رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (154 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اعظم شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام توروخداراهنماییم کنید مادرمن قبلا عمل سنگ کلیه ش به صورت لاپاروسکوپی انجام دادن وبعد از عمل کلیه خونریزی شدید داشت وبا نژیوگرافی بند اومد حالا بعد از یک سال کلیه ش. توی سونو گرافی یه توده به اسم هتروژن ایزو اکو که احتمالا کلسیفه هم نوشته تورو خدا راهنماییم کنید دارم دغ میکنم ازش دورم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      بايد سي تي اسكن از نظر تومور با تزريق انجام دهيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر ali یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید . من مردی 36 ساله و مجردم . حدود یک ماهی است که وقتی آلت تناسلی من به حالت نعوظ میشود یک برامدگی بزرگ روی آلتم بوجود میاد تقریبا از وسط آلت پایینتر تا زیر قسمت ختنه گاه . در سمت راست آلت . و وقتی که در حالت نعوظ نیست وقتی اونجا رو میگیرم انکار که یک غده در آنجاست .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر ali سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      ممنون از جوابتون و معذرت میخام از بابت عگسها
    3. تصویر کاربر ali جمعه ۳۰ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام دکتر عگسهارو براتون فرستادم ممنون میشم جواب بدین .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام بياييد حضوري صحبت كنيم
    5. تصویر کاربر ali شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام دکتر من وقتم برای یک ماه دیگه است میشه بگین این چه مشگلی هست . خواهش میکنم .
    6. تصویر کاربر ali شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام دکتر من وقتم برای یک ماه دیگه است میشه بگین این چه مشگلی هست . خواهش میکنم .

      خواهش میکنم دکتر بگین این چه مشگلی هست خیلی نگران هستم .
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 7 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر اقای دکتر مدتی هست بیضه ی چپم تیر میکشد و من به همین دلیل به پیش دکتر متخصصی رفتم و ایشون برای من ملوکسیکام و گاباتین تجویز کردن وگفتند شما واریس خفیف داری ولی نیاز به جراحی نیست میخواستم بپرسم آیا تجویزشون درست بوده و ایا به عمل جراحی نیاز دارم یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      بايد ١-سونو كنيد ببينم٢-معاينه شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر نازی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    خونریزی ادرار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    با سلام.در بعضی مواقع بعد از ادرار در در انتهای آلت تناسلی و زیر ناف دارم.مدت در هم حدود 4 دقیقه می باشد.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      بايد سونو كنيد مشخص شود
  • تصویر کاربر ميسان شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1862 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دكتر كرمى من دختر هستم و ٢٨ سال سن دارم و چند سالى هست متوجه شدم از سنين قبل از بلوغ عادت به خود ارضايى داشه ام احساس چندش و كناه باعث شده چندين بار ترك كردم اما بعد از چند ماه مثلا با ارتباط با يك پسر تحريك ميشدم و براى جلوگيرى از سكس ، خود ارضايى ميكردم الان خيلى كمتر شده اما هنوز گاهى دارم ! ريزش موى شديد و ضعيف شدن مو و كبودى چشم و كمردرد و احساس خالى بودن انتهاى كمرم بلافاصله بعد از تحريك يا ارضا شدن دارم ، حتى الان كه سعى كردم جاى خود ارضايى سكس ( بدون دخول) داشته باشم باز هم كمردرد و گودى و كبودى زير چشم دارم طوريكه بدون ارايش تا چند روز بعد از سكس اطرافيان بهم ميگن زير چشمت كبوده و فكر ميكنم نميتونم ازدواج كنم بخصوص واسه كمردردم چون شهوتم هم خيلي زياده و قطعا توى ازدواج بيشتر تحريك و سكس خواهم داشت . علاوه بر اينا من موقع تحريك شدييييدا مايع از رحمم خارج ميشه طوريكه انگار ادرار كردم گاهى حس ميكنم علت ضعف كمرم موقع ارضا شدن همين ميزان مايعيه كه از دست ميدم و مشكل ديگه اينكه با وجوديكه بعد از دو بار سكس باز هم ميل جنسى دارم اما ارضا نميشم و اذيت ميشم ؛ براى رفع گودى و كبودى زير چشم در اثر خود ارضايىى يا سكس راهى هست؟ براى كمتر خارج شدن مايع موقع تحريك چكار كنم؟ براى رفع كمردرد چه راهى پيشنهاد ميدين؟ براى ضعف جسمانى و ناتوانى در ارضا شدن چطور ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      بايد تركش كنيد تا همه بهتر شوند اينها عوارض خود ارضايي است
  • تصویر کاربر مسلمي شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    من ١٠ سال پيش دچار زگيل تناسلي شدم و با مراجعه به دكتر درمان شدم.و متاسفانه دكتر در مورد واگير و ساير مشكلاتي كه ممكنه پيش بياد چيزي نگفت.من ٦ سال پيش ازدواج كردم و الان باردارم و ماه ششم بارداري متوجه چند زائده روي بدنم شدم.متاسفانه بعد از مراجعه به دكتر و چكاب همسرم متوجه زائده ريزي بر روي بدن همسرم شديم.سوالم از شما اين هست كه آيا من بعد از ١٠ سال ميتونم با تقويت سيستم ايمني بدنم اين ويروسو از بدنم پاك كنم؟چون تو اين ١٠ سال همش در حال رژيم گرفتن بودم و زياد به تغذيم نرسيدم.سوال ديگم اينه كه چه چيزايي باعث انتقال به بقيه اعضاي خانواده و پسرم كه نوزاده ميشه؟و اينكه براي ضد عفوني كردن دستم بعد از شستن قسمت تناسلي از چي استفاده كنم؟ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      زگيل تناسلي با ضد عفوني كردن از بين نميرود اگر زگيل برجسته داري شما حامل هستيد وبايد معاينه شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    باسلام ودرود ضمن عرض سلام آقای دکتر من دارای واریکسل درجه 2در بیضه سمت چپ وگریدیک در سمت راست هستم طبق سونوگرافی که دوسال پیش انجام دادم در ضمن رگ های متورمی توبیضه هام دارم که وقتی لمس میکنم مشهودهست، ما برای بچه دارشدن تصمیم گرفتیم که ناموفق بود به همین علت به پزشک مراجعه کردیم که آزمایش semenگرفتند که اعلام کردن دکه تعداداسپرم ها خیلی خیلی کمه وبی تحرک هستند به رویان هم مراجعه کردیم همون آزمایش وحرف تکرار شدوروش آی وی اف رو پیشنهاد دادند البته برای آزمایش سونوگرافی بیضه هافرستادندکه مطمئن بشند واریکوسل دارم یا نه ولی خب متاسفانه بنابه مشکلات مالی که دارم نتونستم آزمایش روبه دکتر نشان بدم خواستم بدونم آیا واریکوسل در این حد میتونه باعث کم شدن وبی تحرکی اسپرم بشه یانه؟
    1. تصویر کاربر مرتضی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      آقای دکتر در صورت امکان با توجه به مدارک ارسال شده اگر جسارت نباشه طبق تشخیصتان بهترین راه درمان وحل این مشکل رو بصورت جامع پیشنهادبدید ممنون
    2. تصویر کاربر مرتضی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      تصویر آزمایشات
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      تعداد وحركت مشكل دارد ولذا بايد معاينه شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    وقتی نعوظ شدم در هنگام نزدیکی التم شقی خود را از دست میده وزود انزالی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 29 سالمه.16 سالم بود که یک بار با سوزش ادرار و خون به پزشک مراجعه کردم که گفت عفونت ادرار.دارو داد خوب شدم.از 5 سال پیش به تناوب سنگ های ریز در هردو کلیه دفع کردم که بزرگترین 4.2 بوده.البته کله 5 بار بود با دارو.الان حدود یکسال که سنگ ندارم ولی از حدود 9 ماه پیش یکدفعه ادرام بند آمد و خیلی کم به صورت قطره ای آمد که در 24 ساعت با فشار و زور یکدفعه مسیر باز میشد . به تناوب ماهی یکی دوبار اینجوری میشم دکتر زیاد عوض کردم تامسولین پروستاتان و یکی دو مورد دیگه دارو خوردم که خوب نشدم البته یک بار در ادرار خون هم بود.الان هم تحت نظرم اما خوب نشدم و دارم پروستاتان و تامسولسین با هم میخورم.خیلی دارم اذیت میشم. 4 سال که ازدواج کردم.دکترا اکثرا میگن التهاب پروستات.الته سونو هم کردم که پروستاتم یکبار 20 بود و دفعه بعد 18.اخرین دفعه گفتن که جداره مثانم یکم افزایش پیدا کرده که گفتن بخاطر زور زدن تخلیس. درمان داره ؟عمل کنم خوب نمیشم؟ از زندگی افتادم.لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      من معتقدم همه داروها را قطع كنيد وبا دارو خوب نميشويد بيخيال اين بيماري باشيد مهم نيست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 850 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب