اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (156 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسام دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 93 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر پسرم ۱۷ سالمه
    من چند روز پیش از شما پرسیدم راجب سکه و گفتم که بچگی داشتم بازی میکردم باهاش یا چی رو یادم نیست دقیق ولی نزدیک مقعد کردم هنگامی که رو شکمم خواب بودم و ولش کردم در باسن اگه اشتباه نکنم و یادم نیست دقیق که برش داشتم بعدا یا داخل مقعد کردم رو اصلا یادم نیست و گفتم که فقد وقتی بچه بودم نمیدونم بعد این اتفاق یا قبلش بوده عفونت کردم و خون در میومد از مقعد هنگام دفع کردن مدفوع ی همچین چیزی برام تعریف کردن ولی خب تو این چند سال نه مشکلی داشتم نه چیزی و از شما پرسیدم که آیا ممکنه داخل مقعد اگه کرده باشم سکه رو چندین سال بدون علائم اونجا بمونه که گفتید خیر امکان نداره نگران نباشید ، ببخشید یه چنتا سوال دیگه داشتم اینکه ممکن نیست مثلا اگه داخل مقعد کرده باشم و رفته باشه داخل مثلا جای دیگه ای بره تو روده یا چیزی ؟
    ولی خب تاکید میکنم تا جایی که یادمه رو تعریف کردم دیگه یادم نیست داخل مقعد کردم یا برداشتم سکه رو وگرنه میگفتم تا کارم راحت تر بشه اما بعدشو یادم نیست ، و اینکه خیالم راحت باشه یعنی سکه دیگه توی بدنم نیست کلا ؟ و اینکه من خیلی وسواسیم خواستم در جریان باشید و اینکه ی سوال دیگه آقای دکتر من نزدیک دو الی سه بار دقیق نمی‌دونم ولی یادمه بیضه هام شروع کرد خارش گرفتن و با شیو مشکل رفع شد اول بیضه ها خارش می‌گرفت مقعد هم بعدش یا قبلش خارش می‌گرفت نمی‌دونم ولی اونم می‌رفت و مشکل حل میشد حالا باز این اتفاق واسم افتاده اولا که اتفاق افتاد خیلی خارش داشتم و خیلی اذیت میکرد اما بعد از شیو بهتر شدم و مخصوصا وقتی هر شب با صابون و آب گرم میشستم در خواب خارش یا چیزی نمیگرفتم و خب الان بهترم و خارشی نیست که ازیتم کنه ولی امروز عصر موقع خوابیدن یکم خارش گرفتم هم بیضه هم کمی مقعد و باسن و حتی بعضی از قسمت های پا هم خارش گرفت یکم ، ولی بعد از اینکه بلند شدم و رفتم بیرون کار داشتم الان کاملا خوبم بدون هیچ خارشی ، خواستم بدونم میخواد برم دکتر یا بهتر میشم ؟
    ولی خب خارشم مثل اول نبود که از خواب بیدارم میکرد و خارش خیلی شدیدی داشتم ، میخواستم بدونم نیاز به دکتر رفتن داره یا خیر به مرور زمان بهتر و بهتر میشه ، موقع لم دادن این حالت خارش انگار بیشتر به وجود میاد
    و اینکه سوال دوم از لحاظ سکه میتونید بیشتر توضیح بدید تا خیالم راحت تر شه؟ نیاز به عکس نیست که برم بگیرم یا چیزی ؟ اگه توضیح بدید ممنون میشم

    ببخشید طولانی شد ممنونم که وقتتون رو گذاشتید خوندید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      اگر سکه ای در بدن شما مونده بود تا الان منجر به درد و عفونت شدید شده بود چندین سال گذشته و مشکلی نداشتید خارش هم موردی نداره به روانپزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 88 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام لطفا نتیجه MRI پیوست را بررسی و اعلام فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      خدارو شکر موردی به نفع بدخیمی نیسن
  • تصویر کاربر اعظم سه شنبه ۱۴ اسفند ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 72 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترمن هفته پیش مطب شمابودم ونوارمثاته گرفتم گفتیدهیج مشکلی نداریدازاعصابه تکررادراروقرص میرابگرون ودولوکستین دادیدولی دولوکستین بهم نمییازه میشه همراه میرابگرون ویسول یاویکزراستفاده کنم درضمن شب هاهم کپسول تامسولوسین استفاده میکنم ممنون جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      میتونید به جای دولوکستین و تامسولوسین از قرص آوولوسین مصرف کنید شبی یه دونه
    2. تصویر کاربر اعظم دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      افای دکترمن نوارگرفتم شماگفتیدسالمه ولی خانوم وحیدی میگن نه تنگی مجاری ادرارداری بایدجراحی بشه واقعانمیدونم چیکارکنم
    3. تصویر کاربر اعظم دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      اقای دکتردیگه ویسول یاویکیزراستفاده نکنم درضمن درنوارمثانه همه چی اوکی بودولی دکتروحیدی میگه نه مجاری ادرارتنگه بایدجراحی بشید
    4. تصویر کاربر اعظم دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      دیگه ویسول ویکیزراستفاده نکنم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      عکس از مجرا rug/vcug انجام بدین
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رویا دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 97 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت شما بخیر من به تازگی نامزد کردم متوجه جای برش جراحی روی آلت تناسلی همسرم شدم یه برش طولی از کلاهک که به یه برش عرضی وسط آلت ختم میشد اینترنت سرچ کردم متوجه شدم عمل کجی آلت انجام دادن حالا خواستم بپرسم ایشون مشکل نعوظ و ناتوانی در برقراری رابطه جنسی و عمل دخول خواهند داشت؟ سلام آقای دکتر وقت شما بخیر من به تازگی نامزد کردم متوجه جای برش جراحی روی آلت تناسلی همسرم شدم یه برش طولی از کلاهک که به یه برش عرضی وسط آلت ختم میشد اینترنت سرچ کردم متوجه شدم عمل کجی آلت انجام دادن حالا خواستم بپرسم ایشون مشکل نعوظ و ناتوانی در برقراری رابطه جنسی و عمل دخول خواهند داشت؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      اگر نعوظ کافی دارند خیر
  • تصویر کاربر شهرام دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 109 مشاهده پرسش
    سلام ۲۶ ساله سن دارم یک سال پیش یک دفعه ای در حین رابطه شلی آلت گرفتم بعد از آن میانگین ماهی یک بار دچار همین مشکل بودم الان نزدیک ب یک دو هفته است که اختلال به حد شدید خود رسیده که نمیتونم رابطه برقرار کنم و نعوظ کامل ندارم یا بعد از چند دقیقه آلتم شل میشه الان قبل رابطه شدید استرس دارم و میل جنسیم ب صفر رسیده نعوظ صبحگاهیم مثل یک سال پیش ندارم بعضی روزها نعوظ صبحگاهی دارم در ضمن آدم پر استرسی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      اول اینکه استرس های زندگیتون رو باید کم کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 139 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    یک سنگ 4 و 5 میل در کلیه سمت راست و یک سنگ 8 یا 9 میل در حالب که 13 روز میشه که برای دفع سنگ ورزش و پیاده روی واستفاده از کپسول امنیک 0.4 را انجام میدم ولی تا الان موفق به دفع نشدم
    ویک سنگ 10 میل در کلیه سمت چپ
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید جسارتا با سنگ شکن برون اندامی میشود مشکل رو حل کرد ؟؟ واینکه اگر میشود چگونگی دریافت نوبت از شما برای سنگ شکن رو راهنمایی بفرمایید قبلا از شما کمال تشکر رو دارم بابت وقتی که برای بنده خرج میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام شود
  • تصویر کاربر ستاره دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 71 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت شما
    من 17 بهمن یک عمل سنگین مجرا داشتم والان که هنوز در نقاهت هستم دوباره کیست مجرا را در ورودی واژن دقیقا در همان جای قبلی حس میکنم آیا امکان داره دوباره به همین زودی برگشت کرده باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      چه عمل شدین دقیقا؟
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 72 مشاهده پرسش
    درود عرض ادب و احترام
    بزرگوار بنده ۳۳ سال سن دارم که بیشتر از ۲۰ سال شده که با مشکل تنگی مجاری ادراری دارم زندگی میکنم و متاسفانه تا به امروز برای درمانی اقدام نکردم
    خواهشی که از جنابعالی دارم اینه که راحترین راه حل را به بنده پیشنهاد بدید تا اقدامات لازم برای برطرف کردن مشکلم را انجام بدم
    بی صبرانه منتظر جواب شما بزرگوار هستم
    مهرورز 🙏🏽
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      باید مجرا گشاد بشه سیستوسکوپی دیلاتاسیون
  • تصویر کاربر شریف دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 107 مشاهده پرسش
    سلام ،دکتر جان،psaبالا بود که بهم گفتیmriاز پروستات بگیرم .mri گرفتم وگزارش ان خدمت شما ارسال میکنم .ممنونم اگه نیاز به داروی هست .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      خدارو شکر موردی به نفع بدخیمی نداره هر ۳ ماه آزمایش psa تکرار شود و اطلاع بدین ‌
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 88 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من یه خانم هستم که با خانم همسایمان رفت و آمد داریم گاهی وقتها به منزل ما می آید ولی تابه حال از سرویس بهداشتی ما استفاده نکرده
    چند وقتی است از صحبت های خودش متوجه شدم
    زگیل تناسلی دارد. آیا ممکنه با رفت و آمد انتقال پیدا کند؟ و اینکه چگونه مراقب باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 5 ماه پیش)
      خیر با رفت و امد معمول انتقالپیدا نمیکند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 889 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب