اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور كلی، مقدار طبیعی PSA را كمتر از ٤ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ٥٠ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ٦٠سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ٧٠ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (175 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    من ین پاپول مروارید داشتم رفتم دکتر برام بردشت از دورالتم اونایی ازارم میداد دوتاش مونده ک بعدا میخوام اونم برم برام ورداره
    این هیچی میخواستم اینا ببیند ایناا جوش بعد از زدن موهای زاعد یا چیزی خطرناکیه من خیلی ترسیدم ولی مثلا یهو تو همین سایتا گشتم سوالارو دیدم واقعا ترسیدم چیزی باشه بعد از زدن با ژیلت اینا دراومده 6 ماه پیش مثلا زدم با ژیلت ولی بعدش دراومد گفتم جوشد یگ مثلا همیش دوهفته پیش باز زدم باز هم هستش شبیه جوش دو س تایی قای دکتر نگا کنید جوش یه جواب ارامش بخش مطمعن بهم بدین خیلی ممنون میشم درضمن من نوزده .5سالمه عکس اولیه از اون پاپول مرواریدس ک گفتم اونام ک دیگ گرفتم میخاره بعد هر بار تیغ زدن با زژِلت نگا کنید توروخدا جوابمو زودتر بدین نگران شدم زیادددد مرسی اقای دکتر
    1. تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      اقای دکتر اینم یکم با اب تمیز کردم فک کنم دوبرش پوسته شده بود منو از نگرانی ک دارم دریارین مرسی نگا کنید اینم
    2. تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      اینه بعد اب کشیدن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      من مشکلی نمیبینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام دکتر سی سالمه یکساله دونه بود گفتند زگیله لیزر کردم بعد از اون دون خیلی ریز کنار جای لیزر بود که دکتر گفت مشکوکه لیزر کرد الان دوباره همون جور شده که بزرگ نمیشه می‌خوام بدونم چی هستند
    1. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      دکتر در قسمت ختنه گاه هستند و آیا نشانه اینکه سیستم ایمنی من ضعیف و احتمال سرطان هست از همین قسمت بعد از لیزر اول نمونه گرفتم pcr منفی شد ولی زیر شکم سه تا زد از نظر شکل متفاوت بود یکیش برو آزمایش نوع ۶و۹۱ بود و دو تا ی دیگه بعد چن روز از بین رفتن .
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.
    من 2ماهی میشه به زیگیل مقعدی مبتلا شدم اول جدی نمیگرفتم میگفتم خوب میشه ولی توی این سایت شما اومدم و مطالعه کردم فهمیدم که چقدر دیر کردم.
    اقای دکتر من روز اول یه تیکه اناناس را برش زدم در لای دستمال کاغذی پیچیدم و روی زیگیل ها گذاشتم که به مدت 4ساعت موند ولی به دلیل راه رفتن زیاد سوزش شدید داشتم و مجبور شدم دستمال را بردارم وقتی دستمال را دراوردم دیدم که اغشته بخون شده ودستمال به رنگ قهوای تیره دراومده.بر اثر اسید زیاد و سائیده شدن ؛ زگیل ها متورم شده بودن و خونریزی کرده بودن.محل را شستم و خشک کردم. روز دوم همین روش را انجام دادم ولی این باردر موقع خواب دستمال را روی زیگیل ها گذاشتم و تا صبح موند سوزش نسبت به روز قبل خیلی کمتر بود و خونریزی خیف.
    شب بعد هم همین کار را تکرار کردم.
    بنظر خودم با مقایسه عکس شب اول با الان خیلی فرق کرده.
    من سوالم اینه که اقای دکتر :
    1-این کار چند روز باید ادامه داشته باشه؟؟
    2- ایا با خونریزی که به دستمال کاغذی جذب میشه احتمال پخش الودگی در همون مکان هست؟ یا بدلیل اسیدی بودن محل ویروس الوده از بین میره.؟
    3- روش درمان را صحیح رفتم؟؟ بجای پنبه از دستمال کاغدی استفاده کردم مشکلی نداره؟
    4-چقدر زمان میبره تا به درمان کامل برسم؟؟
    عکس ها را براتون فرستادم .بنظرتون با این روش درمان میتونم این حجم را از بین ببرم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      بهترین درمان کرایو است من در خدمتم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر الهام یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید.
    من و همسرم سه ماه براي بارداري اقدام كرديم و نتيجه نگرفتيم. همسر من ازمایش اسپرم داد،برديم پيش دكتر،دارو مصرف كردن ب مدت سه ماه،مجددا ازمايش داد،االان مجدد براي يك ماه دكترشون دارو داده
    هردوتا ازمايش رو ميفرستم ب ترتيب
    من خيلي نگرانم
    خاستم بپرسم اگ لازمه بيام تهران براي ادامه درمان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      باید ۱۲ماه اقدام کنید تا نتیجه باروری مسخص شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      هنوز زود است من در خدمتم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    چند سالی هست دور آلتم چند تا زگیل ریز میبینم وبغل نافم نمیدونم زگیل هست یا نه از کجا تشخیص بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      این زگیل نیست

    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      چي هست دكتر اون مشكيها خيلي ريز بودن چند بار تيغ زدم بزرگتر شدن.الان چي كار بايد بكنم.مشكلي كه ايجاد نميكنه
    3. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      دكتر چي هست اين
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      شک دارید ازمایش دهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر نسترن یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    از داخل من مشكل دارم بيرون اثري از زيگيل نيست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      فقط التهاب است جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من ی دوره ای از زندگیم خودارضایی داشتم.
    و الان خیلی خیلی کم شده
    24 سال سن دارم
    با توجه ب شکل بیضه هایم متوجه شدم بیضه سمت چپم کوچک تر شده و پوست بیضه م شل شده خیلی ترسیدم
    و با سرچ در گوگل متوجه شدم واریکوسل دارم.
    میخواستم بدونم کدام یک از درجه های 1 2 3 با عمل جراحی خوب میشه و عقیم نشدم.
    با توجه ب شرایط جامعه ما نمیتونم برم دکتر و یا ازمایش اسپرم بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام بیایید اول معاینه وازمایش تا جواب علمی برسیم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰الی۵۰۰
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    4 روز قبل روی قسمت نرم آلت تناسلی یک عدد جوش بی رنگ شبیه تبخال دیدم که الان چند تا کوچکتر هم کنار آن ایجاد شده است .
    موارد قابل توجه
    & حدود 2 ماه قبل همسرم مشکل عفونت یا زخم دهانه رحم داشتند که دارو مصرف میکردند اما از درمان اطلاع دقیقی ندارم .
    & تعطیلات روستا بودم و به گمانم آب و هوا و محیط آلوده و نامناسب بود
    & به علت سرماخوردگی و عفونت گوش مقدار زیادی کوآموکسی کلاو مصرف کردم.
    & چند روز سردرد پیاپی داشتم و از لحاظ فیزیکی ضعیف شده بودم
    & همزمان دندان درد و قرص مسکن هم استفاده میکردم
    & گرمی و شیرینی جات و آجیهم چند روز اول تعطیلات زیاد مصرف کردم.

    با تشکر از زحمات شما با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      این تب خال است ودرمان قطعی ندارد
  • تصویر کاربر لیلا یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید. پدرم عمل رادیکال پروستاتکتومی داشتن و بعد از عمل دکتر براشون رادیوتراپی نوشتن. دکتر مخصوص رادیوتراپی گفتن که باید در حین انجام رادیوتراپی آمپول هورمونی مصرف کنن به مدت دو سال. الان هفده باره که این آمپول رو زدن. دکتری که ایشون رو عمل کرده بودن گفتن که باید تا 6 ماه آمپول مصرف کرد اما گفت نظر دکتر رادیوتراپی ارجحیت داره و اگه گفتن دو سال پس همون دو سال رو باید بزنه. میخواستم بدونم شما این مسئله رو تایید میکنید یا خیر؟
    در حال حاضر میزان پی اس ای ایشون دو هزارم هستش.

    خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      بله علمی است
  • تصویر کاربر Razavi یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 3202 مشاهده پرسش
    سونوگرافي رفتم اين جواب داده


    سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و پروستات و مثانه (رزیدوی ادراری)
    : سونوگرافی پروستات ( ترانس رکتال) :
    سایز وضخامت پارانشیم و اکوی کورتیکال کلیه ها نرمال است . سنگ هیدرونفروز و ضایعه فضاگیر دیده نمی شود. حالبها فاقد دیلاتاسیون بوده سنگ در دیستال آنها مشاهده نگردید. مثانه دارای شکل وحجم طبیعی است . در بررسی PVC تصویر رزیدوی ادراری رویت نشد.
    در سونوگرافی ترانس رکتال : پروستات به ابعاد 50*52*53 میلی متر و حجم 74 سی سی دارای اکوی هتروژن مشاهده گردید. ندول هیپو اکو در قسمت پوستریور لترال میانی پریفرال لوب راست به قطر 8 میلی متر رویت شد. ندول هیپو اکو در قسمت پوستریور لترال میانی پریفرال لوب چپ به قطر 6 میلی متر رویت شد.
    سمینال وزیکول ها نرمال می باشند.
    ———————————————
    اين ازمايش 👆🏻مربوط به حدود يك ماه و نيم قبل بود دكتر رفتم قرص (ciprofloxacin 500 به مدت ١5 روز و prostatan و Protral .4 به مدت يك ماه تجويز شد و انجام دادم
    قبل از مصرف دارو psa 4.9 و Free و total هم بالاي 1 بود يك هفته بعد از اتمام دارو ازمايش خون psa 3.2 و free و total هم كمتر شده الان بايد هنوز هم دارو مصرف كنم ؟ ضمنا قبلا هم با شما مكاتبه داشتم فرموديد mrs انجام دهم الان چه توصيه اي ميفرماييد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1075 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 741 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 689 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب