اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان قسمت 1

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

انزال زودرس یکی از مشکلات عمده و مختل کننده روابط جنسی است که از سالیان پیش و شاید از بدو خلقت بشر گریبانگیر مردان بوده است. با افزایش استرس های روزمره زندگی و گرفتاری های اجتماعی و مشغولیات روزمره زیاد و کمبود استراحت جسمی و عوامل دیگر امروزه به عنوان شایعترین اختلال جنسی است که زوجین به علت نارضایتی از روابط جنسی به مطب و مراکز درمانی مراجعه می کنند.

اصولاً یک ارتباط قوی بین خواب خوب، استراحت خوب، تغذیه خوب و ذهن آرام، تن سالم و روحیه بشاش و شاد و تمایل قوی به روابط جنسی وجود دارد. هر چه کیفیت زندگی فرد به علل روحی و جسمی مختل شود رابطه جنسی فرد را دچار اختلال خواهد کرد. با توجه به اینکه طبق آمار از هر سه مرد یک مرد مبتلا به انزال زودرس می باشد به شرح کامل تعریف و علل و درمان های آن می پردازم.

تعریف انزال زودرس

به هر انزالی که مایع منی بدون کنترل فرد و بلافاصله بعد از نعوظ و یا کمتر از یک دقیقه بعد از دخول انجام شود انزال زودرس می گویند. شدت انزال زودرس، فرد به فرد فرق می کند. بعضی از مردان جوان اظهار می دارند که انزال آنقدر سریع انجام می شود که قادر به دخول نیستند و گهگاهی زوجین را می بینیم که بعد از چند سال هنوز خانم باکره است.

در اغلب مردان انزال زودرس زیر یک دقیقه اتفاق می افتد که این امر باعث نارضایتی شریک جنسی شده و با مرور زمان به علت ناراحتی روحی باعث افت میل جنسی و در نهایت ممکن است باعث از هم گسستگی ارتباط زناشویی گردد.

کاهش میل جنسی در زوجین

شکایات بیماران

به نمونه شکایت های این بیماران با ذکر جملات به عنوان مثال می پردازم:

  • آقایی اظهار می دارد با کوچکترین تحریک جنسی انزال زودرس پیدا می کنم که این شدیدترین نوع بیماری است.
  • آقایی اظهار می داردکه من در زمان معاشقه مشکلی ندارم ولی به محض اینکه عمل دخول انجام می شود در اولین رفت و برگشت ناخودآگاه انزال صورت می گیرد.
  • آقایی اظهار می دارد که من فقط در یک موقعیت جنسی تحریک آمیز در یک position خاص بلافاصله دچار انزال می شوم.
  • بیمار دیگری اظهار می دارد که من تا سه دقیقه هم می توانم خودم را کنترل کنم ولی خانمم در طول این مدت به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسد. که در این موارد باید علت نارضایتی را در خانم ها جستجو کرد. بعضی از خانم ها دیر انزال هستند و به عنوان مثال ممکن است تا 20 دقیقه مقاربت نیز به ارگاسم نرسند که باید علت زمینه ای سردمزاجی خانم ها را بررسی و درمان کرد که اغلب در زنان افسرده مشاهده می شود.

همچنانکه در قسمت درمان اشاره خواهم کرد تعامل زن و مرد و همکاری نزدیک به یکدیگر و آشنایی به روح و روان فرد مقابل در یک مقاربت لذت بخش برای دو طرف بسیار مفید است. به عنوان مثال زوجینی را می بینیم که اظهار می کنند با یک معاشقه خوب قبل از دخول و ارضاء شدن هر دو طرف که زود و زیر یک دقیقه انجام می شود و با هم هماهنگ هستند و هیچ شکایتی از روابط جنسی خود ندارند.

انواع انزال زودرس

انزال زودرس به دو نوع تقسیم می شود:اولیه و ثانویه

۱) انزال زودرس اولیه

 کسانی هستند که از شروع موقع فعالیت های جنسی مبتلا به انزال زودرس هستند

۲) انزال زودرس ثانویه

 در این نوع فرد یک حالت نرمال فعالیت جنسی دارد ولی بعداً مبتلا به انزال زودرس می شود.

علل انزال زودرس اولیه

این نوع انزال زودرس بیشتر در تیپ شخصیتی A که افرادی حساس، عصبانی، پرخاشگر، عجول و زودرنج هستند دیده می شود. این افراد مثل صحنه های دیگر زندگی زود تحریک می شوند و قادر به کنترل مایع منی خود حین مقاربت نیستند که در قسمت درمان به چگونگی درمان اشاره خواهم کرد.

انزال زودرس

علل انزال زودرس ثانویه

نوع ثانویه انزال زودرس علت های مختلف محیط بیرونی و درونی دارد که عبارتند از:

1- استرس های حاد و مزمن زندگی روزمره

امروزه زودانزالی را بیشتر در افرادی می بینیم که دوز استرس های شغلی و محیطی آنها بالاست که به علت مشغله های کاری زیاد و استرس ناشی از آنها است.

2- افسردگی و اضطراب

افسرده گی و اضطراب و داروهای ضد افسردگی از عواملی هستند که اختلال در فعالیت جنسی ایجاد می کنند که عبارتند از: کاهش میل جنسی، اختلال در شدت نعوظ و انزال زودرس. اصولاً یک ارتباط قوی و مستقیم بین حالت های روحی فرد و تمایل به سکس وجود دارد. هر چه آرامتر، بانشاط تر، کم استرس تر میل و توان وانزال دیرتر و برعکس استرس، اضطراب و افسردگی از عوامل تخریب کننده فعالیت جنسی هستند.

3- فواصل زیاد بین روابط جنسی

تعداد روابط جنسی با توجه به سن، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اصولا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند. به عنوان مثال یک فرد در سن 18 سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد 50 ساله ممکن است 2-1 بار در هفته و یا در سن بالای 60 سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود. اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.

4- تحریک کم جنسی

فعالیت جسمی خوب نیازمند یک مدیریت منطقی احساس در حین مقاربت و تجربه جنسی است. لذا بسیاری از افراد جوان که سابقه تجربه فعالیت جنسی را ندارند در شروع فعالیت جنسی از انزال زودرس رنج می برند که با کسب تجربه و هماهنگی بیشتر با شریک جنسی این مشکل با گذر زمان بهتر می شود.

5- مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر

وجود مشکلات احساسی و ارتباطی در بین زوجین باعث اختلاف جنسی می شود که عبارتند از: کاهش میل جنسی به طرف مقابل، عدم نعوظ خوب در انزال زودرس در مرد و انزال دیررس در زن. برخلاف مرد که مبتلا به انزال زودرس می شود خانم ها به علت حساس بودنشان اغلب به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسند.

6- بیماری های جسمی

هر گونه بیماری آزاردهنده جسمی می تواند باعث انزال زودرس در مرد شود. به عنوان مثال اختلال در فعالیت غده تیروئید، فشارخون بالا، دیابت، التهاب مجرای ادراری، تب حاد و مزمن، کمبود سروتونین که توسط مغز ترشح می شود و یا اختلال در عملکرد مواد انتقال دهنده پیام های عصبی همه موارد فوق به صورت مستقیم فعالیت های جنسی فرد را تحت تأثیر و باعث انزال زودرس می شود.

7- مصرف داروها

داروهای ضد فشارخون، آرام بخش ها، ضدافسردگی و ضد اضطراب ها می توانند هم میل جنسی و هم شدت نعوظ و هم زمان انزال را تحت تأثیر قرار دهند.

راه های درمان انزال زودرس کاملاً شناخته شده است و لذا حذف سیگار والکل و مواد مخدر از تخریب فعالیت های جنسی شما جلوگیری خواهد کرد. برای مطالعه راه های درمان انزال زودرس روی اینجا کلیک کنید.

انزال زودرس چگونه درمان می شود

پیش از مراجعه به پزشک می توانید راهکارهای زیر را دنبال کنید:

  • خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از رابطه ی جنسی
  • استفاده از کاندوم برای کمک به کاهش حس
  • با نفس عمیق کشیدن می توانید به طور جزئی، رفلکس انزال را مهار کنید. رفلکس انزال نوعی رفلکس اتوماتیک بدن است که در حین انزال رخ می دهد.
  • به هنگام رابطه جنسی، شریک جنسی شما باید در بالا قرار بگیرد، تا نزدیک به انزال شما بتواند خود را بیرون بکشد.
  • پوزیشن های مختلف رابطه ی جنسی را امتحان کنید، تا پوزیشنی را پیدا کنید که کمتر در آن تحریک می شوید.
  • وقفه انداختن و فکر کردن به چیزی غیر از رابطه ی جنسی
اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

مشاوره

سکس تراپیست ها یا درمانگران جنسی و متخصصان دیگری مانند روانشناس ها، می توانند به درمان مشکل انزال زودرس و دیگر مشکلات جنسی کمک کنند. شما می توانید از مزایای مراجعه به یکی از این متخصصان بهره مند شوید.

مشاوره همچنین می تواند، هرگونه مشکل روانشناختی زمینه ای، جنسی یا رابطه ای را شناسایی کند و به بهبود مشکلات دیگر در رابطه با انزال زودرس مانند اضطراب کمک کند. اگر در رابطه ی طولانی مدتی هستید، می توانید از زوج درمانگر کمک بگیرید.

تکنیک های رفتاری

تکنیک هایی وجود دارد که به فراموش کردن عادت انزال زودرس کمک می کنند. این تکنیک ها شامل تکنیک “توقف -شروع” و تکنیک “فشرده کردن” می شوند.

دارو

یک روش درمانی دیگر، اسپری بی حسی موضعی است، که می توانید بدون نیاز به نسخه آن را از داروخانه تهیه کنید. شما باید 10 دقیقه قبل از رابطه ی جنسی، اسپری را روی نوک آلت تناسلی خود بزنید. دنبال کردن دستورالعمل ها اهمیت زیادی دارد.

همچنین باید بدانید که اسپری ممکن است از آلت تناسلی شما، به بدن شریک جنسی تان (برای مثال داخل واژن) منتقل شود و موجب بی حسی کوتاه مدت شود. داروهای ضد افسردگی نیز می توانند به طور موفقیت آمیزی انزال زودرس را درمان کنند. استفاده از دارو برای درمان اختلال عملکرد نعوظ، می تواند به کنترل انزال زودرس نیز کمک کند.

ورزش

تمرینات ورزشی کگل که تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن هستند نیز، می توانند به بهبود کنترل انزال کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (201 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    یه جوش زیر آلت تناسلی درآوردم فشار میدم میاد زیر پوست آلتم که سفیده مثل مروارید اما خارج نمیشه نه درد داره نه خارش لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی آلت انجام شود
  • تصویر کاربر پگی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    باعرض سلام آقای دکتر.وقت بخیرو سلامتی.نزدیک به 6 ماه است دچار سنگ کلیه 4 م.م شده ام قرص روانتینکس یک ورق ،شربت گیاهی عصاره اورتیکا خورده ام.اما هربار سونوگرافی تشخیص میدهد دفع نشده است .درد کلیه ندارم فقط کمی سوزش ادرار دارم.
    با اجازتون عکس سونوگرافی ها را میفرستم خدمتتان.توروخدا لطفا کمک کنید دفعش کنم.خیلی میترسم.اگر با آب خوردن دفع میشد این 6ماه دفع شده بود پس خواهشا دوا بدید خواهش میکنم آقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر پگی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      عالی
    3. تصویر کاربر پگی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      باعرض سلام آقای دکتر.وقت بخیرو سلامتی.نزدیک به 6 ماه است دچار سنگ کلیه 4 م.م شده ام قرص روانتینکس یک ورق ،شربت گیاهی عصاره اورتیکا خورده ام.اما هربار سونوگرافی تشخیص میدهد دفع نشده است .درد کلیه ندارم فقط کمی سوزش ادرار دارم.
      با اجازتون عکس سونوگرافی ها را میفرستم خدمتتان.توروخدا لطفا کمک کنید دفعش کنم.خیلی میترسم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      همراه عزیز شاید این سنگ ها اصلا دفع نشوند چون در کالیس تحتانی هستند رواتینکس هر ۱۲ ساعت تا چند ماه مصرف کنید مصرف مایعات فراوان داشته باشید شش ماه بعد سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر مدت یک ماه است توده ای سفت به اندازه عدس زیر پوست آلت تناسلی در قسمت میانی آلت تناسلی البته زیر آلت تناسلی به وجود اومده.با انگشت میتونم بگیرمش.درد نداره.
    تصویر سونوگرافی را به پیوست حضورتون ارسال کردم.
    1. تصویر کاربر اکبر جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی
    2. تصویر کاربر اکبر جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      اگر اذیت میکنه قابل عمل هست اگر مشکلی ندارید باهاش هر سال سونوگرافی انجام بدین
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      در صورت تغییر حالت و عدم حرکت و .... هم مراجعه کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    سلام مجدد، آقای دکتر عزیز فرمودید سونوگرافی رو براتون ارسال کنم، قبل و بعد عمل رو فرستادم خدمتتون، ضمنا خلاصه پرونده بیمارستان و اتاق عمل رو هم ارسال کردم
    پزشک تجویز کردن برای عمل مجدد بستری بشم
    ممنون میشم شما راهنمایی بفرمایید مشکل من چی هست.
    تنتون سلامت آقای دکتر عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      جواب پاتولوژی چی بوده؟
    2. تصویر کاربر حسن جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      گفتن مسئله خاصی نیست و خوش خیم بوده ظاهرا.
    3. تصویر کاربر حسن جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      گفتن چیز خاصی نیست و ظاهرا خوش خیم بوده.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      اگه خوش خیم بوده عمل مجدد برای چیه؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    علی الرغم دوبارTUL و یکبار SWL سنگ کلیه ام نشکسته و الان در حالب بصورت آزاد حرکت میکند و هنوز دفع نشده است‌. دکتر معالح بیان داشتند که جنس سنگ سحت است و شکسته نمی‌شود‌ جنابعالی چه روشی برای دفع این ستگ پیشنهاد میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      Tul مجدد شود
    2. تصویر کاربر حسین جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      برای tul حدود ۳۰۰ ضربه می‌زنند لیکن دکتر معالج حدود ۳۰۰۰ ضربه زده و نشکسته آیا با این وجود بازهم توصیه tulمیکنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      عمل باز دارای عارضه هست در صورتی که تمایل داشته باشید با رضایت خودتون عمل لاپاراسکوپی قابل انجام است میتونید لیزر رو هم برای سنگتون امتحان کنید
    4. تصویر کاربر حسین شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      لیزر را انجام نیدهم .
      آیا حضرتعالی سنگ شکنی لیزری انجام می‌دهید؟ در کدام بيمارستان ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      خیر بنده انجام نمیدهم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام
    43 سالمه من‌ یکسال پیش باتکررادرار و درد کشاله ران مواجه شدم دکتر مراجعه کردم دکتر بعداز معاینه پرستات گفتن سمت چپ پرستات سفت هست ازمایش psa نوشتن psa 14 شد عفونت ادراری هم داشتم بعد از دو هفته انتی بیوتیک psa 3 شد و ام ار ای بیمارستان خاتم گرفتم که نتیجه خوب بود پیوست می باشد بعد از چند ماه اسفند پارسال تاریخ ( ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ ) psa 2/30 شد . هر از چند گاهی درد کشاله ران دارم و ادرارم در ابتدا دو شاخه هست دوهفته قبل ازمایش دادم psa 4/5 شد دوهفته سیپروفلوکساسین مصرف کردم psa 1/72 شد نمونه برداری لازم هست ؟ نمیدونم و چی کار باید بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      نمونه برداری لازم نیست ولی باید سیستوسکوپی انجام شود
  • تصویر کاربر عرفان شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام بنده رابطه جنسی پر خطر داشتم چند وقتی میشه و برای اصلاح هم از ژیلت استفاده میکنم خواستم ببینم ایا زگیل تناسلی مبتلا شدم یا جوش هست و عوارض بعد اصلاح هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      عکس واضح تر بفرستید
    2. تصویر کاربر عرفان شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سلام این دو عکس ارسال شد ببینید من بعضیاش با دست میکنم و خون میاد چند وقت پیش هم با دستگاه لاغری شکم چربی سوزی انجام دادم ممکنه از اون باشه این دونه های سفید؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      ضایعات واصح نبستند باید از نزدیک معاینه شوبد دو ضایعه مشکوک به زگیل دارید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر H4H جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    پدر من 71 سال دارن و کمی بزرگی پروستات و کمی عدم تخلیه ادرار داشتن، پزشک ارولوژ تامسولوسین (روزی یک عدد) تجویز کردن که به صورت کجدار و مریز ادرار می کردن و زندگی می کردن.
    متاسفانه سه ماه پیش زمین خوردن و لگنشون شکست، عمل جراحی انجام و پروتز جایگذاری شد.
    درحد سه چهار روز سوند داشتن و ترخیص شدن، در منزل از سوزش و تکرر ادرار شکایت داشتن که بامراجعه به پزشک فرمودن که احتمالا به خاطر سونداژ بوده و برطرف می شه و داروهای روتین سوزش ادرار تجویز کردن.
    بعداز گذشت 20 روز ادرار حالت سفید و گچی و بد بو گرفت، آزمایش ادرار انجام و کشت صورت گرفت که جواب آزمایش مثبت بودو باکتری در ادرار وجود داشت، چند روزی بستری شدن و آنتی بیوتیک دریافت و با بهبودی ترخیص شدن.
    بعد از ترخیص پانزده روز در منزل آنتی بیوتیک گرفتن، دوسه روز بعد از قطع دارو دوباره ادرار بد بو شد و آزمایش کشت ادرار مثبت شد و توصیه شد به پزشک ارولوژ مراجعه کنیم، پزشک ارولوژ توصیه به سونوگرافی کردن و در سونوگرافی عدم تخلیه مشاهده شد و توصیه شد به سونداژ به مدت 20 روز و مصرف تامسولوسین دوتا در روز و قرص پروستاتان یک عدد و قرص بتانکول به صورت دوعدد صبح، دوعدد ظهرو یک عدد شب.
    سونداژ ر صبح ساعت 10 بعدازجابت مزاج صبحگاهی انجام و مقدار زیادی ادرار ظرف دو سه دقیقه اول خارج شد.(چیزی بیش از یک لیتر)
    عصر همان روز دوباره تب و لرز کردن و به توصیه دکتر اورژانس و تب بالا به بیمارستان مراجعه و چند روز بستری شدن که کم خونی هم در آزمایشات رویت شد، سه واحد خون دریافت و آنتی بیوتیک استفاده و بعد از 8 روز ترخیص شدن.
    بابا چندسال پیش سکته خفیف مغزی داشتن که در حرکت شون تاثیری نداشت و برای جلوگیری از سکته مغزی زالربان بیست بعد از نهار و آسپیرین هشتاد بعد ازشام مصرف می کنن و قرص سرتراین پنجاه هم برا اعصاب استفاده می کنن.
    دکتر ارولوژ بیمارستان فرمودن که سونداژ کار اشتباهی بوده و بابا باید حتما عمل جراحی بشن یا تا آخر عمر از سوند استفاده کنن.
    حالا سوال من اینه که عمل جراحی واقعا لازمه؟
    عمل جراحی موثر هست؟
    آیا واقعا این سونداژ 20 روزه تاثیری نداره؟
    با توجه به اینکه بعد از عمل لگن و عفونت مداوم و بی حالی و بیمار بودن، هنوز راه رفتن هم بهبود پیدا نکرده و حدود 12 کیلو وزن کم کردن، واقعا عمل جراحی در این شرایط توصیه می شه؟
    واقعا سه چهار ماهه که وضعیت آشفتگی عجیبی داریم و عفونت ادراری اجازه ی راه رفتن و بهبود پا بعد از شکستگی لگن رو از ما گرفته و همین کم تحرگی ظاهرا زمینه ساز مجدد عفونت ادراری هم می شه.
    با توجه به شرایط موجود و وضغیت آشفتگی ما و همچنین تجربه و سابقه ی استادکرمی و احترام به اعتماد مخاطب امیدورام، که خود جناب استاد پاسخگوی سوال بنده باشن و پاسخگویی رو به دستیاران محترم شون ارجاع ندن
    تصاویر سونوگرافی به پیوست ارسال شد.
    سپاس از لطف شما و زمانی که صرف می کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام با این شرایط بالینی فعلا عمل جراحی به سود بیمار نیست چند ماه بعد که شرایط بالینی بیمار بهتر شد به مطب جهت تعیین وقت عمل مراجعه کنید پاسخگویی به سوالات هر دوسایت توسط بنده انجام میشه
  • تصویر کاربر فرزاد جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    با سلام بنده ۳۸ ساله متاهل 1فرزند پسر ۸ ساله دارم از سال گذشته متوجه شدم که کم تحرکی اسپرم دارم مراجعه کردم به پزشک واریکوسل ندارم یک دوره سلن پلاس مصرف کردم جواب نداد ویتامین سی و ولمن اسپورت هم مصرف کردم یک دوره بعد نتیجه اون رو ارسال کردم که البته چندان بهبودی نداشت .لطفا نطرتون رو درباره آزمایش و اینکه الان چی مصرف کنم و چه راهکاری پیشنهاد میدین ممنون از توجهتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه ها انجام شود
    2. تصویر کاربر فرزاد جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی برای واریکوسل؟چون دو بار معاینه شدم و واریکوسل نداشتم.
    3. تصویر کاربر فرزاد جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی برای واریکوسل؟ چون دو بار معاینه شدم و نداشتم.ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      بله
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر م جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر پدرم دیالیز میشه سه ساله امکان تعویض کلیه در سن ۶۴سال وجود دارد؟؟؟ که موفقیت آمیز باشد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      بله هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      موفقیت آمیز هم هست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسری هستم که از سن 13 سالگی به صورت نامنظم خود ارضایی رو شروع کردم
    روزای اول اصلا نمیدونستم که این آبی که از من خارج میشه چیه ولی در کنارش لذت میبردم
    همین روند رو ادامه دادم تا اینکه نسبت به آبی که از بدنم خارج میشه اطلاعاتی کسب کردم و تقریبا هفته ای یک بار خود ارضایی داشتم
    بعدنا که فهمیدم خودارضایی ضرر داره سعی به ترکش کردم و نهایتش بعضی اوقات خود ارضایی میکردم
    از سن 18 سالگی تا 20 سالگی خود ارضاییم کمتر شد و به صورت نامنظم انجام میدادم
    الان نزدیک 2 ساله که خودارضایی رو ترک کردم و هیچ خودارضایی ندارم
    من الان که 22 سالمه نامزد کردم
    همش احساس میکنم که اگه بهش نزدیک بشم انزال میشم و چند باری هم که از روی لباس تماس داشتیم تا مرز انزال رفتم ولی تونستم کنترلش کنم
    کلیه تکنیکا رو تست کردم برای اینکه بتونم قوای جنسیمو قوی کنم
    مدتی هم هست که دارم روی تقویت ماهیچه پی سی بدنم کار میکنم که بتونم انزالمو کنترل کنم
    خلاصه همه کارا رو من انجام دادم
    نزدیک 2 ساله که خود ارضاییمو ترک کردم - ورزش میکنم - سعی در تقویت قوای جنسیمو دارم - از حمام آب سرد استفاده میکنم که شنیدم واسه تقویت سیستم عصبی بدن خیلی موثره و ....
    ولی هنوز که هنوزه اون اعتماد به نفسمو پیدا نکردم واسه نزدیکی با نامزدم و از ترسش هنوز که هنوزه بهش نزدیک نشدم چون میدونم که با برخورد کوچیک انزال میشم
    اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید
    به کمکتون خیلی نیاز دارم
    تشکر میکنم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 648 مشاهده پرسش
    سلام و درود

    در خصوص سوالی که ازم پرسیدین جناب دکتر باید بگم که نعوظ اصلا ندارم و در کمتر 10 ثانیه به ارضا میرسم

    کد سوال p93c659
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی حضوری شوید
  • تصویر کاربر ََArash دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    می خواستم بدونم روشی به غیر از عمل برای بهبود یا جلوگیری از تشدید بیماری واریکوسل وجود دارد ؟
    مثلا در جایی خوندم که زالو در مانی خوبه می خواستم بدونم ایا زالو درمانی اثری دارد یا نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها روش درمانی جراحی است
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دچار زود انزالی بودم به دکتر مراجعه. کردم اسنترا 100میل بهم داد استفاده کردم 3ماه نتیجه. عالی بود
    ميخواستم بدونم عوارض داره این دارو مصرف و قطع کردنش؟
    چه مدت دیگر باید مصرف بشه تا بدونه دارو حل بشه مشکلم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جواب داده در قبل از سکس استفاده کنید
  • تصویر کاربر دنیا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    بنده چند روز پیش با علایم درد شدید در ناحیه زیر شکم،سمت راست، تکررادرار، دفع مقطع ادرار
    تهوع و استفراغ به شما مراجعه کردم. شما فرمودید دلیل درد احتمالا سنگ کوچکی بوده که دفع شده اما مثانه را تحریک کرده، و سبب تولید درد شده و قرص مسکن هر8ساعت تجویز نمودید و برای سایر علایم هم قرص یوریناسین برای 1 ماه. اما با گذشت چند روز دردم همچنان ادامه دارد و حتی این درد تا قسمت ران پا منتشر میشود. و به شدت آزار دهنده هست. خواستم اگر براتون ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دردی که به پا وران منتشر شود مال کلیه نیست از نظر دیسک بررسی کنید
  • تصویر کاربر طلا شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 669 مشاهده پرسش
    سلام ضمن تشکر از راهنمايي هاي مفيدتون
    من نيازمند مراجعه به يک روانشناس مجرب آقا در زمينه ي کم کاري شديد جنسي براي آقايي هستم که از نظر جسمي کاملآ سالمه و اين مساله صرفآ روحي و فکريه و نيازمند بررسي در زمينه روانشناسي
    امکانش هست که براي کمک به من و حل اين مشکل از همکاران روانشناس متخصص تون در زمينه کم کاري جنسي کسي رو معرفي کنيد که مورد تاييد شخص شما باشن
    بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان امریکا هستند 1 ماه بعد میایند
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب