اسپرم - پرسش 182579

  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 74 واریکوسل
    سلام آقای دکتر این آزمایش رو بعد از نه ماه عمل واریکوسل گرید سه به روش میکروسکوپ انجام شده دکتر گفتن مشکلی اصلا نداری و می تونی بچه دار بشی ولی قبل از عمل خیلی بهتر بود مثلا تعداد نود و دو میلیون بود و حرکت سی بود ولی حرکت حالا از حالت نرمال پائینتر هم اومده
    1. تصویر کاربر میلاد شنبه ۲ آذر ۹۸( 2 سال پیش)
      آقای دکتر همچنین دوستم دو سه روز پیش ی مشت به شکمم زد که ی ذره در بیضه سمت چپ و شکمم در سمت چپ درد دارم آیا می تونه عود کرده باشه؟
    2. تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۵ آذر ۹۸( 2 سال پیش)
      ببخشید دوباره آقای دکتر آیا احتمال عود دوباره بعد از عمل میکروسکوپیک وجود داره و اینکه احتمال داره که عود کنه و بیمار متوجه نشه یعنی اینکه بدون درد باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 1 سال پیش)
      اصلا مشکلی نیست

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.