اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (163 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ساسان یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 142 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر.بنده ۴۰ ساله هستم.متاهل.حدود سه سال بود درهنگام خروج اسپرم هیچ احساس لذتی نداشتم و جدیدا چند ماهه هیچ نعوظ صبح گاهی و میل جنسی اصلا ندارم...باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      نعوظ صبحگاهی هم اصلا ندارید؟
    2. تصویر کاربر ساسان یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      خیر
    3. تصویر کاربر ساسان یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      خیر
    4. تصویر کاربر ساسان یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      خیر ندارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      سونوگرافی آلت با تزریق پاپاورین انجام بدین
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر کی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقت بخیر
    من سی تی اسکن شکم لگن بدون کنتراست انجام دادم که تصاویر و پاسخ آنرا در قسمت تصاویر پیوست، قرار دادم. لطفا بفرمایید برای سنگ های کلیه چیکار باید بکنم؟ آیا نیاز به جراحی هست یا با دارو رفع می شوند؟
    آیا قرص های رواتینکس و رنانکس تاثیری در کوچک کردن سنگ کلیه دارد؟
    آیا ماندن سنگ در کلیه و داشتن کیست در کلیه، مشکلی ایجاد می کند؟
    اگر نیازی به عمل هست و شما قبول زحمت کنید، هزینه اش چقدر هست؟ ( من بیمه ارتش دارم)
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      نیاز به عمل نداره مصرف مایعات فراوان و رنانکس ۶ ماه بعد مجددا تصویر برداری شود
  • تصویر کاربر ع.ر.ک یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت پروفسور کرمی بنده ۷ ماه پیش عمل turp شدم واکنون چیزی بالغ بر ۷ ماه بی اختیاری ادرار دارم با مراجعه به چند پزشک گفتن احتمالا اسفنکتر مشکل پیدا کرده آیا راهی برای معالجه من هست لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      ابتدا اینکه باید جراح معالج خودتون رو در جریان بذارید باید به همکاران ترمیم مجرا مراجعه کنید اگر لازم شد پس از بررسی های کامل براتون اسفنگتر مصنوعی تعبیه بشه
  • تصویر کاربر سلیمانی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 116 مشاهده پرسش
    باسلام.بیمار خانم 60 ساله با سابقه فشار خون بالا و دیابت که داروهای لوزار 25، هیدروکلروتیازید25، آلوپرینول 100، روپیکسون 10، متفورمین 500 مصرف میکنند دارای سنگ حالب 4.5 سانتی در حالب چپ بوده که دکتر توصیه به مصرف قرص رواتینکس و پروترال 0.4 هرروز و امپول دگزا یک روز درمیان نموده منتها فشارخون بیمار با مصرف این داروها به شدت افت کرده و بیحال شده.سوال من از شما پزشک محترم این است که آیا درمان جایگزینی وجود دارد؟ یا میتوان با جراحی سنگ را خارج کرد که بیمار درد نکشد و برای فشار خونش مشکلی بوجود نیاید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      بله قابل جراحی هست اگر خودبخود تادالان دفع نشده
  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 104 مشاهده پرسش
    سلام وخت بخیر اغای دکتر .
    27 سال دارم مدت بیست روز کم بیش است مثانه ام درد داره وخت دراز میکشم درد میکنه وخت پاهامو جم میکنم دردش کم میشه تا حالا داروی مصرف نکردم امروز رفتم دکتر مشکل رو گفتم گفت چیزی خاصی نیست فقت یک ورق قرص سیفکسیم برام نوشت کمی بهتر شدم ولی تا چند ساعت ارومم باز دوباره درد میکنه دوم اسطراب هم دارم .سوم بیضه سمت راستم هم یک ماه است درد داره بخصوص موقع خواب دراز میکشم درد میکنه و پاهامو باید چاک بگیرم بخابم خیلی عضیتم میکنه . یکی دوبار در حال فوتبال بازی کردن ضربه خورده ادرار درست تخیله میشه سری راحت میشم اما احساس میکنم که بازم تو مسانه ام بازم دارم .مجردم .نمیدونم چی کار کنم خیلی حرس میخورم .لطف کنید یه راهنمایی کنید منو خیلی ممنون اغای دکتر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها باید انجام بدین
  • تصویر کاربر میلادحکمت دوشنبه ۲۴ دی ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 93 مشاهده پرسش
    لکه سیاه روی سمت چپ کلاهک الان چند روزی میشه که یه لکه گرد سیاه روی کلاهک آلتم به وجود آمد می‌خوام بدون این برای چیه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر میلادحکمت یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      آقای دکتر سلام
      لکه سیاه روی کلاهک برای چی هستش؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      از کی ایجاد شده؟ رابطه جنسی دارید؟
    4. تصویر کاربر میلادحکمت یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      الان یک هفته شده
      بله رابطه دارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      ضربه ی حین رابطه هست اقدامی لازم نیست خودبخود برطرف خواهد شد
    6. تصویر کاربر میلادحکمت یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      یه هفته ای هست که شده
      بله دارم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ دی ۳( 7 ماه پیش)
      خودبخود برطرف خواهد شد
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر سارا یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 127 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، مادرم تقریبا ۴ سال پیش توده ای روی آدرنال چپ داشتند که ۶/۵ سانت بود و دکتر تشخیص غده ی چربی داده ، الان با احساس فشار در پهلو به دکتر مراجعه کردند ، در ام آر آی ، مرزهای مشخص و عدم متاستاز و صرفا فشاری اندک روی غده فوق کلیه آورده ، بعد از تزریق جذب و تعدد غیرکیستیک و نکروتیک دیده شده ، سایز هم ۸۳*۷۱م.م بود ، کلیه ها و کبد و پانکراس و پاراآئورت نرمال بود
    رادیولوژی ریه خوب بود، تست دگزا و هورمون ۲۴ ساعته هم نرمال بود
    دکتر بیوپسی پیشنهاد نکردند و قرار شده جراحی باز انجام بدن ، ازتون خواهش میکنم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      ریپورت سی تی رو بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر سارا یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      گزارش ام آر آی رو دوباره دکتر ارجاع دادن به متخصص رادیولوژی و دکتر محجوب تایید گزارش رادیولوژی رو نوشتن
      و لازم به ذکر هست که بگم من از شدت استرس فراموش کردم که به دکتر محجوب بگم ۴ سال پیش هم این توده بوده
    3. تصویر کاربر سارا یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      گزارش اولیه ام آر آی رو دوباره دکتر ارجاع دادن به متخصص رادیولوژی برای تایید گزارش ام آر آی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      باید تخلیه بشه بیوپسی به صلاح نیست
    5. تصویر کاربر سارا یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      شما گفته بودین که این باور غلطیه که بیوپسی میگن نشه
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      توده ی خیلی بزرگیه علامت داره و با توجه به ریپورت ها بهتره جراحی رو انجام بدین
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر سبحان یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 140 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    روی الت من دونه های بسیاری وجود داره که هم روی کلاهک الت هست و روی بدنه نمیدونم زگیل هستند یا چیز دیگه اگر میشه کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      از کی اینجوری شده؟ خودارضایی میکنید؟
    2. تصویر کاربر سبحان یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      بله خودارضایی میکنم دقیق نمیدونم چند وقته اینطوری شده ولی الان خیلی فکرم درگیر شده
    3. تصویر کاربر سبحان یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      البته اینم بگم احساس میکنم از وقتی خود ارضایی کردم این اتفاق افتاده چون زیاد این کارو انجام میدم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      حساسیت به مواد شیمیایی هست به متخصص پوست مراجعه کنید هیچ شوینده ای هم به جز شامپو بچه نزنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فرناز یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 97 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    پدرم ۷۶ سال سن دارن و دوبار turb-t انجام دادن. دکتر معالج بعد از آخرین جواب پاتولوژی توصیه به ۴ دوره شیمی درمانی و سپس عمل تخلیه مثانه کردند و گفتن که عمل از نوع ساخت مثانه مصنوعی توسط روده
    خواهد بود. بعد از انجام ۴ دوره شیمی درمانی و با دیدن اسکن شکم و لگن نظرشون به عمل ازنوع کیسه استومی تغییر کرد با این دلیل که به دلیل سن بالا اگر عمل از نوع ساخت مثانه با روده انجام شود به احتمال خیلی زیاد بی اختیاری ادرار حاصل می شود. می خواستم نظر شما رو در این خصوص بدونم. آیا تغییر رویه ناشی از وجود مشکل خاصی در اسکن بوده یا صرفا کهولت سن مطرح است. و اینکه با توجه به نتایج درجه و مرحله بیماری چیست؟امید بهبود چگونه است؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      با ساخت مثانه از روده بی اختیاری نداریم بلکه باید خود بیمار با نلاتون به صورت متناوب مثانه رو تخلیه کنه عمل سخت تر و نگه داری از بیمار و همکاری بیمار هم خیلی دخیله با این شرایط و مادامی که مجرا درگیر نباشه میشه این عمل رو انجام داد
  • تصویر کاربر پوری یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر .تا دوماه پیش با خیلی رابطه جنسی داشتم. یک ماه پیش ک در مورد زگیل فهمیدم رفتم دکتر عفونی ازمایش خون و ادرار برام نوشت گفت ک مشکلی ندارین
    . حدود ی هفته میشه ک اطراف آلت تناسلیم ی دونه هایی شبیه به جوش در میاد بعد چن روز از بین میرن و ی خارش و سوزشی هم الت و بیضه و اطرافش با خارش در کشاله ران و کل بدن دارم ..ناگفته نماند ک خودارضایی دارم و چنبار هم از پماد ژیلا پی بعنوان تاخیری استفاده کردم. ممکنه این خارش و سوزش مال این پماد و خودارضایی باشه..خاهش میکنم کمکم کنید ک حالم از خودم به هم میخوره و دارم افسرده میشم.?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 7 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با سلام، من جوانی 33 ساله هستم که از حدود سن 15 سالگی شب ها هنگام خواب با درد شدیدی در ناحیه مقعد متمایل به سمت چپ و ناحیه لگن چپ وران مواجه میشوم که بسیار دردناک بوده و با حالت اسهال مواجه میشوم که تا حدود نیم تا یک ساعت باید در توالت بشینم ولی مدفوع خیلی کم و قطعه قطعه دفع میکنم و ادرار هم کاملا قطع میشود، به یک دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه نموده و کلونوسکوپی هم انجام داده ام ولی چیزی مشاهده و تشخیص داده نشد، به یک دکتر جراح مراجعه نمودم و پس از معاینه مقعدی گفتند احتمال عفونت و التهاب پروستات وجود دارد، ضمنا پدرم هم بیماری بزرگی خوش خیم پروستات دارد،میخواستم ببینم من به بیماری التهاب پروستات دچار شده ام یا نه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      من موافق نیستم مشکلات بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 902 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب