برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

عفونت دستگاه ادراری (UTI) وقتی اتفاق می افتد، که باکتری ها وارد مثانه، کلیه ها یا قسمت دیگری از دستگاه ادراری شوند. بهترین روش برای درمان عفونت ادراری و تسکین علائمی مانند درد، سوزش و نیاز فوری به ادرار کردن، استفاده از آنتی بیوتیک ها  و قرص عفونت ادراری است.

این قرص ها، باکتری های عامل عفونت ادراری را از بین می برند. مهم است که آنها را همانطور که دکتر تجویز کرده مصرف کنید. در غیر این صورت، عفونت ادراری جزئی، می تواند به عفونت جدی کلیه یا خون تبدیل شود. اینکه چه آنتی بیوتیک و قرصی را برای چه مدتی مصرف کنید، به نتایج کشت ادرار بستگی دارد.

آیا عفونت ادراری میتواند باعث بچه دار نشدن وجزو علائم بچه دار نشدن مردان باشد؟

قرص عفونت ادراری

برای عفونت ادراری چه دارویی بخوریم

قویترین قرص سوزش ادراری  عبارتند از: 

بهترین آنتی بیوتیک و قرص عفونت ادراری

پزشک قرص برای عفونت ادراری را بر چه اساس تجویز می کند؟ قوی ترین انتی بیوتیک برای عفونت ادراری کدام است؟ پزشک، نمونه ادرار را برای تأیید عفونت ادراری می گیرد. سپس آزمایشگاه میکروب ها را در یک ظرف، به مدت چند روز رشد می دهد؛ تا بفهمد عامل عفونت، کدام نوع باکتری است.

به این کار، آزمایش کشت می گویند. این آزمایش، به پزشک نشان می دهد که چه نوع میکروبی باعث عفونت شده است. وی احتمالاً یکی از آنتی بیوتیک های زیر را برای درمان، قبل از رسیدن نتایج آزمایش کشت، برای شما تجویز می کند:

آنتی بیوتیک برای عفونت ادراری

بهترین قرص عفونت ادراری

اینکه چه دارو و دوزی برای شما تجویز شود، به پیچیده بودن یا نبودن عفونت بستگی دارد. “عفونت غیر پیچیده” یعنی دستگاه ادراری حالت طبیعی دارد. و “پیچیده” یعنی در دستگاه ادراری، بیماری یا مشکلی وجود دارد. ممکن است به باریک شدن میزنای (لوله هایی که ادرار را از کلیه ها به مثانه منتقل می کنند)، باریک شدن میزراه ( مجرایی که ادرار را از مثانه به خارج از بدن منتقل می کند)، و یا انسداد (که می تواند ناشی از سنگ کلیه یا بزرگی پروستات باشد)، مبتلا باشید.

برای درمان عفونت پیچیده، پزشک ممکن است دوز بیشتری از آنتی بیوتیک تجویز کند. اگر عفونت ادراری شدید بوده، یا در کلیه ها اتفاق افتاده باشد، ممکن است برای معاجله، به دریافت دوز بالای آنتی بیوتیک از طریق IV، در بیمارستان یا مطب پزشک، نیاز داشته باشید.

قویترین قرص سوزش ادرار

بعد از انجام آزمایش های مربوطه وتشخیص پزشک قوی ترین و بهترین قرص سوزش ادرار برای شما تجویز می شود.

بیشتر بدانید…

لاپاراسکوپی کلیه

بهترین انتی بیوتیک برای عفونت ادراری

پزشک همچنین در انتخاب آنتی بیوتیک این عوامل را در نظر خواهد گرفت:

  • بارداری
  • سن بیش از 65 سال
  • حساسیت به آنتی بیوتیک
  • سابقه بروز اثرات جانبی با آنتی بیوتیک
  • مدت زمان مصرف آنتی بیوتیک

پزشک به شما اطلاع می دهد. به طور معمول، در عفونت غیر پیچیده، آنتی بیوتیک باید برای مدت 2 تا 3 روز مصرف شود. برخی از افراد باید 7 تا 10 روز از این داروها استفاده کنند.

برای عفونت پیچیده، ممکن است لازم باشد 14 روز یا بیشتر آنتی بیوتیک مصرف نمایید. آزمایش مجدد ادرار می تواند از بین رفتن میکروب ها را نشان دهد. اگر همچنان عفونت داشته باشید، باید مدت زمان بیشتری آنتی بیوتیک مصرف کنید.

عوارض جانبی آنتی بیوتیک های عفونت ادراری

آنتی بیوتیک ها هم، مانند هر داروی دیگری، عوارض جانبی دارند. برخی از این موارد عبارتند از:

⛔ راش

⛔ اسهال

⛔ تهوع، استفراغ

⛔ سردرد

⛔ آسیب به تاندون یا عصب

چرا باید داروی عفونت ادراری را کامل مصرف کنیم؟

آنتی بیوتیک ها به خوبی در برابر عفونت ادراری اثرگذارند. ممکن است بعد از چند روز مصرف دارو، احساس بهتری داشته باشید. اما حتی در این صورت، باید داروی خود را تا پایان دوره درمان، به طور کامل مصرف کنید. اگر مصرف آنتی بیوتیک را خیلی زود متوقف کنید، باکتری های موجود در دستگاه ادراری، به تمامی از بین نخواهند رفت.

این میکروب ها ممکن است در برابر آنتی بیوتیک ها مقاوم شوند. این بدان معناست که در آینده، این داروها دیگر قادر به از بین بردن این عفونت ها نخواهند بود. بنابراین اگر مجددا به عفونت ادراری دیگری مبتلا شوید، دارویی که مصرف می کنید نمی تواند آن را درمان کند. دوره درمان با دارو را کامل کنید تا مطمئن شوید همه باکتری ها از بین رفته اند.

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟

علائم UTI باید طی چند روز بهبود یابد. اگر دچار علائم زیر شدید باید سریعا به متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید:

  • علائمتان برطرف نمی شود
  • علائم بدتر شده است
  • علائم پس از درمان دوباره برمی گردد
  • آنتی بیوتیک ها سبب بروز عوارض جانبی آزار دهنده ای شده اند

بیشتر بدانید…

ایا سرطان بیضه درمان قطعی دارد 

تشخیص عفونت ادراری

آزمایشات و روش هایی که برای تشخیص عفونت های ادراری استفاده می شود، شامل موارد زیر است:

آنالیز نمونه ادرار:

ممکن است پزشک، برای یافتن گلبول های سفید خون، گلبول های قرمز یا باکتری ها، از شما یک نمونه ادرار، برای آنالیز آزمایشگاهی، بخواهد. برای جلوگیری از آلودگی احتمالی نمونه، ممکن است به شما آموزش داده شود که ابتدا ناحیه تناسلی خود را با یک پد ضد عفونی کننده پاک کرده، و سپس ادرار را جمع آوری کنید.

 

کشت باکتری های دستگاه ادراری در آزمایشگاه:

گاهی اوقات، پس آنالیز آزمایشگاهی ادرار، نیاز به کشت ادرار دارید. این آزمایش به پزشک می گوید که چه باکتری هایی باعث عفونت شده اند و کدام داروها بر آن موثرترند.

عکسبرداری از دستگاه ادراری:

اگر به طور مکرر به عفونتی مبتلا می شوید که به نظر پزشک، ممکن است در اثر ناهنجاری در دستگاه ادراری ایجاد شود؛ ممکن است به سونوگرافی، اسکن توموگرافی کامپیوتری (CT) یا تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) نیاز داشته باشید. همچنین پزشک ممکن است از رنگ حاجب برای برجسته سازی ساختارهای دستگاه ادراری استفاده کند.

استفاده از اسکوپ برای مشاهده داخل مثانه:

اگر مکررا به عفونت ادراری مبتلا می شوید، ممکن است پزشک با استفاده از یک لوله نازک و بلند دارای لنز (سیستوسکوپ)، سیستوسکوپی را انجام دهد تا داخل مجرای ادرار و مثانه را مشاهده کند. سیستوسکوپ در مجرای ادرار قرار داده شده و از این طریق وارد مثانه می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص مجاری ادراری

4/5 - (273 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱ خرداد ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 97 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر،3 روز پیش شاهد ورم کنار ناحیه تناسلی خودم شدم شبیه به کیست،البته بنده دوران طفولیت عمل فتق انجام داده بودم،نزدیک به همان ناحیه،احساس درد و علایم خاصی هم ندارم فقط دیدن این تورم نگرانم کرده،البته بنده ورزش هم می کنم و حدود 15 کیلو هم وزن کم کردم از طریق سایت با شما آشنا شدم لطفا راهنماییم بفرمایید سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ خرداد ۳( 6 ماه پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر اسفندیار شنبه ۲۲ اردیبهشت ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 102 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر سوالم اینه که سیستم ادراری من جوریه که وقتی که هم مدفوع و هم ادرار داشته باشم ، تا مدفوعم تخلیه نشه ادرارم نمیاد آیا این مسئله طبیعیه یا ناشی از مشکل خاصی در بدن منه ؟ از طرفی به خاطر یبوستی که دارم این مسئله تشدید میشه یعنی جوری که سیستم ادراری من به شدت وابسته به سیستم دفع مدفوع شده و چون مدفوعم کاملا دفع نمیشه این باعث عدم تخلیه کامل ادرار میشه و وقتی که بعد از زور زدن زیاد مدفوعم کاملا تخلیه شد ، اون موقع باقیمانده ادرارم هم خالی میشه و نشستن طولانی مدت توی دستشویی به خاطر این مشکل به شدت منو آزار میده و تمام زندگی روزانه منو مختل کرده . مشکل کار از کجاست ؟ از طرفی از گرفتن نوار مثانه هم میترسم به خاطر دردش و اینکه آیا تضمین میدین که اگه نیاز به نوار مثانه باشه واقعا بدون هیچ دردی انجام بشه؟. مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ اردیبهشت ۳( 6 ماه پیش)
      باید یبوست درمان باشه نیاز به انجام نوار مثانه هم دارید درد بسیار اندک فقط هنگام کاتتر گذار ی خواهید داشت
  • تصویر کاربر صفدر سه شنبه ۲۱ فروردین ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی ،
    بنده ۳۴ ساله ، سوزش ادرار و تکرر ادرار شدید دارم، پزشک داکسی سایکلین، سیپروفلاکساسین، جنتامایسین و همون سی کلاو داد، اثری نداشت یک هفته مصرف شد ، نتایج سونوگرافی فاقد سنگ، حجم پروستات کمی بزرگتر ۳۲ سی سی، آزمایش کشت ادرار فاقد باکتری هست ،
    به نظر سما باید چکار کنم ، ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ فروردین ۳( 7 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر اسفندیار یکشنبه ۱۲ فروردین ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 97 مشاهده پرسش
    سلام دکتر کر می عزیز، من ۵۳ سالم هست . چند سالی هست در گیر پروستاتیت هستم . ازمایش psa ونسبت هاش نرمال است . سونو گرافی انجام دادم سایز پروستات نرمال است ولی التهاب گزارش شده است .مدتی تامسولوسین مصرف کردم تا سال قبل که به تشخیص دکتر امپول آمیکاسین و قرص تاونکس تجویز کردند. لبم کبود شد دکتر تجویز قطع دارو دادند. به انتی بیوتیک های کوتریموکسازول ، تاوانکس ، مترونیندازول آلرژی دارم . ازمایش های psa و سونوگرافی را هر ۶ ماه یکبار انجام میدم . الان دچار سوزش ادرار و درد زیر شکم شدم . برای پی گیری و رفع بیماری چه باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ فروردین ۳( 7 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد کوآموکسی کلاو ۶۲۵ هر ۸ ساعت تا یک ماه کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر ارمیا سه شنبه ۲۲ اسفند ۲( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 113 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من سه روزه سوزش ادرار شدید داشتم و کمی خون در ادرارم هم دیده میشد تکرر ادرار زیاد هم داشتم اما خیلی کم و به صورت قطره ای میومد به پزشک مراجعه کردم ازم نمونه ادرار گرفتن بعد از آزمایش نمونه ادرار پزشک برام دو نوع دارو برام تجویز کرد الان یه روزه این دارو ها رو هم مصرف میکنم دو بار رفتم دستشویی بعد از مصرف این دارو ها ادرام کمی بیشتر شده اما کاملاً قرمز شده ادرارم و خون کاملاً مشخصه انگار فقط داره خون میاد اما سوزش ندارم آیا مصرف دارو ها رو ادامه بدم مشکل جدی نیست چکار کنم لطفاً راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ اسفند ۲( 8 ماه پیش)
      داروهای تجویز شده رو ادامه بدین
  • تصویر کاربر مائده سه شنبه ۱ اسفند ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 116 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من جدیدا زود به زود دچارعفونت ادراری میشم ،یعنی ادار همراه با درد و تکرر ادارر وبی اختیاری وگاها حالت ابری شدن ادار ،،سه ماه پیش خون توی ادرارم بود سونو انجام دادم همه اعضا تست شد مشکلی نبود نه سنگ نه چیز دیگه ،هربار قرص های آنتی بیوتیک و مخصوص عفونت میخورم اما دوباره شروع میشه ،چیکار کنم چه قرصی مصرف کنم که این مشکل کامل حل بشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ اسفند ۲( 9 ماه پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر علام جمعه ۲۷ بهمن ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 99 مشاهده پرسش
    مدتیست شب هابااینکه چایی ونوشیدنی هم نمیخورم ۴باربیدارمیشوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ بهمن ۲( 9 ماه پیش)
      با سلام و احترام سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 123 مشاهده پرسش
    سلام برج شش مزاحم شدم درمورد مثانم.قبلا یوردنامیک انجام دادم. که مغز ب نخاع دستور نامیده ودو سی سی تخلیه نمیشه.مجدد درد ومشکلات شروع شدش قبلاً عرض کردم شما پیام قبل ودارید توضیح ندم .وقتتون بگیرم.دارو تجویزی شما تامسو بود بخاطر عوارض نخوردم.افلوکساسین وملوکسبکلم 7/5.خوردم دردم بهترشدش.درضمن ملوکسیکام خودسرانه ادامه دادم نخورم درد بیشتر میشه ترسیدم قطع کردم گفتن عوارض داره شما چ دستور میفرمایید.درضمن مدتی معتقدم نمی‌دونم سوزش دارم چیزی بالا پایین می‌ره تخلیه بشم هین حالت سوختگی.گیج شدم..قبلاً پیاده روی میکردم نمیتونستم بشینم داروها شما جواب داد.ملوکسیکام نخورم سمت راست کمر ودرد مثانه خدا می‌دونه..معدم وناراحت نکن چون سابقه دارم
    1. تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 9 ماه پیش)
      ,آقای دکتر روزها خیلی دستشویی میرم بعضی اوقات رود به زود نصف شبها هم دوبارحتمی..آقای دکتر کارسنگین هم برام مشکل سازه..جناب دکترحمیدی سال 80,گفت دوکیلو با سنگین بلند نکنی..دکتر نیکوبخت گفت هفته چهار بار آمیزش واساتیید دیگر بیست و دوسال گذشت این درد با ما پایه پا اومدش
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 9 ماه پیش)
      باید تامسولوسین رو هم مصرف میکردین
    3. تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 9 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر ساکن رشت هستم .دارو تجویز نمیکنید داروهای قبل واستفاده کنم همین حالتهای قبل ودارم درد وکمی سوزش و خوب تخلیه نمیشم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 9 ماه پیش)
      بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سهیل سه شنبه ۵ دی ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    سلام اقا دکتر خسته نباشین من چن‌وقته احساس تکرار ادارار وباقی ماندن ادرار در مجاری را دارم دو بار دکتر رفتم سونوگرافی کردن وهر دوبار همه چی نرمال بوده حتی دارو هم ننوشتن اما حالا بعد از ادرار احساس درد در بیضه وآلت را نیز دارم گاهی وقتا حتی در کمر مشکل از کجاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ دی ۲( 10 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر H4H جمعه ۲۶ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 136 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    پدر من 71 سال دارن و کمی بزرگی پروستات و کمی عدم تخلیه ادرار داشتن، پزشک ارولوژ تامسولوسین (روزی یک عدد) تجویز کردن که به صورت کجدار و مریز ادرار می کردن و زندگی می کردن.
    متاسفانه سه ماه پیش زمین خوردن و لگنشون شکست، عمل جراحی انجام و پروتز جایگذاری شد.
    درحد سه چهار روز سوند داشتن و ترخیص شدن، در منزل از سوزش و تکرر ادرار شکایت داشتن که بامراجعه به پزشک فرمودن که احتمالا به خاطر سونداژ بوده و برطرف می شه و داروهای روتین سوزش ادرار تجویز کردن.
    بعداز گذشت 20 روز ادرار حالت سفید و گچی و بد بو گرفت، آزمایش ادرار انجام و کشت صورت گرفت که جواب آزمایش مثبت بودو باکتری در ادرار وجود داشت، چند روزی بستری شدن و آنتی بیوتیک دریافت و با بهبودی ترخیص شدن.
    بعد از ترخیص پانزده روز در منزل آنتی بیوتیک گرفتن، دوسه روز بعد از قطع دارو دوباره ادرار بد بو شد و آزمایش کشت ادرار مثبت شد و توصیه شد به پزشک ارولوژ مراجعه کنیم، پزشک ارولوژ توصیه به سونوگرافی کردن و در سونوگرافی عدم تخلیه مشاهده شد و توصیه شد به سونداژ به مدت 20 روز و مصرف تامسولوسین دوتا در روز و قرص پروستاتان یک عدد و قرص بتانکول به صورت دوعدد صبح، دوعدد ظهرو یک عدد شب.
    سونداژ ر صبح ساعت 10 بعدازجابت مزاج صبحگاهی انجام و مقدار زیادی ادرار ظرف دو سه دقیقه اول خارج شد.(چیزی بیش از یک لیتر)
    عصر همان روز دوباره تب و لرز کردن و به توصیه دکتر اورژانس و تب بالا به بیمارستان مراجعه و چند روز بستری شدن که کم خونی هم در آزمایشات رویت شد، سه واحد خون دریافت و آنتی بیوتیک استفاده و بعد از 8 روز ترخیص شدن.
    بابا چندسال پیش سکته خفیف مغزی داشتن که در حرکت شون تاثیری نداشت و برای جلوگیری از سکته مغزی زالربان بیست بعد از نهار و آسپیرین هشتاد بعد ازشام مصرف می کنن و قرص سرتراین پنجاه هم برا اعصاب استفاده می کنن.
    دکتر ارولوژ بیمارستان فرمودن که سونداژ کار اشتباهی بوده و بابا باید حتما عمل جراحی بشن یا تا آخر عمر از سوند استفاده کنن.
    حالا سوال من اینه که عمل جراحی واقعا لازمه؟
    عمل جراحی موثر هست؟
    آیا واقعا این سونداژ 20 روزه تاثیری نداره؟
    با توجه به اینکه بعد از عمل لگن و عفونت مداوم و بی حالی و بیمار بودن، هنوز راه رفتن هم بهبود پیدا نکرده و حدود 12 کیلو وزن کم کردن، واقعا عمل جراحی در این شرایط توصیه می شه؟
    واقعا سه چهار ماهه که وضعیت آشفتگی عجیبی داریم و عفونت ادراری اجازه ی راه رفتن و بهبود پا بعد از شکستگی لگن رو از ما گرفته و همین کم تحرگی ظاهرا زمینه ساز مجدد عفونت ادراری هم می شه.
    با توجه به شرایط موجود و وضغیت آشفتگی ما و همچنین تجربه و سابقه ی استادکرمی و احترام به اعتماد مخاطب امیدورام، که خود جناب استاد پاسخگوی سوال بنده باشن و پاسخگویی رو به دستیاران محترم شون ارجاع ندن
    تصاویر سونوگرافی به پیوست ارسال شد.
    سپاس از لطف شما و زمانی که صرف می کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام با این شرایط بالینی فعلا عمل جراحی به سود بیمار نیست چند ماه بعد که شرایط بالینی بیمار بهتر شد به مطب جهت تعیین وقت عمل مراجعه کنید پاسخگویی به سوالات هر دوسایت توسط بنده انجام میشه
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر