سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سیستوسکوپی چیست؟ یک روش تشخیصی و درمانی است که در آن پزشک از یک ابزار باریک و مجهز به دوربین به نام سیستوسکوپ برای بررسی داخل مثانه و مجرای ادراری استفاده می‌کند. این روش معمولاً توسط متخصص اورولوژی انجام می‌شود و برای تشخیص مشکلات مثانه، عفونت‌های مکرر، خون در ادرار (هماچوری) و سایر اختلالات دستگاه ادراری کاربرد دارد.

در این مقاله سیستوسکپی و مراحل انجام آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

سیستوسکوپی چیست؟و چرا انجام می شود؟

سیستوسکوپ یک لوله ى نازک با یک دوربین و نور در انتهایش است. در طی یک سیستوسکوپی، پزشک این لوله را از طریق مجرای ادرارى وارد مثانه می کند تا بتواند داخل مثانه را ببیند. تصاویر بزرگ شده از دوربین بر روی یک صفحه ى نمایش قابل رویت هستند. در ادامه به بررسی شیوه ی انجام سیستوسکوپی می پردازیم.

علل انجام سیستوسکوپی

اگر مشکلات ادراری مانند فوریت در ادرار یا ادرار دردناک دارید، ممکن است پزشک این آزمایش را انجام دهد.

همچنین می تواند این روش را برای بررسی علائم زیر انجام دهد:

 وجود خون در ادرار

 عفونت های مکرر دستگاه ادراری

 مثانه ى بیش از حد فعال

 درد لگن

سیستوسکوپی می تواند چندین حالت از جمله تومورها، سنگ ها و سرطان مثانه را نشان دهد.

پزشک همچنین می توانید از این روش برای تشخیص موارد زیر کمک بگیرد:

از سیستوسکوپی می توان برای درمان بیماری های مربوط به مثانه نیز استفاده کرد. پزشک می تواند ابزارهای جراحی کوچکى را از طریق این لوله برای حذف تومورهای کوچک مثانه، سنگ  ها یا گرفتن نمونه از بافت مثانه منتقل کند.

موارد مصرف دیگر عبارتند از:

آمادگى برای سیستوسکوپی

اگر عفونت ادرارى یا سیستم ایمنی ضعیف دارید، ممکن است قبل و بعد از این پروسه، براى شما آنتی بیوتیک تجویز شود. ممکن است قبل از آزمایش، نیاز به انجام آزمایش ادرار داشته باشید. براى ادامه ى مصرف داروهای خود با پزشک مشورت کنید. بعضی از داروها می توانند موجب خونریزی بیش از حد در طول پروسه شوند.

دکتر حسین کرمی

در عکس بالا نمای تنگی مجرای ادراری را میبینید که توسط سیستوسکوپی کلیه و دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری تشخیص داده شده است و به همین روش اندوسکوپی باز شده است.

بیهوشی در طول سیستوسکوپی

این روش ممکن است در بیمارستان یا مطب پزشک انجام شود. شما به نوعی بیهوشی نیاز دارید، بنابراین قبل از انجام این روش با پزشک خود مشورت کنید. انواع بیهوشى مرتبط عبارتند از:

بى حسى موضعی

در روش های سرپایی معمولا از بی حسی موضعی استفاده می شود. این بدان معنی است که شما بیدار خواهید بود. شما می توانید بعد از انجام این کار غذا بخورید و بلافاصله بعد از انجام آن به خانه بروید.

بیهوشى عمومی

بیهوشی عمومی به این معنی است که شما در طول سیستوسکوپی بیهوش خواهید بود. براى بیهوشی عمومی، باید چند ساعت قبل از انجام پروسه ناشتا باشید.

بی حسى ناحیه ای

بیهوشی منطقه ای، شامل تزریق در پشت شما می شود. با این تزریق از کمر به پایین شما بى حس خواهد شد.

نکته: بعد از بیهوشی عمومی یا بى حسى ناحیه اى، احتمالا باید چند ساعت در بیمارستان بمانید.

 

متن سربرگ خود را وارد کنید

مثانه مردان
عکس مثانه مردانه
مثانه زنان
عکس مثانه زن

روش انجام سیستوسکوپی

درست قبل از سیستوسکوپی شما باید به توالت بروید تا مثانه ى خود را خالی کنید. سپس، لباس جراحی را مى پوشید و روی تخت دراز مى کشید. پاهای شما را مانند رکاب قرار مى دهند. ممکن است از آنتى بیوتیک استفاده شود، تا از عفونت مثانه جلوگیری شود. در این مرحله شما بیهوشی خواهید گرفت. اگر بیهوشی عمومی دریافت کنید، تا زمانى که از خواب بیدار شوید هیچ چیزى حس نخواهید کرد. اگر بى حسى موضعى یا بى حسى ناحیه ای دریافت می کنید، ممکن است یک آرامبخش به شما داده شود.

چون ممکن است هنوز چیزى حس کنید، اما ژل باعث می شود که این روش کمتر دردناک باشد. دکتر به سر سیستوسکوپ  ژل روان کننده می زند و آ نرا به داخل مجرای ادرارى وارد می کند. این کار ممکن است با سوزش همراه بوده و مانند ادرار کردن باشد.

اگر هدف از سیستوسکوپی تشخیص باشد، پزشک از یک سیستوسکوپ انعطاف پذیر استفاده می کند. بیوپسی ها و یا سایر روش های جراحی نیاز به سیستوسکوپ کمی ضخیم تر و سخت تر دارند. سیستوسکوپ بزرگتر به جراح اجازه می دهد تا ابزار جراحی را از طریق آن عبور دهد.

هنگامى که سیستوسکوپ وارد مثانه مى شود، پزشک از طریق یک لنز داخل را مى بیند. کمى مایع استریل نیز وارد مثانه مى کند، این کار باعث می شود آنچه اتفاق می افتد را آسان تر و بهتر ببیند. مایع به شما احساس ناراحتی مثل نیاز به ادرار مى دهد. با بی حسی موضعی، سیستوسکوپی کمتر از پنج دقیقه طول مى کشد. با بیهوشی عمومی، کل پروسه ممکن است 15 تا 30 دقیقه طول بکشد

سیستوسکوپی
عکس مجاری ادراری

هدف از انجام سیستوسکوپی

هدف از سیستوسکوپی بررسی مجرای ادراری از قبیل تنگی مجرا، سنگ در مجرا، بزرگی پروستات، کیست و غیره است، که با انسداد خروجی ادرار باعث می شوند، ادرار از مثانه خوب خارج نشود.

عمل سیستوسکوپی چیست؟

دومین هدف از سیستوسکوپی بررسی مثانه از نظر بیماری های آن می باشد. امروزه هر بیمار که خون در ادرار داشته باشد، باید جهت تشخیص قطعی و رفع نگرانی از نظر سرطان مثانه، عمل سرپایی سیستوسکوپی انجام دهد.

عوارض سیستوسکوپی

طبیعی است که در طول دو تا سه روز پس از پروسه احساس سوزش در حین ادرار داشته باشید. ممکن است لازم باشد که بیش از حد معمول ادرار کنید. سعی نکنید ادرار خود را نگه دارید، چرا که خون در مثانه، ممکن است موجب ایجاد لخته و انسداد شود. وجود خون در ادرار پس از پروسه، به خصوص اگر بیوپسی انجام شده باشد، طبیعى است. نوشیدن مقدار زیاد آب باعث کاهش سوزش و خونریزی می شود.

بعضی افراد عوارض جدی تری را تجربه مى کنند از جمله:

تورم مثانه

تورم مثانه شایع ترین عارضه است. این وضعیت باعث مى شود، ادرار کردن مشکل شود. اگر بیش از هشت ساعت بعد از عمل ادرار نکردید، به پزشک خود خبر دهید.

عفونت

در موارد نادر، میکروب ها به دستگاه ادراری وارد می شوند و باعث عفونت می شوند. تب، اسهال با بوی عجیب، تهوع، و کمر درد علائم عفونت هستند. ممکن است به آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.

خونریزی

برخى افراد از خونریزی جدی و شدید  رنج می برند. اگر این اتفاق افتاد سریعا به پزشک خود خبر دهید.

اگر هر یک از علائم زیر را داشتید به پزشک خود خبر دهید:

 تب بالای 40 درجه سلسیوس

 خون قرمز روشن یا لخته های بافتی در ادرار

 درد شکم مداوم

سیستوسکوپی در بارداری

سیستوسکوپی انعطاف پذیر تحت بی حسی موضعی آزمایشی در ارزیابی هماچوری در بارداری محسوب می شود . TUR تومور مثانه تحت بیهوشی منطقه ای یا عمومی می تواند در هر زمان از بارداری انجام شود. اما در کل سیستوکوپی برای زنان باردار زیاد توصیه نمی شود. اگر فکر می کنید در این مدت به التهاب مثانه مبتلا هستید، باید از پزشک یا داروساز خود بخواهید که محصول مناسب تری را برای شما توصیه کند.
اگر باردار هستید یا فکر می کنید باردار هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

سیستوسکوپی در کودکان

سیستوسکوپی درکودکان روشی است که با استفاده از سیستوسکوپ به داخل مجرای ادرار و مثانه کودک نگاه می شود. سیستوسکوپ یک لوله کوچک است که انتهای آن یک دوربین سبک و بزرگنمایی کننده است. از این روش برای تشخیص و درمان بیماری های مثانه و مجرای ادرار کودکان و بزرگسالان استفاده می شود.

مراقبت های بعد از سیستوسکوپی

استراحت کنید. مقدار زیادی مایعات بنوشید و زیاد ادرار کنید. قرار دادن یک دستمال مرطوب گرم بر روی مجرای ادرارى می تواند به کاهش درد کمک کند. با اجازه ى پزشک مى توانید، داروهایی مانند تیلنول یا اَدویل را مصرف کنید.

اگر بیهوشی عمومی داشتید، حتما کسى کنارتان بماند. بعد از این روش ممکن است احساس خواب آلودگى یا سرگیجه کنید. روز سیستوسکوپى از نوشیدن الکل، رانندگی و یا استفاده از ماشین آلات پیچیده خوددارى کنید.

اگر بیوپسی انجام شده است، براى بهبودى به زمان نیاز خواهید داشت. از بلند کردن اجسام سنگین تا دو هفته ى پس از پروسه جدا خوددارى کنید. از پزشک خود زمان ایمن براى رابطه ى جنسى را بپرسید.

نتیجه‌گیری

سیستوسکوپی یک روش ایمن و کم‌تهاجمی است که به پزشکان کمک می‌کند مشکلات مثانه و مجرای ادراری را بررسی و درمان کنند. اگر پزشک این روش را توصیه کرده است، احتمالاً به دلیل علائمی مانند سوزش ادرار، خون در ادرار، تکرر ادرار یا درد لگنی است.

 

سوالات شایع درباره سیستوسکوپی

  1. آیا سیستوسکوپی درد دارد؟
     بسته به نوع سیستوسکوپی (انعطاف‌پذیر یا سخت) و روش بی‌حسی، ممکن است کمی احساس ناراحتی یا سوزش داشته باشید، اما در بیشتر موارد درد شدید وجود ندارد.
  2. بعد از سیستوسکوپی چه عوارضی ممکن است داشته باشم؟
     سوزش هنگام ادرار، تکرر ادرار و مشاهده مقدار کمی خون در ادرار طبیعی است و معمولاً بعد از ۱ تا ۲ روز برطرف می‌شود.
  3. آیا سیستوسکوپی نیاز به بیهوشی دارد؟
    اگر نوع انعطاف‌پذیر انجام شود، معمولاً با بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد. اما در روش سخت، ممکن است بیهوشی عمومی یا نخاعی لازم باشد.
  4. چه مدت بعد از سیستوسکوپی می‌توانم به فعالیت‌های روزمره برگردم؟
    اکثر افراد همان روز یا روز بعد می‌توانند به فعالیت‌های عادی خود برگردند. اگر بیهوشی داشته باشید، ممکن است نیاز به استراحت بیشتری داشته باشید.
  5. آیا بعد از سیستوسکوپی می‌توانم رابطه جنسی داشته باشم؟
     بهتر است تا ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از سیستوسکوپی از داشتن رابطه جنسی خودداری کنید تا از تحریک و عفونت جلوگیری شود.
  6. آیا بعد از سیستوسکوپی باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنم؟
     در برخی موارد، پزشک ممکن است برای جلوگیری از عفونت، آنتی‌بیوتیک تجویز کند، به‌ویژه اگر سابقه عفونت ادراری دارید.
  7. اگر بعد از سیستوسکوپی خونریزی زیاد یا درد شدید داشتم، چه کنم؟
    اگر خونریزی شدید، تب یا درد مداوم دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.
  8. چه مدت طول می‌کشد تا نتایج سیستوسکوپی آماده شود؟
     اگر فقط بررسی ساده باشد، پزشک نتیجه را همان لحظه به شما می‌گوید، اما اگر نمونه‌برداری (بیوپسی) انجام شده باشد، چند روز تا یک هفته طول می‌کشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

3.9/5 - (84 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 48 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید میشه جواب بدید
    ضخامت طبیعی پارانشیم کلیه چنده؟آخه من سونوگرافی رفتم نوشته ضخامت پارانشیم کلیه راست و چپ به ترتیب ۱۳.۱۲میلیمتره
    و تو سونوگرافیم نوشته شده کلیه سمت راستم کوچیک تر از حد طبیعیه آیا مشکل سازه؟(کلیه سمت راست:۷۸میلیمتر. سمت چپ:۱۰۵)

    اینم بگم که هردو کلیم سنگ وجود داره
    واقعا استرس گرفتم اخه ۱۸سالمه تو اینترنتم چیزای جالبی نوشته نشده
    ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      در محدوده ی نرماله آزمایش کراتینین انجام بدین
  • تصویر کاربر عموزاده پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 85 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب.خانم 41 ساله هستم.
    دی ماه 1402, به علت پیلونفریت حاد به مدت پنج شب در بیمارستان بستری شدم.علائم شدیدی داشتم. دکتر یوسف عطایی پور پزشک معالجم بودند در بیمارستان .
    در انتهای معالجه،با اینکه در سی تی اسکن و سونوگرافی و آزمایشات، سنگ نشان داده نشد ،با توجه به علائم حاد و شدیدی که داشتم دکتر گفتند احتمالا به جز عفونت شدید کلیه ، سنگ هم دفع شده.
    ماجرای شروع به این ترتیب بود : شروع با درد کمر و پهلو و خون زیاد در ادرار، احساس ادرار باقیمانده،تکرر ادرار در ساعت چند بار، درد و فشار در دفع ادرار. که در مرحله اول ، مطب یک دکتر مراجعه کردم،گفتند چون تب نداری احتمالا در حال دفع سنگ هستی با اینکه سونو چیزی نشان نمیدهد .

    با گذشت دو سه روز،  علائم ثانویه ایجاد شد :  تهوع زیاد، احساس درد و انقباض زیر شکم و هر دو پهلو( روز اول یک پهلو ،بعد هر دو پهلو)،  و درد کمر، تب و لرز خیلی زیاد و عود شونده، هر چند دقیقه. تب و لرز و درد ها و ... تا دو روز در بیمارستان هم  ادامه داشت . اورژانس بیمارستان به سرعت بنده را بستری کردند و دکتر عطایی پور طی پنج روز بستری بنده را معالجه کردند .

    سوال اصلی بنده: دکتر عطایی پور گفتند روزه داری برای بنده  تا آخر عمر ، ضرر دارد و ممکنست مجدد مشکل پیدا کنم .با اینکه آزمایشات بعد از بهبودم ، همه خوب بودند ،فقط سالهای پیش در ادرارم هیچوقت خون وجود نداشت . ولی الان در هر دو آزمایشم با فاصله چهار ماه، با اینکه در ایام عادت ماهانه آزمایش نداده ام ، ولی کمی خون هست. سطح کراتینین خوب بوده و دغع پروتئین هم منفی بوده.(از دی ماه پارسال تا کنون دو بار آزمایش داده ام برای چکاپ). بنده حتی پرسیدم در روزهای کوتاه سال ، با شرط تأمین آب بدن از افطار تا سحر ...باز هم فرمودند ،در طول روز هم کلیه ها نیاز به آب دارند .

    خواستم نظر جناب آقای دکتر کرمی را بدانم، تا  تکلیف شرعی برایم روشن شود .آیا بنده از روزه معاف هستم یا خیر ؟
    در بیمارستان یک دکتر جراح هم بنده را معاینه کردند و گفتند خوشبختانه به عمل نیازی نیست .

    آیا این شرایط که دکتر عطایی پور گفتند، تا آخر عمر برای من باقیست و کلا نباید روزه بگیرم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      میتونید روزه بگیرید سنگ کلیه منعی جهت روزه گرفتن نداره
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 61 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عرض ادب واحترام

    برای مادر بنده در مراجعه اتفاقی به سونوگرافی(قبلا برای حضرتعالی ارسال شده و فرمودید جراحی باید انجام بشه) ، متوجه شدن که تو کلیشون تومور چهارسانتی وجود داره
    تصاویر سی تی و ام ار ای و همچنین‌جواب سی تی رو خدمتتون ارسال میکنم.
    دوتا سوال دارم خدمتتون:
    1-به خاطر اینکه دوران نقاهت و بهبودیِ، جراحی لاپارسکوپی برای مادرم که سنشون زیاده و تحملشون کم، مناسب هست ما تمایل داریم جراحی با لاپاراسکوپی انجام بشه ایا امکان داره با لاپاراسکوپی انجام بدین؟
    2-و اینکه ایا جراحی با حفظ کلیه انجام میشه؟بخاطر اینکه کلیه دیگشون چند درصد، نارسایی داره حفظ کلیه بشه خیلی خوبه برامون

    3-اقای دکتر اگر فقط تومور خارج بشه امکان برگشت تومور چند درصد هست؟

    ممنونم

    جواب سی تی اسکن :

    http://93.118.106.179:8081//Secure/OnlineAnswer.aspx?ID=0043107505c0646d2b0add4ad58ea4f22e5e099c4d
    تصویربرداری پرتو طب حقیقت

    تصاویر سی تی اسکن:

    مرکز تصويربرداري حقيقت
    جهت مشاهده تصاوير پزشکي خود لينک زير انتخاب فرماييد

    http://93.118.106.179:8083/study/HisLinkToPacs/WebViewer/7b511ed0986f12378fa20df5b905fca9/43107505

    تصاویر ام ار ای:

    https://khatamolanbia.marcopacs.net/metric/rh/693118644
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      ببینید حین عمل مشخص میشه ببینیم توده چقد چسبندگی داره قابلیت حفظ کلیه هست یا خیر احتمال اینکه کارشون به نارسایی کلیه بکشه کمه
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 52 مشاهده پرسش
    سلام دختر من ۱۸ ساله دارد در سونو نشون داد که کلیه سمت راست کوچکتر از حد طبیعی هستش حدود هر دو کلیه صاف و منظم می باشد ، ال کای ۱۰۵ میلی متر و ار کای ۷۸ میلی متر ضخامت پارانشیم میدپولار کلیه راست و چپ برابر ۱۲و ۱۳ میلیمتر است در هر دو طرف کلیه ها سنگ دیده شده در کلیه چپ سنگ به ابعاد ۳ و ۴ و ۳ و در کلیه راست ۵ میلیمتر چیکار باید بکنیم اقای دکتر ایا کوچکی کلیه خطرناکه خیلی مترسم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      آزمایش کراتینین و سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام شود
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    نوزاد پسر ۸روز متولد شده در سونوگرافی دارای مشکل اتساع خفیف در دوطرف هست ..آیا با ختنه کردن مشکل برطرف میشود..به کدام پزشک مراجعه کنیم ..چ اقدامی باید انجام داد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      به ختنه چندان مرتبط نیست تحت نظر ارولوژیست های اطفال باشید اقدام جراحی لازم نیست باید پیگیری بشه تا ۶ ماهگی خدای نکرده تب کرد باید سریع بستری بشه
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 43 مشاهده پرسش
    لطفا بفرمایید مشکلات من در تفسیر نتایج سونوگرافی شکمی، بخصوص کلیه ها,ضخامت دیواره مثانه و حجم پروستات و مشکلات کبد چقدر جدی است و آیا لازم است به پزشک مراجعه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      سونوگراقی رو بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      پیوست کردم نتیجه سونوگرافی را
    3. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      عکس فایل نتیجه سونوگرافی را ضمیمه کردم
    4. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      نتیجه سونو را ضمیمه کردم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      آزمایش psa انجام شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر نیوشا سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 83 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر کرمی عزیز.همسر بنده 39 ساله هستش و 24 ساله ارثی دیابت داره . 3 هفته میشه که دکتر نورعلیزاده و راستاد و 2 پزشک دیگه به ما گفتن سرطانن کلیه داره و احتمالا این کلیه دربیاد زیاده چون توده وسط هستش ( از روی گزارش سونو و سیتی )و فقط دکتر عاملی برخلاف پزشکان قبلی (با دیدن عکسها و بدون در نظر گرفتن جواب با این عنوان که 90 درصد جوابها اشتباه است )گفتن که کیست هستش و بعد از سیسکوسکوپی عفونت پروستات تشخیص دادن-الان ما نمیدونیم باید چکار کنیم و واقعا استرس داریم که با گذشت زمان و وقفه افتادم مشکل حادتر نشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      مدارکشو بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر آقاجانی سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 84 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی ارادت دارم
    مادر کن گاواژ میشود از طریق شکم کراتینشان بالا رفت و کنترل شد برای غذا دادن از چه غزایی استفاده کنیم که هم مایع باشد و هم از گاواژ رد شود تا کراتین و آلبومین کنترل شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      عفونت ادراری داره که باید درمان بشه گاواز بیشتر از طریق سوپ و آب سوپ خواهد بود
  • تصویر کاربر محمدعمر جمعه ۵ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 54 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمتتون پسر شیش ساله ام مشکل لگنچه کلیه چپ اکسترارنال ودارای فولنس میباشد ودیامتر APلگنچه 8میلیمتر است میخواستم بپرسم آیا خطرناک است ودرمانش چیه با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      اصلا بررسی نشده تا به الان؟
    2. تصویر کاربر محمدعمر سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      بررسی شده عکس هسته ای گرفتیم دکترش گفته باید عکس رنگی بگیریم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      مدارکشو کامل کردین بفرستید ببینم شاید نیاز به عمل داشته باشه
    4. تصویر کاربر محمدعمر سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      عکس هسته ای وسونوگرافی هست اونا رو براتون بفرستم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      بله
    6. تصویر کاربر محمدعمر پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر من عکس ها رو تو تلگرام براتون فرستادم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      تو واتس اپ ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ بفرستید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر نرگس سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 83 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    مادر من ۵ شنبه عمل جراحی کمر داشتن بعد از عمل دچار دلریوم icu شدن و بیفراز بودن سوند شون رو در اون حالت کشیدند که بعد در ادرار خون وجود داشت الان که ترخیص شدن و آمدیم خونه امروز ادرارشون رنگ قهوه ای شده و پهلوی راستشون درد میکنه
    ممنون کیشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۳( 3 ماه پیش)
      حین کشیده شدن سوند ممکنه مجرا آسیب دیده باشه اگر دفع لخته هم دارند باید به اورژانس مراجعه کنند و مجددا سونداژ بشن در غیر اینصورت اقدامی لازم نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر منصور دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام.بنده درمورخ پنجم شهریور به علت درد ناحیه راست شکم به پزشک عمومی مراجعه کردم.ایشان سونوگرافی دادند.که بنده انجام دادم.در جواب سونوگرافی نوشته شده:فولنس خفیف در کلیه راست مشهود است که میتواند مطرح کننده عامل انسدادی از جمله سنگ حالب باشد. امروز یازدهم شهریور استو بنده 6 روز است که درد میکشم .چکار کنم؟لطفا راهنمایی فرمایید.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی از کلیها
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…
اختلال نعوظ یا  به اصطلاح عامیانه بلند نشدن آلت تناسلی، یکی از مشکلات شایع در سلامت جنسی…
صبحانه ی مناسب برای سنگ کلیه یکی از حائز اهمیت ترین موضوعات برای افراد دارای سنگ کلیه…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب