اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (171 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    سلام
    30 ساله هستم و سه سال است ازدواج کرده ام، امسال دو بار آزمایش نمونه اسپرم دادم که صفر بود، بعد از ازدواج (حدود یکسال است که در بیضه سمت راستم گاهی درد خفیف و کوتاه مدت احساس میکنم که خود به خود خوب می شود، دلیل اسپرم صفر چی می تونه باشه؟آیا میتونم صاحب فرزند بشم؟ هزینه درمان چقدره؟ آیا با درمان دارویی قابل بهبود هستم؟چطور میتونم وقت بگیرم؟
    (اندازه بیضه هایم حدوداً به اندازه تخم کبوتر هستند، تورم و قرمزی و .. ندارند آیا نرم و اندازه مشکل زا است؟ اندازه آنها باید چقدر باشد؟- آلت تناسلی ام درحالت شل5-6سانت و در حالت نعوظ 14 سانت است و زود انزالی دارم- سابقه خانوادگی ناباروری نداریم-) ممنون میشم جواب رو ایمیلم ارسال کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر فرید جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    باسلام ۳ هفته پیش در پی سرماخوردگی و مصرف کم آب بدنم کم آب شد و ادرارم قهوه ایی شد .بامراجعه به پزشک و دادن آزمایش ادرار وجود خون و پروتیین تایید شد.سپس سونوگرافی دادم که هیچ سنگی یا تنگی دریچه ایی گزارش نشد.فقط اعلام شد که اکوپارانشیمال کلیه ها گرید ۱ گزارش شد.بعد آزمایش خون ثادم و به دکتر هادیان فوق تخصص نفرولوژی مراجعه کردم که اظهار داشتند کراتینی و اوریک اسید خون نرمال هست و اوکوپارانیسمالت هم ممکن است بعلت سرماخوردگی باشه و قابل اعتنا نیست.قرار شد ۱۰ روز بعد آزمایش ادرار ۲۴ ساعته بدم.اما چند روز بعد دچار مسمومیت غذایی شدم و باز هم ادرارم تیره شد.خیلی نگران هستم بعضا احساس میکنم کلیه هام لرزش کمی دارند و احساسشون میکنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر نفرولوگ بروید
  • تصویر کاربر ناصر جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    سلام بعداز سونو متوجه شدم يك كيست در پروستات 6mm در قسمت مياني و 20mlرزيدوي اداري مشاهده شده و دكترم كپسول پروترال 4 % داده آيا مسئله حل مي شود ؟ آيا روزه براي من ضرر داره ؟ باتشكر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      شما مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب اقای دکتر و عرض خسته نباشید
    من حدود یک سالی هستش که دجار بیماری زیگیل تناسلی شده ام در نواحی الت تناسلی و بیضه ها تعداد کمی وجود دارند ولی در ناحیه مقعد به حدی زیاد هستند که نقریبا شبیه گوشت اضافی شده اندو سطحی برامده به وسعت 6 سانتی متر در 6 سانتی متر را گرفته اند که با خارش شدید مخضوضا در شبها همراه است . به متخصص پوست مراجعه کردم و به مدت جند ماه کرایو را انجام میدادم در ناحیه بیضه ها چون تعداد کم و کوچک بودند خوب شدند ولی در ناحیه مقعد هیچگونه بهبودی حاصل نشده است البته کرایو بوسیله پنبه انجام میشد که اصلا مورد رضایت من نبود چون اصلا سظح را پوشش نمیداد . بنده فیلم کرایو شما را بوسیله اسپری دیده ام و از شما تقا ضا دارم منو راهنمایی کنید چون واقعا از این مسئله به شدت رنج میبرم با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم کرایو من در سایتم را ببینید
  • تصویر کاربر مرضیه جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    ماس به ابعا 36*55 م م در سانترال کلیه چپ , تحتانی به هیل مشهود است که مرکز ان دانسیته در حد ضایعات سیستیک داشته و جدار ان ضخیم است که مطرح کننده ضایعات سیستیک اتیپکال و تومورال می باشد . فالواپ ضایعه توصیه می شود. هر دو کلیه از سایر جهات سایز و شکل نرمال داشته و تصویری از سنگ هیدرونفروز دیده نمی شود . تصویری از لنف ادنوپاتی و یا اسیت دیده نمی شود. در چند مقطع ازقسمت های تحتانی توراکس ضایعه ای دیده نمی شود . در مقاطع لگن ضایعه فضاگیر مشهود نیست.
    -------------------------------------------------------------------
    ازمایشات انجام شده نرمال است. .


    نظر شما در این مورد چیست ؟‌ ممنون میشم مرا در این زمینه راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 جهت بررسی تومر کلیه مراجعه نمایید فیلم عمل تومر کلیه سایت من را ببینید
  • تصویر کاربر یعقوب جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ،نماز روزه شما قبول باشد؛
    بنده چندوقتی است در بیضه سمت چپ که البته بیشتر به قسمت مقعد نزدیکتر
    است یک خال بوجود آمده است ،آیا خطری میتواند داشته باشد
    شنیده بودم چنانچه روی آلت باشد میتواند خطرناک
    باشد
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    من در یکی از کلیه ها 3 میلی ودر دیگری 4میلی سنک دارم آیا میتوانم روزه بگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      نطلب جدید سایت من در باره روزه را بخوانید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 991 مشاهده پرسش
    سلام، خانومم بارداره در ماه ششم. بیست روز پیش سنگ حالب داشت، با توجه به بارداری عمل tul انجام شد اما دکترش گفت موفقیت آمیز نبوده، و ظاهرا طبق گزارش عمل uvj تنگی داشته نتونسته وارد بشه! لذا لوله ای هم نذاشتن ، پیشنهاد دکتر لوله گذاری از بیرون توسط سونوگرافیست بود. الان بعد از بیست روز سونو گرافی سنگی مشاهده نکرده و دفع شده، مریض هم درد کلیه کم داره فقط سوزش و تکرر داره.
    سوال بنده این است که لوله بیرونی راهکار مناسبی است؟ آیا روش pcnl برای باردار و جنین ضرر نداره؟ آیا عمل «مجدد» tul شدنی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله 09351142080
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم سنگ حالب من در سایت گویا است ببینید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بینام جمعه ۵ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با سلام
    من چند سالی خود ارضایی کردم
    شاید به روزی 4 بار هم می رسید
    الان هم کمتر شده ولی هست
    بیضم کوچک شده
    تخم هام هم کوچک شده
    میشه بگین خود ارضایی عوارض داره یا نه؟ ممنون میشم و همچنین راه درمان
    1. تصویر کاربر بینام جمعه ۵ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ا
  • تصویر کاربر ناشناس جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    باسلام و خداقوت خدمت دکتر محترم, شوهر بنده قبل از ازدواج متوجه واریکوسل خود شدند و عمل جراحی انجام دادند و به چند پزشک مراجعه کردند و موفقیت عمل و بارور شدن ایشان را تایید کردند, ولی بعداز ازدواجمان وقتی دوباره مورد آزمایش قرار گرفتند نتیجه بدست آمده نشان داد که هنوز واریکوسل ایشان بطور کامل ازبین نرفته و احتمال باروری کم است, لطفا ما را راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      صبر کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ح.عنایتی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با سلام. قصد دارم قبل از ازدواج از سلامتی جنسی خودم آگاه شوم و تصمیم دارم آزمایش اسپرم انجام دهم. برای تجویز این آزمایش به چه پزشک هایی میتوانم مراجعه کنم؟ آیا الزاما باید متخصص ارولوژی باشد؟ برای اینکه پزشک آزمایش اسپرم را برای من تجویز کند باید چه چیزی به ایشان بگویم و چه درخواستی کنم تا ایشان این آزمایش را برای من تجویز کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر ازمایشگاهی انجام میدهد
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 991 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب