آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.9/5 - (11 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ذوالفقار سه شنبه ۱۵ آبان ۳( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 4 مشاهده پرسش
    با سلام پدر ۸۲ ساله ای دارم که بعلت فشار پایین با مصرف انواع داروهای پروزاسین دچار افت فشار و در مواردی سرکوب می شود و بسیار ضعیف شده است پروستات خوش‌خیم است بغیر از جراحی از روش‌هایی که در درمان سرطان برای کوچک کردن پروستات استفاده می شود، می توان کمک گرفت مثل تزریق دارو یا پرتو درمانی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۳( 2 هفته پیش)
      خیر اونا روش های پرعارضه ای هستند که فقط برای موارد بدخیم ارزشمند هستند
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۴ آبان ۳( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    دكتر هفته پيش حضورى اومدم مطب خدمتتون فرموديد هيچ دارويي ديگه براى التهاب پروستات مصرف نكنم واقعا كلافه شدم دردش تموم شدنى نيست
    بوتاكس رو برام انجام ميديد نوبت بگيرم از منشى؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ آبان ۳( 2 هفته پیش)
      بوتاکس نیاز به تکرار خواهد داشت و اثر دهی قطعی و کاملی نداره
  • تصویر کاربر جلال سه شنبه ۸ آبان ۳( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 15 مشاهده پرسش
    در پاسخ سوال قبلی فرمودید بیوپسی انجام بشه که خدمتتون جواب پاتولوژی رو میفرستم جهت ادامه درمان چطور بهتون مراجعه کنم و جواب چی بوده؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 3 هفته پیش)
      خب خدارو شکر بدخیم نبوده علائم ادراری دارید؟
    2. تصویر کاربر جلال سه شنبه ۸ آبان ۳( 3 هفته پیش)
      بله سوزش و تکرر
    3. تصویر کاربر جلال سه شنبه ۸ آبان ۳( 3 هفته پیش)
      خوش خیر باشید
    4. تصویر کاربر جلال سه شنبه ۸ آبان ۳( 3 هفته پیش)
      خوش خبر باشید
      بله سوزش و تکرر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 3 هفته پیش)
      کپسول امنیک هر شب یک عدد مصرف کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۳۰ مهر ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 20 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.بنده از استان کردستان مزاحم میشم.
    بنده پس از تماس جنسی دچار ترشح بی رنگ بعد از ادرار شدم.ادرار که تموم میشه،چند دقیقه بعد ترشح همراه با سوزش میاد.در طول این یکسال انواع آنتی بیوتیکها هم مصرف کردم.چند جا کشت دادم که میکروب پوست رو گزارش کردند.متاسفانه خانمم که باردار بود هم گرفت و بچه که به دنیا اومده مشکل پیدا کرده.تو رو خدا آزمایشگاهی یا جایی که بتونه کشت از ترشحات کمم رو انجام بده معرفی کنید.منطقه ما آزمایشگاه قوی نیست.تهران هم جایی بلد نیستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مهر ۳( 1 ماه پیش)
      باید کشت از ترشحات آلت انجام بشه به متخصص عفونی مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۹ مهر ۳( 1 ماه پیش)
      چون ترشح دارم التهاب مزمن شده یا نشده؟
      دکتر عفونی خوب منطقه زنجان.کردستان.همدان یا تهران لطفا معرفی میکنید
    3. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۹ مهر ۳( 1 ماه پیش)
      من مشکلم آزمایشگاهیه که بتونه جواب درست بهم بده.تو این مدت ۱۰ جا کشت دادم.آزمایشگاه مورد تاییدتون رو معرفی میکنید.بالاخره شما سالهاست که جواب کشت رو بررسی میکنید.ممنون میشم ی آزمایشگاه معرفی کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ مهر ۳( 1 ماه پیش)
      آزمایشگاه قلهک
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر F.moradi سه شنبه ۲۴ مهر ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 27 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده از سال 98دزگیر سوزش ادرا و تب ولرز ومشکل در شروع ادرار پیدا کردم تا سه روز تب ولرز داشتم دکتر داروی سیپروفلوکساسین 500 تجویز کرد که بعد از سه روز سونوگرافی به خیال اینکه شن کلیه دارم انجام دادم که کلیه ها مشکلی نداشتمد ولی سایز پروستان به 50سی سی. افزایش یافت که بعد از مدتی حجم ان طی این 5سال بین 32تا 37سی سی بوده و با وجود ورزش سه بار در هفته سوز ادرار دارم که حدود یک ماه پیش سوزش ادرار زیاد کمر درد هم دارم ونشیت روی صندلی زمین ورانندگی ازارم می ده
    ضمنا در این مدت بارها دکتر مراجعه واز تاوانکس سفکسبم اموکسی کلاو پروتزال سیروفلاکستسین 500
    افلاکساسین مصرف کردم ولی متاسفانه نتیجه نداده است به نظر شما کن چکاری انجام دهم ضمنا تمام داروها زیر نظر دکتر مصرف نمودهام
    سپاس ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ مهر ۳( 1 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر علز جمعه ۳۰ شهریور ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 39 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدر من ۶۰ ساله هستن و پنج سال قبل براشون تشخیص سرطان پروستات دادن و تو ائن ۵ سال روزی دو تا قرص فلوتامید ۲۵۰ و ماهی یک آمپول واریوپپتیل تزریق کرده الان ابعاد پروستات نرمال شده و psaهم ۵ هست دکتر دیگری گفته که آین داروها رو دیگه قطع کنه و براشون قرص پروترال ۰/۴تجویز کرده به نظر شما داروشو قط کنه و قرص پروترال استفاده کنه اسکن هسته ای هم تازه انجام داده و به جایی گسترش پیدا نکرده فقط همون مثله ۵ سال پیش کمی لگن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      باید تحت نظر انکولوژیست باشند نظر انکولوژیست ارجح تره داروهاشو قطع نکنید
  • تصویر کاربر سجاد پنجشنبه ۲۹ شهریور ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 31 مشاهده پرسش
    باسلام .
    آقای دکتر بنده 36سال سن دارم نزدیک ده سال است که مشکلات اداری دارم مانند قطع وصل شدن تاخیر در ادرارو گهگاهی دچار سوزش ادرار می شوم . به نظر شما چکار کنم . نزدیک دو ماه هم میشود مصرف آنتی بیوتیک و تامسولین را شروع کردم . ولی خوب نشدم . آیا ممکن است التهاب پروستات اگر درمان نشود به بزرگی پروستات منجر شود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      دائم این مشکلات رو دارید؟
    2. تصویر کاربر سجاد چهارشنبه ۲۸ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      بله. البته مبتلا به روده تحریک پذیر هم هستم .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      یبوست هم دارید؟
    4. تصویر کاربر سجاد چهارشنبه ۲۸ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      خیر .
    5. تصویر کاربر سجاد چهارشنبه ۲۸ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      خیر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر م یکشنبه ۲۵ شهریور ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    سلام
    ۵۲ سال سن دارم
    تقریبا ۲ ماه پیش بعد از ۶ سال مقاربت داشتم
    امشب متوجه شدم رنگ منی ام تیره شده تقریبا خاکستری یا لجن مانند
    البته هیچگونه دزد یا سوزشی ندارم
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      رابطه جنسی منظم داشته باشید به مرور بهتر خواهد شد
  • تصویر کاربر ساتی پنجشنبه ۲۲ شهریور ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 25 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر در سونگرافی حجم پروستات چند سالی هست ۷۰ و در آزمایش جدیدنسبت به ۶ ماه پیش psa5/5وFree psa 1/9وFree psa psa 35 می باشد آیا پروستات من سرطانی هسن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      بهتره ام آر آی پروستات انجام بدین
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۳۱ مرداد ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 70 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر ، من حدودا سه ماه پیش ازتون مشاوره گرفتم 21 سالمه، به خاطر درد و التهاب شدیدی که تو قسمت تناسلیم داشتم که اوایلش با ترشحات زیاد شروع شد و چون به جز این، علاعم دیگه ای نداشتم اهمیت ندادم ، و یه دفعه درد شدید با احساس سرمای خیلی زیاد تو الت تناسلی پیدا کردم الان حدودا یکسال شده که درد دارم و بعد تخلیه ادرار دردم بیشتر میشه و از داخل انگار داغ میکنه و موقع سفتی الت هم درد دارم . 3 ماه پیش برام دارو نوشتین افلوکساسین 300 ، تامسولوسین، ملوکسیکام 75
    الان چند روزیه درد و التهاب زیادی دارم مخصوصا بعد خروج مایع منی و سفت شدن الت ، میتونم این داروهارو دوباره ادامه بدم اقای دکتر؟ اقای دکتر یک سال پیش که ازمایش کشت ادرار و ترشحات انجام دادم عفونت داشتم ، اما تو تازه ترین ازمایشم که فقط کشت ادرار بوده عفونتی نشون نداده ، ای وی پی هم انجام دادم که نرمال بوده ، همینطور سونوگرافی ، اما این درد و التهاب الت تناسلی خیلی اذیتم میکنه داعم الدردم اقای دکتر تو کل روز اذیتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      بله دوره ی درمان مجددا تکرار بشه حتما روزی نیم ساعت داخل تشت آب گرم بنشینید
    2. تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۳۰ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      اقای دکتر دوباره افلوکساسین ۳۰۰ و ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت ، تامسولوسین شبی یه دونه ؟ به مدت چند روز؟
      بعد اینکه اقای دکتر تو این مدت انتی بیوتیک زیاد استفاده کردم، بعد درمان برای از بین بردن عوارض این داروها چه داروها یا مکملی رو پیشنهاد میکنید استفاده کنم؟ مثلا ال کارنیتین مایع و ویتامین E کمک کنندست؟ ، من چون برادرم المان زندگی میکنه و ۲ ماه دیگه داره میاد ایران به خاطر اینکه بدنم ضعیف شده برام وی پروتیین ، کراتین ، امگا ۳ و بی سی ای ای گرفته که باشگاه رو شروع کنم ، اگه دارو یا مکملی هست که بتونه بهم کمک کنه عوارض این داروها زودتر از بین بره ممنون میشم بهم معرفی کنید قبله اینکه برادرم بیاد بگم که برام بگیره🙏🙏
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      برای یک ماه استفاده کنید داروی خاصی جهت از بین بردن عوارض نادر آنتی بیوتیک ها وجود نداره
    4. تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۳۱ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      ممنون اقای دکتر، یه سوال دیگه هم داشتم ، حدودا یک سال پیش علاعمم با ترشحات شروع شد طوری که شبا ترشح بی اختیار داشتم در خواب و این موضوع تو طول هفته تعداد دفعاتش بیشتر میشد اما چون اون موقع درد نداشتم دنباله درمانش نرفتم و بسیار بسیار زیاد جلوی ترشحاتم رو میگرفتم که بعد گذشت چند ماه درد شدیدی تو الت تناسلی گرفتم طوری که وقتی الت سفت میشه درد بیشتری دارم ، الت از لحاظ شکل بیرونی سفت دیده میشه اما از داخل موقعی که سفت شده تو قسمت میانی احساس ضعف دارم و انگار انقباضش مشکلی پیدا کرده باشه که گاها تو حالت نیمه سفتی الت همون قسمت که رنگشم تیره تر از بقیه قسمت هاست از بغل باریک میشه این علتش چی میتونه باشه؟ فقط آزمایش ای وی پی انجام دادم خوردن این داروها ربطی به این مشکل داره ؟ فقط ازمایش ای وی پی انجام دادم ( ۲۱ سالمه اقای دکتر)
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      باید از نزدیک معاینه شوید شاید پلاک پیرونی باشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر