پروستات دادم پارسال هم سونو داده بودم و اندازه پروستاتم 26 میلی متر بود که امسال شده بود 29 میلی متر وخواستم بدونم علتش چیه و چیکار باید بکنم عموی بنده هم 55 سالشه و پروستاتش رو عمل کرده آیا ژنتیکیه؟ در حالت عادی هم آخرهای ادرارم با فشار کم و قطره قطره ادرارم تخلیه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      اسید اوریم وپی اس ا بالا ایت۳ماه بعد تکرار کنید
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خدمت آقای دکتر
    بنده پسری۲۲ساله هستم چند ساله خودارضایی میکنم ومتاسفانه با انجام خودارضایی شدید تر میشه این علائم همش احساس عدم کنترول ادرار رو دارم وهمش احساس میکنم ادرار میخواد ازم خارج بشه وقتی میرم ادرارم رو تخلیه کنم جریان ادرارم راحت خارج میشه ولی در پایان ادرار احساس میکنم مثانه ام هنوز ادرار داره و قطره قطره میاد لطفا کمک ام کنید آیا مثانه ام عصبیه یا شل شده مجاری ادرارم بخدا از زندگیم خسته شدم دکتر نجاتم بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      تنها راه تمرین خرک است
    2. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      ببخشید دکتر فرمودید که تنها راه تمرین خرک است منظورتون از تمرین خرک کدوم نوعش؟ ممنون میشم جواب بدین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      تمرین ترک خود ارضایی است اشتباه تایپی بود وضمنا با یک دکتر روان درمان مشاوره کنید کمکت میکند
    4. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      خدا بهتون خیر بده دکتر واقعا نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم چشم برام دعا کنید دکتر
      انشاالله با ترک خودارضایی این حالات ها ازم میرن دکتر؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      تو موفق میشوی
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر متین پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با اهداء سلام سلام نباشید
    سنم 23 سال هست سابقه خود ارضایی نداشتم ، خود ارضایی انجام دادم خیلی نعوظ شدیدی داشت خیلی سیخ بود
    بعد از انزال مشکلاتم اینا هستن: 1. الآن آلتم حس نداره 2.تکرر ادرار هم دارم 3.خارش در سر آلت هم دارم 4. درد بیضه دارم 5. بیضه ها درشت شده اند 6. فشار ادرار ندارم در حالی که قبلا داشتم
    در پی این مشکلات دکتر اورولوژی رفتم گفتن مشکلی ندارم ، سونوگرافی هم رفتم مشکی نبود اندازه بیضه ها نرمال بود و توده و هیدروسل و واریکوسل هم نبود با توجه به همه ی این اوضاع1. آیا پروستات دارم؟؟؟2. دارو دارد ؟؟؟
    3.آلتم حس نداره ممکنه درست بشه؟؟؟ 4. دارو دارد؟؟؟ 5.درد بیضه دارم دارو دارد؟؟؟
    6.سوال مهم تر اینکه دیگر نعوظ صبحگاهی ندارم آیا مشکل دارم ، از کجا بفهمم سالم هستم؟؟ 7. مشکلات روحی و عصبی هم ندارم
    فقط آلتم حس نداره ممکنه عصبش از کار افتاده باشه؟؟؟
    ببخشید طولانی شد لطفا بنده را از این سرگردانی و حیران شدید نجات دهید ، لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      مان را خواندم شما با ترک ان وورزش ونشاط خوب میشوید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      متن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1064 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 726 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 677 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب