سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سیستوسکوپی چیست؟ یک روش تشخیصی و درمانی است که در آن پزشک از یک ابزار باریک و مجهز به دوربین به نام سیستوسکوپ برای بررسی داخل مثانه و مجرای ادراری استفاده می‌کند. این روش معمولاً توسط متخصص اورولوژی انجام می‌شود و برای تشخیص مشکلات مثانه، عفونت‌های مکرر، خون در ادرار (هماچوری) و سایر اختلالات دستگاه ادراری کاربرد دارد.

در این مقاله سیستوسکپی و مراحل انجام آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

سیستوسکوپی چیست؟و چرا انجام می شود؟

سیستوسکوپ یک لوله ى نازک با یک دوربین و نور در انتهایش است. در طی یک سیستوسکوپی، پزشک این لوله را از طریق مجرای ادرارى وارد مثانه می کند تا بتواند داخل مثانه را ببیند. تصاویر بزرگ شده از دوربین بر روی یک صفحه ى نمایش قابل رویت هستند. در ادامه به بررسی شیوه ی انجام سیستوسکوپی می پردازیم.

علل انجام سیستوسکوپی

اگر مشکلات ادراری مانند فوریت در ادرار یا ادرار دردناک دارید، ممکن است پزشک این آزمایش را انجام دهد.

همچنین می تواند این روش را برای بررسی علائم زیر انجام دهد:

 وجود خون در ادرار

 عفونت های مکرر دستگاه ادراری

 مثانه ى بیش از حد فعال

 درد لگن

سیستوسکوپی می تواند چندین حالت از جمله تومورها، سنگ ها و سرطان مثانه را نشان دهد.

پزشک همچنین می توانید از این روش برای تشخیص موارد زیر کمک بگیرد:

از سیستوسکوپی می توان برای درمان بیماری های مربوط به مثانه نیز استفاده کرد. پزشک می تواند ابزارهای جراحی کوچکى را از طریق این لوله برای حذف تومورهای کوچک مثانه، سنگ  ها یا گرفتن نمونه از بافت مثانه منتقل کند.

موارد مصرف دیگر عبارتند از:

آمادگى برای سیستوسکوپی

اگر عفونت ادرارى یا سیستم ایمنی ضعیف دارید، ممکن است قبل و بعد از این پروسه، براى شما آنتی بیوتیک تجویز شود. ممکن است قبل از آزمایش، نیاز به انجام آزمایش ادرار داشته باشید. براى ادامه ى مصرف داروهای خود با پزشک مشورت کنید. بعضی از داروها می توانند موجب خونریزی بیش از حد در طول پروسه شوند.

دکتر حسین کرمی

در عکس بالا نمای تنگی مجرای ادراری را میبینید که توسط سیستوسکوپی کلیه و دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری تشخیص داده شده است و به همین روش اندوسکوپی باز شده است.

بیهوشی در طول سیستوسکوپی

این روش ممکن است در بیمارستان یا مطب پزشک انجام شود. شما به نوعی بیهوشی نیاز دارید، بنابراین قبل از انجام این روش با پزشک خود مشورت کنید. انواع بیهوشى مرتبط عبارتند از:

بى حسى موضعی

در روش های سرپایی معمولا از بی حسی موضعی استفاده می شود. این بدان معنی است که شما بیدار خواهید بود. شما می توانید بعد از انجام این کار غذا بخورید و بلافاصله بعد از انجام آن به خانه بروید.

بیهوشى عمومی

بیهوشی عمومی به این معنی است که شما در طول سیستوسکوپی بیهوش خواهید بود. براى بیهوشی عمومی، باید چند ساعت قبل از انجام پروسه ناشتا باشید.

بی حسى ناحیه ای

بیهوشی منطقه ای، شامل تزریق در پشت شما می شود. با این تزریق از کمر به پایین شما بى حس خواهد شد.

نکته: بعد از بیهوشی عمومی یا بى حسى ناحیه اى، احتمالا باید چند ساعت در بیمارستان بمانید.

 

متن سربرگ خود را وارد کنید

مثانه مردان
عکس مثانه مردانه
مثانه زنان
عکس مثانه زن

روش انجام سیستوسکوپی

درست قبل از سیستوسکوپی شما باید به توالت بروید تا مثانه ى خود را خالی کنید. سپس، لباس جراحی را مى پوشید و روی تخت دراز مى کشید. پاهای شما را مانند رکاب قرار مى دهند. ممکن است از آنتى بیوتیک استفاده شود، تا از عفونت مثانه جلوگیری شود. در این مرحله شما بیهوشی خواهید گرفت. اگر بیهوشی عمومی دریافت کنید، تا زمانى که از خواب بیدار شوید هیچ چیزى حس نخواهید کرد. اگر بى حسى موضعى یا بى حسى ناحیه ای دریافت می کنید، ممکن است یک آرامبخش به شما داده شود.

چون ممکن است هنوز چیزى حس کنید، اما ژل باعث می شود که این روش کمتر دردناک باشد. دکتر به سر سیستوسکوپ  ژل روان کننده می زند و آ نرا به داخل مجرای ادرارى وارد می کند. این کار ممکن است با سوزش همراه بوده و مانند ادرار کردن باشد.

اگر هدف از سیستوسکوپی تشخیص باشد، پزشک از یک سیستوسکوپ انعطاف پذیر استفاده می کند. بیوپسی ها و یا سایر روش های جراحی نیاز به سیستوسکوپ کمی ضخیم تر و سخت تر دارند. سیستوسکوپ بزرگتر به جراح اجازه می دهد تا ابزار جراحی را از طریق آن عبور دهد.

هنگامى که سیستوسکوپ وارد مثانه مى شود، پزشک از طریق یک لنز داخل را مى بیند. کمى مایع استریل نیز وارد مثانه مى کند، این کار باعث می شود آنچه اتفاق می افتد را آسان تر و بهتر ببیند. مایع به شما احساس ناراحتی مثل نیاز به ادرار مى دهد. با بی حسی موضعی، سیستوسکوپی کمتر از پنج دقیقه طول مى کشد. با بیهوشی عمومی، کل پروسه ممکن است 15 تا 30 دقیقه طول بکشد

سیستوسکوپی
عکس مجاری ادراری

هدف از انجام سیستوسکوپی

هدف از سیستوسکوپی بررسی مجرای ادراری از قبیل تنگی مجرا، سنگ در مجرا، بزرگی پروستات، کیست و غیره است، که با انسداد خروجی ادرار باعث می شوند، ادرار از مثانه خوب خارج نشود.

عمل سیستوسکوپی چیست؟

دومین هدف از سیستوسکوپی بررسی مثانه از نظر بیماری های آن می باشد. امروزه هر بیمار که خون در ادرار داشته باشد، باید جهت تشخیص قطعی و رفع نگرانی از نظر سرطان مثانه، عمل سرپایی سیستوسکوپی انجام دهد.

عوارض سیستوسکوپی

طبیعی است که در طول دو تا سه روز پس از پروسه احساس سوزش در حین ادرار داشته باشید. ممکن است لازم باشد که بیش از حد معمول ادرار کنید. سعی نکنید ادرار خود را نگه دارید، چرا که خون در مثانه، ممکن است موجب ایجاد لخته و انسداد شود. وجود خون در ادرار پس از پروسه، به خصوص اگر بیوپسی انجام شده باشد، طبیعى است. نوشیدن مقدار زیاد آب باعث کاهش سوزش و خونریزی می شود.

بعضی افراد عوارض جدی تری را تجربه مى کنند از جمله:

تورم مثانه

تورم مثانه شایع ترین عارضه است. این وضعیت باعث مى شود، ادرار کردن مشکل شود. اگر بیش از هشت ساعت بعد از عمل ادرار نکردید، به پزشک خود خبر دهید.

عفونت

در موارد نادر، میکروب ها به دستگاه ادراری وارد می شوند و باعث عفونت می شوند. تب، اسهال با بوی عجیب، تهوع، و کمر درد علائم عفونت هستند. ممکن است به آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.

خونریزی

برخى افراد از خونریزی جدی و شدید  رنج می برند. اگر این اتفاق افتاد سریعا به پزشک خود خبر دهید.

اگر هر یک از علائم زیر را داشتید به پزشک خود خبر دهید:

 تب بالای 40 درجه سلسیوس

 خون قرمز روشن یا لخته های بافتی در ادرار

 درد شکم مداوم

سیستوسکوپی در بارداری

سیستوسکوپی انعطاف پذیر تحت بی حسی موضعی آزمایشی در ارزیابی هماچوری در بارداری محسوب می شود . TUR تومور مثانه تحت بیهوشی منطقه ای یا عمومی می تواند در هر زمان از بارداری انجام شود. اما در کل سیستوکوپی برای زنان باردار زیاد توصیه نمی شود. اگر فکر می کنید در این مدت به التهاب مثانه مبتلا هستید، باید از پزشک یا داروساز خود بخواهید که محصول مناسب تری را برای شما توصیه کند.
اگر باردار هستید یا فکر می کنید باردار هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

سیستوسکوپی در کودکان

سیستوسکوپی درکودکان روشی است که با استفاده از سیستوسکوپ به داخل مجرای ادرار و مثانه کودک نگاه می شود. سیستوسکوپ یک لوله کوچک است که انتهای آن یک دوربین سبک و بزرگنمایی کننده است. از این روش برای تشخیص و درمان بیماری های مثانه و مجرای ادرار کودکان و بزرگسالان استفاده می شود.

مراقبت های بعد از سیستوسکوپی

استراحت کنید. مقدار زیادی مایعات بنوشید و زیاد ادرار کنید. قرار دادن یک دستمال مرطوب گرم بر روی مجرای ادرارى می تواند به کاهش درد کمک کند. با اجازه ى پزشک مى توانید، داروهایی مانند تیلنول یا اَدویل را مصرف کنید.

اگر بیهوشی عمومی داشتید، حتما کسى کنارتان بماند. بعد از این روش ممکن است احساس خواب آلودگى یا سرگیجه کنید. روز سیستوسکوپى از نوشیدن الکل، رانندگی و یا استفاده از ماشین آلات پیچیده خوددارى کنید.

اگر بیوپسی انجام شده است، براى بهبودى به زمان نیاز خواهید داشت. از بلند کردن اجسام سنگین تا دو هفته ى پس از پروسه جدا خوددارى کنید. از پزشک خود زمان ایمن براى رابطه ى جنسى را بپرسید.

نتیجه‌گیری

سیستوسکوپی یک روش ایمن و کم‌تهاجمی است که به پزشکان کمک می‌کند مشکلات مثانه و مجرای ادراری را بررسی و درمان کنند. اگر پزشک این روش را توصیه کرده است، احتمالاً به دلیل علائمی مانند سوزش ادرار، خون در ادرار، تکرر ادرار یا درد لگنی است.

 

سوالات شایع درباره سیستوسکوپی

  1. آیا سیستوسکوپی درد دارد؟
     بسته به نوع سیستوسکوپی (انعطاف‌پذیر یا سخت) و روش بی‌حسی، ممکن است کمی احساس ناراحتی یا سوزش داشته باشید، اما در بیشتر موارد درد شدید وجود ندارد.
  2. بعد از سیستوسکوپی چه عوارضی ممکن است داشته باشم؟
     سوزش هنگام ادرار، تکرر ادرار و مشاهده مقدار کمی خون در ادرار طبیعی است و معمولاً بعد از ۱ تا ۲ روز برطرف می‌شود.
  3. آیا سیستوسکوپی نیاز به بیهوشی دارد؟
    اگر نوع انعطاف‌پذیر انجام شود، معمولاً با بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد. اما در روش سخت، ممکن است بیهوشی عمومی یا نخاعی لازم باشد.
  4. چه مدت بعد از سیستوسکوپی می‌توانم به فعالیت‌های روزمره برگردم؟
    اکثر افراد همان روز یا روز بعد می‌توانند به فعالیت‌های عادی خود برگردند. اگر بیهوشی داشته باشید، ممکن است نیاز به استراحت بیشتری داشته باشید.
  5. آیا بعد از سیستوسکوپی می‌توانم رابطه جنسی داشته باشم؟
     بهتر است تا ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از سیستوسکوپی از داشتن رابطه جنسی خودداری کنید تا از تحریک و عفونت جلوگیری شود.
  6. آیا بعد از سیستوسکوپی باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنم؟
     در برخی موارد، پزشک ممکن است برای جلوگیری از عفونت، آنتی‌بیوتیک تجویز کند، به‌ویژه اگر سابقه عفونت ادراری دارید.
  7. اگر بعد از سیستوسکوپی خونریزی زیاد یا درد شدید داشتم، چه کنم؟
    اگر خونریزی شدید، تب یا درد مداوم دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.
  8. چه مدت طول می‌کشد تا نتایج سیستوسکوپی آماده شود؟
     اگر فقط بررسی ساده باشد، پزشک نتیجه را همان لحظه به شما می‌گوید، اما اگر نمونه‌برداری (بیوپسی) انجام شده باشد، چند روز تا یک هفته طول می‌کشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

3.9/5 - (84 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مانی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    با سلام
    من ساکن بندرعباس هستم.همسرم در سونوگرافی کیست 9میلی متری در کلیه چپ داره.ضمنا تا الان با فاصله های 5 تا 6 ماه از هم سه نوبت عفونت ادراری داشته.آیا کیست کلیه ساده 9 میلی متری قابل درمان با دارو هست یا حتما باید جراحی بشه؟سوال دوم اینکه ممکنه عفونت همسرم به دلیل این کیست باشه؟البته ضخامت دیواره مثانه اش هم زیاد شده.در پایین عکس جواب سونوگرافی رو می گذارم خدممتون.خیلی نگرانم کرده.اگه نیازه به مراجعه حضوری هست همسرم الان تهرانه می تونه بیاد مطب.ممنون از وب سایت فوق العاده تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به درمان ندارید مگران نباش همه چیز نرمال است
    2. تصویر کاربر مانی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از پاسخ شما بسیار متشکرم.کاری که در این وب سایت انجام می دهید بسیار باارزش است.امیدوارم موفق خوشحال و خوشبخت و پیروز باشید.با احترام.موثق
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشکر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب
    جناب دکتر بنده دانشجو مهندسی هستم . و در رابطه با دستگاه ها و تجهیزات مورد استفاده در عمل PCNL در حال تحقیق هستم .
    ممنون میشوم اگر نام دستگاه هایی که در این عمل استفاده میشوند رو برایم نام ببرید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سوند حالب فلوروسکوب نفروسکوب گشاد کننده سنگ شکنی بنس
  • تصویر کاربر طاهری چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام مجدد من پیرو سوال قبلی به کد رهگیری K74W615 میخواستم بپرسم با توجه به این سنگ 1 سانتی آیا روزه را بگیرم یا نه تا الان که روز در میان روزه شدم بعد از ظهر که میشو درد خفیفی به اندازه یک تخم مرغ در پهلوی چپم احساس میکنم به همین خاطر روز در میان روزه میگیرم لطفاً راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      می توانید بگیرید
  • تصویر کاربر غلامرضا چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر
    من 31 سال سن دارم و بعد ازینکه مقداری لخته خون در ادرارم مشاهده کردم به متخصص داخلی مراجعه کردم و پس از انجام سنوگرافی متوجه وجود کیست در کلیه راستم شدم ولی هیچ دردی رو احساس نمیکنم و کلیه ام به طور طبیعی کار میکنه آیا نیاز به بررسی و درمان فوری دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر کیست ساده است درمان نمیخواهد
    2. تصویر کاربر غلامرضا دوشنبه ۳۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام مجدد
      میخواستم از ساده بودن کیست مطمئین شوم برای فهمیدن اینکه کیست ساده است یا نه چکار باید کرد؟
      ممنون از لطف شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی ممشخص میکند
    4. تصویر کاربر غلامرضا چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      میخواستم بدونم درمان واریکسول با دو روش جراحی چقدر طول میکشه و هزینه هر کدام برای بیمار چقدر تموم میشه؟
      لطفا توضیح بدید ممنون میشم
      ازینک متصدی اوقات شریف شما میشم شرمنده و معذرت میخواهم.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      هر دو را من سربایی انجام میدهم با شماره 02122642744 هماهنگ نمایید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۳۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    باسلام و قبولی طاعات و عبادات
    ارسال گزارش سی تی اسکن برای ملاحظه در پیوست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به علت سابقه جراحی قبلی میباشد کلیه ها مشکلی ندارند
  • تصویر کاربر نورالله دوشنبه ۳۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر 39 سال دارم سال 76 جراحی به علت سنگ کلیه کردم بعد از جراحی 3 تا سنگ ریز تو کلیم مونده بود با سنگ شکنی افتادن ولی یک سنگ 5میلی از ان موقع تو کلیم مونده بعد از چند سال 1ماه پیش ازمایش ادرار دادم عفونت شدید ادرار نشون داد سیپروفلوکساسین خوردم دوباره ازمایش دادم عفونت شدید نشون داد بعدش دکت گفت سوزاک داری امپول اسپکتومایسین وکپسول امپیسیلین برام نوشت باز ازمایش دادم عفونت شدید نشون داد میشه راهنماییم کنید ممنونم.wbc:many بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بر اساس کشت باید درمان شوید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    رسال سی تی اسکن نسخه دوم برای ملاحظه در پیوست
    گزارش نداشت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نتیجه گزارش را بفرستید
  • تصویر کاربر الينا یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    آقاي دكتر باسلام وآرزوي قبولي طاعات. در سؤال قبلي توضيح دادم كه دختر يكسال وسه ماهه ام داري رفلاكس يكطرفه وگريد چهار ميباشد. لطفاً فقط اين سؤالم راخواهشاً جواب دهيد كه آيا سفاكلور(كه يك داروي تركيه اي ميباشد)براي دختر من شبي٣سي سي مناسب است يانه؟چون برخي از بچه ها باشرايط دختر من داروهاي ايراني مانند سفالكسين وكوتريموكسازول و..ميخورند. آيا اين دارو مناسب وخوب است وآيا سيستم ايمني دخترم را در برابر ميكروبها قوي ميكند ياخير؟باتشكر از شما پزشك متعهد ودلسوز. درضمن آقاي دكتر ديدارشما آرزوي ماست واينكه فرزندم تحت نظر شما باشد براي من افتخار است. ولي فقط چون فرزندم رابسيار زياد پزشك برده ام ونظرات كاملاً متفاوت از هركدام دريافت كرده ام كمي گيج شده واعتماد به نفسمان را ازدست داده ايم اگر پاسخگوي كتبي من شما پزشك عزيز باشيد نهايت تشكر وقدر داني رادارم درضمن در ازاي هر پاسخي كه ميدهيد ما رامديون خود ساخته وقطعاً دعاگويتان خواهم بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مصرف همان انتی بیوتیک ضروری است و نگران سیستم ایمنی نباش
  • تصویر کاربر بهناز شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید،آقای دکتر درد پایین کمر میتونه ارتباطی با مشکل کلیه داشته باشه؟دو بار دچار گلودرد همراه با درد پایین کمر شدم،از اون جایی که عفونت استرپتوکوکی میتونه باعث گلومرولونفریت بشه نگرانیم اینه که مشکلی برای کلیه پیش نیامده باشه!درد پهلو یا زیر دنده نداشتم فقط پایین کمر،هرجا هم که مطالعه داشتم ارتباطی بین درد پایین کمر و مشکل کلیه پیدا نکردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصولا نه ولی جهت آرامشتان سونوگرافی از کلیه انجام دهید
  • تصویر کاربر مریم شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر، طی آزمایشات و کشت ادرار 24 ساعته متوجه شد یم که همسرم در 24 ساعت 3200 mgدفع پروتئین دارند و 2093 کراتینین و همچنین میزان کراتینین 1.56 ولی اوره ندارند .علت اصلی مراجعه به دکتر این بود که فشار خونشون 14 روی 9 بود حالا با مراجعه به پزشک ایشان گفتند احتمالا باید از کلیه شما نمونه برداری بشه و قرص فشار captopril 25 رو هم تجویز کردند ولی این قرص خیلی تاثیری در فشار خونشون نداره نهایتا فشار میشه 129 روی 89.به نظر شما مشکلشون چیه ؟ ایا لازم هست نمونه برداری بشه؟من همیشه به توصیه های شما در صدا و سیما توجه می کنم و خیلی ازتون ممنونم.تشکر می کنم راهنماییم کنید و ما رو از نگرانی بیرون بیارید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله موافقم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر منصور دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام.بنده درمورخ پنجم شهریور به علت درد ناحیه راست شکم به پزشک عمومی مراجعه کردم.ایشان سونوگرافی دادند.که بنده انجام دادم.در جواب سونوگرافی نوشته شده:فولنس خفیف در کلیه راست مشهود است که میتواند مطرح کننده عامل انسدادی از جمله سنگ حالب باشد. امروز یازدهم شهریور استو بنده 6 روز است که درد میکشم .چکار کنم؟لطفا راهنمایی فرمایید.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی از کلیها
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب