اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (156 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آرش دوشنبه ۲۱ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 744 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر.
    مدت زیادی است که زود انزالی داشته و نعوض بعد از زمان کوتاه از بین میرود. یک بار دکتر رفتم و قرص های کلومیپرامین ۱۰ و تیافیل ۱۰ دادند. متاسفانه بعد از مصرف حدودا یه ماهه پاهام ( رگی که از روی ران می گذرد ) شروع به درد کردن کرد که مجبور به ترک قرصها شدم. چند وقتی هم هست که تمرین کیگیل رو انجام میدم. اونم بعد از مدت یه هفته ای پاهام شروع به درد کردن میکند که مجبور به ترک آن میشوم. الان حدود یه هفته هست که پای راستم به شدت درد میکنه و اجازه خواب رو نمیده بهم. میخواست درخواست کنم از جنابعالی که برای مشکل من چه راه حلی وجود دارد. ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      درد پا ارتباطي به موضوع ندارد زرمان زود انزالي تمرين به تاخير انداختن انزال است نه دارو
    2. تصویر کاربر آرش شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      با تشکر . اگر ممکن هست بفرمایید چه تمرینهایی برای مشکل من تجویز میکنید. ؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    با سلام
    من در دوران خدمت سربازی از ناحیه بیضه راست احساس درد داشتم که وقتی بیشتر دقت کردم دیدم بیضه راستم کمه زوایه با بیضیه چپم متمایل شده و با اون تو یک راستا قرار نداره بعد از گذشته دو سال از خدمتم هنوز تو همون وضیعته ولی به ندرت درد میگیره .میخواستم بدونم این ایا مشکل جدی هست و اثر گذاره ؟ قابل درمان هست ؟ یا نه؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر Mohoma شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 243 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ببخشید من چندین بار تحریک شدم ولی مای منی و اسپرم تخلیه نکردم احتمال بیماری واریکوسل وجود دارد چون من خودم خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد معاينه سويد
    2. تصویر کاربر Mohoma پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      علائمی میشه بگید؟؟
    3. تصویر کاربر Mohoma پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      چند تا از شایع ترین علائمش
    4. تصویر کاربر Mohoma پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      و من 15 سالم هست
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      با معاینه مشخص میشود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر کاظم پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    وجود دو الی سه ضایعه به شکل جوش و رنگ سرخ ؟ ایا زگیل تناسلی میباشد؟ ایا کرم الدرا باعث سوزش و حساسیت میشود حتی بعد از گذشت یک هفته میشود قرص ahcc رو قبل از بیماری استفاده کرد ،چقدر روی بیماران تناسلی نتیجه دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من اينها زگيل نيستند
  • تصویر کاربر هادی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    باسلام.
    چند روزی هستش که یه قسمت از پوست الت تناسلیم زیر کلاهک قرمز شده و پوستش نازک شده و پوسته پوسته میشه و ترک خورده بود و کشیده میشه به شرت یا شلوارم اذیت میکنه.
    میخواستم بپرسم چی هست دلیلش و چیکار باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر هادی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      من ۱۰ هزار تومن پول دادم چرا جواب منو نمیدین؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام قرمزي حساسيت واگزما است پماد تريامسينًلون بگيريد هر ١٢ ساعت بماليد درست ميشود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    عکس دو تا خال گوشتی را فرستادم در کشاله ران .زگیل هستند یا نه؟هیچ رابطه خارج از ازدواج در طول 12 سال زندگی مشترک نداشتم .ولی قبلا بله .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      اینها زگیل واضحند بهترین درمان کرایو است بیایید در خدمتم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر . پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یکی دو روزی هستش که هنگام ادرار احساس سوزش میکنم و 16 سالمه .آب زیاد که خوردم بهتر شدم آیا لازم هست که به دکتر مراجعه کنم؟ متاسفانه تهران نیستم که بتونم بیام پیش شما در زنجان هستم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      اب رياد بخوريد حل ميشود
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 4232 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر.پسر بنده الان 16 سالشونه. زمانی که یه سالش بود بردیمش دکتر که ختنه اش کنه ولی متاسفانه چون همون لحظه برق مطب قطع شد، دکتر چشمشون خوب ندید و اشتباها یه برش اضافی داد که یه مجرای اضافی ایجاد شد و از اون موقع تا الان زمانی که پسرم میخواد ادرار کنه یه سوراخ اضافی زیر مجرای ادراریش وجود داره که از دو تا سوراخ ادرار خارج میشه.اون موقع که پیش متخصص بردیم گفتن چیزی نیست و بزرگ بشن با یه عمل زیبایی همه چی درست میشه. خواستم ببینم آیا واقعا چیز مهمی نیست و اینکه الان میتونه بیاد عمل کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد بياييد ببينم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
  • تصویر کاربر vasssef پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    من 26سالمه و مشکل خاصی هم ندارم اما آیا لازمه معاینه پروستات انجام بدم یا نه؟ از این بابت میگم که همه جا اشاره شده فقط افراد بالای 50 سال معاینه سالانه انجام بدند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      در اين سن نياز به درمان خاصي نيست
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۱ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2123 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر

    من و همسرم به ویروس HPV 16 مبتلا بودیم . همسرم الان چندین آزمایش داده و نتیجه منفی است.
    سوال من این است که اگر من هنوز مبتلا باشم ،مجددا امکان دارد که ایشان از طریق من به همان نوع 16 مبتلا شوند؟
    آیا بدن ایشان به نوع 16 مقاوم می شود و دیگر امکان ندارد مبتلا شوند؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      در زوجين نوع زگيل مشترك است اگر تا الان ندارد ساليانه تيت پاپ اسمير كافي است
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      متاسفانه پاسخ شما در بر گیرنده سوال بنده نبود.
      سوال خود را مجدد تکرار می نمایم : ما تیپ 16 داریم ،8 ماه قبل تست همسرم مثبت بوده ولی الان در تست مجدد منفی شده است ،اگر من هنوز الوده باشم و ارتباط داشته باشیم آیا ایشان مجددا الوده می گردند یا ایشان نسبت به این ویروس مقاوم شده اند؟

      با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      احتمالا جواب غلط است نمیتواند هم مثبت وبعد منفی شود شما دیگر دوباره الوده نمیشوید هر چه است اتفاق افتاده
    4. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۱ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      واقعا حتی 10 تومان نحو پاسخ دادن شما ارزش ندارد. به ما گفته بودند شما روی هوا پاسخ می دهید ،الان به نتیجه بقیه رسیدم.

      بهتره است اطلاعات خودتان را در باره HPV بالا ببرید

      پزشکان بدون اطلاع بدتر از خود بیماری هستند.

      ایده خوبی است ما هم یک سایت راه می اندازیم و ده هزار تومان می گیریم و پاسخهای مثل شما به بقیه می دهیم.
      ممنونیم به خاطر ایدهای که دادید.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 890 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب