اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (171 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مصصطفی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض خسته نباشید

    دکتر من دو روز هنگام سکس اب منی ام خونی بود و فردای ان دو روز یعنی دیروز شکم درد داشتم دیشب داشتم میومدم کرج که در اتوبان داخل ماشین خوابیدم و وقتی بلند شدم احساس سرما خوردگی نداشتم اما از ۱۲ ساعت پیش احساس سرماخوردگی دارم حتی وقتی احساس سرماخوردگی کردم بسیار شدید بود سرم درد میکرد الانم درد میکنه نه به شدت ۱۲ ساعت پیش الانم که ساعت ۴:۳۰ صبح است از خواب بیدار شدم رفتم دستشویی سوزش شدید ادراری داشتم و خونی بودن ادرار ولخطه های خون در ادرار که خون در اخرهای ادرار کاملا قرمز بود طوری که فک میکنم خون دفع میکردم اخرهای ادرار توروخدا کمک کنین خیلی ترسیدم تنها زندگی میکنم سیگار و... میکشم من ۲۴ سالمه باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      با مصرف اب زیاد خوب میشوید
  • تصویر کاربر سیدی چهارشنبه ۲۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام من32ساله ام.الان حدود چند هفته است که دچار تکرر ادرار شدم اگه یکم مایعات بخورم .یک مرتبه وگاهی خیلی شدید که ازکنترل خارج میشود.ونمیتوانم جلوی ان را بگیرم .البته درد وسوزش ندارم .فقط ادرارم زیاد شده .وهربار هم شدید میگیرد وزیاد هم ادرار میکنم. جرات ندارم مایعات بخورم.بچه شیر میدهم وخیلی تشنه میشوم ..ببخشید.البته شب .هربار که همسرم بهم دست میزند بعد این مشکل برایم پیش میاید واین بار شدید تر شده وطولانیتر.لطفا مراراه راهنمایی کنید.واقعا از شلوار شستن .دستشویی رفتن خسته شدم.
    1. تصویر کاربر سیدی چهارشنبه ۲۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام اقای دکتر چرا جواب سوالمو ندادین.
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1069 مشاهده پرسش
    سلام
    جوانی 35 ساله در ناحیه بیضه ها درد شدیدی احساس می کنم به گونه ای که هنگام دستشویی زمانی که خودم را می شویم به محض اینکه دستم به ناحیه بیضه چپم بخورد شدیداً درد احساس می کنم، به نظر شما علت چیست؟
    در هنگام رانندگی هم زمانی که مدت بیش از یک ساعت باشد بازم درد را احساس میکنم؟؟؟؟
    بیشتر درد در ناحیه بیضه چپ بوده و در هنگام نشستم بیشتر می شود؟؟؟
    من متأهل هستم اگر بیشتر از یک هفته نزدیکی نداشته باشم بازهم درد خفیفی احساس میکنم که با افزایش روزها درد شدیدتر می شود، به نظر شما علت چیست؟؟
    باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
  • تصویر کاربر بهنام دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    یه چند وقته شک دارم که زگیل تناسلی دارم
    از وسط الت تا قسمت تهتانیه ان به خصوص زیر الت دانه های بدون برامدگی و زبری ایجاد شده یا من تازه فهمیدم چطور میتونم تشخیص بدم...چون خجالت میکشم برم دکتر
    عکس ها به صورت فایل zip هست با نرم افزار winrar باز کنین
    در ضمن ای دونه ها شبیه دانه های موجود روی کیسه ی بیضه ها هستند بدون هیچ ترش و زخم و زبری
    همچنین هیچ نوع سکسی نداشتم.
    در ضمن راه های پشگیری چیه؟
    من ورزش کارم و هر روز ورزش میکنم و عرق میکنم ایا عرق باعث بیماری میشه و چند وقت یه بار باید لباس زیرو عوض کنم؟ایا هر زود باید الت و کیسه رو شستشو بدم؟

    معذرت که سوالام زیاد شد ممنونم که زود جواب میدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید حضوری ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر.
    پدر بنده طی یکماه دو بار عمل TUL و یکبار عمل pcnl در بیمارستان هاشمی نزاد انجام داده.عمل دوم Tul+PCNL بوده که علاوه بر سنگ خارج شده طی یک هفته به اندازه و دفعات زیاد سنگ دفع کرده اما بعد از حدود دو هفته بعد از عمل دوم سونوگرافی سنگی بزرگتر از سنگ های قبلی که در سونوگرافی های قبل عمل گزارش شده بود نشان داده.اولا ایا میشود به سونوگرافی اکتفا کرد؟دوما جناب دکتر با وجود این شرایط چه راهکاری را توصیه میفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      از دکتر خودتان بپرسید بهتر است
  • تصویر کاربر پارمیس دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بسیار سپاسگزارم که جواب سوال مت رو میدهید من چند وقتیه که اگر ادرارم رو نگه دارم و یا کم آب بخورم موقع خروج سوزش دارم به دکتر زنان مراجعه کردم به من پماد دادن و گفتن ممکن سیستوسکوپی لازم باشه میشه بپرسم برای چی سیستوسکوپی لازمه یا اصلا لازمه یا نه من خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نیازی نیست
  • تصویر کاربر باقر دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشین.
    من یه سوال داشتم اینکه رو آلت تناسلی من جوش هایی در اومده عینا شبیه عکس
    آیا درمان لازمه؟چیکار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر عالم دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای دکتر
    آقای دکتر آیا خودارضایی بیش از حد،روزی چندبار اونم طی چند سال میتونه باعث عقیم شدن و ناباروری بشه؟
    اصلا این عمل چه عوارضی میتونه داشته باشه.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر امیر88 دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید

    جناب اقی دکتر من جوانی 26 ساله هستم از بوشهر -تا حالا با هیچ دختری رابطه جنسی نداشتم ولی خوب فیلم و سریال های خارجی زیاد میبینیم این صحنه های رومانتیک همیشه تو ذهنم تصور میکردم مثل فیلم گه گاهی خود ارضایی داشتم ولی خیلی کم چون هم ورزش میکنم هم کلا از ناحییه کمر مصدوم هستم ولی الان که تاز نامزد کردم دچار بی اختیاری شدم یعنی تا تماسی به نمازدم داشته باشم مثلا تو ماشین به من تکیه میده بی اختیار الت تناسبیم بزرگ میشه این مسیله خیلی عذابم میده فردا میترسم تو جمع یا تو خیابون اینطور بشه اگه در مانی هست ممنون میشم کمک کنید ...مخصوصا شهر ما که گرم و سه ماه زمستون داریم مثلا تو زمستون میشد با کت یا کافشن پشوند ..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر بهروان دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشد. دختریک ساله وچهارماهی دارم که چهارماه پبش تب بالاکرد. دکترازمایش نوشت معلوم شد عفونت اداری داره. وبعد درمان عفونت باانجام وی سی یوجی. معلوم شدگریدچهارریفلاکس داره. الان دوماه تحت پروفیلاکسی باسفالکسین هست. خواستم بپرسم تاچندمدت بایدداروبخوره. امکان داره بدون عمل خوب بشه. درضمن موقع ادرارزور میزنه وبعضی اوقات ادرارش دومرحله است هست.خواستم رونددرمان رودرصورتیکه عفونت نداشته باشه بفرمایید. باتشکرازشما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید با مدارک ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ح.عنایتی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    با سلام. قصد دارم قبل از ازدواج از سلامتی جنسی خودم آگاه شوم و تصمیم دارم آزمایش اسپرم انجام دهم. برای تجویز این آزمایش به چه پزشک هایی میتوانم مراجعه کنم؟ آیا الزاما باید متخصص ارولوژی باشد؟ برای اینکه پزشک آزمایش اسپرم را برای من تجویز کند باید چه چیزی به ایشان بگویم و چه درخواستی کنم تا ایشان این آزمایش را برای من تجویز کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر ازمایشگاهی انجام میدهد
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 989 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب