اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (171 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسين سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    بسمه تعالي
    با سلام
    من قرص تامسولوسين (و به علت عمل گواتر قرص لووتيروكسين و قرص متورال40 جهت فشار) مصرف ميكردم و به علت سر درد قبل از خواب و غيره قطع كردم. ايا جايگزين (و نه مكمل) گياهي وجود دارد يا خير؟
    ايا اثر دارويي تركيب سير رنده شده وابليمو بمنظور كوچك شدن پروستات متشا علمي دارد ؟
    و من ا.....اتوفيق وعليه التكلان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دارو فقط همان است
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یه دو سه سال که روی الان و بیضه ام خال سیاه و لک مانند مشاهده میکنم که نه احساس درد و نه خارش میکنم اول به صورت کم بود ولی الان یه چند دایی اضافه شده این لکه ها قبل از مصرف ژیلت پیدا شده است الان هر کاری میکنم از بین نمیرن لطفا کمک و راهنماییم کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ژيلت نزن اگر برجسته باشد زگيل است بياييد ببينم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر سبحان سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    با عرض سلام بنده 28ساله متاهل دارای تکرر ادرار هستم که با مراجعه به دکتر ،بیش فعالی مثانه تشخیص داده شد با مصرف یکسال قرص های سیتالوپرام هگزال و یوروناسین موقتا درمان شدم ولی با قطع قرص ها همچنان مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      نبايد دارو را قطع كنيد
  • تصویر کاربر محمدی شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 747 مشاهده پرسش
    سلام.
    من پسری 20 ساله از خوزستان هستم. از چندین سال پیش لکه های سیاه یا قهوه ای رنگی به صورت دایره مانند یا به صورت خطی روی الت وجود داره البته بدون درد و....... . اخیراً تو اینترنت متوجه شدم که این لکه ها طبیعی نیستند. میخواستم بدونم این لکه ها چی هستن و اینکه ایا خطرناک هستند یا نه. متوجه هستم که حتما باید معاینه بشم ولی اگه میشه کلیات ماجرا رو بگید نه به صورت مختصر. یه عکسی هم که نسبتا شبیه موردی که گفتم هم از اینترنت پیدا کردم براتون میفرستم . باز هم میگم میدونم که باید رفت پیش دکتر ولی اگه میشه بفرمایید خطرناک یا سرطانی هست یا نه. و راه درمانش با کاریوس یا راه دیگه (چون دکتر در نزدیکی نیست.) ممنون میشم مختصر نگید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر كن زگيل است فيلم كرايو من را ببينيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    عرض سلام و خسته نباشيد دكتر من ٢4 سالمه و مجرد هستم نزديك ٢ ٣ روزه متوجه شدم بعد از نزديكي با فرد جديد داخل زندگيم معذرت ميخوام اما روي كلاهك آلتم لكه هاي سياه كوچيك زده بصورت پراكنده و مطمئنم بعد از نزديكي اين اتفاق براي من افتاده خيلي نگرانم كه چي شده لطفا كمكم كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام عكسش وا بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 4855 مشاهده پرسش
    سلام من 15 سال سن دارم و یه مدته احساس میکنم رگ های آلتم گرفته و یکمی خارش داره این موضوع مال خیلی وقته بعضی اوقات بهتر میشه ولی بعضی اوقات هی احساس میکنم رگ ها گرفته و خارش داره باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام مهم نيست بياييد معاينه كنم
  • تصویر کاربر Elham سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    سلام
    من يكماه پيش براي اولين بار دچار تبخال تناسلي شدم، ميخاستم ببينم يعني هر كسي يكبار مبتلا شه حتما تا اخر عمر درگيره با اين بيناري؟ يعني نميشه يه نفر فقط يكبار بگيره و ديگه عود نكنه؟ و اينكه با هربار پريود ايا امكان عود داره؟و اينكه من وابطه جنسي مشكوك نداشتم و تمام روز و شب به اين فك ميكنم كه از كجا گرفتم، غير از رابطه جنسي محتمل ترين راه چيه اقاي دكتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      راه جنسي شايعترين راه است وهر موقع عود كرد بايد درمان كنيد
  • تصویر کاربر جمیل سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    پدر من 2 سال قبل عمل پروستات انجام داد و تحت نظر پزشک میباشد 2 مشکل وجود داره خواستم راهنمایی بفرمایید
    سوال اولم اینه که هر 6 ماه باید آمپول های مخصوصی بزنه وگرنه پروستاتش میره بالا , این دفعه مثلا شده 36 خواستم بدونم این جای نگرانی نداره؟
    سوال دومم اینه که پدرم بعد عمل ادرارش رو نمیتونه کنترل کنه و سوند میبنده آیا راهی داره برای بهبودی؟
    آخرین آزمایش و نسخه پزشک پیوست میباشد
    خیلی ممنون از توجه و لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر PSA بالا رود راديو تراپي ميخواهد
  • تصویر کاربر امير سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخير ٢٢ ساله هستم و نزديكي نداشتم آلتم وقتي به صورت راست در مياد تقريبا از نصفه به بالا(از نصف الت تا كلاهك) به سمت چپ كج ميشه البته زياد هم نيست. ولي تو رابطه جنسي ميترسم ك مشكل باشه و شريك جنسيم ناراضي باشه و بدش بياد ايا درماني هست؟ مشكلي هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      عكس در حالت نعوظ وا بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر امير سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخير و خسته نباشيد تموم پاسخ و پرسش ها رو خوندم و عكس هايي از زگيل تناسلي ديدم من در قسمت ختنه گاه يه تعداد زگيل دارم خيلي هم هست و مدت زيادي هم هست كه دارم. رابطه جنسي هم نداشتم نگران اين هستم كه نامزدم از التم بدش بياد و راضي به رابطه جنسي و رابطه دهاني نشه. متاسفانه وقت اين هم ندارم كه براي معاينه و درمان بيام. ايا درمان خانگي وجود داره؟ ممكنه راهنمايي كنيد. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش وا بفرستيد ببينم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ح.عنایتی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام. قصد دارم قبل از ازدواج از سلامتی جنسی خودم آگاه شوم و تصمیم دارم آزمایش اسپرم انجام دهم. برای تجویز این آزمایش به چه پزشک هایی میتوانم مراجعه کنم؟ آیا الزاما باید متخصص ارولوژی باشد؟ برای اینکه پزشک آزمایش اسپرم را برای من تجویز کند باید چه چیزی به ایشان بگویم و چه درخواستی کنم تا ایشان این آزمایش را برای من تجویز کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر ازمایشگاهی انجام میدهد
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 989 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب