اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (170 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر اینجانب در حدود 9 ماه پیش در انتهای ادرار خود چند قطره خون مشاهده میکردم.بعد از بررسی و انجام آزمایشات مختلف و سونوگرافی و سی تی اسکن متوجه دو تکه سنگ کوچک در کلیه خود شدم که بعد از 2 ماه دفع شد.اما این مشکل خون آمدن در انتهای ادرار قطع نشده است .قابل ذکر است که این حالت زمانیکه بنده از لحاظ جنسی ارضا میشوم اتفاق می افتد.من 30 ساله و متاهل هستم.بعد از ارضا شدن بعد از 24 ساعت این حالت پیش می آید.قابل ذکر است که اینجانب در حدود چهار سال از کاندوم و یکسال نیز از اسپری تاخیری استفاده میکردم.همچنین آزمایش psa هم زیر 1 بود و طی این مت هم 3 بار منی من خونی بودخواهشمندم جواب سوالمو بدین من خیلی از لحاظ عصبی دچار مشکل شدم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا جای نگرانی نیست به علت ورم پروستات است
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1134 مشاهده پرسش
    من فرزندی ۷ ماهه دارم در سونوگرافی ۷ ماهگی دو لکه اکوژن کمتر از ۲ میلیمتر در ثلث تحتانی و میدانی کلیه راست مشاهده شده است در ضمن سیستم ادراری دو طرف دیلاته نیست لطفا نظرتون را درباره این پرسش که منظور از این موارد ذکر شده چیست? با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      عادت به مصرف مایات زیاد و پیگیری
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر کریمی خسته نباشد سئوالی که داشتم اینه ایا میشه با داشتن واریکوسل باز احتمال بارداری همسر شد؟چون من فعلا وضعیت مالی خوبی ندارم باید چند ماهی را صبر کنم تا پس انداز کنم برای هزینه عمل .و ایا مشکلی پیش نمیاد برای فاصله انداختن عمل؟در ضمن ما 11 ماه میشه جلوگیری رو قطع کردیم ؟ازمایش سنو دادم وگرید 2 در ناحیه سمت چپ و کیست 22.5 م م مشهود بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیا با دفترچه کارتان را انجام میدهم
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    با عرض سلام و خسته نباشید.
    حدود ۲هفته پیش کمر درد خیلی بدی گرفتم به خاطر سنگینی شغلم.
    با استراحت ورزش شنا و انپول های مسکن و شل مننده عضلات متاسفانه هنوز خوب نشدم.
    و اینکه تو این ۴روز اخیر درد بیضه هم گرفتم.بیضه سمت راستم فقط درد داره و اینکه نه بزرگ شدن.نه سفت شدن.نه قرمز فقط درد میکنه که گاهی وقتا دردش شدید میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید و چه توصیه هایی دارید.با قرص مشکلم حل میشه؟چه قرصی رو پیشنهاد میدید.؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بیضه بکنید
  • تصویر کاربر مهدیار پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1404 مشاهده پرسش
    سلام مجدد دکتر.من بعداز دو ماه که از عمل واریکوسلم میگذره الاندارم بدنسازی کار میکنم..ولی بعد از اومدن از باشگاه احساس درد در بیضم میکنم که نگرانم میکنه که واریکوسلم دوباره عود کنه..در ضمن من فق بیضه چپم سالمه و راستیه کوچیکه..میخواستم بپرسم درد بیضم برای چیه؟میشه کاری کرد که دیگه درد نگیره؟کلا نباید دیگ بدنسازی برم یا میتونم هم بدنسازی برم و هم بیضم درد نگیره؟حتما بگید که درد بیضم برای چیه آخه من تعجب میکنم الان دو ماه و نیمه که از عمل گذشته و دکترم بهم گفت که میتونی بدنسازی کار کنی..با تشکر بسیار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به علت ورزش سنگین است
  • تصویر کاربر غلام پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با عرض پوزش خدمت شما سوال قبلی رو زود ارسال کردم. راجع به اسپری و ژل هایی که در داروخانه ها به فروش میرسن آیا مورد تایید هستند یا نه؟ و در صورت استفاده باید روی قسمت بیضه استفاده بشن یا رو قسمت ذکور؟ استفاده صحیح چگونه است؟ قرص هایی مثل سیلدنافیل و اینا چطور؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      توضیحات حضوری است
  • تصویر کاربر غلام پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 5601 مشاهده پرسش
    سلام دکتر- به زوداننزالی شدید مبتلا و نعوظ شل دارم به حدی که با کوچکترین تحریک و قبل از رسیدن به نعوظ با انزال مواجه هستم و اصلا جهش منی ندارم و با فشار دست بیرون میاد. سه سال قبل به اورولوژیست مراجعه کردم قرص پروپرانولول، سیتالوپرام و کپسول فلوکستین دادند که واسه مدتی بد نبود؛ اما چون ازدواج نکرده بودم پیگیر نشدم. از پارسال به روانپزشک مراجعه کردم اول قرص های بوپروپیون، بوسپیرون, کلونازپام، سرترالین و کپسول جنسینگ رو تجویز کردند و بعد به سرترالین خارجی(اسنترا)، نورتریپتیلن و تری فلوپرازین تغییر دادند.اما مشکل همچنان باقیه. 1- تو سایت ها راجع به قرص داپوکستین خوندم؛ تو ایران وجود داره و تایید شده هست یا خیر؟ 2- درمان دارویی غیر از داروهای مذکور وجود داره؟ چکار کنم؟ 3- واسه جهش منی و قوی شدن نعوظ غیر از تمرین کگل درمان دارویی وجود داره یا نه؟ تشکر از مطالب مفیدتون لطفا جواب ها جدا ذکر بشن، هرچند نوعی زیاده خواهیه!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    واقعا دست تون رو میبوسم بخاطر اینکه جواب من رو دادین .
    اما آقای دکتر پس علت درد من چیه ؟ الان اصلا درد در بیضه ندارم 4 ماه هم هست که ندارم اما درناحیه شکم احساس درد دارم که از چهارشنبه که داشتم دیگر الان ندارم اما من در زیرقفسه سینه احساس میکنم ازداخل گرم هست نه اینکه سوزش باشد فکرمیکنم که از داخل انگارگرم هست و یه احساسی دارم . به نظر شما ممکن هست درد سمت چپ شکم و درد سمت چپ کمر که روزچهارشنبه داشتم و الان ندارم بخاطر همین باشد ؟ یعنی بخاطر معده است؟
    اقای دکتر من پیش متخصص کلیه که رفتم قرص هیوتکس 10 و قرص سبکس 200 داد ولی من فکرمیکنم شاید بخاطر معده هست . به نظر شما من چه کار کنم؟
    اقای دکتر من امسال کنکور تجربی دارم و درسم هم خوبه نمی خوام مشکلی برام پیش بیاد که از درسم عقب بمانم . در ضمن اگه میشه دکتر خوب تو شهر گرگان بهم معرفی کنید ؟
    کمکم کنید خواهش تا عمر دارم دعاتون میکنم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلتان عصبی است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 30 ساله ام 6 ماهه که میخوایم بچه دار بشیم ولی تا حالا این اتفاق بیوفتاده آزمایش اسپرموگرام انجام دادم خواستم ببینم با توجه به ازمایشات میتونم بچه دار بشم؟ در ضمن یک ماهی هم هستش که هر از گاهی مشکل نعوظ هم دارم البته این دو سه روز اخیر بیشتر شده. لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      حرکت اسپرمتان ضعیف است واریکوسل دارید
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه اقای دکتر
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر تورو خدا اگه میشه راهنماییم کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    5. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      من تو اردبیل سکونت دارم باید به کجا مراجعه کنم؟
    6. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر آیا خطر جدی منو تحدید میکنه؟ میتونم تو آینده نزدیک بچه دار شم؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خواستی بیا ببینم02122642744
    8. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر آیا خطر جدی منو تحدید میکنه؟ میتونم تو آینده نزدیک بچه دار شم؟
    9. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر با توجه به نتیجه ازمایشم اسپرمم خیلی ضعیفه؟ لطفا اگه میشه راهنماییم کنید؟؟
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    از اینکه وقت خود را در اختیار دیگران میگذارید و به سوالات پاسخ میدهید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشکر عزیز
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ح.عنایتی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با سلام. قصد دارم قبل از ازدواج از سلامتی جنسی خودم آگاه شوم و تصمیم دارم آزمایش اسپرم انجام دهم. برای تجویز این آزمایش به چه پزشک هایی میتوانم مراجعه کنم؟ آیا الزاما باید متخصص ارولوژی باشد؟ برای اینکه پزشک آزمایش اسپرم را برای من تجویز کند باید چه چیزی به ایشان بگویم و چه درخواستی کنم تا ایشان این آزمایش را برای من تجویز کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر ازمایشگاهی انجام میدهد
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 983 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 609 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب