سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سیستوسکوپی چیست؟ یک روش تشخیصی و درمانی است که در آن پزشک از یک ابزار باریک و مجهز به دوربین به نام سیستوسکوپ برای بررسی داخل مثانه و مجرای ادراری استفاده می‌کند. این روش معمولاً توسط متخصص اورولوژی انجام می‌شود و برای تشخیص مشکلات مثانه، عفونت‌های مکرر، خون در ادرار (هماچوری) و سایر اختلالات دستگاه ادراری کاربرد دارد.

در این مقاله سیستوسکپی و مراحل انجام آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

سیستوسکوپی چیست؟و چرا انجام می شود؟

سیستوسکوپ یک لوله ى نازک با یک دوربین و نور در انتهایش است. در طی یک سیستوسکوپی، پزشک این لوله را از طریق مجرای ادرارى وارد مثانه می کند تا بتواند داخل مثانه را ببیند. تصاویر بزرگ شده از دوربین بر روی یک صفحه ى نمایش قابل رویت هستند. در ادامه به بررسی شیوه ی انجام سیستوسکوپی می پردازیم.

علل انجام سیستوسکوپی

اگر مشکلات ادراری مانند فوریت در ادرار یا ادرار دردناک دارید، ممکن است پزشک این آزمایش را انجام دهد.

همچنین می تواند این روش را برای بررسی علائم زیر انجام دهد:

 وجود خون در ادرار

 عفونت های مکرر دستگاه ادراری

 مثانه ى بیش از حد فعال

 درد لگن

سیستوسکوپی می تواند چندین حالت از جمله تومورها، سنگ ها و سرطان مثانه را نشان دهد.

پزشک همچنین می توانید از این روش برای تشخیص موارد زیر کمک بگیرد:

از سیستوسکوپی می توان برای درمان بیماری های مربوط به مثانه نیز استفاده کرد. پزشک می تواند ابزارهای جراحی کوچکى را از طریق این لوله برای حذف تومورهای کوچک مثانه، سنگ  ها یا گرفتن نمونه از بافت مثانه منتقل کند.

موارد مصرف دیگر عبارتند از:

آمادگى برای سیستوسکوپی

اگر عفونت ادرارى یا سیستم ایمنی ضعیف دارید، ممکن است قبل و بعد از این پروسه، براى شما آنتی بیوتیک تجویز شود. ممکن است قبل از آزمایش، نیاز به انجام آزمایش ادرار داشته باشید. براى ادامه ى مصرف داروهای خود با پزشک مشورت کنید. بعضی از داروها می توانند موجب خونریزی بیش از حد در طول پروسه شوند.

دکتر حسین کرمی

در عکس بالا نمای تنگی مجرای ادراری را میبینید که توسط سیستوسکوپی کلیه و دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری تشخیص داده شده است و به همین روش اندوسکوپی باز شده است.

بیهوشی در طول سیستوسکوپی

این روش ممکن است در بیمارستان یا مطب پزشک انجام شود. شما به نوعی بیهوشی نیاز دارید، بنابراین قبل از انجام این روش با پزشک خود مشورت کنید. انواع بیهوشى مرتبط عبارتند از:

بى حسى موضعی

در روش های سرپایی معمولا از بی حسی موضعی استفاده می شود. این بدان معنی است که شما بیدار خواهید بود. شما می توانید بعد از انجام این کار غذا بخورید و بلافاصله بعد از انجام آن به خانه بروید.

بیهوشى عمومی

بیهوشی عمومی به این معنی است که شما در طول سیستوسکوپی بیهوش خواهید بود. براى بیهوشی عمومی، باید چند ساعت قبل از انجام پروسه ناشتا باشید.

بی حسى ناحیه ای

بیهوشی منطقه ای، شامل تزریق در پشت شما می شود. با این تزریق از کمر به پایین شما بى حس خواهد شد.

نکته: بعد از بیهوشی عمومی یا بى حسى ناحیه اى، احتمالا باید چند ساعت در بیمارستان بمانید.

 

متن سربرگ خود را وارد کنید

مثانه مردان
عکس مثانه مردانه
مثانه زنان
عکس مثانه زن

روش انجام سیستوسکوپی

درست قبل از سیستوسکوپی شما باید به توالت بروید تا مثانه ى خود را خالی کنید. سپس، لباس جراحی را مى پوشید و روی تخت دراز مى کشید. پاهای شما را مانند رکاب قرار مى دهند. ممکن است از آنتى بیوتیک استفاده شود، تا از عفونت مثانه جلوگیری شود. در این مرحله شما بیهوشی خواهید گرفت. اگر بیهوشی عمومی دریافت کنید، تا زمانى که از خواب بیدار شوید هیچ چیزى حس نخواهید کرد. اگر بى حسى موضعى یا بى حسى ناحیه ای دریافت می کنید، ممکن است یک آرامبخش به شما داده شود.

چون ممکن است هنوز چیزى حس کنید، اما ژل باعث می شود که این روش کمتر دردناک باشد. دکتر به سر سیستوسکوپ  ژل روان کننده می زند و آ نرا به داخل مجرای ادرارى وارد می کند. این کار ممکن است با سوزش همراه بوده و مانند ادرار کردن باشد.

اگر هدف از سیستوسکوپی تشخیص باشد، پزشک از یک سیستوسکوپ انعطاف پذیر استفاده می کند. بیوپسی ها و یا سایر روش های جراحی نیاز به سیستوسکوپ کمی ضخیم تر و سخت تر دارند. سیستوسکوپ بزرگتر به جراح اجازه می دهد تا ابزار جراحی را از طریق آن عبور دهد.

هنگامى که سیستوسکوپ وارد مثانه مى شود، پزشک از طریق یک لنز داخل را مى بیند. کمى مایع استریل نیز وارد مثانه مى کند، این کار باعث می شود آنچه اتفاق می افتد را آسان تر و بهتر ببیند. مایع به شما احساس ناراحتی مثل نیاز به ادرار مى دهد. با بی حسی موضعی، سیستوسکوپی کمتر از پنج دقیقه طول مى کشد. با بیهوشی عمومی، کل پروسه ممکن است 15 تا 30 دقیقه طول بکشد

سیستوسکوپی
عکس مجاری ادراری

هدف از انجام سیستوسکوپی

هدف از سیستوسکوپی بررسی مجرای ادراری از قبیل تنگی مجرا، سنگ در مجرا، بزرگی پروستات، کیست و غیره است، که با انسداد خروجی ادرار باعث می شوند، ادرار از مثانه خوب خارج نشود.

عمل سیستوسکوپی چیست؟

دومین هدف از سیستوسکوپی بررسی مثانه از نظر بیماری های آن می باشد. امروزه هر بیمار که خون در ادرار داشته باشد، باید جهت تشخیص قطعی و رفع نگرانی از نظر سرطان مثانه، عمل سرپایی سیستوسکوپی انجام دهد.

عوارض سیستوسکوپی

طبیعی است که در طول دو تا سه روز پس از پروسه احساس سوزش در حین ادرار داشته باشید. ممکن است لازم باشد که بیش از حد معمول ادرار کنید. سعی نکنید ادرار خود را نگه دارید، چرا که خون در مثانه، ممکن است موجب ایجاد لخته و انسداد شود. وجود خون در ادرار پس از پروسه، به خصوص اگر بیوپسی انجام شده باشد، طبیعى است. نوشیدن مقدار زیاد آب باعث کاهش سوزش و خونریزی می شود.

بعضی افراد عوارض جدی تری را تجربه مى کنند از جمله:

تورم مثانه

تورم مثانه شایع ترین عارضه است. این وضعیت باعث مى شود، ادرار کردن مشکل شود. اگر بیش از هشت ساعت بعد از عمل ادرار نکردید، به پزشک خود خبر دهید.

عفونت

در موارد نادر، میکروب ها به دستگاه ادراری وارد می شوند و باعث عفونت می شوند. تب، اسهال با بوی عجیب، تهوع، و کمر درد علائم عفونت هستند. ممکن است به آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.

خونریزی

برخى افراد از خونریزی جدی و شدید  رنج می برند. اگر این اتفاق افتاد سریعا به پزشک خود خبر دهید.

اگر هر یک از علائم زیر را داشتید به پزشک خود خبر دهید:

 تب بالای 40 درجه سلسیوس

 خون قرمز روشن یا لخته های بافتی در ادرار

 درد شکم مداوم

سیستوسکوپی در بارداری

سیستوسکوپی انعطاف پذیر تحت بی حسی موضعی آزمایشی در ارزیابی هماچوری در بارداری محسوب می شود . TUR تومور مثانه تحت بیهوشی منطقه ای یا عمومی می تواند در هر زمان از بارداری انجام شود. اما در کل سیستوکوپی برای زنان باردار زیاد توصیه نمی شود. اگر فکر می کنید در این مدت به التهاب مثانه مبتلا هستید، باید از پزشک یا داروساز خود بخواهید که محصول مناسب تری را برای شما توصیه کند.
اگر باردار هستید یا فکر می کنید باردار هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

سیستوسکوپی در کودکان

سیستوسکوپی درکودکان روشی است که با استفاده از سیستوسکوپ به داخل مجرای ادرار و مثانه کودک نگاه می شود. سیستوسکوپ یک لوله کوچک است که انتهای آن یک دوربین سبک و بزرگنمایی کننده است. از این روش برای تشخیص و درمان بیماری های مثانه و مجرای ادرار کودکان و بزرگسالان استفاده می شود.

مراقبت های بعد از سیستوسکوپی

استراحت کنید. مقدار زیادی مایعات بنوشید و زیاد ادرار کنید. قرار دادن یک دستمال مرطوب گرم بر روی مجرای ادرارى می تواند به کاهش درد کمک کند. با اجازه ى پزشک مى توانید، داروهایی مانند تیلنول یا اَدویل را مصرف کنید.

اگر بیهوشی عمومی داشتید، حتما کسى کنارتان بماند. بعد از این روش ممکن است احساس خواب آلودگى یا سرگیجه کنید. روز سیستوسکوپى از نوشیدن الکل، رانندگی و یا استفاده از ماشین آلات پیچیده خوددارى کنید.

اگر بیوپسی انجام شده است، براى بهبودى به زمان نیاز خواهید داشت. از بلند کردن اجسام سنگین تا دو هفته ى پس از پروسه جدا خوددارى کنید. از پزشک خود زمان ایمن براى رابطه ى جنسى را بپرسید.

نتیجه‌گیری

سیستوسکوپی یک روش ایمن و کم‌تهاجمی است که به پزشکان کمک می‌کند مشکلات مثانه و مجرای ادراری را بررسی و درمان کنند. اگر پزشک این روش را توصیه کرده است، احتمالاً به دلیل علائمی مانند سوزش ادرار، خون در ادرار، تکرر ادرار یا درد لگنی است.

 

سوالات شایع درباره سیستوسکوپی

  1. آیا سیستوسکوپی درد دارد؟
     بسته به نوع سیستوسکوپی (انعطاف‌پذیر یا سخت) و روش بی‌حسی، ممکن است کمی احساس ناراحتی یا سوزش داشته باشید، اما در بیشتر موارد درد شدید وجود ندارد.
  2. بعد از سیستوسکوپی چه عوارضی ممکن است داشته باشم؟
     سوزش هنگام ادرار، تکرر ادرار و مشاهده مقدار کمی خون در ادرار طبیعی است و معمولاً بعد از ۱ تا ۲ روز برطرف می‌شود.
  3. آیا سیستوسکوپی نیاز به بیهوشی دارد؟
    اگر نوع انعطاف‌پذیر انجام شود، معمولاً با بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد. اما در روش سخت، ممکن است بیهوشی عمومی یا نخاعی لازم باشد.
  4. چه مدت بعد از سیستوسکوپی می‌توانم به فعالیت‌های روزمره برگردم؟
    اکثر افراد همان روز یا روز بعد می‌توانند به فعالیت‌های عادی خود برگردند. اگر بیهوشی داشته باشید، ممکن است نیاز به استراحت بیشتری داشته باشید.
  5. آیا بعد از سیستوسکوپی می‌توانم رابطه جنسی داشته باشم؟
     بهتر است تا ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از سیستوسکوپی از داشتن رابطه جنسی خودداری کنید تا از تحریک و عفونت جلوگیری شود.
  6. آیا بعد از سیستوسکوپی باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنم؟
     در برخی موارد، پزشک ممکن است برای جلوگیری از عفونت، آنتی‌بیوتیک تجویز کند، به‌ویژه اگر سابقه عفونت ادراری دارید.
  7. اگر بعد از سیستوسکوپی خونریزی زیاد یا درد شدید داشتم، چه کنم؟
    اگر خونریزی شدید، تب یا درد مداوم دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.
  8. چه مدت طول می‌کشد تا نتایج سیستوسکوپی آماده شود؟
     اگر فقط بررسی ساده باشد، پزشک نتیجه را همان لحظه به شما می‌گوید، اما اگر نمونه‌برداری (بیوپسی) انجام شده باشد، چند روز تا یک هفته طول می‌کشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

3.9/5 - (84 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سمیه یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    با سلام
    مادرم 50سال سن داره. نزدیک بیست سال فشار خونی بوده. ازمایشاتی که میداد با دفع پروتئین همراه بوده .حدود دو ماه پیش از کلیه چپ نمونه گیری کرده و بعد از اون دائم خونریزی داره خواستم بدونم خونریزی به نمونه گیری مرتبط بوده یا نه. از طرفی الان دفع اوره خیلی بالا داره و دفع اوره بیش از صد و حدود دویست هست.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر داخل کلیه مراجعه شود
  • تصویر کاربر عسل شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 340 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دو ماه قبل از بارداری و سه ماه بعد از بارداری قرص ویتامین eرامصرف کردم و از قرص لتروزول دو دوره برای بارداری استفاده کردم میخواستم بدونم ایا علت تشکیل شن ریزه در کلیه نوزادم که از دوماهگی متوجه اش شدیم می تواند مصرف این قرص ها باشد.میل قبلی گفتید با دادن اب دارو را قطع کنم این کار را کردم دخترم از دو ماهگی اب فراوان مخورد ولی زیاد تغییری نکرده وهمچنان بعضی شب ها بیقرار است چطور تشخیص بدیم در حال دفع سنگ است ایا دارویی برای اروم شدنش هست ببخشید سوالم طولانی بود با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه ارتباطی ندارد مایعات زیاد و نمک کم توصیه میکنم
  • تصویر کاربر آزالیا دوشنبه ۲۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما . میخاستم سوال کنم كسي كه اكستروفي مثانه باشه و سيستوپلاستي شده باشه و آپانديس دايورژن و الان هر ٣ساعت سلف كَتيترايز ميكنه، داراي رفلاكس و واتر اينفكشن... تو اسكن نشون داده باشه كه كليه ها متورم شده و كليه راست بلاك شده و كم كاري داره و كليه چپ هم مشكل داره بايد چيكار كنه؟ و اينكه به جز اون ميتونه از تزريق ژل استفاده كنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر معالجتان بپرسید بهتر است
  • تصویر کاربر تاجیک دوشنبه ۲۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    پدرم با78سال سن وتمام آزمایشات وسی تی اسکن و...به دکترمراجعه وگفته اندکلیه چپ ازکارافتاده وبایدآنرابرداشت.آیامیشوددرمان دیگری کرد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      با مدارک بیایید ببینم
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    بنده 24 ساله هستم و مدت 3 سال است که تکرر ادرار دارم.چند هفته پیش یه دکتر عمومی برام سونوگرافی از کلیه و مثانه نوشته که البته درد کلیه نیز دارم... ایا لازم است سونوگرافی را قبل از مراجعه حضوری به مطب جنابعالی انجام بدهم ؟ و یا این امکان وجود دارد که در مطب شما سونوگرافی انجام دهم؟
    تشخیص دکتر عمومی این بود که احتمالا مشکل پروستات و یا برگشت منی باعث درد کلیه و تکرر ادرار شده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام من سیگ کلیه ام توی سونوگرافی 6 میلی متر بود . سنگ شکنی کردم و قرص هایی رو هم مصرف کردم مثل رواتینکس . سنگ دفع نشده بعد از 25 روز. حالا دوباره باید برم سنگ شکنی؟ چیکار باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جلو کلیه نیست درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر اکبری جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام وعرض خسته نباشید .
    پدرم آقای دکتر مدت چند ماهی است پا وشکمش ورم کرده ومشکل دیابت داره ودر حال حاضر قرص مصرف میکند قندش 95 است وچند سالی است که مشکل کلیه هم داره در واقع کلیه اش سنگ ساز است وهر چند وقت یکبار سنگ دفع میکند در حال حاضر پاش وشکمش خیلی ورم کرده حتی چند قدم بزور میتونه راه بره لطف کنید راهنماییم کنید که چکار باید بکنیم .ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوند
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    وقتتون بخیر، خدا قوت
    امیدوارم روز خوبی رو تا اینجا سپری کرده باشید
    یه سوال کوچولو از خدمتتون داشتم
    مدتیه حس مکینم وقتی مایعات استفاده میکنم فاصله ادرار و رفتن به دستشویی نسبت به گذشته کمتر شده و علاوه بر اون زیر ناحیه جناغ سینه بصورت سرتاسری از سمت راست تا چپ و دیافاگرام گاهی وقتها سوزش دارم. حس میکنم تعداد تخلیه مثانه ام بیشتر از گذشته شده
    اول میخواستم بدونم آیا مربوط به کلیه ام میشه یا نه؟
    دوم اینکه وقتی کلیه درد میگیره یا سوزش داره کجای بدن احساس میشه؟
    سوم اینکه این اتفاق طبیعی است یا غیر طبیعی؟ و ربطی به سردی هوا داره یا نه؟ چون من مدام مادرم اصرار میکنن که لباس گرم بپوش و من یک زیرپوش و پیراهن و یک بافت گرمکن ساده میپوشم. البته محل کارم هم بصورتی که حتی وقتی بخاری روشنه پاهام زر میز احساس سردی میکنه
    میخواستم نظرتون رو جویا بشم تا اگه واقعا میتونه در بلند مدت برام مساله ساز باشه از همین حالا پیشگیری کنم

    مرسی از لطفتون
    از وقتی که گذاشتید
    منتظر پاسختون هستم

    سپاس و احترام برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
  • تصویر کاربر نازنین جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب دختری 28 ساله هستم که تقریبا از سال 90 هنگام خم شدن یانشستن مداوم روی نیمکت و درس خوندن احساس درد در کلیه سمت چپم میکردم تا اینکه سال 92 رفتم سونوگرافی که کردم گفتن دوتا سنگ به قطر شش و چهار میلی در کالیس تحتانی کلیه چپم وجود داره همون موقع بانظر پزشک سنگ شش میلی رو توسط سنگ شکن خوردش کردن افتاد ولی چهار میلی ماه پیش که کوهنوردی رفته بودم احساس درد شدید کردم سونوگرافی که رفتم نوشته بود که سنگ در انتهای دیستال حالب چپ مشاهده میشه که با اتساع حالب پروکسیمال و هیدرونفروز کلیه چپ دیده میشه تقریبا سه هفته اونجا گیر کرده بودکه باورزش مداوم یه هفته پیش افتاد.
    الان سوالی که دارم اینکه با اینکه سنگم افتاده تو کلیه چپم احساس درد باز دارم مخصوصا موقع خم شدن یا جاروبرقی کشیدن بند کفش بستن و مجاری ادارم احساس سوزش خفیف هم دارم
    میشه راهنماییم کنید من چیکار باید بکنم آیا وضعیتم حاد؟
    تو شهرمون متخصص کلیه و مجاری ادار وجود نداره ممنون میشم به سوالم جواب بدید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ایا عکس کنترل گرفته اید؟
  • تصویر کاربر مراد یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سنگ کلیه
    مراد موحدی فرد
    کلیه

    با سلام اینجانب حدود 12 سال است سابقه سنگ کلیه دارم تا کنون بیش از 15 مرتبه سنگ شکن کردم البته با فواصل متعدد اخرین مرحله امسال خرداد ماه انجام دادم بیشتر کلیه چپم سنگ سازه که خرداد ماه امسا ل سنگ شکن در مر کز شهید هاشمی تهران انجام دادم که متاسفانه یک دونه از سنگها دفع نشد حدود 8 mmبود اما به علت مشغله کاری و دوری از مراکز درمانی اقدام جهت دفع ان نکردم تا چند روز پیش درد خفیفی داشتم که با خوردن یک مسکن دیکلو فناک اروم شد اما مدتی است د ادرام برخی مواقع خون مشاهده میشه مخصوصا اول صبح ادرارم تیره زنگه الان هم سنوگرافی دارم چندین فقره سنگ به ابعاد 11.10.7.6.4 در کلیه چپم مشاهده شده
    سوال دوم روی التم قرمز شده البته بدون درد و سوزشه روی ان پوست پوسته میشه اوا مقداش کم بود ام الان داره بیشتر میشه علت ان چیست خواهشمند است جهت درمان راهنمایی فرمایی چو ن شهرستان هستم و محروم از امکانات
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر انسداد نكرده كاري نكن
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر منصور دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام.بنده درمورخ پنجم شهریور به علت درد ناحیه راست شکم به پزشک عمومی مراجعه کردم.ایشان سونوگرافی دادند.که بنده انجام دادم.در جواب سونوگرافی نوشته شده:فولنس خفیف در کلیه راست مشهود است که میتواند مطرح کننده عامل انسدادی از جمله سنگ حالب باشد. امروز یازدهم شهریور استو بنده 6 روز است که درد میکشم .چکار کنم؟لطفا راهنمایی فرمایید.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی از کلیها
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب