اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان قسمت 1

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

انزال زودرس یکی از مشکلات عمده و مختل کننده روابط جنسی است که از سالیان پیش و شاید از بدو خلقت بشر گریبانگیر مردان بوده است. با افزایش استرس های روزمره زندگی و گرفتاری های اجتماعی و مشغولیات روزمره زیاد و کمبود استراحت جسمی و عوامل دیگر امروزه به عنوان شایعترین اختلال جنسی است که زوجین به علت نارضایتی از روابط جنسی به مطب و مراکز درمانی مراجعه می کنند.

اصولاً یک ارتباط قوی بین خواب خوب، استراحت خوب، تغذیه خوب و ذهن آرام، تن سالم و روحیه بشاش و شاد و تمایل قوی به روابط جنسی وجود دارد. هر چه کیفیت زندگی فرد به علل روحی و جسمی مختل شود رابطه جنسی فرد را دچار اختلال خواهد کرد. با توجه به اینکه طبق آمار از هر سه مرد یک مرد مبتلا به انزال زودرس می باشد به شرح کامل تعریف و علل و درمان های آن می پردازم.

تعریف انزال زودرس

به هر انزالی که مایع منی بدون کنترل فرد و بلافاصله بعد از نعوظ و یا کمتر از یک دقیقه بعد از دخول انجام شود انزال زودرس می گویند. شدت انزال زودرس، فرد به فرد فرق می کند. بعضی از مردان جوان اظهار می دارند که انزال آنقدر سریع انجام می شود که قادر به دخول نیستند و گهگاهی زوجین را می بینیم که بعد از چند سال هنوز خانم باکره است.

در اغلب مردان انزال زودرس زیر یک دقیقه اتفاق می افتد که این امر باعث نارضایتی شریک جنسی شده و با مرور زمان به علت ناراحتی روحی باعث افت میل جنسی و در نهایت ممکن است باعث از هم گسستگی ارتباط زناشویی گردد.

کاهش میل جنسی در زوجین

شکایات بیماران

به نمونه شکایت های این بیماران با ذکر جملات به عنوان مثال می پردازم:

  • آقایی اظهار می دارد با کوچکترین تحریک جنسی انزال زودرس پیدا می کنم که این شدیدترین نوع بیماری است.
  • آقایی اظهار می داردکه من در زمان معاشقه مشکلی ندارم ولی به محض اینکه عمل دخول انجام می شود در اولین رفت و برگشت ناخودآگاه انزال صورت می گیرد.
  • آقایی اظهار می دارد که من فقط در یک موقعیت جنسی تحریک آمیز در یک position خاص بلافاصله دچار انزال می شوم.
  • بیمار دیگری اظهار می دارد که من تا سه دقیقه هم می توانم خودم را کنترل کنم ولی خانمم در طول این مدت به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسد. که در این موارد باید علت نارضایتی را در خانم ها جستجو کرد. بعضی از خانم ها دیر انزال هستند و به عنوان مثال ممکن است تا 20 دقیقه مقاربت نیز به ارگاسم نرسند که باید علت زمینه ای سردمزاجی خانم ها را بررسی و درمان کرد که اغلب در زنان افسرده مشاهده می شود.

همچنانکه در قسمت درمان اشاره خواهم کرد تعامل زن و مرد و همکاری نزدیک به یکدیگر و آشنایی به روح و روان فرد مقابل در یک مقاربت لذت بخش برای دو طرف بسیار مفید است. به عنوان مثال زوجینی را می بینیم که اظهار می کنند با یک معاشقه خوب قبل از دخول و ارضاء شدن هر دو طرف که زود و زیر یک دقیقه انجام می شود و با هم هماهنگ هستند و هیچ شکایتی از روابط جنسی خود ندارند.

انواع انزال زودرس

انزال زودرس به دو نوع تقسیم می شود:اولیه و ثانویه

۱) انزال زودرس اولیه

 کسانی هستند که از شروع موقع فعالیت های جنسی مبتلا به انزال زودرس هستند

۲) انزال زودرس ثانویه

 در این نوع فرد یک حالت نرمال فعالیت جنسی دارد ولی بعداً مبتلا به انزال زودرس می شود.

علل انزال زودرس اولیه

این نوع انزال زودرس بیشتر در تیپ شخصیتی A که افرادی حساس، عصبانی، پرخاشگر، عجول و زودرنج هستند دیده می شود. این افراد مثل صحنه های دیگر زندگی زود تحریک می شوند و قادر به کنترل مایع منی خود حین مقاربت نیستند که در قسمت درمان به چگونگی درمان اشاره خواهم کرد.

انزال زودرس

علل انزال زودرس ثانویه

نوع ثانویه انزال زودرس علت های مختلف محیط بیرونی و درونی دارد که عبارتند از:

1- استرس های حاد و مزمن زندگی روزمره

امروزه زودانزالی را بیشتر در افرادی می بینیم که دوز استرس های شغلی و محیطی آنها بالاست که به علت مشغله های کاری زیاد و استرس ناشی از آنها است.

2- افسردگی و اضطراب

افسرده گی و اضطراب و داروهای ضد افسردگی از عواملی هستند که اختلال در فعالیت جنسی ایجاد می کنند که عبارتند از: کاهش میل جنسی، اختلال در شدت نعوظ و انزال زودرس. اصولاً یک ارتباط قوی و مستقیم بین حالت های روحی فرد و تمایل به سکس وجود دارد. هر چه آرامتر، بانشاط تر، کم استرس تر میل و توان وانزال دیرتر و برعکس استرس، اضطراب و افسردگی از عوامل تخریب کننده فعالیت جنسی هستند.

3- فواصل زیاد بین روابط جنسی

تعداد روابط جنسی با توجه به سن، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اصولا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند. به عنوان مثال یک فرد در سن 18 سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد 50 ساله ممکن است 2-1 بار در هفته و یا در سن بالای 60 سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود. اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.

4- تحریک کم جنسی

فعالیت جسمی خوب نیازمند یک مدیریت منطقی احساس در حین مقاربت و تجربه جنسی است. لذا بسیاری از افراد جوان که سابقه تجربه فعالیت جنسی را ندارند در شروع فعالیت جنسی از انزال زودرس رنج می برند که با کسب تجربه و هماهنگی بیشتر با شریک جنسی این مشکل با گذر زمان بهتر می شود.

5- مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر

وجود مشکلات احساسی و ارتباطی در بین زوجین باعث اختلاف جنسی می شود که عبارتند از: کاهش میل جنسی به طرف مقابل، عدم نعوظ خوب در انزال زودرس در مرد و انزال دیررس در زن. برخلاف مرد که مبتلا به انزال زودرس می شود خانم ها به علت حساس بودنشان اغلب به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسند.

6- بیماری های جسمی

هر گونه بیماری آزاردهنده جسمی می تواند باعث انزال زودرس در مرد شود. به عنوان مثال اختلال در فعالیت غده تیروئید، فشارخون بالا، دیابت، التهاب مجرای ادراری، تب حاد و مزمن، کمبود سروتونین که توسط مغز ترشح می شود و یا اختلال در عملکرد مواد انتقال دهنده پیام های عصبی همه موارد فوق به صورت مستقیم فعالیت های جنسی فرد را تحت تأثیر و باعث انزال زودرس می شود.

7- مصرف داروها

داروهای ضد فشارخون، آرام بخش ها، ضدافسردگی و ضد اضطراب ها می توانند هم میل جنسی و هم شدت نعوظ و هم زمان انزال را تحت تأثیر قرار دهند.

راه های درمان انزال زودرس کاملاً شناخته شده است و لذا حذف سیگار والکل و مواد مخدر از تخریب فعالیت های جنسی شما جلوگیری خواهد کرد. برای مطالعه راه های درمان انزال زودرس کلیک کنید.

انزال زودرس چگونه درمان می شود

پیش از مراجعه به پزشک می توانید راهکارهای زیر را دنبال کنید:

  • خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از رابطه ی جنسی
  • استفاده از کاندوم برای کمک به کاهش حس
  • با نفس عمیق کشیدن می توانید به طور جزئی، رفلکس انزال را مهار کنید. رفلکس انزال نوعی رفلکس اتوماتیک بدن است که در حین انزال رخ می دهد.
  • به هنگام رابطه جنسی، شریک جنسی شما باید در بالا قرار بگیرد، تا نزدیک به انزال شما بتواند خود را بیرون بکشد.
  • پوزیشن های مختلف رابطه ی جنسی را امتحان کنید، تا پوزیشنی را پیدا کنید که کمتر در آن تحریک می شوید.
  • وقفه انداختن و فکر کردن به چیزی غیر از رابطه ی جنسی
اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

مشاوره

سکس تراپیست ها یا درمانگران جنسی و متخصصان دیگری مانند روانشناس ها، می توانند به درمان مشکل انزال زودرس و دیگر مشکلات جنسی کمک کنند. شما می توانید از مزایای مراجعه به یکی از این متخصصان بهره مند شوید.

مشاوره همچنین می تواند، هرگونه مشکل روانشناختی زمینه ای، جنسی یا رابطه ای را شناسایی کند و به بهبود مشکلات دیگر در رابطه با انزال زودرس مانند اضطراب کمک کند. اگر در رابطه ی طولانی مدتی هستید، می توانید از زوج درمانگر کمک بگیرید.

تکنیک های رفتاری

تکنیک هایی وجود دارد که به فراموش کردن عادت انزال زودرس کمک می کنند. این تکنیک ها شامل تکنیک “توقف -شروع” و تکنیک “فشرده کردن” می شوند.

دارو

یک روش درمانی دیگر، اسپری بی حسی موضعی است، که می توانید بدون نیاز به نسخه آن را از داروخانه تهیه کنید. شما باید 10 دقیقه قبل از رابطه ی جنسی، اسپری را روی نوک آلت تناسلی خود بزنید. دنبال کردن دستورالعمل ها اهمیت زیادی دارد.

همچنین باید بدانید که اسپری ممکن است از آلت تناسلی شما، به بدن شریک جنسی تان (برای مثال داخل واژن) منتقل شود و موجب بی حسی کوتاه مدت شود. داروهای ضد افسردگی نیز می توانند به طور موفقیت آمیزی انزال زودرس را درمان کنند. استفاده از دارو برای درمان اختلال عملکرد نعوظ، می تواند به کنترل انزال زودرس نیز کمک کند.

ورزش

تمرینات ورزشی کگل که تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن هستند نیز، می توانند به بهبود کنترل انزال کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (206 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    سلام آقا دکتر آیا اینا که رو آلت بنده در اومده زگیل تناسلی است آیا زگیل تناسلی است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام عکس بفرستید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      فرستادم آقای دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      خیر زگیل نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهسا سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام،وقت بخیر و خسته نباشید
    آقای دکتر من از اسفند ماه متوجه دفع پروتیین شدم،و از همون موقع پیگیری و آزمایشات لازم رو انجام دادم که تشخیص داده نشد و بیوپسی انجام دادم یک هفته پیش،از هفته پیش تا الان من درد پهلو دارم و کلیه ام دردمیکنه،حتی با نفس عمیق کشیدم و راه رفتن،با دکتری که برای من بیوپسی انجام دادن تماس گرفتم گفتن طبیعی هستش،سوالم از شما این است که واقعا این درد طبیعی هست و چند روز طول میکشد؟
    آیا احتیاج به پیگیری و انجام سونو ندارم،ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام خیر بعد از بیوپسی درد ممکنه وجود داشته باشه اما اگر تورم ناحیه دارید بهتر است سونو کنید در غیر این صورت اقدامی نمیخواد
  • تصویر کاربر بی پنجشنبه ۱۱ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر
    ۱ -لطفا بررسی بفرمایید ایا این انحراف ها نیاز به درمان دارند یا طبیعی هستند(ممکنه در رابطه باعث ناراحتی در همسرم شود) و چند درجه میباشد.بنده تا الان تجربه رابطه نداشتم که بدانم آیا در رابطه مشکل بوجود می آید یانه و در شرف ازدواج هستم.
    ۲-لطفا این زائده که عکس آن به پیوست خدمتتان ارسال گردید زگیل هست و نیاز به درمان دارد یا قابل سرایت نیست.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام خیر این نیاز به عمل ندارد ضایعه هم زگیل نیست
    2. تصویر کاربر بی پنجشنبه ۱۱ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      تشکر از شما. آقای دکتر ممکنه در حالت ایستاده زاویه الت با شکم مناسب باشد (تصور ارسالی) ولی در حالت خوابیده و دراز کش زاویه با شکم زیاد باشه و نیاز به درمان داشته باشد. چنین احساسی دارم، درست هست یا صرفا بدلیل حساس شدن به این موضوع هست.با تشکر مجدد از صبر و شکیبایی شما
    3. تصویر کاربر بی پنجشنبه ۱۱ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      ببخشید منظورم اینه زاویه با شکم در حالت دراز کش کم باشه( الت زیاد به شکم نزدیک باشه) یعنی الت روی شکم افتاده باشه.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      بخاطر حساسیت است مشکلی نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جوادرضایی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    بعضی مواقع رنگ ادرار کدر هست و کامل تخلیه نمیشه و درد لگن هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام چند سالتون هست ؟ یک سونوگرافی کلیه ها و مجاری انجام بشه
    2. تصویر کاربر جوادرضایی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      27سالمه
    3. تصویر کاربر جوادرضایی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      27سالمه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سونو را انجام دهید برام بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر قلیزاده سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر کرمی همشهری بزرگوار
    بطوراتفاقی فهمیدم یورتروسل حالب دارم .
    عکس سنوگرافی و عکس رنگی به فاصله یک سال براتون ارسال کردم.
    لطف کنید نظرتون را بفرمایید.
    گاهی درد خفیف در کلیه سمت راست دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام کراتینین چند هست ؟ اگر عملکرد کلیه خوبه اقدامی نمیخواد
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من چند وقتی هست روی کلاهک آلتم دون دون های قرمز ایجاد شده تشخیص شما چیه؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام اهمیتی ندارد مروارید پوستی هست اقدامی نمیخواد
  • تصویر کاربر ورمزیار چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون به خیر.
    پدر بنده 68 سالشون و دوسال پیش عمل باز پروستات انجام دادن. مشکل سنگ در کلیه سمت راستشو هم بوده که الان پیگیرن که عمل بشه. سی تی اسکن دادن اندازه سنگشون 70*44میل شاخ گوزنی میباشد. خواستم بپرسم که با عمل باز کلیشون آسب نمیبینه!؟ بنده خدا مشکل تنگی مجرا هم دارن. ممنوونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام ایا بیماری زمینه ای دارن ؟مشکل قلبی ندارن ؟ عکس سی تی را بفرستید
    2. تصویر کاربر ورمزیار چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      درود و ارادت آقای دکتر. خیر بیماری زمینه ای ندارن فقط فشار خون دارن که قرص فشار مصرف میکنن. ایشون بعد از عمل پروستات با توجه به اینکه زیاد از سند استفاده نموده دچار عفونت ادراری هستن و ادرار شون با زور زدن تخلیه میشه. سونو دادن اندازه پروستات 10 بودش. تا به حال هم عمل لگن سال 90 و یک چشم و پروستات هم سال 1400 انجام دادن.لازم به ذکره که اندازه سنگشون هم 70*64 میل هستش. ممنونم آقای دکتر🌹.
    3. تصویر کاربر ورمزیار چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      درود و ارادت آقای دکتر. خیر بیماری زمینه ای ندارن فقط فشار خون دارن که قرص فشار مصرف میکنن. ایشون بعد از عمل پروستات با توجه به اینکه زیاد از سند استفاده نموده دچار عفونت ادراری هستن و ادرار شون با زور زدن تخلیه میشه. سونو دادن اندازه پروستات ۱۰ بودش. تا به حال هم عمل لگن سال ۹۰ و یک چشم و پروستات هم سال ۱۴۰۰ انجام دادن.لازم به ذکره که اندازه سنگشون هم ۷۰*۶۴ میل هستش. ممنونم آقای دکتر🌹.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام سایز سنگ بسیار بزرگ هست اما احتمالا اگر بخواد به طور کامل خارج بشه فقط باز میشه خارج کرد که قطعا عملکرد کلیه کاهش پیدا نیکنه و اسیب میرسه .
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 2380 مشاهده پرسش
    درود دکتر جان
    دوتا مسئله س خیلی نگرانم کرده
    یکی اینه رگ های خونی و نازک قرمز متمایل به مشکی روی التم یه چن‌ماهی هست اومده
    دومین مورد اینه که هنگام نعوظ بیضه چپم میاد بالا حالا نمیدونم بیضه چپ میاد بالا یا بیضه راست ورم داره اگه لازمه بگید کجا عکس بفرسم اگه لازمه اگرم نه که لطفا پاسخ بدید خیلی نگرانم .
    1. تصویر کاربر رضا سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      و اینکه ۱۵ سالمه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام جای نگرانی ندارد هردو مورد طبیعی است
    3. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      دکتر عکس بفرستم ؟ چون انگار یکی از بیضه هام ورم کردم نمیتونم تشخیص بدم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      بفرستید ببینم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر صالحی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده 59 ساله حدود 8 ماه پیش دچار پروستاتیت و التهاب پروستات شدم. به دکتر ارولوژ مراجعه کردم. سایز پروستات 47 سی سی ، PSA: 1 و Free PSA: 0.6 و Free PSA /PSA: 59%.
    داروهای زیر تجویز شد :
    تامسوور 90 عدد ، پروستاباریج 90 عدد ، فینوسکار5 به تعداد 90 عدد ، تاوانکس 500 به تعداد 30 عدد.
    پس از سه ماه یک دوره دوم سه ماهه داروها تجدید شد منتهی به جای فینوسکار5 کپسول دوتاستراید تجویز شد و همچنین به جای تاوانکس 500 از یک آنتی بیوتیک با دوز 400 توسط پزشک متخصص تجویزشد.
    پس از اتمام سه ماهه دوم سایز پروستات : 29 سی سی و PSA : 0.6 و Free PSA : 0.3 و Free PSA / PSA : 50%
    تا حدود زیادی مشکلات قبلی حل شده ولی از ده روز گذشته تا به امروز که دوتاستراید مصرف نمی کنم (که البته کما کان در حال استفاده تامسوور و پروستاباریج می باشم) به طور متناوب احساس سوزش خفیف سر آلت دارم ( گاهی هست و گاهی نیست) و نیز پس از ادرار کردن احساس سوزش خفیف و گاهاً حس داشتن ادرار (البته به صورت خیلی خفیف) تا دقایقی ظاهر می گردد و سپس از بین می رود ولی در حین ادرار کردن هیچگونه سوزشی ندارم و اگر آب زیاد مصرف کنم و دفع ادرار داشته باشم بهتر می شوم. پس از انجام اجابت مزاج نیز این حس در من ایجاد می گردد. اگر به مدت طولانی در حالت نشسته باشم یک احساس خارش در مقعد و به دنبال آن سوزش خفیف سر آلت حس می کنم که با راه رفتن و انجام فعالیت از بین می رود. در ضمن هیچ یک از مشکلات تکرر ادرار ، بیدار شدن در شب ، انزال دردناک ، درد کمر و لگن ومشکل جنسی و .....را ندارم.
    آیا باید در کنار تامسوور از داروی دیگری استفاده کنم و یا اینکه این حالت مربوط به بیماری است و با گذشت زمان بهبود می یابد . در ضمن نظر شما در خصوص استفاده از آولوسین به جای تامسوور چیست؟
    سپاسگزارم از وقتی که صرف می کنید و با تعهد پاسخ را می فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام از اوولوسین استفاده کنید به جای تامسوور و این علایم همین که خفیف است یعنی کنترل شده جای نگرانی ندارد
    2. تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۹ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      با سلام مجدد
      منظور آولوسین 0.5/0.4 ( ترکیب تامسوور و دوتاستراید) شبی یک عدد به جای تامسوور ، تا چه مدت؟
      سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      بله - تا زمانی که علایم دارید فعلا قطع نکنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام، وقت بخیر، جسارتا در قسمت کلیتوریس بنده گاها جوشهای دردناک میزنه که بعد از چند وقت ترکیده و خون میاد ازشون، خیلی هم دردناکه، آیا میتونه خطرناک باشه؟ و اینکه چه مشکلیه که جوش میزنه؟ علائم بیماریه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام عکس بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسری هستم که از سن 13 سالگی به صورت نامنظم خود ارضایی رو شروع کردم
    روزای اول اصلا نمیدونستم که این آبی که از من خارج میشه چیه ولی در کنارش لذت میبردم
    همین روند رو ادامه دادم تا اینکه نسبت به آبی که از بدنم خارج میشه اطلاعاتی کسب کردم و تقریبا هفته ای یک بار خود ارضایی داشتم
    بعدنا که فهمیدم خودارضایی ضرر داره سعی به ترکش کردم و نهایتش بعضی اوقات خود ارضایی میکردم
    از سن 18 سالگی تا 20 سالگی خود ارضاییم کمتر شد و به صورت نامنظم انجام میدادم
    الان نزدیک 2 ساله که خودارضایی رو ترک کردم و هیچ خودارضایی ندارم
    من الان که 22 سالمه نامزد کردم
    همش احساس میکنم که اگه بهش نزدیک بشم انزال میشم و چند باری هم که از روی لباس تماس داشتیم تا مرز انزال رفتم ولی تونستم کنترلش کنم
    کلیه تکنیکا رو تست کردم برای اینکه بتونم قوای جنسیمو قوی کنم
    مدتی هم هست که دارم روی تقویت ماهیچه پی سی بدنم کار میکنم که بتونم انزالمو کنترل کنم
    خلاصه همه کارا رو من انجام دادم
    نزدیک 2 ساله که خود ارضاییمو ترک کردم - ورزش میکنم - سعی در تقویت قوای جنسیمو دارم - از حمام آب سرد استفاده میکنم که شنیدم واسه تقویت سیستم عصبی بدن خیلی موثره و ....
    ولی هنوز که هنوزه اون اعتماد به نفسمو پیدا نکردم واسه نزدیکی با نامزدم و از ترسش هنوز که هنوزه بهش نزدیک نشدم چون میدونم که با برخورد کوچیک انزال میشم
    اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید
    به کمکتون خیلی نیاز دارم
    تشکر میکنم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 676 مشاهده پرسش
    سلام و درود

    در خصوص سوالی که ازم پرسیدین جناب دکتر باید بگم که نعوظ اصلا ندارم و در کمتر 10 ثانیه به ارضا میرسم

    کد سوال p93c659
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی حضوری شوید
  • تصویر کاربر ََArash دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    می خواستم بدونم روشی به غیر از عمل برای بهبود یا جلوگیری از تشدید بیماری واریکوسل وجود دارد ؟
    مثلا در جایی خوندم که زالو در مانی خوبه می خواستم بدونم ایا زالو درمانی اثری دارد یا نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها روش درمانی جراحی است
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دچار زود انزالی بودم به دکتر مراجعه. کردم اسنترا 100میل بهم داد استفاده کردم 3ماه نتیجه. عالی بود
    ميخواستم بدونم عوارض داره این دارو مصرف و قطع کردنش؟
    چه مدت دیگر باید مصرف بشه تا بدونه دارو حل بشه مشکلم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جواب داده در قبل از سکس استفاده کنید
  • تصویر کاربر دنیا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    بنده چند روز پیش با علایم درد شدید در ناحیه زیر شکم،سمت راست، تکررادرار، دفع مقطع ادرار
    تهوع و استفراغ به شما مراجعه کردم. شما فرمودید دلیل درد احتمالا سنگ کوچکی بوده که دفع شده اما مثانه را تحریک کرده، و سبب تولید درد شده و قرص مسکن هر8ساعت تجویز نمودید و برای سایر علایم هم قرص یوریناسین برای 1 ماه. اما با گذشت چند روز دردم همچنان ادامه دارد و حتی این درد تا قسمت ران پا منتشر میشود. و به شدت آزار دهنده هست. خواستم اگر براتون ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دردی که به پا وران منتشر شود مال کلیه نیست از نظر دیسک بررسی کنید
  • تصویر کاربر طلا شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 700 مشاهده پرسش
    سلام ضمن تشکر از راهنمايي هاي مفيدتون
    من نيازمند مراجعه به يک روانشناس مجرب آقا در زمينه ي کم کاري شديد جنسي براي آقايي هستم که از نظر جسمي کاملآ سالمه و اين مساله صرفآ روحي و فکريه و نيازمند بررسي در زمينه روانشناسي
    امکانش هست که براي کمک به من و حل اين مشکل از همکاران روانشناس متخصص تون در زمينه کم کاري جنسي کسي رو معرفي کنيد که مورد تاييد شخص شما باشن
    بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان امریکا هستند 1 ماه بعد میایند
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب