اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور كلی، مقدار طبیعی PSA را كمتر از ٤ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ٥٠ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ٦٠سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ٧٠ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نازی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    من چند وقت پیش تست پاپ اسمیر دادم و منتظر جوابم
    داخل رانم اینا هستن
    میخواستم ببینم تشخیص شما زیگیل تناسلیه
    1. تصویر کاربر نازی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      فک کنم عکس اپلود نشده
    2. تصویر کاربر نازی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      فک کنم عکس توی تلگرام اپلود نشده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام خارش یا سوزش دارن ؟ رابطه جنسی داشتید ؟
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Ami جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر 24 سالم هست کجی الت رو به پایین دارم ، توی رابطه با پارنترم خیلی اذیت میشم و اونم اذیت میشه تا بتونیم بدون درد توی حالت درست کارمون رو انجام بدیم میخواستم ببینم اگه بخوام جراحیش کنم چقدر باید تحت مراقبت باشم و اینکه بعدش قدرت جنسی سابق رو دارم و مشکلی برام پیش نمیاد؟
    عکس رو هم تو حالت نعوظ کامل فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام قابل عمل کردن هست اما عوارضی مثل اختلال نعوظ ممکنه باشه یا کوتاهی ۱ تا ۲ سانتی متری الت . بعد عمل تا یک ماه نباید فعالیت جنسی داشته باشید و یک روز بستری در بیمارستان داره
  • تصویر کاربر ابولفضل شنبه ۴ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام.من حدود ۹ ماهه درگیر خارش شدید و سوزش در بیضه ها هستم. تا به حال شش بار دکتر رفتم آزمایش دادم هیچ نسخه ای هیچ گونه تاثیری نداشته. نیوتادین،سیتریزین ،کتوکونازول، نوپینتین قرصا و کلوتریمازول،تریامسیایون ان ان، کلنداماییسین، کتوکونازول کرمهایی هستن که در طول این چند ماه دکترای مختلف تجویز کردن استفاده کردم هیچ کدوم هیچ تاثیری نداشته. آزمایش هم قبلا دادم ضمیمه میکنم براتون.واقعا دیونه شدم چرا هیچ چیز اثر نداره. تسخیصتون چی هست چی مصرف کنم. هیچ زخمی ندارم فقط خارش و سوزش. از اسفند پارسال هم هیچ رابطه‌ای با همسرم نداشتم سر این موضوع.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام موهای ناحیه را با تیغ میزنید ؟ بهداشت رعایت میشه ؟
    2. تصویر کاربر ابولفضل جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      بله. هر روز دو بار لباس زیر عوض میکنم. ولی کارم جوری هست از نه صبح تا ده و نیم شب بیرون هستم و کلا با وجود پوشیدن لباس نخی و شلواری که چسبان نباشه باز بسیار عرق میکنم.این عرق کردنه هم خیلی موثر هست. زیر بیضه ها دونه های سفید و التهاب سر التم حالت تاول سفید و‌ میسوزه.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      بخاطر عرق هست این خارش ها . روزهای تعطیل قطعا این شرایط کمتر میشه . هرچقدر دارو مصرف کنید فایده نداره باید شرایط شغلی رو عوض کنید
    4. تصویر کاربر ابولفضل جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      داروهایی نیست که تعریق رو‌کم کنه؟؟ چون شرایط شغلیم رو‌نمیتونم تغییر بده.چون هر جا برم فرق نداره به هر حال باید از خونه برم بیرون و این اتفاق میوفته
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      به یه متخصص پوست مراجعه کنید میتونن کمک کنن در حیطه کار من نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده ۲۲ سالمه التم هنگام نعوذ به سمت چت انحراف داره .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام تا به حال رابطه داشتین ؟ به مشکل خوردین ؟
  • تصویر کاربر سمیرا جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دختری28ساله مجردهستم.2سال هستش درگیر بی اختیاری ادرار هستم بیشترین شدت درمواقع عطسه خندیدن و سرماهستش 24ساعت نواربهداشتی بستم قبلشم یک سال تکررادرار داشتم که بعدشد بی اختیاری.بالای10تادکتررفتم و داروهای بسیارزیادی مصرف کردم ورزش کگل هم انجام دادم بی فایده بود.عفونت ادراری ندارم سونوگرافی هام مشکلی ندارن هردکتری میرم میکن مشکلی نداری.نوارمثانه فعلاندادم.و چندساله درگیر وسواس در سرویس بهداشتی هستم.ممنون میشم راهنمایی کنید
    متفورمین500 پرازوسین1 ایمی پرامین25 تولرین2 ویسول5 ویسول10 تروتودین2 تاوانکس500 سفکسیم200 ازیروسین500 یوریناسین10و5 داکسی سایکلین نیتروفوراانتویین100 فنازومکس100 اکسی بونتینین5 بتانکول 10
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام قدم اخر سیستوسکوپی و نوار مثانه است که علت دقیق مشخص بشه
    2. تصویر کاربر سمیرا جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      ببخشید به نظرتون به وسواسم ربطی نداره؟نیازی نیست برم روانپزشک؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      اون که قطعا ربط داره و احتمالا در بررسی ها به چیزی نرسید و مشکل اصلی وسواس هست که راه حلش فراموش کردن مشکل است
    4. تصویر کاربر سمیرا جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      مچکرم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      خواهش میکنم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر متین پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقتتون بخیر
    من 6ماه پیش کرایو کردم الان دیدم 1دونه پائین التم زده.میخواستم ببینم تشخیصتون چی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام مجدد عکس بفرستید اپلود نشده
    2. تصویر کاربر متین پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      مجدد ارسال شد خدمتتون
    3. تصویر کاربر متین پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      خدمت شما
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      زگیل است کرایو کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    جناب دکتر
    وقت بخیر
    در ارتباط با سوال اخیر بنده از شما مبنی بر احساس عدم اختیار بنده در نگهداری قطرات ادرار(که شما فرمودین:بهترین راه حل قرص تولترودین 1 میلی و بهتر از اون،توجه نکردن به این مسئله هست)،سوال دیگه‌ای برای بنده مطرح شده که ایا در این صورت(عدم توجه و عدم حساسیت من روی این موضوع)بدن من پاک هست؟
    ایا میتونم با این لباس و این بدن برای خواندن نماز و اعمال دینی حاضر بشوم یا خیر؟

    همونطور که در سوال قبلیم گفته بودم،من نظر مرجعم رو (که مبنی بر حکم به طهارت در این موضوع هست) رو میدونم،اما دوست دارم نظر کارشناسانه‌ی شما رو هم بدونم تا برام قطعیت حاصل بشه که اعمال دینی من با این لباس های مشکوک صحیح هست یا خیر.

    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      مشکلی برای اعمال دینی ندارید
  • تصویر کاربر دانیال جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    من حدودا نزدیک ده روزی هست که یکم توده کوچیک نرم دور دهنه مقعد شکل گرفته.
    سوالم اینه که این میتونه زگیل باشه یا این که بواسیر هست
    و چند روزی هست از کرم داخل تصویر استفاده میکنم و تغیر خاصی رو نمیبینم
    ممنون میشم که نظرتون رو بگید
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      مجدد عکس بفرستید اپلود نشده
    2. تصویر کاربر دانیال پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام ممنون میشم جایی که بشه عکس ها رو اپلود کرد رو ذکر کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      زگیل نیست . برای بواسیر باید معاینه شوید به جراح عمومی مراجعه کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    با سلام قد ۱۸۷ سن ۲۷ در شرف ازدواج هستم طول آلتم در حالت نعوظ ۱۳ ۱۴ سانت میشه برای نزدیکی نرماله ؟ در رابطه زناشویی ب مشکل نمی خورم ؟ مجرد هستم فقط آلتم در حالت شل مثل ی بند انگشت میشه آیا نرماله ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      همه این موارد نرمال است
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    مدتیه هست ک در قسمت بالا ناحیه تناسلی متوجه این برجستگی شدم ک الان یکم رنگش سفید ترشده دو دوز هم واگسن گارداسیل زدم و رابطه جنسی کامل نداشتم ایا زگیل تناسلیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام خیر زگیل نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1064 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 728 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 677 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب