اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور كلی، مقدار طبیعی PSA را كمتر از ٤ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ٥٠ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ٦٠سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ٧٠ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر صفحه رو بستین نتونستم به سوالی که پرسیدید جواب بدم ، با کد رهگیری O2k0T317972
    نوشته بودم یه پسر ۲۰ ساله هستم ، از ۱۳ سالگی خودارضایی انجام میدادم ، تا سال پیش که ترشحات غیرمعمول پیدا کردم به خاطر خجالت به کسی چیزی نگفتم و جلوی ترشحات رو میگرفتم تا اینکه درد شدید و سوزش مقعدی خیلی زیادی پیدا کردم طوری که زندگیو ازم گرفته حالم خوب نیست دکتر ، انتی بیوتیک های مختلفی مصرف کردم ولی نتیجه ای نداشته ، پرسیدید کشت مجرا انجام دادم یا نه ؟ بله چند ماه پیش تازه ۲،۳ ماه بود دردم شروع شده بود ، قبلش یه دوره ۵۰ روزه سیپروفلوکساسین ۵۰۰ ، داکسی سایکلین ۱۰۰ ، پروستا باریج هر ۱۲ ساعت مصرف کردم و داروها که تموم شد ۱۴ روز بعد کشت مجرا از ترشح گرفتن که بعد خوردن این انتی بیوتیکا باز کمی عفونت نشون میداد . دکتر دیگه ای بعد دیدن آزمایش یه دوره ۱ ماهه باز انتی بیوتیک نوشتن ولی تاثیر گذار نبوده اقای دکتر ، ای وی پی هم چیزی نشون نداده ، الان عکس کشت مجرا و نسخه ی بعدش رو براتون میفرستم. سونو هم انجام دادم حتی . سیستوسکپی رو زمانی انجام دادم که فقط ترشح داشتم و هیچ دردی نداشتم ولی چون برادربزرگم باهام اومده بود از خجالت خیلی خیلی زیاد به جای ترشح گفتم که شب ادراری دارم . نمیدونم مشکلم چیه لطفا کمکم کن اقای دکتر ، گاهی اوقات هم از داخل احساس گرما و حرارت میکنم
    1. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      اقای دکتر روی هم یه دوره ۴ ماهه انتی بیوتیک مصرف کردم و فایده ای نداشت .مصرف بیشتر از این انتی بیوتیک مضر یا بی فایده نیست ؟
      تنها دارویی که یه مقدار بهترم کرد پاباکا، لاکتوکر ، پروستا باریج بود یه مدت ۲،۳ ماهه مصرف کردم از اون شدت اولیش کم شده ولی هنوز اذیتم .پیشنهاد شما برای مصرف دارو چیه اقای دکتر ؟
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      بعد اینکه اقای دکتر سوزش ادرار ندارم اصلا ، یه مقدار اخرای ادرار فقط انگار میمونه و یکم سفته که با فشار دست خالی میشه ، تکرر ادرار هم ندارم ، ولی الت تناسلیم درد داره ، سوزش مقعد دارم ، اگه ترشح از الت خارج بشه درد آلت تناسلی خیلی زیاد میشه ، موقع سفت شدن هم از گاهی اوقات درد دارم ، بعد تخلیه ادرار هم آلت تناسلی از داخل گرمای خیلی زیادی میگیره و حتی اگه قبلش اروم بودم یکم دوباره شروع میکنه به اذیت کردن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      اگر نتونستید به جوابتون برسید با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر.
    ببخشید .تقریبا دو هفته پیش قسمت پوست ختنه گاه .اولش خارش بود بعد سیاه شد.بعدش تاول و بعدش زخم شده.پماد موپیروسین استفاده کردم.یه کم بهتر شد.ولی هنوز خوب نشده.البته یه سال پیش هم دقیقا همین نقطه بهمین صورت بود تا اینکه زخم شد و با پماد خوب شد.
    ازمایش هم دادم دکتر گفت مشکلی نداره.
    بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟؟
    چه دارویی باید استفاده کنم؟؟
    ممنونم.تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      خودبخود این زخم ایجاد شده؟
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      سلام آقای دکتر .وقت بخیر.
      من هیچ رابطه مشکل داری هیچ وقت نداشتم و همیشه از کاندوم استفاده میکنم.
      تقریبا دو هفته پیش پوست ختنه گاه من اولش خارش داشت بعدش سیاه شد بعدش تاول شد و بعدش زخم شد.پماد تریا مسنولون و موپیروسین استفاده کردم یه کم بهتر شده ولی هنوز زخمش باز و خوب نشده.
      ازمایش خون و ادرار هم دادم دکتر گفت مشکلی نداره.
      عکس صایعه و آزمایش رو هم دارم اگه لازمه ارسال کنم
      تقریبا یه سال پیش هم به همین صورت دقیقا همین نقطه آلتم اینجوری شد با پماد تریامسینولون استفاده کردم بعد چند روز خوب شد.ولی این دفعه طول کشیده و زخم خوب نمیشه.
      سه روز قبل پیش دکتر عفونی رفتم امپول سفتریاکسون و کپسول سیپروفلوکساسین بهم داد که استفاده کردم.بعد از سه روز خوب نشده هنوز. که عکسشو میفرستم خدمتتون.
      عکس از روزای قبلش رو هم قبلا فرستادم خدمتتون.
      یه دکتر اورولوژی امروز بهم گفت پماد تتراسایکلین چشمی و تاوانکس ۵۰۰ استفاده کنم.ولی قبلش گفتم با شما مشورت کنم
      خواهش میکنم تو رو خدا. لطفا کمکم کنید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      فعلا دارو مصرف نکنید سریعا به متخصص پوست مراجعه کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      زخم معمولی نیست باید علتش مشخص بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جاسم چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام من 3 سال پیش عمل رادیکال پروستات انجام دادم پارسال هم اسکن استخوان و سی اسکن شکم و... انجام دادم نرمال بودن تا 6 ماه پیش Psa صدم بودن الان 2 بارpsa با فاصله 6 ماه دادم 5 و 8 دهم بوده با توجه به مطالب فوق نظر حضرتعالی چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      Psma pet انجام بشه
  • تصویر کاربر مهیار چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 1611 مشاهده پرسش
    پروستات با حجم ۲۴cc افزایش یافته و اکوی هموژنیزه مشاهده شد میزان ادار باقی مانده در مثانه بعد از تخلیه ۲۵cc می باشد به چه معناست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      علائم ادراری دارید؟
    2. تصویر کاربر مهیار یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      من ادرارم خیلی نگه داشتم بطوری که گفتم یچیز تو شکمم میترکه بعد اون اتفاق دو ساعت که گذشت تب و لرز داشتم چهارشنبه سرکار نرفتم تا از پنجشنبه ادار کوچیکم با سوزش بود تب و لرز دوباره تکرر ادرار داشتم و تو حجم پایین ادرار لخته خون وجود داشت که انگار چسبیده با اسپرم بود عکسش میفرستم واستون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      مصرف مایعات فراوان
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Mehran یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من آلت تناسلی کجی داشتم و ۲ سال پیش عمل کجی آلت انجام دادم که دوتکه از تونیکا البوژینه رو جدا کردن و تونیکا رو بخیه زدن ولی هنوز جای بخیه صاف نشده و در نعوظ صبحگاهی سر آلت تناسلی بنده بزرگ نمیشود و برای اینکه خون در سر آلت بمونه باید تنه آلت رو محکم بگیرم.به نظر شما ممکنه نشت ورید داشته باشم؟ آیا راهی برای درمانش هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      بله امکان نشت وریدی هست باید سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز. من 35 ساله و مجرد هستم. انزالهای خیلی کمی در ماه دارم و حتی گاهی دو ماهم انزالی ندارم، فکر میکنم بجز درگیر کارهای دیگه بودن و شلوغ بودن ذهنم سر مسائل کاری، استفاده از داروهای سیتالوپرام 80 و آوودارت هم که با تجویز پزشکای مربوطه استفاده میکنم قطعا موثر بوده دراین کم انزالی... منتها در هفته اخیر 2 یا 3 بار انزال داشتم و دو روزی هست که دچار سوزش ادراری هستم. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید 🙏🏻آیا عفونت ادراری هست و باید آنتی بوتیک مصرف کنم؟ و این سوزش بخاطر چیه! این کم انزالی و یهو پرانزالی این هفته ربطی به این قضیه داشته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      بله داروهای مصرفی توسط شما موثر بوده
    2. تصویر کاربر سینا یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      دکتر جان بخش اصلی سوالم مشکل سوزش ادراریم بعد از آخرین انزالم بود☺️ولی نفرمودین چی کار باید بکنم؟
    3. تصویر کاربر سینا دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      دکتر امروز انتهای ادرارم خونی بود. خودم احتمال میدم بخاطر عادت به عمل استبراء سر آلتم زخم شده و احتمالا سوزش این دو روزم بخاطر همین باشه. الان متاسفانه بعد از شستشو هم قطره خون رقیق از مجرا بیرون میاد. چی کار باید بکنم؟ چی مصرف کنم برا بهبود زخم احتمالی مجرا؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود آب فراوان استفاده کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر چانگ یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    ابتدا لکه های کوچک و سفید رنگ بصورت نقطه ای در جاهای مختلف بدنم دست پا پهلوها زیربغل و بازوها و گودی پشت زانوهایم ایجاد شد پس از مدتی تقریباً دو هفته بعد پوست بیضه هام لایه نازک و خشک شده ایجاد میشد که با کندن اونا روز بعد دوباره یه پوسته خشک دیگه جایگزین میشد همراه با خارش . لطفاً اگه داروی مناسبی سراغ دارید اعلام بفرمایید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    با سلام
    من کجی الت دارم میخام عمل کنم.میخاستم ببینم هزینه عمل حدودا چقد میشه؟عکسم براتون فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      در رابطه ی جنسی دچار مشکل شدین؟
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      زیاد سفت نمیشه یکم شلی داره با کمک دستم میتونم رابطه برقرار کنم و هر پوزیشنی نمیتونم
      هم برای سفتی هم زیبایی میخام عمل کنم.لطفا هزینه عمل رو حدودی بفرمایید
      ممنون
    3. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      هزینه عمل رو لطف بفرمایید ممنون میشم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      منشی مطب با شما تماس خواهد گرفت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر
    پدر من سالها عارضه بزرگی پروستات داشتن و متاسفانه درمان رو رها کرده بودن
    یک ماه پیش با مشکل فشار خون بالا به پزشک مراجعه کردیم که مشخص شد التهاب شدید در هر دو کلیه به دلیل دفع ناقص ادرار به وجود اومده. روزی که آزمایش خون دادن دو سه ساعت قبلش دکتر اورژانس بهشون فروزماید تزریق کرده بود فشارشون بیاد پایین کاپتوپریل هم زیر زبونشون گذاشتن. هیچ کدوم اثر روی فشار نذاشت. با مصرف این ها رفتن آزمایش دادن. کراتین تو این آزمایش 1.48 بود. و متعاقبا در سونوگرافی متوجه التهاب هردو کلیه شدیم. بلافاصله سوند زدن . بعد از زدن سوند طی دو هفته ورم دست و پاها خوابید و فشار خون نتظیم شد. اما کراتین به 1.78 رسید. طی این دو هفته علاوه بر آسپرین و آملوپرس که سالهاست مصرف میکنن امنیک و ترازوسین هم مصرف کردن.
    دلیل بالا رفتن کراتین طی دو هفته به این میزان چی میتونه باشه؟
    آیا کلیه ها با سرعت بالا در حال تخریبن؟پس چرا علائم ظاهری مثل تورم و فشار خون بهبود پیدا کردن؟ حجم ادرارشون هم با سوند خوبه
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      کراتینین مجددا چک بشه
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      بعد از عمل پروستات گفتن مجددا چک میشه کراتینین
      . بنظر شما وقتی علت آسیب به کلیه احتباس ادرار ناشی از بزرگی پروستات بوده، با جراحی پروستات و باز شدن مسیر دفع ممکنه روند تخریب کلیه ها ادامه دار بشه یا در همین حد کنترل میشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      کنترل خواهد شد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    سلام من 4سال پیش واریکوسل عمل کردم و بعداز چند سال من سونوگرافی رفتم و میگه دوباره عود کرده باید عمل کنید .
    من پیش دکترم رفتم و گفت به هیچ عنوان نیاز به عمل ندارد .
    خواستم بدونم عمل دوباره نیاز هست یا خیر .
    من علائم واریکوسل هم اصلا ندارم .
    فقت می‌خوام بدونم نیاز به عمل دارد یا خیر .؟
    در سونو گرافی نوشته است این واریکوسل جدید گرید بین 2و3هست .
    آیا نیاز به عمل دوباره دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر نیاز به عمل ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1064 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 726 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 677 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب