تاثیر کرونا بر اختلال نعوظ آقایان

در این مقاله به بیان آخرین تحقیقاتی که یک مرکز درمانی بر روی تاثیر کرونا بر اختلال نعوظ انجام داده است می پردازیم.

به نظر می رسد هر بار خبر جدیدی از کرونا و اثرات آن بر بدن و زندگی انسان شنیده می شود. یک مطالعه به تازگی از تاثیر ویروس کرونا بر سلامت تناسلی و جنسی مردان پرده برداشته است. مطالعه یاد شده دریافت که بهبود یافتن از بیماری کرونا می تواند با اختلال نعوظ همراه باشد. این تحقیق بیانگر 3 عامل است که می توانند پس از بهبودی از بیماری کرونا به اختلال نعوظ منجر شوند:

1- تاثیرات عروقی

اختلال نعوظ یک نشانه از ابتلا به بیماری قلبی در آینده بوده و به همین دلیل مشخص است که سیستم عروقی بدن با سیستم تناسلی ارتباط دارد. همچنین، بیماری کرونا می تواند سبب بروز التهاب در سرتاسر بدن مخصوصا قلب و عضلات اطراف آن شود. جریان خون رونده به قلب می تواند در اثر بیماری های عروقی جدید یا تشدید یافته ناشی از ویروس با انسداد مواجه شود.

2- تاثیر روانی

فعالیت جنسی ارتباط تنگاتنگی با سلامت روان دارد. استرس، اضطراب و افسردگی ناشی از ابتلا به ویروس و همه گیری می تواند به افت خلق و اختلال نعوظ ارتباط داشته باشد.

3- تحلیل روی سلامت کلی 

اختلال نعوظ معمولا نشانه ای از یک مشکل زمینه است. مردان دارای سلامت نامناسب از نظر ابتلا به اختلال نعوظ و همچنین بروز واکنش شدید به بیماری کرونا در معرض خطر بالا تری قرار دارند. 

از آنجایی که ویروس می تواند مشکلات سلامتی بسیاری را در بدن ایجاد کند، سلامت کلی ضعیف یکی از نگرانی های مرتبط با اختلال نعوظ و عوارض دیگر است. اختلال نعوظ می تواند نمایانگری از سلامت کلی بدن باشد. 

تاثیرکرونا بر اختلال نعوظ

ابتلا به اختلال نعوظ در افراد جوان و سالم مخصوصا پس از ابتلا به بیماری کرونا می تواند علامتی از حضور مشکلات زمینه ای جدی تر باشد. یک عامل نگرانی دیگر، آسیب احتمالی به بیضه ها است که می تواند پس از ابتلا به بیماری کرونا بروز دهد. البته، تحقیقات هنوز دائم یا موقت بودن آن را بررسی نکرده و از تاثیر آن بر باروری بی اطلاع هستند.

همچنین از آنجایی که سن یک عامل خطر برای ابتلا به اختلال نعوظ و موارد شدید بیماری کرونا به شمار می رود، باید آن را به عنوان یک مولفه مهم در نظر گرفت.

برخی تحقیقات بیان دارند که ممکن است بیماری کرونا سبب بروز مشکلات قلبی عروقی و دیگر بیماری ها نیز شود. البته، تایید یا رد این گفته ها و همچنین بیان دقیق عوارض بلند مدت بیماری کرونا انجام نشده و به گذر زمان نیاز است. 

با اینکه بیماری کرونا از راه های مختلفی می تواند سبب بروز اختلال نعوظ شود اما برای اثبات این دانسته ها به تحقیقات بسیار بیشتری نیاز است. محققان هنوز در حال مطالعه درباره آسیب های احتمالی و بلند مدت بیماری کرونا هستند. 

از جمله این آسیب ها می توان به تشکیل لخته های خونی، مشکلات عصبی، آسیب به قلب، ریه ها و کلیه ها و همچنین تاثیرات منفی بر سلامت تناسلی و جنسی مردان اشاره کرد. بسیاری از بیماران صرف نظر از سلامت مناسب خود در پیش از ابتلا، به مدت چندین ماه از علائم این بیماری رنج می برند.

این مطالعه یک نمونه دیگر از عدم دانش کافی درباره تاثیرات بلند مدت ویروس کرونا است. برای کسب دانش بیشتر در این زمینه به تحقیقات بیشتر و گذشت زمان نیاز است. به همین دلیل، پیروی از دستور العمل های ایمنی ضروری بوده و باید جهت آهسته کردن شیوع بیماری، این موارد را جدی گرفت.

منبع: clevelandclinic.org


ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۹ اسفند ۹۹( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 2 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر برای تعیین جنسیت همسرم از بنده ازمایش اسپرم خاستن ک نتیجه ازمایش رو میگن تعداد اسپرم کمه .عکس ازمایش رو براتون میذارم ممنون میشم مشکلم و راه درمانش رو بفرمایید و همچنین امکان داره زودانزالی و کم بودن میل جنسی من به این مشکل مربوط باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ اسفند ۹۹( 3 روز پیش)
      ازمایشتون خوبه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ج.ن چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 22 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر بنده 2ماه پیش tul انجام دادم و بعد دچار عفونت ادراری شدم با وجود مصرف تاوانکس و سفتریاکسون بعد از بهبودی با گذشت 5 روز دچار عفونت شدید شدم تکرر ادرار و سوزش شدید و خونریزی مثانه شدم سیستوسکوپی انجام دادن چیزی دیده نشد و نمونه برداشتن هنوز جوابش نیومده الان بستری هستم و منوپنم دریافت میکنم ولی موقع ادرار درد شدیدو اسپاسم دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 3 هفته پیش)
      باید همان درمان تزریقی را دریافت کنید. سی تی اسکن هم انجام شود
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام من 21سالمه تو سن 18سالگی جراحی معمولی واریکوسل درجه سه انجام دادم و میگفتن بخاطر فشار اوردن تو باشگاهه و بعد عمل بلافاصله بعد دوهفته باشگاهو شروع کردم و درد گرفت تا سن نوزده سالگی سونوگرافی کردم و گفتن درجه سه شده دوباره باشگاهو ول کردم خوب بود تا یمدت دوباره باشگاهو شروع کردم و درد میکنه الانم بخاطر کرونا خونه بدنسازی کار میکنم و درد شدیدی داره خواستم ببینم ایا خطر عقیم شدن داره؟ و ورزش باعث تشدیدش میشه؟
    1. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹( 10 ماه پیش)
      دو
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 8 ماه پیش)
      سلام، سونو مجدد انجام دهید، باید معاینه شوید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 29 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترخسته نباشیدمن18سالمه ب گفته دکتری که مراجعه کردم واریکوسل دارم وبیضه چپم نسبت به بیضه راست پایین تراست واطراف بیضه چپم ی سری رگ هاجمع شده وبعددکتربرام سونووآزمایش ادراروخون و اسپرم نوشت روزی ک آزماش اسپرم دادم اسپرمم خیلی آبکی بودونتیجه آزمایش هااین بودکه باید جراحی بشم بعد دکترگفت احتمال70درصدداره ک خوب بشم راستش سراین موضوع خیلی ترسیدم.عکس آزمایش هاوسونو روفرستادم لطفا ببینید لطفا نظرتونودراین باره بهم بگیداگرم شدبرای جراحی ب خودتون مراجعه میکنم تشکرازلطف شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 11 ماه پیش)
      ازمایش نرمال تست
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 11 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر خسته نباشید الان توی این مدتی ک گذشته خیلی وضعیت بیضه ی چپم بد تر شده اصلا خیلی رفته پایین نسبت ب بیضه راست. بادیدن آزمایش ها وسونو بنظرتون من باید جراحی بشم یاخیر؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 11 ماه پیش)
      02122642744 بیایید ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر تکتم جمعه ۲ اسفند ۹۸( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 26 مشاهده پرسش
    نامزدم 13یا14سال پیش وازکتومی کرده و حالا با ازدواج دوم میخواهیم بچه دار شویم با ای یو ای هم موافقیم آیا امکان باروری نامزدم وجود داره چطور مطمئن شو چند درصد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 1 سال پیش)
      باید تیوی اف کنید شانس طبیعی با عمل در حد صفر است
  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 25 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید واریکوسل خفیف در دو طرف دارم ابعاد بیضه 20*39 وبیضه راست 20*41 وریهای واریسی 2mm در راست 2mm در چپ ودر سونو گرافی واریکوسل گریدi در 2 طرف وریفلاکس بیشتر از 1 ثانیه در طرف راست و ازمایش اسپرم دادم اسپرم یک ملیون بود حرکت خوب صفر بود اسپرم سالم صفر ph7 و اینکه 9 ماه همسرم جلوگیری نداره ولی باردار نمیشه به نظرتون با عمل واریکوسل و قرص خوب میشم یا باید ivf کرد حقیقتش من دستم خیلی خالیه وخامومم کارش شده صبح تا شب گریه میخواستم ببینم با تامین اجتماعی عمل میکنید ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر فرزاد جمعه ۴ مرداد ۹۸( 1 سال پیش)
      دكتر جواب نداديد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مرداد ۹۸( 1 سال پیش)
      این متاسفانه درمان دارویی ندارد باید به مراکز ناباروری بروید
    3. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۵ مرداد ۹۸( 1 سال پیش)
      یعنی عمل واریکوسل جواب نمیده؟
    4. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۵ مرداد ۹۸( 1 سال پیش)
      من بعضی وقتها بقل بیضه چپو راستم رگهاش باعث درد میشه احتمال گرفتگی نداره دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 1 سال پیش)
      نه تنها راه درمان ای وی اف است
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر وریا شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 28 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    ببخشید یه سوال داشتم، میخواستم بدونم اگه یه بار انزال داشته باشم و دوباره اقدام به نعوذ و سکس کنم، منی میتواند از انزال قبلی داخل آلت بماند
    احتمال بارداری ناخواسته هست.
    و آیا شستن و ادرار کردن بعد از انزال اول، میتواند تضمین عدم باروری ناخواسته شود؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 1 سال پیش)
      بارداری بله اتفاق میافتد ۲-جواب منفی است
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 22 مشاهده پرسش
    سلام
    نتیجه سونوی من در بیضه چپ 2 و در بیضه راست1 میباشد، یک سال است که ازدواج کرده ام و چهل سال دارم ، برای بچه دار شدن آزمایش دادم که گفتن واریکوسل دارید وآمدن به تهران و عمل جراحی کردن برایم مشکل است . خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی بفرماییدکه چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 1 سال پیش)

      یک سال اقدام ئکنید اگر نشدید باید واریکوسل را عمل کنید

  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 21 مشاهده پرسش
    سلام

    من الان به مدت 9 ماهه با قرص،وگادول آشنا شدم
    اوایل سه بار یک قرص کامل و بعد نصف قرص را استفاده میکردم
    تو این مدت بعضی هفته ها 4 بار
    بعضی هفته ها 2 و بعضی 1 بار
    تو این مدت شده زمانی هم که 1 ماه استفاده نکردم
    الان انگار یه جور وابستگی نسبت به این قرص پیدا کردم که تا زمانی که استفاده نکنم التم کاملا شله
    و فقط بعد استفاده از نصف قرص اکی میشه و میتونم یه رابطه جنسی خیلی خوبو داشته باشم ، هم دیر ارضا میشم و هم التم سفته ، ولی اینکه وقتی استفاده نمیکنم ازش تا این حد شل میشه نگرانم میکنه ، که در صورت دسرسی نداشتن به قرص تو رابطم دچار مشکل شم ،
    تنها زمانی که ازش استفاده میکنم قبل رابطه هستش
    یعنی اعتیادی از بابت دیگه ندارم بهش،


    لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟؟؟؟

    با تشکر از شما جناب دکتر کرمی 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 1 سال پیش)
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 27 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من یک هفته قبل واریکوسل رو عمل کردم سمت چپ گفتن از گرید 3 بالا تره و سمت راست گرید 3 بود ولی الان در بیضه ها درد شدیدی دارم آلت و بیضه ها مخصوصا بیضه سمت راست یه شدت متورم هست میترسم هنوز یک هفته نگذشته دوباره عود کنه الان باید چه کار کنم در صورت عود احتیاج به عمل مجدد هست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 2 سال پیش)
      فعلا طبيعي است
درحال دریافت اطلاعات
ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر