اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (164 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 714 مشاهده پرسش
    Mahdi:
    سلام
    سوراخ خروجی ادرار الت من دچار پارگی شده بوده قبلا چیکار باید کرد؟راهی هست درست بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      نیاز به همل ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      عمل
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام.۲ماه پیش داخل استخر بودم یکی از دوستانم به شوخی الت تناسلیم رو محکم فشار داد و درد شدیدی گرفت.حالت نعوذ نداشت التم.از همون موقع التم درد میکنه و شکل التم کمی تغییر کرده هم در حالت عادی و هم در حالت نعوذ احساس میکنم کمی به سمت چپ کج شده.درد هم بیشتر سمت چپ التم هست.دردش اذیت میکنه وا با مسکن هم خوب نمیشه.لازم دکتر مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر ماري سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر،حدود يكسال هست كه روي ناحيه تناسليم دونه هاي ريز سياه رنك و بنفش تيره بوجود اومده ك فقط در كنار دو طرف لابيا هست،اما چند روز پيش متوجه شدم يه بيشتر شده،اما شريك جنسيم اين عارضه رو اصلا نداره در طي اين يكسال ،خيلي خيلي نكرانم ،ميشه بكيد چي ميتونه باشه؟؟
    در ضمن خارش هم ندارن،وحشت دارم كه زگيل تناسلي باشه،امكانش هست كه انژيركراتوم باشه؟؟چند درصد احتمال داره زگيل باشن؟؟😢
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر ماري چهارشنبه ۲۱ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      واي اقاي دكتر ازمايش هم لازمه بدم تا نوعش مشخص شه؟ايا دوباره عود ميكنه ؟از زندگي طبيعي دور شدم از دلشوره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      بدهید
    4. تصویر کاربر ماري شنبه ۲۴ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      ببخشيد اقاي دكتر ميخواستم بدونم چرا نامزدم بعد از اين همه مدت زگيلي رو قسمت نتاسليش نداره؟من بغير از ايشون با هيچكس توي اين دو سال اخير رابطه اي نداشتم،چطور ميتونم مبتلا شده باشم؟و اينكه بعضي جاها نوشتن ك ليزر co2 بهترين راهه،اما شما گفتين كرايو،ميشه راهنمايي كنيد كدوم و ب چه علت موثر تره؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      بهترین درمان کرایو است
    6. تصویر کاربر ماري دوشنبه ۲۶ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      همه ي اينها زگيل هستند اقاي دكتر؟ايا چيزي بغير از زگيل هم در عكس تشخيص ميدهيد؟چون من دكتر زنان رفتم و بعد از معاينه بهم گفتن انژيوكراتوم هست ،و دكتر انتظاري يكي از همكاراتونم هم عكس رو ديدن از طريق اينترنت و تشخيص انژيوكراتوم دادن،واقعا گيج شدم تروخدا جواب بدين دقيق ،و اينكه اين نوع زگيل چقدر بعد از درمان كرايو احتمال عود كردنش وجود داره؟و اينكه لطف كنيد يه قيمت حدودي بدين بهم چون من شنبه بين مريض نوبت دارم براي كرايو خدمتتون برسم مطب،خواهش ميكنم ب سوالاتم پاسخ كامل بدهيد،
    7. تصویر کاربر ماري دوشنبه ۲۶ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      همه ي اينها زگيل هستند اقاي دكتر؟ايا چيزي بغير از زگيل هم در عكس تشخيص ميدهيد؟چون من دكتر زنان رفتم و بعد از معاينه بهم گفتن انژيوكراتوم هست ،و دكتر انتظاري يكي از همكاراتونم هم عكس رو ديدن از طريق اينترنت و تشخيص انژيوكراتوم دادن،واقعا گيج شدم تروخدا جواب بدين دقيق ،و اينكه اين نوع زگيل چقدر بعد از درمان كرايو احتمال عود كردنش وجود داره؟و اينكه لطف كنيد يه قيمت حدودي بدين بهم چون من شنبه بين مريض نوبت دارم براي كرايو خدمتتون برسم مطب،خواهش ميكنم ب سوالاتم پاسخ كامل بدهيد،
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      من حضوری جوابگو شما هستم
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    15آذرماه دربیمارستان نیکان به دکتر کرمی مراجعه کردم در رابطه با یک چیزی شبیه تبخال یا جوش در ناحیه تناسلی دکتر معاینه کردند و گفتند چیزی نیست اما برای من آسیکلوویر تجویز کردند الان که سرچ کردم دیدم این دارو برای تبخال جنسی است باید چه کنم که مطمعن بشم از اینکه دقیقا بیماریم چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید همسر بنده دوماه پیش جراحی لیزری پروستات انجام دادن بعد دوماه در رابطه جنسی اب از منی خارج نمیشود و به ارگاسم هم نمیرسند و این مسئله از نظر روحی و روانی بسیار ایشون رو نگران کرده میخواستیم بدونیم این حالت طبیعیه لطفا راهنمایی بفرمائید سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید من یکماه پیش به دلیل درد کشاله ران سمت چپ و بیضه چپ ( که به هنگام خواب بایستی یک بالش بین دو پام قرار میدادم تا دردش کمتر شه)به پزشگ مراجعه کردم و تشخیص ایشون واریکوسل گرید بین ۲ و ۳ بود ولی ازمایش اسپرمم موردی نداشت من ۴ ساله ازدواج کردم و از روش های خاصی برای جلوگیری از بارداری انجام نداده ایم می خواستم بدونم با توجه به خوب بودن ازمایش اسپرمم چرا بچه دار نشده ام؟در ضمن از زمانی که داروهای ال کارنیتین و پنتافیل رو مصرف میکنم درد خاصی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من بخاطر ریزش موم دکتر متخصص پوست و مو رفتم گفتم احتمالا بخاطر واریکوسل باشه آزمایش تجزیه منی دادم بعضی آیتم ها بد شده رفتم متخصص ارولوژ گفتم واریکوسل درجه 2 دارم احتمالا ولی جواب سونوگرافی گفته شده واریکوسل درجه یک الان باید چکار کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      بیایید معاینه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید .
    مدتی است که زیر کلاهک آلتم به نظر خودم ترک میخورد البته بعد از نزدیکی و احساس این را دارم که در مواقعی مثل با تماس سوزن تیر میکشد و در حین نزدیکی اذیت میشوم و بعد از مراجعه به پزشک گفتند که شما دچارگزما پوستی شدید و از ترکیب تریامسینولون و درموفیکس استفاده کنید که بعد از استفاده مجددا بعد از هر نزدیکی دوباره به همان حالت اولیه باز میگردد . دکتر گفته پ هاش اب واژن اسیدی است و پوست شما رو خشک میکند و باعث ترک خوردگی میشود . حال سوال اینست ایا با استفاده از کرم یاردلی برای چرب کردن و خوب شدن نتیجه مثبتی خواهد داشت یا نه ؟ پیشاپیش از فرصتی که در اختیار اینجانب گذاشتید بسیار سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حجت یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    باسلام
    آقای دکتر بنده 35 سالمه.حدود8ماهه سمت چپ کشاله ران و بیضه چپ درد دارم.به دکتر متخصص مراجعه کردم سونو گرفتم در سونو التهاب پروستات دیده شده حدود45 بد.ودرمدت حدود 3ماه کوتویموکسازول و آزیترومایسون مصرف کردم جواب نگرفتم.حدود1ماه پود fosurilمصرف کردم بازم جواب نگرفتم.د .و حدود3ماه کپسول گیاهیprostexدارم مصرف میکنم فشار ادرارم کم میباشد.ولی سوزشی ندارم.جواب سونو را میفرستم .لطفا راهنمایی کنید.ممنونم.رمضانی از اصفهان.درد پایین شکم هم میباشد. باسلام
    آقای دکتر بنده 35 سالمه.حدود8ماهه سمت چپ کشاله ران و بیضه چپ درد دارم.به دکتر متخصص مراجعه کردم سونو گرفتم در سونو التهاب پروستات دیده شده حدود45 بد.ودرمدت حدود 3ماه کوتویموکسازول و آزیترومایسون مصرف کردم جواب نگرفتم.حدود1ماه پود fosurilمصرف کردم بازم جواب نگرفتم.د .و حدود3ماه کپسول گیاهیprostexدارم مصرف میکنم فشار ادرارم کم میباشد.ولی سوزشی ندارم.جواب سونو را میفرستم .لطفا راهنمایی کنید.ممنونم.رمضانی از اصفهان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
      در سن شما بیماری پروستات نداریم با دارو خوب نمیشوید تنها درمان بیخیالی است وورزش
  • تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    هر چند وقت یک بار بعداز اتمام ادرارم دو قطره خون می ايد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 907 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب