اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (171 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    باسلام دکترجان دستگاه گوارش من مدتی هستش تحریک پذیرشده وگاهی منجربه عفونت روده میشوم البته ادم‌ بااسترس هم هستم وسیستم ایمنی ضعیفی درمقابل عفونت هادارم بایدبه نظرشماچکارکنم ودرطول سال به خاطرعفونت که‌ تشخصیش دیسانتری میباشدبستری میشوم آیاشماچه درمانی پیشنهادمیکنم برام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد بررسي كامل شويد
    2. تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      البته آزمایش کامل وسونوگرافی ازشکم ولگن هم سال قبل انجام دادم گفتن مشکلی نیست دکترمتخصص عفونی هم بهم میگه جای نگرانی نیست بیماری فصلی است البته ازپاییزتازمستان مشکلی برام پیش نمیادحالااظطرابم هم بیشترمیشه موقع مریضی
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      من متخصص كليه هستم شما بايد به دكتر گوارش برويد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدابراهیمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من تنگی مجرا داشتم دکتر در مشهد عملم کردم و از طریق مخاط دهان را به مثانه پیوند داده است و دوتا سوند دارم یکی از طریق التم و دیگری از طریق مثانه وارد می شود و دکتر گفته بعداز ۱۲ الی ۱۵ روز بیا مطب میخواستم ببینم کی سوند را در میاره؟هردوتا را درمیاره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      فقط با نظر دكترات عمل كنيد بهتر است
  • تصویر کاربر مرتضی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    با سلام.
    من یک سال پیش یه شیوه لاپاروسکوپی واریکوسل دوطرفه عمل کردم . الان بعد یک سال سمت راستم واریگوسل ساب کلینیکال هست ولی سمت چپم مشکل داره و دوباره واریکوسل عود کرده و نوشته واریکوسل در سمت چپ دیده میشودو دیامتر وریدهای شبکه پمپنیفورم به دنبال مانوروالسالوا ۲.۴ میلیمتر میباشدو در بررسی کالر داپلر ریورسال به دنبال مانوروالسالوا مشخود است. نظرتون در مورد این مشکل من چیه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد بياييد معاينه كنم
  • تصویر کاربر امین شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    دکتر با سلام دکتر جان میخواستم بدونم میگن ضربه به آلت تناسلی در هنگام نعوظ باعث بیماری پیرونی میشه آیا ضربه ای آرام ک حتی آلت نشکند هم باعث پیرونی میشه یا ضربه ای که باعث شکستگی بشه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ضربه سنگين بله ولي ارام نه
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    سلام من 28 سالمه حدود یک هفته پیش دو بار ارضا شدم و هر دو بار منی صورتی رنگ بود و بعد از اون دیگه تست نکردم ببینم همونطوره یا نه من گاهی اوقات بعد از ادرارم یه خرده منی خارج میشه ک این تا حالا دو دفعه بعد از ادارم خارج شده منی قهوه ایی رنگ شده مشکل چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اصلا جاي نگراني ندارد اي خونريزي ناشي از التهاب است ومعم نيست
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    ببخشیدآقای دکتر تکلیف منو روشن نکردی اینجوری نمیشه زندگی کنم وراه رفتن اینجوری خیلی سخته یعنی شما همچین موردی نداشتید قبلا و اگه درمان نداشته باشه یعنی آدم باید خودکشی کنه چون هرروز بریدگیش بیشتر میشه خواهش میکنم دکتر جواب آخرو به من بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      مراجعه حضوري٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    هزینه جراحی
    1. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر سلام جواب سواله من چی شد؟
    2. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر من بچه شهرستانم تقریبا هزینه عمل چند میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر ميخواهيد عمل كنيد اول فيلم عمل من در يوتيوب را ببينيد٢-صحبت حضوري در باره كيفيت عمل ضروري است٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ هزينه را بيمارستان ميگيرد نه من
    4. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر فیلمو دیدم .هزینه برام خیلی مهمه حدودشم بدونم خوبه
      با دفترچه سلامت میشه عمل کرد؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر مسكل مالي داريد بله
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر افسانه یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    همسر بنده 50 سال دارند و دیابت هم دارند و فقط قرص متفورمین مصرف میکنند والبته روزی چند عدد سیگار هم میکشند.
    ایشون حدود 9 سال پیش عمل وازکتومی انجام دادند ولی چون دوسال پیش ما فرزندی از دست دادیم الان شدیدا دوست داریم فرزندی جایگزین داشته باشیم تا شرایط روحی و جسمی خانوادمان بهتر شود.
    ایشون مشغله زیاد دارند و از لحاظ روحی هم به دلیل مرگ نابهنگام فرزند 11 ساله امان کمی حساس و عصبی هم هستند و نمیخوام بیشتر آسیب ببینند.
    دکتری به من گفت قبل از عمل باز کردن برای اینکه هزینه اصافه نکنید و ناامیدتر نسوید ازمایشی بدهید که معلوم شود آقا به دلیل اینکه 9 سال قبل وازکتومی کردند عقیم شده اند یا نه؟؟
    اگر عقیم نشدند بروید عمل باز کردن یا هر کار بهتری هست انجام دهید.
    خود من هم 40 سال دارم و تنها بیماریم چربی خون و کمکاری تیرویید است.البته به دلیل مرگ فرزندم کمی هم افسزدگی دارم.
    میخواستم از شما دکتر بزرگوار بپرسم با شرایط ما ، بهترین کار چیست که ما مطمئن شویم بچه دار میشویم یا نه؟؟
    واگر امکانش هست باید بهترین کار چیست؟؟
    نمیخوام طوری بشه که هزینه و وقت زیاد بذاریم و بعد بگن جواب نداد؟؟
    اگه ازمایشی هست که معلوم میشه اسپرم همسر بنده هنوز فعال هست یا نه بفرمایید چه ازمایشی است و باید کجا برویم و...
    لطفا با نظرات سازنده خود دل پدر و مادری داغدار را شاد بفرمایید.
    ممنونم .ان شاءالله در پناه حق، عاقبت بخیر باشید.
    سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بهترين كار مراجعه به مركز ناباروري وانجام تست PESA وTESA است
  • تصویر کاربر وحید یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام؛دکتر جان شش سالگی ختنه کردم.در بیست وشش سالگی هنوز آثار ختنه روی آلتم باقی مونده به طوری که در وسط آلتم دور تا دور آثار بریدگی و بخیه وجود داره.نمیدونم منو به چه روشی ختنه کردن ولی این که در وسط آلتم جای بخیه باشه علتش رو نمیفهمم.بالاتر از اون خط بخیه رنگ آلتم سفیده و لاغر.و پایین اون خط آلتم تیره و حجیم تر.و در سر آلتم خودم میفمم که مجرای خروجی تنگ شده به طوری که وفتی با دست حفشه رو لمس کنم احساس میکنم یه چیزی اونجا وجود داره که باعث شده ادرارم به صورت نازک و خطی باشه.تا حالا هم به دکتر مراجعه نکردم لطف میکنی اگه راهنمایی ام کنی.ناگفته نمونه که مشکلی در نغوظ ندارم.در صورت نیاز عکس هم میتونم بفرستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر سارا یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    با سلام
    همسر من در نقاط مختلف بدنشانداراي تعداد زيادي تگ هاي پوستي ريز و درشت هستند بعضي از انها خيلي ريز هستند كه با چشم به درستي ديده نميشوند و هنگم لمس انها زير انگشت حركت ميكنند. ما بيش از يكسال است كه ازدواج كرديم . ديشب در ميان موهاي ناحيه شرمگاهي ايشان متوجه سه عدد خال خيلي ريز شبيه انچه در بقيه جاهاي بدنشان است شدم. خيلي ميترسم چقد احتمال دارد كه زگيل باشند. خيلي نرم هستند و با حركت انگشت حركت ميكنند به طرفين . در ضمن مدت 6-٧ دقيق سركه سفيد روي انها ريختم اما تغيير رنگ ندادن. به اندازه پياز مو كوچك هستن. شايد قبلا هم بودند چون تا بحال دفت نكرده بودم. ضمنا همسرم رابطه خارج از خانواده ندارند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بيايند معاينه با دستگاه ببينم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ح.عنایتی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با سلام. قصد دارم قبل از ازدواج از سلامتی جنسی خودم آگاه شوم و تصمیم دارم آزمایش اسپرم انجام دهم. برای تجویز این آزمایش به چه پزشک هایی میتوانم مراجعه کنم؟ آیا الزاما باید متخصص ارولوژی باشد؟ برای اینکه پزشک آزمایش اسپرم را برای من تجویز کند باید چه چیزی به ایشان بگویم و چه درخواستی کنم تا ایشان این آزمایش را برای من تجویز کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر ازمایشگاهی انجام میدهد
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 987 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب