اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور كلی، مقدار طبیعی PSA را كمتر از ٤ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ٥٠ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ٦٠سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ٧٠ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    باسلام
    هزینه عمل tuip پروستات چقدر هست ؟ چند روز بستری باید بشم همراه هم باید داشته باشم یا نه؟ بعدش یر کار می تونم برم یا باید استراحت کنم . من از شهرستان باید بیام خواستم اطلاع دقیق داشته باشم . ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    در حین رابطه بر اثر پوزیشن زن روی مرد، آلتم در ابتدا در ناحیه پایین دچار تورم به صورت یک حلقه شد و بعد این حلقه به دور بیضه مثل یک بند افزایش یافت. در حلقه دور آلت و بیضه و تخم ها درد احساس می شود. این اتفاق 3 روز است که رخ داده و 2 روز است که حالت تهوع نیز به آن اضافه شده است.
    درد در خواب بیشتر می شود.
    درد دائمی است.
    حالت آلت و بیضه مقداری تغییر کرده است.
    یخ روی آلت و بیضه گذاشته شده ولی درد تفاوتی نکرد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رهام پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض احترام
    ده سال قبل بخاطر سرطان ارکیکتومی شدم، ارگاسم کامل دست نمیده. دارویی تقویتی وجود داره؟
    پیگیری بعد از این مدت واسه خودم و بچه هام لازمه؟
    آنچه تو عکسه، اگزماس (خارش بدون درد بعد جاش به صورت شفاف میمونه) درمان؟
    آقای دکتر چرا در جواب سوالاتم فقط نوشتی عصبی است، درمانی ؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Mahdi دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی هستم ۲۰ ساله
    آلت تناسلی من هنگام نعوظ در حالت چسبیده به شکم قرار میگیره و امکان ایجاد رایطه نیست آیا درمانی داره؟ آیا عمل نیاز به بیهوشی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر Mahdi پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      فرستاده شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      این نیاز به عمل ندارد
    4. تصویر کاربر Mahdi پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      آخه در صورتی که با فشار به پایین هل بدم درد شدیدی میگیره و دیگه مایعاتی مانند ادرار و منی خارج نمیشه و به علت درد شدید امکان رابطه در هیچ پوزیشنی نیست
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      ملاک امل عدم دخول است
    6. تصویر کاربر Mahdi جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      حالا امکان داره با عمل به زاویه مناسب رساند یا خیر؟ من چند ماهه دارم از ناراحتی نابود میشم خواهش میکنم کمک کنید
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      بیایید صحبت حضوری
    8. تصویر کاربر Mahdi یکشنبه ۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      بنده شهرستانم اگر امکان صحبت تلفنی باشد عالی میشود
    9. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر آسمان جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر،
    همسرم حدود یکماه افلاکساسین با دوز ۸۰۰ دریافت کردند (بدلیل Epididymo-orchitis که داشتن) و بعد یک دوره کو آموکسی کلاو. یکماه بعد از اتمام دارو ها تست بارداریم مثبت است. چون تشکیل اسپرم و رشدش همزمان با بیماری و دریافت آنتی بیوتیک ایشون بوده خیلی نگرانم از اینکه قرصها بر روی جنین یا فرزندم اثر داشته باشند. لطفا بفرمایید اثر دارد یا خیر؟ اگر اثر دارد منجر به سقط میشود یا ممکن است بعد از تولد مشکل ایجاد کند؟ توصیه شما چه هست؟ بسیار سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      دارو را قطع کنید مشکلی پیش نمیاید
    2. تصویر کاربر آسمان پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون از پاسخ شما. دارو را شوهرم دریافت میکرد و مشکلشان حل شد و دیگر آنتی بیوتیک مصرف نمیکند. پس تولید و تکامل اسپرم در ضمن مصرف افلاکساسین با دوز 800 در روز (به مدت 35 روز) اثری بر جنین یا نوزاد حاصل از این اسپرم ندارد؟ خیالمان راحت باشد؟ تشکر مجدد.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      مشکلی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ثمین دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من دختر 20ساله هستم تازگی متوجه شدم زگیل تناسلی از نوع 53 و 82 مبتلا شدم و آزمایش hpv هم انجام دادم پیش دکتر رفتم برام قرص زینک و پاور فیت و واکسن و آزمایش کولپوسکوپی نوشتن..شما چ راهکاری ارائه میدین؟من واقعا نمیدونم چیکار کنم و خیلی میترسم و نمیدونم تا کی نباید سکس داشته باشم و این آزمایش انجام بدم یا نه؟ و اینک زدن واکسن تاثیری داره؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      این احتمال بالا غلط است اگ زگیل دارید عکس از محل بفرستید
    2. تصویر کاربر ثمین جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر متوجه منظورتون نشدم که غلط هست
      یعنی دکترم اشتباه تشخیص داده؟؟
      من عکس جواب آزمایشم براتون فرستادم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش غلط ایت
    4. تصویر کاربر ثمین جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      پس من باید دوباره آزمایش بدم؟
      یا قبلش بیام پیش شما ویزیتم میکنین؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رسولی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    رسولی:
    باسلام دکترپدرمن سال92عمل پروستات به روش لیزرانجام دادکه بااین عمل پروستات از55به26رسیدتادوسال خوب بود بهددوسال تکرربی اختیاری سوزش ایجادشدکه مراجعه کردیم تادوسال متاسفانه تشخیص ندادندبعددوسال بااریوجی معلوم شد تنگی مجرای ادراردارن که سه چهاربارسیستوسکوپی شدن امابعدش سوزش تغییرنمیکنه فقط کراتین میادپایین ودفع پروتئین منفی میشه .وقتی هم سیستوسکوپی نمیشه کراتین نمیادپایین وپروتئین دفع میشه .متاسفانه یه کم کلیه هاش کم کارشدن.چی کارکنم دکتربازم ببرم سیستوسکوپی .چون سوزش کم نمیشه بابام دیگه نمیادمیگه بی فایده اس.امابرای کلیه اش نگرانم تومنطقه محرومیم. این ازمایش جدیدگرفته شده واین اریوجی برای سال 96هست.سونوگرافی هم برای اردیبهشت هست .ببخشید من خیلی مزاحم شدم تو اینستا. دکترسیستوسکوپی بهتره یااندوسکوپی.توپیج خودتون دیدم که روش اندوسکوپی هم برای این بیماری هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      بهترین درمان رفع تنگی با سبستوسکوپ است
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    شهریور 94 به دلیل درد و وضع افتضاح بیضه،عمل واریکوسل درجه 3 داشتم،متاسفانه به دلیل مثانه عصبی که تکرر ادرار داشتم و وقتی میخواستم آزمایش اسپرم بدم،اسپرمم با ادرار قاطی میشد،نتونستم آزمایش اسپرم چه قبل از عمل،چه بعد از عمل بدم،الان میخواستم مطمئن بشم که بارور شدم یا نه،آیا با روش دیگه ای غیر از آزمایش اسپرم میشود،که از باروری یا ناباروری خودم مطمئن شوم؟
    مجرد هستم و 28 سالم هزینه این که مطمئن شوم،چقدر میشود با روش دیگری غیر از اسپرم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر کنید وازمایش تسپرم انجام وبفرستید ببینم
  • تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام. پدرم 80 سالشون هست. در بررسي دو سنگ با ابعاد ٤ و ٦ ميليمتر در ثلث فوقاني حالب راست ( پروگزيمال حالب) و هيدرونفروز از دو هفته قبل دارند. چه اقدامي با توجه به سن و بيماري ضمينه اي صلاح ميدانيد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر دکتر قلب اجازه بدهد باید تی یو ال کنید
  • تصویر کاربر بهزاد دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشین
    اقای دکتر من چند سالیه ک ازدواج کردم و بچه دار نشدم رفتم دکتر ازمایش اسپرم دادم گفتن صفر هست بعد عمل تسه انجم دادم اونجا هم چیزی پیدا نشد بعد مدتی رفتم پیشه ی دکتر دیگه بعد معاینه متوجه شدیم ک بنده واریکوسل نوع دو دارم الان یک ماه ک عمل کردم و پکتر امپول پی دی برگ دادن ک هفتی یکی میزنم میخواستم بدونم امیدی هست یا ن ممنون میشم اقای دکتر اگه جواب بدین
    1. تصویر کاربر بهزاد دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر جوابمو ندادین
    2. تصویر کاربر بهزاد چهارشنبه ۳۰ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر ورا جواب نمیدین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      باید نمونه برداری بیضه کنید تا تکلیف مسخص شود
    4. تصویر کاربر بهزاد جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام اقایی دکتر
      تا اونجایی کداز حرفای شما مشخص هست مثله اینکه من نباید امیدی داشته باشم کاملا نا امید شدم مرسی دکتر جان ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      باید نمونه برداری کنید
    6. تصویر کاربر بهزاد جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام منظرتون از نمونه برداری همون تسه هست اقای دکتر؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1064 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 727 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 677 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب