اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان قسمت 1

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

انزال زودرس یکی از مشکلات عمده و مختل کننده روابط جنسی است که از سالیان پیش و شاید از بدو خلقت بشر گریبانگیر مردان بوده است. با افزایش استرس های روزمره زندگی و گرفتاری های اجتماعی و مشغولیات روزمره زیاد و کمبود استراحت جسمی و عوامل دیگر امروزه به عنوان شایعترین اختلال جنسی است که زوجین به علت نارضایتی از روابط جنسی به مطب و مراکز درمانی مراجعه می کنند.

اصولاً یک ارتباط قوی بین خواب خوب، استراحت خوب، تغذیه خوب و ذهن آرام، تن سالم و روحیه بشاش و شاد و تمایل قوی به روابط جنسی وجود دارد. هر چه کیفیت زندگی فرد به علل روحی و جسمی مختل شود رابطه جنسی فرد را دچار اختلال خواهد کرد. با توجه به اینکه طبق آمار از هر سه مرد یک مرد مبتلا به انزال زودرس می باشد به شرح کامل تعریف و علل و درمان های آن می پردازم.

تعریف انزال زودرس

به هر انزالی که مایع منی بدون کنترل فرد و بلافاصله بعد از نعوظ و یا کمتر از یک دقیقه بعد از دخول انجام شود انزال زودرس می گویند. شدت انزال زودرس، فرد به فرد فرق می کند. بعضی از مردان جوان اظهار می دارند که انزال آنقدر سریع انجام می شود که قادر به دخول نیستند و گهگاهی زوجین را می بینیم که بعد از چند سال هنوز خانم باکره است.

در اغلب مردان انزال زودرس زیر یک دقیقه اتفاق می افتد که این امر باعث نارضایتی شریک جنسی شده و با مرور زمان به علت ناراحتی روحی باعث افت میل جنسی و در نهایت ممکن است باعث از هم گسستگی ارتباط زناشویی گردد.

کاهش میل جنسی در زوجین

شکایات بیماران

به نمونه شکایت های این بیماران با ذکر جملات به عنوان مثال می پردازم:

  • آقایی اظهار می دارد با کوچکترین تحریک جنسی انزال زودرس پیدا می کنم که این شدیدترین نوع بیماری است.
  • آقایی اظهار می داردکه من در زمان معاشقه مشکلی ندارم ولی به محض اینکه عمل دخول انجام می شود در اولین رفت و برگشت ناخودآگاه انزال صورت می گیرد.
  • آقایی اظهار می دارد که من فقط در یک موقعیت جنسی تحریک آمیز در یک position خاص بلافاصله دچار انزال می شوم.
  • بیمار دیگری اظهار می دارد که من تا سه دقیقه هم می توانم خودم را کنترل کنم ولی خانمم در طول این مدت به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسد. که در این موارد باید علت نارضایتی را در خانم ها جستجو کرد. بعضی از خانم ها دیر انزال هستند و به عنوان مثال ممکن است تا 20 دقیقه مقاربت نیز به ارگاسم نرسند که باید علت زمینه ای سردمزاجی خانم ها را بررسی و درمان کرد که اغلب در زنان افسرده مشاهده می شود.

همچنانکه در قسمت درمان اشاره خواهم کرد تعامل زن و مرد و همکاری نزدیک به یکدیگر و آشنایی به روح و روان فرد مقابل در یک مقاربت لذت بخش برای دو طرف بسیار مفید است. به عنوان مثال زوجینی را می بینیم که اظهار می کنند با یک معاشقه خوب قبل از دخول و ارضاء شدن هر دو طرف که زود و زیر یک دقیقه انجام می شود و با هم هماهنگ هستند و هیچ شکایتی از روابط جنسی خود ندارند.

انواع انزال زودرس

انزال زودرس به دو نوع تقسیم می شود:اولیه و ثانویه

۱) انزال زودرس اولیه

 کسانی هستند که از شروع موقع فعالیت های جنسی مبتلا به انزال زودرس هستند

۲) انزال زودرس ثانویه

 در این نوع فرد یک حالت نرمال فعالیت جنسی دارد ولی بعداً مبتلا به انزال زودرس می شود.

علل انزال زودرس اولیه

این نوع انزال زودرس بیشتر در تیپ شخصیتی A که افرادی حساس، عصبانی، پرخاشگر، عجول و زودرنج هستند دیده می شود. این افراد مثل صحنه های دیگر زندگی زود تحریک می شوند و قادر به کنترل مایع منی خود حین مقاربت نیستند که در قسمت درمان به چگونگی درمان اشاره خواهم کرد.

انزال زودرس

علل انزال زودرس ثانویه

نوع ثانویه انزال زودرس علت های مختلف محیط بیرونی و درونی دارد که عبارتند از:

1- استرس های حاد و مزمن زندگی روزمره

امروزه زودانزالی را بیشتر در افرادی می بینیم که دوز استرس های شغلی و محیطی آنها بالاست که به علت مشغله های کاری زیاد و استرس ناشی از آنها است.

2- افسردگی و اضطراب

افسرده گی و اضطراب و داروهای ضد افسردگی از عواملی هستند که اختلال در فعالیت جنسی ایجاد می کنند که عبارتند از: کاهش میل جنسی، اختلال در شدت نعوظ و انزال زودرس. اصولاً یک ارتباط قوی و مستقیم بین حالت های روحی فرد و تمایل به سکس وجود دارد. هر چه آرامتر، بانشاط تر، کم استرس تر میل و توان وانزال دیرتر و برعکس استرس، اضطراب و افسردگی از عوامل تخریب کننده فعالیت جنسی هستند.

3- فواصل زیاد بین روابط جنسی

تعداد روابط جنسی با توجه به سن، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اصولا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند. به عنوان مثال یک فرد در سن 18 سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد 50 ساله ممکن است 2-1 بار در هفته و یا در سن بالای 60 سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود. اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.

4- تحریک کم جنسی

فعالیت جسمی خوب نیازمند یک مدیریت منطقی احساس در حین مقاربت و تجربه جنسی است. لذا بسیاری از افراد جوان که سابقه تجربه فعالیت جنسی را ندارند در شروع فعالیت جنسی از انزال زودرس رنج می برند که با کسب تجربه و هماهنگی بیشتر با شریک جنسی این مشکل با گذر زمان بهتر می شود.

5- مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر

وجود مشکلات احساسی و ارتباطی در بین زوجین باعث اختلاف جنسی می شود که عبارتند از: کاهش میل جنسی به طرف مقابل، عدم نعوظ خوب در انزال زودرس در مرد و انزال دیررس در زن. برخلاف مرد که مبتلا به انزال زودرس می شود خانم ها به علت حساس بودنشان اغلب به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسند.

6- بیماری های جسمی

هر گونه بیماری آزاردهنده جسمی می تواند باعث انزال زودرس در مرد شود. به عنوان مثال اختلال در فعالیت غده تیروئید، فشارخون بالا، دیابت، التهاب مجرای ادراری، تب حاد و مزمن، کمبود سروتونین که توسط مغز ترشح می شود و یا اختلال در عملکرد مواد انتقال دهنده پیام های عصبی همه موارد فوق به صورت مستقیم فعالیت های جنسی فرد را تحت تأثیر و باعث انزال زودرس می شود.

7- مصرف داروها

داروهای ضد فشارخون، آرام بخش ها، ضدافسردگی و ضد اضطراب ها می توانند هم میل جنسی و هم شدت نعوظ و هم زمان انزال را تحت تأثیر قرار دهند.

راه های درمان انزال زودرس کاملاً شناخته شده است و لذا حذف سیگار والکل و مواد مخدر از تخریب فعالیت های جنسی شما جلوگیری خواهد کرد. برای مطالعه راه های درمان انزال زودرس کلیک کنید.

انزال زودرس چگونه درمان می شود

پیش از مراجعه به پزشک می توانید راهکارهای زیر را دنبال کنید:

  • خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از رابطه ی جنسی
  • استفاده از کاندوم برای کمک به کاهش حس
  • با نفس عمیق کشیدن می توانید به طور جزئی، رفلکس انزال را مهار کنید. رفلکس انزال نوعی رفلکس اتوماتیک بدن است که در حین انزال رخ می دهد.
  • به هنگام رابطه جنسی، شریک جنسی شما باید در بالا قرار بگیرد، تا نزدیک به انزال شما بتواند خود را بیرون بکشد.
  • پوزیشن های مختلف رابطه ی جنسی را امتحان کنید، تا پوزیشنی را پیدا کنید که کمتر در آن تحریک می شوید.
  • وقفه انداختن و فکر کردن به چیزی غیر از رابطه ی جنسی
اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

مشاوره

سکس تراپیست ها یا درمانگران جنسی و متخصصان دیگری مانند روانشناس ها، می توانند به درمان مشکل انزال زودرس و دیگر مشکلات جنسی کمک کنند. شما می توانید از مزایای مراجعه به یکی از این متخصصان بهره مند شوید.

مشاوره همچنین می تواند، هرگونه مشکل روانشناختی زمینه ای، جنسی یا رابطه ای را شناسایی کند و به بهبود مشکلات دیگر در رابطه با انزال زودرس مانند اضطراب کمک کند. اگر در رابطه ی طولانی مدتی هستید، می توانید از زوج درمانگر کمک بگیرید.

تکنیک های رفتاری

تکنیک هایی وجود دارد که به فراموش کردن عادت انزال زودرس کمک می کنند. این تکنیک ها شامل تکنیک “توقف -شروع” و تکنیک “فشرده کردن” می شوند.

دارو

یک روش درمانی دیگر، اسپری بی حسی موضعی است، که می توانید بدون نیاز به نسخه آن را از داروخانه تهیه کنید. شما باید 10 دقیقه قبل از رابطه ی جنسی، اسپری را روی نوک آلت تناسلی خود بزنید. دنبال کردن دستورالعمل ها اهمیت زیادی دارد.

همچنین باید بدانید که اسپری ممکن است از آلت تناسلی شما، به بدن شریک جنسی تان (برای مثال داخل واژن) منتقل شود و موجب بی حسی کوتاه مدت شود. داروهای ضد افسردگی نیز می توانند به طور موفقیت آمیزی انزال زودرس را درمان کنند. استفاده از دارو برای درمان اختلال عملکرد نعوظ، می تواند به کنترل انزال زودرس نیز کمک کند.

ورزش

تمرینات ورزشی کگل که تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن هستند نیز، می توانند به بهبود کنترل انزال کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (206 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1206 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت شما
    پدر بنده حدود 82 سال سن دارن و تقریبا از 9 ماه پیش (یعنی برج 2 امسال) برای آزمایش ادرار و psa که از طرف مرکز بهداشت به آزمایشگاه معرفی شدن، نتیجه psa(total)=6.1 بود. در 3 روز بعد با مراجعه به پزشک متخصص مجدد آزمایش ایشان تکرار شد و total psa(ECL)=6.62 و free psa(ECL)=1.93 شد. پزشک ایشون قرص آترواستاتین برای درمان این بیماری تجویز کردن و حدودا 6 ماه بعد (یعنی برج 8 امسال) مجددا آزمایش دادن و total psa(ECL)=7.18 و free psa(ECL)=1.98 شد و طبق سونوگرافی (حجم پروستات 90 سی سی) اعلام شد. با مراجعه به پزشک متخصص دیگری، ایشان قرص های پروترال 0.4 ، فینوپروست 5 و افلوکساسین 200 تجویز کردن و بعد از 15 روز (یعنی دوم آذر امسال) مجددا تست دادن و total psa(ECL)=12.5 و free psa(ECL)=4.2 اعلام شد و پزشک دوم فرمودن بدلیل اینکه در آزمایشگاه قبلی تست انجام نشده باید تست مجدد صورت گیرد و مجدد علاوه بر داروهای قبلی، لووفلوکساسین 500 تجویز گردید. لذا مجددا 15 روز بعد (یعنی 17 آذر) تست تکرار شد و total psa(ECL)=8.28 و free psa(ECL)=2.35 اعلام گردید که پزشک دوم گفتن باید نمونه برداری انجام بشه و عمل باتوجه به سن جایز نیست و اینبار پزشک دوم گفتن که باید مصرف تامسولوسین و فینوپروست 5 ادامه پیدا کند و دوباره تجویز کردند.
    در نتیجه خواهشمندم با توجه پیوست های ارسالی، لطف بفرمایید بررسی کنید که با توجه به اینکه نمونه برداری در شهرما و طبق گفته پزشک دوم و سن بالای پدر، مشکلات و درد زیادی حتی در بیمارستان دارد، آیا قرص ها را باید ادامه دهیم یا نمونه برداری باید انجام شود یا حتی عمل صورت گیرد؟
    ضمنا تشخیص پزشک اول، B.P.H بوده است.
    باسپاس و تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۲ آذر ۰( 4 سال پیش)
      ضمنا با عرض پوزش در ادامه پیام قبلی: پدر بنده قبلا چند سال پیش، سابقه یکبار عمل جراحی پروستات و چند بار عمل جراحی فتخ داشتن و در مجموع این عمل جراحی پنجمشون هست اگه لازم باشه و به شدت نگران جراحی و حتی نمونه برداری هستن. ایشون سابقه فشارخون هم دارن و در این خصوص قرص مصرف میکنن. خواهش میکنم جناب آقای دکتر کرمی بزرگوار بفرمایید که با توجه به مستندات پیام قبلی، چه اقدام و توصیه ای لازم هست که ما باید انجام بدهیم.
      تشکر از لطف شما
    2. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۲ آذر ۰( 4 سال پیش)
      عذرخواهم. یادم رفت این مسئله رو هم بگم که ایشون هیچ درد و مشکلی بابت تخلیه ادرار ندارن و کاملا وضعیتشون نرماله
    3. تصویر کاربر سعید جمعه ۲۶ آذر ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر لطفا جواب بنده رو هم بدین. ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید زیرنظر دکتر انکولوژی تحت کمورادیوتراپی قرار بگیرند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من خیلی جامع توضیح میدم و امیدوارم که موجب آزردگی شما نشه
    من ۳ سال پیش ، یک خارش بالای آلت در قسمت شرمگاهی داشتم که از شدت خارش کهیر میزد.اما مدتی بعد از خارش شبیه به یک جوش سفید شد و ترکید.مشکلی نبود اون موقع..اما به مرور روی آلات رنگ دانه های سفیدی اومد که اصلا جوش نبودن یا خارشی نداشتن.این رنگدانه ها به مرور شدت پیدا کردن و تقریبا رنگ کل آلت رو سفید کردن و تنها در قسمت های روش هنوز رنگ پوست قبلی هست.اینها هیچکدوم درد یا خارش نداشتن تا اینکه یک زخمی هست که ۳ ماهی پدیدار شد که ابتدا اول پوست اون قسمت که زیر آلت زیر کلاهک هست کمی خشک شد و به راحتی کنده شد و زخم شد.
    پماد های مختلفی مثل پمادهای (ان_ان/تاکری و یک پماد دیگر قوی که برای قارچ بود و همچنین یک پماد دست ساز که دکتر دیگری تجویز کرد به همراه قرص زد قارچ و قرص زدعفونت)مصرف کردم اما در این یک ماهی که گذشت هیچ بهبودی حاصل نشد و فقط ادرار قهوه ای رنگی که دوهفته قبل از درمان داشتم قطع شد با استفاده از قرص زد عفونت.سونوگرافی شکم و لگن و بیضه و آلت هم انجام دادم و همه چیز نرمال بود
    عکس رو براتون ارسال میکنم اگر مشکل حادی از نظر شما هست یا پماد مخصوصی هست به بنده بگید
    ببخشید که قسمت زگیل رو انتخاب کردم و سوال دیگری مطرح کردم.چاره ای نبود

    از اینکه وقتتون رو برای خواندن این سوال قرار دادید سپاس گذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      به متخصص پوست باید مراجعه کنید و این بیماری پوستی هست
  • تصویر کاربر کاوه جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر چند تا سوال دارم پسر مجرد 330هستم که از در جوانی به شدت توپل بودم با بی ام ای 56 که عمل بایپس انجام دادم از سن 20 سالگی روزی 2بار خود ارزایی میکنم سوالاتم
    1 آیا آلت تناسلی بسیار کوچیک که دارم که در بهترین حالت به 5 سانت میرسه بعلت چاقی زیاد بوده یا خود ارزایی زیاد و آیا روشی برای درمان هست
    2 تا به حال فقط. دو بار سکس داشتم که به شدت زود ترضا بودم ایا روشی به غیر از غرص راهی برای دیر انزالی هست به غیر از کنترل خود ارضایی که ترکش از نظر من به سختی ترک مواد یک معتاد بع. از این همه سال
    3 به غیر از طز یق چربی آیا روشی برای افزایش سایز الت تناسلی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      استفاده از وکیوم
  • تصویر کاربر Mehrad جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    یه کورک( جوش بزرگ) زیر بیضه من ایجاد شد یه مدت بعد خودش غیب شد اما باز دوباره بعد چند وقت برگشت و متورم شد و مقداری چرک و خون تخلیه شد اما هنوز هست به صورت کوچکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر ابراهیم جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    سلام دکترعزیز مدت دوسال است همش احتباس ادرار و عدم تخیله نفخ درد پایین شکم کمر درد که همه ناشی از عدم تخیله و تکرر ادرار اومدم خدمت شما نوار مثانه گرفتین گفتین پمپاژ مشکل داره خیلی دارو مصرف کردم ۲ بار نوبت گرفتم خدمت شما ولی نتیجه نگرفتم خیلی اذیت میشم خیلی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      قرص باکلوفن 10 هر روز یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر مهی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من تازه ازدواج کردم،بعد از اولین رابطه متوجه یه زائده هایی ورودی واژنم شدم که بیشتر شبیه به بریدگی بود که فکر کردم بخاطر اولین رابطه هست،بعد از گذشت چند روز هنوز هستند و زائده شکل شدن،خودم و همسرم مشکلی نداشتیم تا حالا،من خیلی نگرانم ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر مهی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر به من جوابی ندادین،عکس که گذاشتم پرداخت هم که انجام دادم،پس چرا پاسخی دریافت نکردم
    2. تصویر کاربر مهی دوشنبه ۲۹ آذر ۰( 4 سال پیش)
      چرا من جوابی دریافت نمیکنم
    3. تصویر کاربر مهی سه شنبه ۳۰ آذر ۰( 4 سال پیش)
      چرا جواب نمیدید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 962 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من ۴۰ سال دارم حدود ۲۰ روز پیش با‌کمر درد در ناحیه تحتانی و درد مختصر در ناحیه لگن و همچنین درد مختصر بیضه در هنگام راه رفتن و خارش مجاری ادراری به دکتر ارولوژیست مراجعه نمودم و ایشون سنوگرافی از بیضه برای واریکوسل و غیره نوشتن که نتیجش سلامت بیضه بود، ایشون برای من ۱۰ عدد تاواناکس و داکسی ساکلین و سلوکسیب نوشتن که بعد مصرف ۱۰ عدد از آنها دچار مصفل درد شدید در تمام بدن و حالات اعصبی، بی‌حسی در دستها و پاها شدم، همچنین در روزهای اول درد شدید تاندون داشتم به دکتر مغزواعصاب مراجهه و ایشون به من نپراکسین دادن و گفتن داروهای قبلی رو قطع کن! من الان ۱۲ روزه تاواناکس رو قطع کردم ولی همچنان مفصل درد شدید دارم مانند روماتیسم و درد پاشنه پا هم اضافه شده!!!
    آزمایش ادرار هم دادم باکتری ندارد!!!
    سوال: آیا این علائم مصرف تاواناکس است و با توجه به تجربه شما دقیقا کی این علائم از بدن من خارج میشه؟
    سوال: خارش مجاری ادراری برگشته، وقتی من آب کم مصرف میکنم خارش شروع میشه و وقتی آب زیاد مصرف میکنم خارج از بین میره درضمن درد کمر و بیضه هم با ناپراکسین از بین میره. ممنون میشم تشخیص شما را در مورد مشکل اولم هم بدونم؟
    1. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۲۳ آذر ۰( 4 سال پیش)
      دقیقا کی جواب سوال را میدید ؟
    2. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۳۰ آذر ۰( 4 سال پیش)
      اگر اطلاعات كافى جهت پاسخ به سوال را نداريد مبلغ را عودت دهيد مردم رو سركار نذاريد آقاى دكتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      خیر علایم مصرف تاوانکس نیست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      ترشح از نوک مجرا ندارید؟
    5. تصویر کاربر مجید جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      متوجه ترشح نمیشم
      ولی شب ها که از خواب بلند میشم و خودم با دست مجرای ادراری رو چک میکنم میبینم یک مایه بی رنگی در مجراع است
      صبح ها هم انگار این مایه خشک شده باشه اول با یکم فشار ادرار خارج میشه!!!
      کلا باید مقدار آب زیاد مصرف کنم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید نمونه کشت از ترشحات مجرا بدید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ALM جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    پنج هفته قرص پاروکستین ۲۰ خوردم تاثیری رو زودانزالی نداشت
    خوردن را ادامه بدم یا قرص دیگه جایگزین کنم؟
    1. تصویر کاربر ALM جمعه ۲۶ آذر ۰( 4 سال پیش)
      دکتر جواب نمیدید؟
      ۵ روز شد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      سرترالین ۲۵ جایگزینش کنید
    3. تصویر کاربر ALM شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      قرص های موجود ۵۰ هست
      نصف شود و مصرف شود؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      بله نصف کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر آئینی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    کارشناس مامائی ومطب دار هستم یه مراجعه کننده دارم که ازاین بیماری رنج می برد از دوران بچگی داشته پیش دکترهای زیادی رفته درمان نشده وفقط اکسی بوتینین بهش دادند من الان دارم روی تقویت عضلات کف لگن توسط ورزشهای کگل کار می کنم میشه لطفا راهنماییم کنید داروهای تقویت کننده عضلات چی هست که تجویز کنم براش وچه کارهای دیگری می تونم براش انجام بدم
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      Vsol 5 هر روز یک عدد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من چند روزی هست یه زگیل انتهای آلتم دیدم
    خواستم بفرمایید این زگیل تناسلی هست یا معمولی
    باتشکر
    1. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۳ آذر ۰( 4 سال پیش)
      ؟؟؟
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 4 سال پیش)
      چرا ج نمیدید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      این زگیل است برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسری هستم که از سن 13 سالگی به صورت نامنظم خود ارضایی رو شروع کردم
    روزای اول اصلا نمیدونستم که این آبی که از من خارج میشه چیه ولی در کنارش لذت میبردم
    همین روند رو ادامه دادم تا اینکه نسبت به آبی که از بدنم خارج میشه اطلاعاتی کسب کردم و تقریبا هفته ای یک بار خود ارضایی داشتم
    بعدنا که فهمیدم خودارضایی ضرر داره سعی به ترکش کردم و نهایتش بعضی اوقات خود ارضایی میکردم
    از سن 18 سالگی تا 20 سالگی خود ارضاییم کمتر شد و به صورت نامنظم انجام میدادم
    الان نزدیک 2 ساله که خودارضایی رو ترک کردم و هیچ خودارضایی ندارم
    من الان که 22 سالمه نامزد کردم
    همش احساس میکنم که اگه بهش نزدیک بشم انزال میشم و چند باری هم که از روی لباس تماس داشتیم تا مرز انزال رفتم ولی تونستم کنترلش کنم
    کلیه تکنیکا رو تست کردم برای اینکه بتونم قوای جنسیمو قوی کنم
    مدتی هم هست که دارم روی تقویت ماهیچه پی سی بدنم کار میکنم که بتونم انزالمو کنترل کنم
    خلاصه همه کارا رو من انجام دادم
    نزدیک 2 ساله که خود ارضاییمو ترک کردم - ورزش میکنم - سعی در تقویت قوای جنسیمو دارم - از حمام آب سرد استفاده میکنم که شنیدم واسه تقویت سیستم عصبی بدن خیلی موثره و ....
    ولی هنوز که هنوزه اون اعتماد به نفسمو پیدا نکردم واسه نزدیکی با نامزدم و از ترسش هنوز که هنوزه بهش نزدیک نشدم چون میدونم که با برخورد کوچیک انزال میشم
    اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید
    به کمکتون خیلی نیاز دارم
    تشکر میکنم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 674 مشاهده پرسش
    سلام و درود

    در خصوص سوالی که ازم پرسیدین جناب دکتر باید بگم که نعوظ اصلا ندارم و در کمتر 10 ثانیه به ارضا میرسم

    کد سوال p93c659
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی حضوری شوید
  • تصویر کاربر ََArash دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    می خواستم بدونم روشی به غیر از عمل برای بهبود یا جلوگیری از تشدید بیماری واریکوسل وجود دارد ؟
    مثلا در جایی خوندم که زالو در مانی خوبه می خواستم بدونم ایا زالو درمانی اثری دارد یا نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها روش درمانی جراحی است
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دچار زود انزالی بودم به دکتر مراجعه. کردم اسنترا 100میل بهم داد استفاده کردم 3ماه نتیجه. عالی بود
    ميخواستم بدونم عوارض داره این دارو مصرف و قطع کردنش؟
    چه مدت دیگر باید مصرف بشه تا بدونه دارو حل بشه مشکلم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جواب داده در قبل از سکس استفاده کنید
  • تصویر کاربر دنیا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    بنده چند روز پیش با علایم درد شدید در ناحیه زیر شکم،سمت راست، تکررادرار، دفع مقطع ادرار
    تهوع و استفراغ به شما مراجعه کردم. شما فرمودید دلیل درد احتمالا سنگ کوچکی بوده که دفع شده اما مثانه را تحریک کرده، و سبب تولید درد شده و قرص مسکن هر8ساعت تجویز نمودید و برای سایر علایم هم قرص یوریناسین برای 1 ماه. اما با گذشت چند روز دردم همچنان ادامه دارد و حتی این درد تا قسمت ران پا منتشر میشود. و به شدت آزار دهنده هست. خواستم اگر براتون ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دردی که به پا وران منتشر شود مال کلیه نیست از نظر دیسک بررسی کنید
  • تصویر کاربر طلا شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    سلام ضمن تشکر از راهنمايي هاي مفيدتون
    من نيازمند مراجعه به يک روانشناس مجرب آقا در زمينه ي کم کاري شديد جنسي براي آقايي هستم که از نظر جسمي کاملآ سالمه و اين مساله صرفآ روحي و فکريه و نيازمند بررسي در زمينه روانشناسي
    امکانش هست که براي کمک به من و حل اين مشکل از همکاران روانشناس متخصص تون در زمينه کم کاري جنسي کسي رو معرفي کنيد که مورد تاييد شخص شما باشن
    بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان امریکا هستند 1 ماه بعد میایند
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب