اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (164 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۷ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 23 سالمه و اضافه وزن دارم التم در حالت عادی خیلی کوچیک هست تقریبا 3سانت راه کار شما چیست به خاطره این قضیه از ازدواج ممانعت میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ببينم
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من دما سنج دهانی خودم را به مادرم دادم و اگر زگیل تناسلی دهانی داشته باشم چقدر احتمال دارد که مادرم از من این بیماری رابگیرد؟خیلی میترسم،اگر من درمان بشم ممکن است مادرم درمان نشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      نگران نباشيد
  • تصویر کاربر رضاسلمانی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 739 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر.چهارماه قبل سونوگرافی نشان دادکه حجم پرستات من53 هست وخوش خیم بوده و4ماهه که دارو مصرف مینمایم و.35./.بهترشدم اما لگن درد و کشاله درد و کمر درد آزارم میدهد آیااین جراحی که ازشمادیده شدپس ازینگونه جراحی ناتوانی جنسی رخ میدهدیاخیریا برای من راه دیگروجوددارد باتشکرازجنابعالی خداپدرومادرت رابیامرزدو ان شاءاللع دردودنیاباعزت وسربلندب-اشید.رضاازقم. ضمنا52 سال دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      نه مطلب سايت من را بخوانيد
  • تصویر کاربر میلاد شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر
    بنده 19 سال دارم که از بیماری کجی الت رنج میبرم برای همین عکس گرفتم براتون بفرستم میخواستم بدونم ایا من نیاز به عمل دارم و اگه دارم هزینه این عمل چقدره (میانگین) و اگه عمل کنم جای بخیه از بین میره چون تو این عکس بیشترین زور رو زدم التم رو در حال نعوظ نگه دارم اخه بعضی اوقات پایین ترم میاد و طول اون 17 سانت در حالت نعوظه لطفا جواب بدید چون استرس زیادی دارم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ فيلم عمل من در يوتيوب را ببينيد
    2. تصویر کاربر میلاد شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      پس عمل نیاز داره؟
      بعد یک سوال دیگه اقای دکتر راجب الت پرده دار چی
      در عکس مشخص هست میشه هر دو رو در یک عمل انجام داد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      مراجعه حضوري
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    با عرض سلام،اگر با شخصی که تا به حال با شخص دیگری رابطه نداشته رابطه دهانی برقرار بشه،احتمال انتقال زگیل به دهان هست؟اگر مبتلا به زگیل تناسلی دهانی شوم چقدر احتمال ابتلا به سرطان دهان هست و آیا فریز کردن احتمال ابتلا به سرطان دهان را کاهش میدهد یا خیر؛ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      كم است
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 2493 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام
    مجرد هستم در سال 91 طی آزمایش ها و معاینات متعدد موجه واریکوسل (فکر کنم گرید 3) شدم .اکثر نمونه های آزمایش اسپرم من poor بوده / جراحی کردم بعد جراحی هم آزمایشات اسپرم من تغییر نداشت بابت این مساله پیگیر شدم و سونوگرافی هم از بیضه انجام شد که دلالی خاصی بیان نشد دکتر هم یه قرص داد یه مدت میخوردم میگفت بابت خون رسانی بعد از عمل است
    بعد مدت ها چند روز قبل برای پیگیری این موضوع اقدام کردم که نتایج آزمایش اسپرم من :
    progressive motility: 23% normal morphology: 18% motility sperm concentration: 4.1M
    functional sperm concentration: 1.7M sperm motility idex: 57
    مابقی آیتم ها نرمال یا خوب بودند
    لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم؟پیگیر باشم یا صبر کنم تا بعد از ازدواج؟دیگه راهی به ذهنم نمیرسه...
    در ضمن دکتر جراح من یکی از بهترین های مازندران بوده
    منتظرم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      حركت كم است
    2. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام مجدد
      متاسفانه سوال من پاسخ داده نشد
      من باید پیگیری کنم ؟یا صبر کنم تا بعد ازدواج؟
      چطور مشکل خودم رو حل کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      صبر كن تاازدواج
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 765 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر کرمی

    فرزند دختر من با بیماری اکستروفی مثانه کامل بدنیا آمد و چون در شهر ما پزشکان متخصص(اطفال و اورولوژی) به من گفتند:ما نمی توانیم عمل ترمیمی را انجام بدهیم باید این بیماران سریعا در۴روز اول تولدتوسط پزشک با تجربه و فوق تخصص اورولوژی و جراح اطفال ودر مراکز مجهز عمل شوند وپزشک فوق تخصص جراح اطفال را در مشهد به من معرفی کردند.
    روز سوم به مطب پزشک معرفی شده در مشهد رفتم و ایشان پس از معاینه به من گفتند: ببرید بستری کنید تا فردا عمل کنم وروز چهارم تولدش عمل شد و در تمام۲۱ روزی که فرزندم در بیمارستان بستری بوددر جواب سوال من که وضعیت فرزندم چطور است می گفتند خوبه حالا چند روز دیگه باشه اگر مشکلی پیش نیامد مرخص می کنم-ولی در روز ترخیص رو به من و خانمم کردند و گفتند:شما تا اخر عمر گرفتارید و باید در۶ماه اول هر یکماه و بعد از آن هر۲ماه تا ۳ماه تا پایان یک سالگی به مطب من مراجعه کنید(حالا از وضعیت روحی و شوکه شدن من و خانمم بگذریم که چقدر اون لحظه سخت بود)
    دریک سالگی فرزندم ایشان گفتند ۶ماه دیگر مراجعه کنید و در تمام این یکسال ایشان در جواب سوال من و خانمم فقط می گفتند که خوبه و داره بهتر میشه×××××خلاصه دریک و نیم سالگی ایشان پس از معاینه گفتند این بیماران خوب نمی شوندو شما تا پایان عمر گرفتارید و تنها کاری که می توان برایشان کرد یک عمل در۲سالگی است وهر چی من در مورد عمل سوال کردم ایشان گفتند شما متوجه نمیشید و حتی من گفتم که من و خانمم لیسانس هستیم و توضیح بدهید هیچ توضیحی در باره عمل۲سالگی ندادند .
    و من در این مدت با مراجعه حضوری و ارتباط از طریق شبکه های اجتماعی باچند پزشک دیگر و کلی جستجو در اینترنت (جایی نوشته خوب میشوند جایی نوشته خوب نمیشوند) گیج شدم و پزشک ارولوژی دیگری سونوگرافی نوشت و بعد از دیدن نتیجه گفت بهتره نوار مثانه هم بگیرید و بعد درباره عمل دوم با حوصله و دقت بیشتری تصمیم گیری شود.
    که سونوگرافی جدیدانجام شده از قرار زیر است:
    ×××ابعاد کلیه چپ۲۹×۷۳ میلی متر و ابعاد کلیه راست۲۷×۷۰میلی متراست.
    ×××اکوی پارانشیم کلیتین افزایش واضحی ندارد.
    ×××فولنس درسیستم پیلوکالیسیل کلیه راست دیده می شود ولی سنگ یا هیدرونفروز شدید انسدادی مشاهده نمی شود.دیامترقدامی خلفی لگنچه کلیه چپ و راست به ترتیب۳و۸میلی متر است.
    ×××توده کیست در کلیه ها مشاهده نمی شود.
    ×××مثانه(reconstructed)به حجم۸سی سی و ابعاد۱۶×۲۵میلی متر در لگن مشاهده می شود و ضخامت جدار مثانه۲٫۳میلی متر است.
    لطفا اگر می شود در باره این سونوگرافی هم توضیحی بفرمایید.
    من به این دلیل مزاحم وقت گرانبهای شما شدم که اولا در باره این بیماری واقعا نیاز به مشاوره از یک متخصص دارم و دوما میخواستم بدونم آیا شما در زمینه درمان فرزندم می توانید کمکی بکنید - چون من قصد ندارم دیگر به پزشکی که در ابتدا فرزندم را عمل کرده مراجعه کنم
    در ۶ماه اول فرزندم از شربت آموکسی۲۵۰ و بعد از آن تا الان که۲4ماهه است شربت کوتریموکسازول هرشب۲سی سی مصرف می کند
    آقای دکتر کرمی حال سوالی که ذهن من را مشغول کرده این است که وقتی فرزندم تا آخر عمر خوب نمیشه چرا باید عملش بکنم؟
    وهمچنین آیا نوار مثانه برای دختربچه دوساله که اکستروفی مثانه کامل بوده( عمل ترمیمی در بدو تولد انجام شده که تخلیه ادراری متغییر ۱۰تا۱۵ دقیقه ای دارد)می توان انجام داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      در این مورد من تجربه زیاد ندارم
  • تصویر کاربر احسان چهارشنبه ۱۱ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 29 سالمه در بچگی برگشت ادرار داشتم که درمان شد
    هفته پیش دو شب پشت سر هم اخر شب دچار لرز شدم که یکی دو ساعت ادامه داشت
    مواقعی که اب کم میخورم صورتم تیره میشه و همه میگن چرا سیاه شدی و وزنم سریع کم میشه
    موقعی هم که اب میخورم به قاصله کم مثلا نیم ساعت بعد ادرار میکنم و دفع میشه
    هیچ سوزش یا خون در ادرار ندیدم
    ایا مشکلی وجود داره ؟ نیاز به مراجعه به پزشک هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد بررسي شويد
    2. تصویر کاربر احسان سه شنبه ۱۰ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      احتمال بیماری کلیه وجود داره ؟ به پزشک کلیه و مجاری ادرار مراجعه کنم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      02122642744
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۱۰ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام, وقت تون بخیر.
    آقای دکتر همسر من در طی تقریبا ۳ ماه دومرتبه دچار شب ادراری شده که سابقه قبلی نداشتن. دفعه دوم که من متوجه موضوع شدم و دقت کردم زیر چشم هاشون هم پف کرده بود. البته خودشون می گن مشکلی در دفع ادرار ندارن. در ضمن ایشون مشکل واریکوسل درجه ۳ هم دارن که زمان آزمایش های قبل سربازی تشخیص داده شده و بعدا دیگه پیگیری نکردن.
    خواستم بدونم این دو مشکل می تونه به هم مربوط باشه؟ ضمن اینکه اگه دکتر خوبی قم می شناسین معرفی کنید که به ایشون مراجعه کنیم. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      نه ارتباطي ندارند
  • تصویر کاربر حمیدرضا سه شنبه ۱۰ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 685 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض ادب خدمت آقای دکتر، سوال بنده اینکه آیا واقعا قرص سیستون سنگ کلیه را حل میکند، بنده در هر دو کلیه سنگ دارم، سمت چپ 4.5 و در کلیه راست دو عدد سنگ 1.5 وجود دارد
    با تشکر و سپاس فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      اين دارو گياهي است وتنها كمك كننده هستند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 907 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب