کوچکترین برش در عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروز شعار عالم جراحی، انجام عمل‌ های بزرگ از طریق شكاف‌ های كوچك است. در این راستا عمل لاپاراسكوپی واریکوسل روز به روز جایگاه خاص تری برای خود  پیدا می‌كند.

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل توسط بسیاری از پزشکان اورولوژیست انجام می شود و در این زمینه چندین گزارش از مراکز پزشکی مختلف منتشر شده است. تحقیقات نشان می دهند که عمل بستن لاپاراسکوپی واریکوسل نسبت به روشهای رادیوگرافی (آمبولیزاسیون) و جراحی باز، بهتر و کم تهاجمی تر است.

خب ابتدا باید توضیح بدهیم كه اصلا واریكوسل چیست؟ به گشادشدگی غیر طبیعی شبكه وریدهای بیضه واریكوسل گفته می‌شود.واریكوسل در 15‌درصد مردان بالغ و در سن باروری دیده می‌شود. در 35‌ درصد مردان با ناباروری اولیه و 80درصد مردان با ناباروری ثانویه واریكوسل در معاینه مشاهده می‌شود.

علت واقعی آن نامشخص است ولی نارسا‌ بودن دریچه‌های لانه كبوتری و اثر فشاری روی ورید های بیضه را از علل ایجاد واریكوسل ذكر می‌كنند.

واریكوسل چیست؟

آیا واریکوسل علامت خاصی دارد؟

واریكوسل در بیضه چپ شایع است و ممكن است بی‌علامت یا درد بیضه با فعالیت‌های سنگین، سرپا بودن طولانی و ورم بیضه خود را نشان دهد.

شما با چه روشی واریكوسل را تشخیص می‌دهید؟

اغلب در معاینه بالینی توسط پزشك به‌صورت شبكه وریدی گشاد و درهم كه با گرفتن و فشار‌دادن، گشاد‌شده و بیشتر می‌شود. امروزه اغلب از سونوگرافی رنگی یا كالر داپلر در تأیید بیماری واریكوسل استفاده می‌شود.

با این حال واریكوسل به درمان دارویی پاسخ می‌دهد یا اینكه تنها باید به جراحی متوسل شد؟ روش‌های درمانی واریكوسل كدامند؟

ببینید، هیچ درمان دارویی‌ای برای واریكوسل وجود ندارد. با این حال تكنیك عمل‌های جراحی این بیماری عبارتند از: عمل جراحی باز و لاپاراسكوپی. عمل جراحی باز با برش در محل عبور ورید ها با دید مستقیم یا با استفاده از میكروسكوپ انجام می‌شود.

در عمل جراحی به روش لاپاراسكوپی نیز سه سوراخ نیم سانتی در ناف و كناره‌های شكم جهت عبور لوله تروكار و دوربین و وسایل‌های جراحی ایجاد می‌شود و وریدهای واریس با بزرگنمایی چندین برابر در تلویزیون‌ها مشخص و قطع می‌شوند. البته درصد موفقیت به اندازه عمل جراحی باز است ولی درد آن كمتر از عمل جراحی باز است و بیمار به‌صورت سرپایی و بدون نیاز به بستری، همان شب بیمارستان را ترك می‌كند.

آیا با واریکوسل ناباروری هم 100‌درصد درمان می‌شود؟

آیا با واریکوسل ناباروری هم 100‌درصد درمان می‌شود؟

در این مورد باید بگویم عمل جراحی واریكوسل فقط در 60-50 درصد موارد باعث بهبودی كیفیت اسپرم می‌شود. بارزترین تغییرات پس از عمل هم در حركت اسپرم به وجود می‌آید كه باعث تقویت حركت اسپرم خواهد شد.

آقای دكتر، مزیت عمل لاپاراسكوپی واریکوسل نسبت به عمل جراحی باز چیست؟

در روش لاپاراسكوپی واریکوسل عمل‌های جراحی بدون شكاف بزرگ پوستی تنها با چند بخیه انجام می‌شود. علاوه بر این زیبایی پوست، درد كمتر و مدت بستری كمتر در بیمارستان و برگشتن سریع به كار و زندگی روزمره از محاسن لاپاراسكوپی نسبت به عمل جراحی باز است.

به روش انجام این عمل هم اشاره می كنید؟

ابتدا با بیهوشی عمومی یا نخاعی بسته به نوع جراحی، استفاده از سوزن مخصوص یا تروكار كه ابتدا در ناحیه ناف وارد شكم می‌شود، گاز را وارد حفره شكمی می‌كنیم و سپس با عبور دوربین به داخل شكم و بزرگ‌نمایی چند برابر آن در تلویزیون، لوله‌های تروكار بعدی بسته به نوع عمل و محل عمل گذاشته می‌شود و با عبور وسایل جراحی مخصوص لاپاراسكوپی از قبیل قیچی، كوتر، پنس و… تمام مراحل عمل جراحی به روش بسته انجام می‌شود.

سرطان پروستات

مدت زمان عمل لاپاراسكوپی چقدر است؟

بسته به نوع عمل و مهارت جراح زمان عمل، از چند دقیقه برای عمل‌های تشخیصی مانند: بیضه پایین نیامده، كیست و واریكوسل،‌ 5 تا 3 ساعت برای عمل‌های بزرگ مثل جراحی سرطان پروستات و تومورهای بیضه متغیر است.

بیمار باید پس از این عمل منتظر عوارض آن هم باشد؟

 ببینید، مثل تمام عمل‌های جراحی، لاپاراسكوپی نیز عوارض خودش را دارد كه اغلب ناچیز و قابل كنترل هستند، از جمله: آسیب به احشاء مجاور از قبیل روده، كبد و طحال كه بسیار ناچیز و با درصد پایین همراه هستند و خونریزی از رگ‌های بزرگ و تبدیل به عمل جراحی باز كه با افزایش مهارت جراح از درصد آن كاسته می‌شود.

لاپاراسکوپی

با این حال درصد موفقیت‌های عمل لاپاراسكوپی چقدر است؟

با افزایش مهارت جراح و گذراندن دوره تكمیلی آموزش لاپاراسكوپی اغلب عمل‌ها با درصد بالا و معادل عمل‌های جراحی باز انجام می‌شود.

آقای دكتر چه عمل‌های دیگری در رشته اورولوژی یا جراحی كلیه و مجاری ادراری با لاپاراسكوپی انجام می‌شود؟

خب امروزه بیش از 90درصد عمل‌های جراحی ناحیه لگن و شكم با لاپاراسكوپی قابل انجام است كه در اورولوژی شامل برداشتن كلیه‌های سرطانی، برداشتن كلیه‌هایی كه خاموش هستند، رفع محل تنگی حالب و كلیه‌ها كه یكی از شایع‌ترین ناهنجاری‌ها در كلیه‌هاست، خارج كردن سنگ‌های بزرگ حالب، كاشتن مجدد حالب‌ها در مثانه، برداشتن غده سرطانی پروستات، عمل جراحی واریكوسل كه شایع‌ترین علت ناباروری مردان است، كیست‌های بزرگ كلیه و عمل جراحی RPLND كه برای درمان سرطان بیضه انجام می‌شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

5/5 - (1 امتیاز)

مشاوره پزشکی


سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سامان شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 75 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    بنده حس میکنم بیضه سمت راستم یکم بزرگتر ازون یکیه.و یه چیز اضافی مث رگ چسبیده بهش.در ضمن بعضی مواقع رنگ منی بنده بصورت زرد غلیظ و بریده بریده میشه.قراره شما واسم عمل انحراف آلتم انجام بدین.اگه یه زمان واریکوسل داشته باشم میشه دوتا عمل رو باهم انجام داد؟قبل از عمل باید واسه معاینه هم وقت بگیرم؟درضمن یکبار دیگه این سوالو پرسیدم جواب ندادین،آیا پس از عمل انحراف آلت آثار بخیه و جراحی باقی میمونه؟سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش)
      سونوگرافی و ازمایش اسپرم انجام بدین برحسب جواب اون تصمیم میگیرم
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۷ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 81 مشاهده پرسش
    با سلام من ۱۶ سال سن دارم که دیروز با رفتن به سونوگرافی مشخص شد که واریکوسل درجه دو دارم در بیضه سمت چپ دارم خواستم بدونم الان اقدام به عمل کنم ایا تاثیر بر روی اسپرم ها دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش)
      ابتدا ازمایش اسپرم انجام شود
  • تصویر کاربر اشکان شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 101 مشاهده پرسش
    آقای دکتر با سلام
    من 36 سالمه. 4 ساله ازدواج کردم و 1 ساله اقدام کردیم برای بچه دار شدن.
    متأسفانه تاکنون نتیجه ای نداشته.
    آزمایش اسپرم دادم (به پیوست).
    به یه دکتر نشون دادم می گه شما اصلا هیچ اسپرمی ندارید و حقیقتأ کمی ناراحت شدم.
    اگر ممکنه بفرمائید من چکار کنم آیا روشی وجود داره که مشکل من حل بشه؟
    در ضمن هیچ زمینه ارثی پدری و مادری در زمینه ناباروری ندارم.
    محل کارمم عسلویه هست 7 سال عسلویه مشغول به کار هستم.
    کم و بیش سیگار می کشم.
    ورزش زیاد نمی کنم.
    ویتامین سی، ویتامین دی، روزانه می خورم.
    استامینوفن کدئین زیاد مصرف می کنم روزی 2 بسته. البته قبلأ هم مصرف می کردم ولی تقریبأ یکساله زیادش کردم متأسفانه. که البته می تونم کنارش بزارم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 11 ماه پیش)
      عکس کامل ازمایش رو بفرستید ، فقط یه صفحه رو فرستادید !!!
    2. تصویر کاربر اشکان شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 11 ماه پیش)
      با سلام کلید کنترل هم گرفتم ولی باز یک صفحه اوکی شد
    3. تصویر کاربر اشکان شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 11 ماه پیش)
      صفحه1
    4. تصویر کاربر اشکان شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 11 ماه پیش)
      ص2
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 11 ماه پیش)
      سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود ، تعداد اسپرم ها کم است. ممکن است نیاز به ivf برای بارداری باشد. همچنین LH , FSH چک شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Masoud یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 90 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر‌.
    بنده ستل 1387 عمل واریکوسل چپ انجام دادم‌.و بعد از عمل و آزمایش اسپرم همه چی نرمال بود. بعد از ده سال در سال 97 پیش پزشکی رفتم و ایشون بنده را معاینه کردن و متوجه شدم که واریکوسل من عود کرده‌.فلذا به دکتری که بنده را عمل کرده بود مراجعه کردم که دکتر گفت رگ هستش و عود نکرده و بعدش آزمایش اسمرم نوشت که نرمال بود‌. و بعد از اون من هر 6 ماه یکبار جهت اطمینان آزمایش اسپرم میدم تا چکاب بشم. اگه زحمتی نیستش من چهار آزمایشم از سال 97 تا الان رو نیفرستم شما تحلیل کنین خواهشا خداییش خیلی استرس دارم تازه ازدواج کردم.کمکم کنید. این جدیده برای سه هفته پیش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام عکس ازمایش اسپرم آخرتون رو اینجا بفرستید
    2. تصویر کاربر Masoud یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 1 سال پیش)
      فرستادم آخرین آزمایش اسپرم
    3. تصویر کاربر Masoud یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 1 سال پیش)
      تصویر آخرین آزمایش اسپرم
    4. تصویر کاربر Masoud یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 1 سال پیش)
      عکس آزمایش اسپرم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 1 سال پیش)
      آزمایشتون قابل قبوله و با این ازمایش میتونین بچه دار شین
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 93 مشاهده پرسش
    سه سال است که برای فرزند دوم اقدام کردیم بعد از یکسال آزمایش اسپرم دادم و متوجه شدم تحرک اسپرم صفر هست داروهای مکمل استفاده کردم مثل سلن پلاس و الکارنتین د برخی ویتامین ها اما به طور منظم نبوده . مرکز ابن سینا هم توسط دکتر ارولوژ معاینه شدم و گفتن مشکل واریکوسل ندارم .
    الان دو روز است که مصرف الکارنتین و پنتوکسی فیلین را همزمان با هم شروع کردم آیا ادامه بدم یا داروی دیگری استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید دکتر جان 🙏🙏 دکتر جان در حال حاضر کپسول روجنسینگ و آفرودیت هم مصرف میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      اگر بتوانید پودر آندروفرتی پیدا کنید ، بهتر است ، در غیر این صورت همین درمان مناسب است
  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 86 مشاهده پرسش
    دکتر ۴۵ ساله هستم ازاسپرم دارم در بیوپسی اسپرم دارم در پاتولوژی هم گفتن موردی نیست خواستم بدونم آیا درمان داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      احتمالا انسداد مجاری خروج اسپرم دارین. برای بارداری از روش های کمک باروری باید استفاده شود
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۷ آذر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 99 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز هفته قبل ازتون تو سایت پرسیدم ک 7 ماهه اقدام کردیم نتیجه نداده و اینک من 28 سالمه و خانومم 21 سال و یک ساله ازدواج کردیم من 6 سال پیش کمی درد بیضه داشتم مراجعه کردم پزشک ک فقط با معاینه نه آزمایش گفتن واریکوسل داری اما چون دیگ درد نداشتم نرفتم پیگیری کنم و خانومم هم ماه قبل رفته دکتر زنان واسش قرص فریتل اید دو نوع نو‌شت و مصرف کرد و گفته ک واسه همسرت هم بگو فریتل اید آقایون بگیره بخوره اما چون گرون بودن فقط واسه خانوممرفتم اما بازم موفق نشدیم. هفته قبل اینارو گفتم فرمودید تا یک سال فرصت بدید و آزمایش اسپرم بدید آزمایش دادم حالا نتیجه رو واستون عکسش میفرستم یکم دست پا شکسته انگلیسی ترجمه کردم انگار تحرک و سرعت اسپرم کمه اما شما استادی ببینید آزمایشو و بگید چیکار کنم حالا دکتر جان خیلی تو همین پرسش پاسخها تو سایت خودتون عمل واریکوسل خوبشون ک نکرده هیچ بدترم شدن آیا میشه به غیر عمل من با دارو و خوردن گیاه داروی تحرک اسپرم ببرم بالا دکتر جان از دیروز ک جواب گرفتم و فهمیدیم ک تحرک اسپرم کمه آسترس گرفتیم کمکمون کنید ببینید آزمایش تحرک فقط کمه یا اینکه تعداد هم کمه و اینک مشکل دیگ هم داره استاد من خودم آجیل فروشی دارم چی بخورم ک خوب بشه تحرک اسپرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر سعید جمعه ۷ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام عکس آزمایش تو تلگرام فرستادم اینجا هم تو سایت میفرستم
    3. تصویر کاربر سعید جمعه ۷ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      با سلام عکس ازمایش
    4. تصویر کاربر سعید جمعه ۷ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      دکتر سلام ببنید عکسها فرستاده شده یا نه ممنونم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      سرعت حرکت اسپرم ها پاسسن است. سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود. اگر واریکوسل باشد عمل شود ، در غیر این صورت احتمالا نیاز به iui خواهد بود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۴ آذر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 77 مشاهده پرسش
    با سلام
    من در تاریخ 29 خرداد 1396 سوالی رو به صورت زیر از شما پرسیدم

    "با سلام و عرض ادب
    اینجانب به دلیل وجود درد خفیف در ناحیه بیضه به پزشک مراجعه کردم و بنده را به سونوگرافی معرفی کردند که نتیجه سونوگرافی به صورت زیر بوده است:
    شبکه وریدی در طرف تستیس راست طبیعی است، اما در طرف چپ تعداد زیادی ورید به دیامتر بیش از 3 م م قابل رویت که مطرح کننده واریکوسل گرید 2 تا 3 است. دو کانون اکوفری نیز در ناحیه اپیددیم به قطر 4.7 م م و 2.7 م م قابل رویت است که مطرح کننده کیست کوچک اپید دیم و اسپرماتوسل در طرف چپ است.
    به دو پزشک مراجعه کردم، یکی از آن‌ها جراحی را نیاز می‌داند و دیگری به بنده گفتند که صبر کنم.
    لازم به ذکر است که 30 سال دارم و صاحب فرزندی 3 ساله نیز هستم.
    پیشنهاد شما چیست؟"
    و شما پاسخ زیر رو دادید:

    "سلام، اگر طبق قانون یک سال اقدام به باروری کنید، بچه دار شوید، عمل خواهد خواست فعلا نه"
    لینک این سوال
    http://drkarami.com/faq?read=g23og652483

    خدا رو شکر در بحث باروری مشکلی نیست و فرزند دیگرم هم تا چند هفته دیگر به دنیا خواهد آمد و بعد از اقدام به باروری، زمان زیادی تا باروری طول نکشید. اما در طول این مدت، هر از گاهی احساس درد در ناحیه‌ای که واریکوسل وجود دارد، داشته‌ام. اما چند روزیست که درد آن حالت مداوم پیدا کرده، علاوه بر این بیضه حالت آویزان بیشتر دارد تا حالت جمع شده، راه حل پیشنهادی چیست؟ (استفاده دارو، درمان خانگی یا تحمل و کاهش درد به مرور زمان) البته با توجه به حضور پزشک متخصص در مراکز درمانی یا مجتمع‌های پزشکی، به دلیل شرایط کرونا اقدام به حضور نکردم که نظر پزشک متخصص شهرستان را جویا شوم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      دزد واریکوسل معمولا با عمل بهتر نمیشه ، مسکن استفاده کنید
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 82 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام خدمت شما
    من حدود یک ماه و نیم پیش , خدمت شما بودم و عمل واریکوسل دوطرفه داشتم و الان آزمایش اسپرم گرفتم و توش حرکت اسپرم های سریع رو صفر نشون میده در حالی که یک سال پیش آزمایش داده بودم حرکت اسپرم های سریع من 50 درصد بود.
    اینکه شما فرمودید بعد از عمل واریکوسل 3 ماه طول میکشه تا رگ های جدید ایجاد بشن , این مورد در این آزمایش آیا دخیل بوده ؟ چون هنوز 3 ماه نشده , به نظر شما بخاطر همین هست که حرکت اسپرم های سریع را صفر نشان داده ؟
    عکس های آزمایش را برای شما توی فایل ارسال نمودم . ممنون از زحمات شما ...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 1 سال پیش)
      هنوز زوده برای ازمایش مجدد ، نگران نباشید
  • تصویر کاربر جمال سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 88 مشاهده پرسش
    باسلام .آقای دکتر .همسر بنده واریکوسل داره .ودکتر مراجعه کردیم با انجام معاینه گفتن باید حتما عمل کنی تا بچه دار شید .به خواست خودمون گفتیم دارو بده شاید رفع شه و چون 7سال پیش گفتن واریکوسل داره خفیف بود دارو دادن بچه دار شدیم .الان داروهایی که دادن قرص پنتوکسی فیلین 400و اوومید 50 و آمپولهای folignan وsolventهستش که دکتر گفت فکر نمزکنم با داروحل بشه این مشکل و به درخواست خودتون میدم .خواستم بپرسم احتمال داره با این داروها رفع بشه و بچه دار بشیم . واینکه این داروها رو جنسیت بچه تاثیر داره گفتن و دختر زایی داره ‌.دارویی هست که این مشکل رو حل کنه و برا جنسیت پسر بشه استفاده کرد یا حتما باید جراحی کردممنون میشم کمکون کنین. ضمنا ازمایش اسپرمم دادیم گفتن شکل ومیزان اسپرم مشکل داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر جمال دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 1 سال پیش)
      باسلام خدمت آقای دکتر کرمی. آقای دکتر بنده با وجود مشکل همسرم بعداز ۱۴ماه اقدام باردار شدم ولی بخاطر قابل رویت نبودن ساک حاملگی در هفته ۸بارداری سقط شد که دکتر بهم گفت بخاطر مشکل همسرم بوده و نطفه نارس بوده سقط شده وتا جراحی نکنه مشکل همینه .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 1 سال پیش)
      آزمایش اسپرمتون قابل قبوله و میتونین بچه دار شین ، فرصت دهید نیاز به عمل نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

در این مقاله، پرسش و پاسخ در مورد کراتینین خون را قرار داده ایم تا به سوالات…
دترولیت دارویی است که برای درمان علائم مثانه ی بیش فعال تجویز می شود. این علائم می…
انتخاب غذا ها و نوشیدنی های مناسب به شما کمک می کنند احساس بهتری داشته باشید و…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه

17:00 - 21:00

یکشنبه

16:00 - 21:00

دوشنبه

17:00 - 21:00

سه شنبه

16:00 - 21:00

پرسش از دکتر