اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (171 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر leila سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من سه روز پیش سوالی پرسیدم اما هنوز پاسخی دریافت نکردم.ممنون میشم با پاسخ دادن به سوالم از نگرانی من کم کنید.
    شوهرم شیش سال پیش عمل وازکتومی کرده الان میخوایم عمل برگشت رو انجام بدیم.با توجه به حرف شماکه گفتید درصد موفقیتش کمه این عمل رو انجام بده یا نه به فکر روشهای دیگه باشیم؟
    آیا شما خودتون در بیمارستان میلاد این عمل رو انجام میدید؟
    مچکرم.موفق وپاینده باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      در صد موفقیت کم است
  • تصویر کاربر سحرنقی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    من تمام ازمایشات دادم اما خوب نشدم
    شبها خواب ندارم
    چه دکتری برم
    ازمایشات ادرار سونوگرافی و خون و قند را دادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار عصب مثانه بگیرید09351142080
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب. بنده 26 سال دارم و ده سالی است که دانه‌ای زیر پوستی بر روی آلت تناسلی خود دارم. عکس را برایتا میفرستم لطفا اگر درمانی دارد راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر بهمن سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    باسلام ودرودبه شما وعرض خسته نباشید55 سال سن دارم بزرگی پروستات 47 گرمه وشب یکباربیدارمی شوم وموقع شروع ادارارمقداری درددارم وقرص پروترال4 درصدمصرف می کنم آیا احتیاج به جراحی دارم درصورت جراحی بصورت اندسکوپی نیروی جنسی ازبین می رودوهزینه عمل چقدراست باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با توان جنسی ندارد
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۷ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام...اقای دکتر من 1روز پیش یهویی بیضه سمت چپم درد شدیدی گرفت..شکمم هم همراه با درد بیضه درد می‌کرد..پوست بیضه چپ قرمز شده بود...و با دست زدن به اون بیضه درد بیشتری حس می‌شد...منم تا 1 ساعت بعد از درد به پزشک عمومی مراجعه کردم...پزشک با معاینه برام سونوگرافی نوشت...جواب سونوگرافی رو همون پزشک عمومی(با مشاوره تلفنی با پزشک متخصص) گفتن که یه پیچیدگی خفیفه و زیاد مهم نیست البته من تو اون موقع دردم یخورده کمتر شده بود...دوتا امپول مسکن بم زدن و گفتن برم خونه اگه دوباره دردم بیشتر شد برگردم....الان من اون درد قبلی رو ندارم ولی یخورده بیضه چپم هرازگاهی تیر میکشه...ایا پیچیدگی بیضه نباید در همون موقع برطرف می‌شد؟......اقای دکتر شما چی توصیه می‌کنید....من باید چیکار کنم که مطمعن شم خطری منو تهدید نمیکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیایید ببینم
    2. تصویر کاربر سید سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام آقای دکتر ممنون از جوابتون ولی من از آبادان مزاحم میشم و آمدنم به تهران مشکله
      این جواب آزمایشمه
      Both testes show normal size,shape and normal echo
      Rt:39×20mm lt:42×21mm
      No occupying lesion is seen in both sides
      Tunica albugina, rete testises are intact
      No hydrocele or scrotal thickening is seen
      Low resistive spectral pattern is seen in both testes
      Multiple varricoid veins RT side =-mm are seen
      LT side=5.5 mm
      With valsalvas maneuvere in standing position
      Both testises show normal flow but testicular artery show
      Abnormal flow without diastole and suggested incomplete
      Torsion (<180°)
      Conclusion: - LT incomplete torsion <180°
      high grade Lt varricocele
      روز اول که رفتم اورژانس بیمارستان گفته بودن چیزی نیست و برو اگه درد داشتی بیا...روز دوم رفتم به مطب دکتر که دکتر بم گفت که واریکوسل گرید 3 دارم و باید هردو طرف رو عمل کنم...در مورد پیچیدگی هم گفت برطرف شده...آقای دکتر تشخیص شما چیه؟؟ من باید هردو طرف رو عمل کنم؟؟ ایا لازمه که سمت راست هم عمل شه؟؟ بهترین عمل چیه؟؟؟ ممنون میشم بازم لطف کنید و جواب بدید...خدا خیرتون بده..
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش اسپرم بدهید ونتیجه را بفرستید
    4. تصویر کاربر سید سه شنبه ۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام.دکتر جان بازم ممنون...دکتر من عمل واریکوسل چپ رو انجام دادم.....درباره پیچ خوردگی هم بعد از سه روز از درد بیضه و ازمایش سونو و تشخیص ...طبق گفته پزشک بیضه چپ فیکس و جراحی هردو بیضه برای جلوگیری از عود انجام شد.....الان که تقریبا 5 روز از عمل گذشته هنوز بیضه چپ کمی ورم و قرمزی داره..طبیعیه؟؟
      آزمایش اسپرمو کی بدم بهتره؟ خیلی خیلی از جواب آزمایشم می‌ترسم....متاسفانه من قبلا خود ارضایی می‌کردم ولی شاید هفته ای یک بار یا ماهی 3 بار.....ممکنه در جواب ازمایشم تأثیری داشته باشه؟؟.......درباره واریکوسلم چطور؟؟....تورو خدا توضیح مختصری بدید...ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اینجا به علت کمی وقت توضیحات زیاد مقدور نیست
    6. تصویر کاربر سید سه شنبه ۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوکرتم دکتر همون جواب کوتاه رو میدادین یه دنیا ممنون می‌شدم...
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر شما سالمید به دکتر مجاری شهرتان مراجعه نمایید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر شهرام سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر جان برای سفتی نعوظ چه قرصی وجود دارد ؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      توسط پزشگ
  • تصویر کاربر سرلک سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    با سلام و تبریک عید سعید فطر ب شما .سوالی ک مطرح میکنم مربوط ب بیضه نزول نکرده هست،جوانی هستم 20 ساله ک بیضه سمت چپم نزول نکرده و در کشاله رانم قرار دارد که میتوانم لمسش کنم وقتی بیضه رو فشار میدم در کشاله ران دقیقا حالتی ک در بیضه سمت راستم هست بهم دست میده مثل حالت تهوع ؛بعد این بیضه نزول نکرده درکشاله رانم ب نسبت ب بیضه سمت چپم ک سالمه اندازش کوچک تره ،آیا احتمال این هست ک این بیضه سالم باشه اگر هست راهنمایم کنیدآیا میتوان ازدواج کرد و بچه دار شد با وجود این مشکل . واقعا ب دلیل شرمی ک دارم از رفتن پیش پزشک خجالت میکشم .صمیمانه سپاسگذارم اگر جواب سوال مرا بدهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080حتما بیایید ببینم با مدارک
  • تصویر کاربر جابر سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر کودک پسری دارم که سوراخ الت تناسلیش در بالا قار گرفته است
    که به هنگام ادرار ؛ ادار به صورت و یا به نافش برخورد میکند و ادرارش هم
    تیز میباشد شما ما را راهنمایی کنید که چه باید بکنیم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر الیاس سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من چند وقتی هست یک درد شدید از زیر نافم شروع میشه و به پایین تمام خیلی اذیت میکنه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
    ممنون از پاسخ گویی با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از سایت مفیدتون
    آقای دکتر بنده دچار کجی ناگهانی آلت تناسلی شدم. هیچ گونه درد و یا سفت شدگی خاصی در درون آلتم حس نمی کنم. علتش رو هم متوجه نشدم. فقط یک روز صبح از خواب پا شدم و دیدم اینطور شده. شدتش زیاد نیست. دلیلش رو اصلاً نمی دونم خیلی برام عجیب بود. ولی بعداً فکر کردم که شاید در حالت نعوذ بودم فشار آوردم این اتفاق افتاده.
    27 سال سن دارم و هیچ مشکل پزشکی خاصی ندارم.
    همون روز اول سایت شما رو مطالعه کردم و گفتم شاید بهتر بشه ولی الآن بعد از گذشت یک ماه هیچ تغییری نکرده. (شاید مقداری هم بهتر شده باشه) عکس هایی رو خدمتتون فرستادم. می شه لطف کنید و بگید که آیا نیاز به پیگیری داره و اینکه خیلی روی این موضوع وسواس پیدا کردم. به نظرتون نیاز به معاینه یا عمل هست. حتی برای زیبایی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      زیاد نیست
    2. تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر برای زیبایی می خوام مزاحمتون بشم. چون خیلی وسواس پیدا کردم. از لحاظ پزشکی مجاز هستم یا اینکه عوارزش زیادتره؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ح.عنایتی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    با سلام. قصد دارم قبل از ازدواج از سلامتی جنسی خودم آگاه شوم و تصمیم دارم آزمایش اسپرم انجام دهم. برای تجویز این آزمایش به چه پزشک هایی میتوانم مراجعه کنم؟ آیا الزاما باید متخصص ارولوژی باشد؟ برای اینکه پزشک آزمایش اسپرم را برای من تجویز کند باید چه چیزی به ایشان بگویم و چه درخواستی کنم تا ایشان این آزمایش را برای من تجویز کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر ازمایشگاهی انجام میدهد
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 994 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب