اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور كلی، مقدار طبیعی PSA را كمتر از ٤ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ٥٠ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ٦٠سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ٧٠ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (175 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سمیه سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر روز شما بخیر.
    آقای دکتر بنده خانم ۳۱ ساله هستم ۱۲ سال ازدواج کردم و دو فرزند ۹ ساله و دوماهه دارم . در ماه ۶ بارداری متوجه یک زائده در ناحیه تناسلی شدم که فقط یک دونه بود و دکتر زنان پس معاینه آنرا برای نمونه برداری کاملا برداشت و جواب نمونه برداری را برای شما ارسال میکنم.
    آقای دکتر من و همسرم کاملا مسائل اخلاقی را رعایت میکنیم و به همسرم اطمینان کامل دارم ‌. هیچکدام از ما به استخر و مراکز لیزر و اپیلاسیون نرفتیم تا به حال و کاملا بهداشت را رعایت میکنیم. آیا امکان انتقال از سونو واژینال وجود دارد ؟ الان هیچ زائده ای دیده نمیشه.
    آیا با توجه به این مسائل و جواب نمونه برداری به طور قطعی دچار hpv شدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      تشخیص قطعی با تست pcr میباشد بله امکان انتقال در پروسیجر های غیر استریل پزشکی وجود دارد
  • تصویر کاربر وحیدی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    با عرض سلام ،مطابق با عکس پیوستی در ناحیه ختنگاه برجستگی کوچکی هست که البته از گذشته هم بوده البته از چه زمانی نمی دانم ،مژخواستم بپرسم آیا ممکن است زگیل باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      زگیل تناسلی نمیباشد
  • تصویر کاربر طاها پنجشنبه ۲۷ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت شما بخیر
    من الان دو ماه میشه شدیدا کاهش میل جنسی پیدا کردم .کلا اصلا حس ندارم مثل قبلا نیستم کلا حال رابطه ندارم خودم مخوام انجامش بدم ولی اصلا حس و حال ندارم نمیتونم وارد رابطه بشم لطفا راهنمایی میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      ینی حالت نعوظ مناسب ندارید؟
    2. تصویر کاربر طاها سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      دارم ولی زود حسم میره شلی آلت پیدا میکنم .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید
    4. تصویر کاربر طاها چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 2 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ مهر ۲( 2 سال پیش)
      🌺
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر راضیه سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    ی خانم ۴۰ ساله هستم که متاسفانه از عفونت مکرر کلیه رنج میبرم و مسئله دیگه برام جاد شده. مرتب کشت ادرار مثبت میشه و خون همیشه تو آزمایش نشون داده میشه.
    وقتی که کلیه عفونت میکنه از نظر زنانگی اصلا مشکلی ندارم. ولی علائمی از قبیل تب و لرز، سرگیجه و تپش قلب از درد شدید کلیه، بیحالی زیاد دارم ممنون میشم راهنمایی کنید چه اقدامی لازمه. اابته هرچی عکس رنگی از کلیه و مثانه و سی تی اسکن و سنو میگیریم میگن مشکلی توشون نیست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید مدارکتون رو ارسال کنید
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده حدود ۱۰ سال بیماری حساسیتی به لبنیات داشتم و دچار التهاب روده بودم تشخیص داده نمیشد تا حدود ۲ سال پیش تشخیص دادن و خیلی بهتر شدم و کم خونی ها و کمبود پروتئینم برطرف شد
    تو اون ۱۰ سال به دلیل کمبود پروتئین، بدنم شدید دچار آسیت و پرآبی میشد که به کلیه ها و مثانه شدیدا فشار اومد و هر با شدت فراوان دفع ادرار داشتم . الان حدود ۲ سال است که بنده باید برای دفع ادرار حدود ۱۰ دقیقه در سرویس بهداشتی بمانم تا تخلیه کامل ادرار صورت گیرد و این در حالی است گاهی تخلیه کامل صورت نمیگیره .
    حدود چند ماه پیش گاهی بعد دفع ادرار احساس سوزش در پهلوها یا سمت کلیه هام داشتم الان که این حالت بدتر شده و شدت ادرار گاهی کم و گاهی زیاد است و گاهی با تشکیل کمی ادرار در مثانه با اینکه اصلا فشاری احساس نمیکنم ولی با سوزش پهلوها و کلیه ها باید به سرویس مراجعه و با دفع ادرار این سوزش بهبود پیدا کنه.
    به دکتر شهرستان مراجعه کردم که بعد از سونوگرافی فرمودن مثانت گشاد شده و کاری فعلا نمیشه کرد و یک قرص تجویز کردن بتانکل که فقط شدت ادرار را زیاد کرد ولی مقدار سوزش پهلو و کلیه هام رو زیاد کرد که بعد از ۳ هفته قطع کردم.
    حدود یکسال پیش دکتری دیگر در شهرستان بهم قرص تامسولوسین تجویز کردن که به دلیل افت شدید فشارخون قطع کردم و نتونستم مصرف کنم. قرص گیاهی پروستاتان هم تجویز کردن که اونم فقط شدت رو زیاد کرد بهبودی در سوزش ها ایجاد نشد.
    ممنون میشم کمکم کنید
    این سوزش پهلو و کلیه ها بسیار داره اذیتم میکنه
    این معطل شدن در سرویس اذیتم نمیکنه اما این سوزش ها کلافم میکنه خدا خیرتون بده کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام امکان حضورتون در تهران هست؟
    2. تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 2 سال پیش)
      یک روز امکان حضورم است شهرستان هستم یک روز میتونم مرخصی بگیرم
      فقط یک روز کارم انجام بشه
    3. تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 2 سال پیش)
      یک روز میتونم حضوررداشته باشم تهران
      یک روزه کارم تمام بشه میتونم بیام
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 2 سال پیش)
      شمارتون با همکارای مطب به اشتراک گذاشته شد باهاتون جهت هماهنگی نوبت تماس خواهند گرفت برای شما باید نوار مثانه انجام شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    نازک شدن پوست کلاهک الت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      مشکل خودتونو بگین
  • تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    سلام من اولین بار از طریق نتیجه آزمایش خون متوجه بزرگی شاخص PSA مساوی 4.6 در تاریخ 1400.6.26 طبق آزمایش زیر گردیدم بدون هیچگونه عارضه ای لذا به دکتر اسدی متخصص مجاری ادرار و اندویورولوژی مراجعه و سه قرص زیر را تجویز نمودند سپس بار دوم در تاریخ 1400.11.2 با انجام آزمایش مجدد و آزمایش خون شاخص PSA به 6.2 طبق این برگ آزمایش رسید لذا به دکتر اسدی متخصص مجاری ادرار و اندویورولوژی مراجعه و سه قرص زیر را تجویز نمودند و دو باره آزمایش دادم در تاریخ 1400.12.16 آزمایش دادم و شاخص شد 3.7 و ایشان فرمودند التهاب بوده و بایستی هر 6ماه بیایی و معاینه و آزمایش خون بدهی که دفعه بعد در تاریخ 1401.7.28 دوباره آزمایش دادم و شاخص شد 5.8 و اینبار قرص ترازوسین روزی یک عدد تجویز نمودند . بعد در تاریخ 1402.3.6 دوباره مراجعه و معاینه و آزمایش دادم که اینبار شاخص PSA شده 5.63 و قرص ترازوسین هر روز نصف تجویز نمودند و فرمودند 6ماه دیگر بیا مجدد ضمنا یکبار هم در تاریخ 1400.9.23سونوگرافی نمودم بشرح زیر جواب دادند خوب ببخشید می خواستم با توجه به تخصص جنابعالی پیشنهادتان چیست ممنون می شوم راهنمایی فرمایید ضمنا همچنان عوارض خاصی و مشکل مشهودی ندارم و فقط مشکل بزرگی شاخص PSA می باشد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش جدید دارید؟
    2. تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام آخرین آزمایش مربوط به 1402/3/6 می باشد که فرستادم و در متن سوال آخری می باشد باتشکر.
    3. تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      این آخرین آزمایش من به تاریخ ۱۴۰۲.۳.۶ می باشد .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      آقای صالحی پور یک ازمایش مجدد PSA انجام دهید هر چه سریعتر و جواب آن را برایم بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقای دکتر من چند روز پیش روی بدنه التم یه زائده خیلی ریز به رنگ پوست التم دیدم نگرانم که زگیل تناسلی باشه از اخرین رابطه جنسیم هم 7 ماه گذشته که کاملا رعایت شده بود ایا میتونه زگیل باشه عکس هم فرستادم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام مشکوک به زگیل میباشد باید از نزدیک معاینه شویو
  • تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    در ضمن هیچگونه رابطه جنسی به جز با همسرم نداشتم.و لازم به ذکر است سونوگرافی پروستات مثانه فتخ و... دادم که همگی نرمال بود.بعد از دو ماه آزمایش کشت ادرار و خون دادم منفی بود.. اما همچنان درد خفیفی در داخل آلتم.و بین آلت و مقعد دارم که گاهآ اذیت میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    دچار عفونت مجاری ادراری مجدد میشم و آنتی بیوتیک هم خیلی دیر اثر میکنه
    وفقط دل درد دارمو سوزش و خارش ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1071 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 736 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 686 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب