سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سیستوسکوپی چیست؟ یک روش تشخیصی و درمانی است که در آن پزشک از یک ابزار باریک و مجهز به دوربین به نام سیستوسکوپ برای بررسی داخل مثانه و مجرای ادراری استفاده می‌کند. این روش معمولاً توسط متخصص اورولوژی انجام می‌شود و برای تشخیص مشکلات مثانه، عفونت‌های مکرر، خون در ادرار (هماچوری) و سایر اختلالات دستگاه ادراری کاربرد دارد.

در این مقاله سیستوسکپی و مراحل انجام آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

سیستوسکوپی چیست؟و چرا انجام می شود؟

سیستوسکوپ یک لوله ى نازک با یک دوربین و نور در انتهایش است. در طی یک سیستوسکوپی، پزشک این لوله را از طریق مجرای ادرارى وارد مثانه می کند تا بتواند داخل مثانه را ببیند. تصاویر بزرگ شده از دوربین بر روی یک صفحه ى نمایش قابل رویت هستند. در ادامه به بررسی شیوه ی انجام سیستوسکوپی می پردازیم.

علل انجام سیستوسکوپی

اگر مشکلات ادراری مانند فوریت در ادرار یا ادرار دردناک دارید، ممکن است پزشک این آزمایش را انجام دهد.

همچنین می تواند این روش را برای بررسی علائم زیر انجام دهد:

 وجود خون در ادرار

 عفونت های مکرر دستگاه ادراری

 مثانه ى بیش از حد فعال

 درد لگن

سیستوسکوپی می تواند چندین حالت از جمله تومورها، سنگ ها و سرطان مثانه را نشان دهد.

پزشک همچنین می توانید از این روش برای تشخیص موارد زیر کمک بگیرد:

از سیستوسکوپی می توان برای درمان بیماری های مربوط به مثانه نیز استفاده کرد. پزشک می تواند ابزارهای جراحی کوچکى را از طریق این لوله برای حذف تومورهای کوچک مثانه، سنگ  ها یا گرفتن نمونه از بافت مثانه منتقل کند.

موارد مصرف دیگر عبارتند از:

آمادگى برای سیستوسکوپی

اگر عفونت ادرارى یا سیستم ایمنی ضعیف دارید، ممکن است قبل و بعد از این پروسه، براى شما آنتی بیوتیک تجویز شود. ممکن است قبل از آزمایش، نیاز به انجام آزمایش ادرار داشته باشید. براى ادامه ى مصرف داروهای خود با پزشک مشورت کنید. بعضی از داروها می توانند موجب خونریزی بیش از حد در طول پروسه شوند.

دکتر حسین کرمی

در عکس بالا نمای تنگی مجرای ادراری را میبینید که توسط سیستوسکوپی کلیه و دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری تشخیص داده شده است و به همین روش اندوسکوپی باز شده است.

بیهوشی در طول سیستوسکوپی

این روش ممکن است در بیمارستان یا مطب پزشک انجام شود. شما به نوعی بیهوشی نیاز دارید، بنابراین قبل از انجام این روش با پزشک خود مشورت کنید. انواع بیهوشى مرتبط عبارتند از:

بى حسى موضعی

در روش های سرپایی معمولا از بی حسی موضعی استفاده می شود. این بدان معنی است که شما بیدار خواهید بود. شما می توانید بعد از انجام این کار غذا بخورید و بلافاصله بعد از انجام آن به خانه بروید.

بیهوشى عمومی

بیهوشی عمومی به این معنی است که شما در طول سیستوسکوپی بیهوش خواهید بود. براى بیهوشی عمومی، باید چند ساعت قبل از انجام پروسه ناشتا باشید.

بی حسى ناحیه ای

بیهوشی منطقه ای، شامل تزریق در پشت شما می شود. با این تزریق از کمر به پایین شما بى حس خواهد شد.

نکته: بعد از بیهوشی عمومی یا بى حسى ناحیه اى، احتمالا باید چند ساعت در بیمارستان بمانید.

 

متن سربرگ خود را وارد کنید

مثانه مردان
عکس مثانه مردانه
مثانه زنان
عکس مثانه زن

روش انجام سیستوسکوپی

درست قبل از سیستوسکوپی شما باید به توالت بروید تا مثانه ى خود را خالی کنید. سپس، لباس جراحی را مى پوشید و روی تخت دراز مى کشید. پاهای شما را مانند رکاب قرار مى دهند. ممکن است از آنتى بیوتیک استفاده شود، تا از عفونت مثانه جلوگیری شود. در این مرحله شما بیهوشی خواهید گرفت. اگر بیهوشی عمومی دریافت کنید، تا زمانى که از خواب بیدار شوید هیچ چیزى حس نخواهید کرد. اگر بى حسى موضعى یا بى حسى ناحیه ای دریافت می کنید، ممکن است یک آرامبخش به شما داده شود.

چون ممکن است هنوز چیزى حس کنید، اما ژل باعث می شود که این روش کمتر دردناک باشد. دکتر به سر سیستوسکوپ  ژل روان کننده می زند و آ نرا به داخل مجرای ادرارى وارد می کند. این کار ممکن است با سوزش همراه بوده و مانند ادرار کردن باشد.

اگر هدف از سیستوسکوپی تشخیص باشد، پزشک از یک سیستوسکوپ انعطاف پذیر استفاده می کند. بیوپسی ها و یا سایر روش های جراحی نیاز به سیستوسکوپ کمی ضخیم تر و سخت تر دارند. سیستوسکوپ بزرگتر به جراح اجازه می دهد تا ابزار جراحی را از طریق آن عبور دهد.

هنگامى که سیستوسکوپ وارد مثانه مى شود، پزشک از طریق یک لنز داخل را مى بیند. کمى مایع استریل نیز وارد مثانه مى کند، این کار باعث می شود آنچه اتفاق می افتد را آسان تر و بهتر ببیند. مایع به شما احساس ناراحتی مثل نیاز به ادرار مى دهد. با بی حسی موضعی، سیستوسکوپی کمتر از پنج دقیقه طول مى کشد. با بیهوشی عمومی، کل پروسه ممکن است 15 تا 30 دقیقه طول بکشد

سیستوسکوپی
عکس مجاری ادراری

هدف از انجام سیستوسکوپی

هدف از سیستوسکوپی بررسی مجرای ادراری از قبیل تنگی مجرا، سنگ در مجرا، بزرگی پروستات، کیست و غیره است، که با انسداد خروجی ادرار باعث می شوند، ادرار از مثانه خوب خارج نشود.

عمل سیستوسکوپی چیست؟

دومین هدف از سیستوسکوپی بررسی مثانه از نظر بیماری های آن می باشد. امروزه هر بیمار که خون در ادرار داشته باشد، باید جهت تشخیص قطعی و رفع نگرانی از نظر سرطان مثانه، عمل سرپایی سیستوسکوپی انجام دهد.

عوارض سیستوسکوپی

طبیعی است که در طول دو تا سه روز پس از پروسه احساس سوزش در حین ادرار داشته باشید. ممکن است لازم باشد که بیش از حد معمول ادرار کنید. سعی نکنید ادرار خود را نگه دارید، چرا که خون در مثانه، ممکن است موجب ایجاد لخته و انسداد شود. وجود خون در ادرار پس از پروسه، به خصوص اگر بیوپسی انجام شده باشد، طبیعى است. نوشیدن مقدار زیاد آب باعث کاهش سوزش و خونریزی می شود.

بعضی افراد عوارض جدی تری را تجربه مى کنند از جمله:

تورم مثانه

تورم مثانه شایع ترین عارضه است. این وضعیت باعث مى شود، ادرار کردن مشکل شود. اگر بیش از هشت ساعت بعد از عمل ادرار نکردید، به پزشک خود خبر دهید.

عفونت

در موارد نادر، میکروب ها به دستگاه ادراری وارد می شوند و باعث عفونت می شوند. تب، اسهال با بوی عجیب، تهوع، و کمر درد علائم عفونت هستند. ممکن است به آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.

خونریزی

برخى افراد از خونریزی جدی و شدید  رنج می برند. اگر این اتفاق افتاد سریعا به پزشک خود خبر دهید.

اگر هر یک از علائم زیر را داشتید به پزشک خود خبر دهید:

 تب بالای 40 درجه سلسیوس

 خون قرمز روشن یا لخته های بافتی در ادرار

 درد شکم مداوم

سیستوسکوپی در بارداری

سیستوسکوپی انعطاف پذیر تحت بی حسی موضعی آزمایشی در ارزیابی هماچوری در بارداری محسوب می شود . TUR تومور مثانه تحت بیهوشی منطقه ای یا عمومی می تواند در هر زمان از بارداری انجام شود. اما در کل سیستوکوپی برای زنان باردار زیاد توصیه نمی شود. اگر فکر می کنید در این مدت به التهاب مثانه مبتلا هستید، باید از پزشک یا داروساز خود بخواهید که محصول مناسب تری را برای شما توصیه کند.
اگر باردار هستید یا فکر می کنید باردار هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

سیستوسکوپی در کودکان

سیستوسکوپی درکودکان روشی است که با استفاده از سیستوسکوپ به داخل مجرای ادرار و مثانه کودک نگاه می شود. سیستوسکوپ یک لوله کوچک است که انتهای آن یک دوربین سبک و بزرگنمایی کننده است. از این روش برای تشخیص و درمان بیماری های مثانه و مجرای ادرار کودکان و بزرگسالان استفاده می شود.

مراقبت های بعد از سیستوسکوپی

استراحت کنید. مقدار زیادی مایعات بنوشید و زیاد ادرار کنید. قرار دادن یک دستمال مرطوب گرم بر روی مجرای ادرارى می تواند به کاهش درد کمک کند. با اجازه ى پزشک مى توانید، داروهایی مانند تیلنول یا اَدویل را مصرف کنید.

اگر بیهوشی عمومی داشتید، حتما کسى کنارتان بماند. بعد از این روش ممکن است احساس خواب آلودگى یا سرگیجه کنید. روز سیستوسکوپى از نوشیدن الکل، رانندگی و یا استفاده از ماشین آلات پیچیده خوددارى کنید.

اگر بیوپسی انجام شده است، براى بهبودى به زمان نیاز خواهید داشت. از بلند کردن اجسام سنگین تا دو هفته ى پس از پروسه جدا خوددارى کنید. از پزشک خود زمان ایمن براى رابطه ى جنسى را بپرسید.

نتیجه‌گیری

سیستوسکوپی یک روش ایمن و کم‌تهاجمی است که به پزشکان کمک می‌کند مشکلات مثانه و مجرای ادراری را بررسی و درمان کنند. اگر پزشک این روش را توصیه کرده است، احتمالاً به دلیل علائمی مانند سوزش ادرار، خون در ادرار، تکرر ادرار یا درد لگنی است.

 

سوالات شایع درباره سیستوسکوپی

  1. آیا سیستوسکوپی درد دارد؟
     بسته به نوع سیستوسکوپی (انعطاف‌پذیر یا سخت) و روش بی‌حسی، ممکن است کمی احساس ناراحتی یا سوزش داشته باشید، اما در بیشتر موارد درد شدید وجود ندارد.
  2. بعد از سیستوسکوپی چه عوارضی ممکن است داشته باشم؟
     سوزش هنگام ادرار، تکرر ادرار و مشاهده مقدار کمی خون در ادرار طبیعی است و معمولاً بعد از ۱ تا ۲ روز برطرف می‌شود.
  3. آیا سیستوسکوپی نیاز به بیهوشی دارد؟
    اگر نوع انعطاف‌پذیر انجام شود، معمولاً با بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد. اما در روش سخت، ممکن است بیهوشی عمومی یا نخاعی لازم باشد.
  4. چه مدت بعد از سیستوسکوپی می‌توانم به فعالیت‌های روزمره برگردم؟
    اکثر افراد همان روز یا روز بعد می‌توانند به فعالیت‌های عادی خود برگردند. اگر بیهوشی داشته باشید، ممکن است نیاز به استراحت بیشتری داشته باشید.
  5. آیا بعد از سیستوسکوپی می‌توانم رابطه جنسی داشته باشم؟
     بهتر است تا ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از سیستوسکوپی از داشتن رابطه جنسی خودداری کنید تا از تحریک و عفونت جلوگیری شود.
  6. آیا بعد از سیستوسکوپی باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنم؟
     در برخی موارد، پزشک ممکن است برای جلوگیری از عفونت، آنتی‌بیوتیک تجویز کند، به‌ویژه اگر سابقه عفونت ادراری دارید.
  7. اگر بعد از سیستوسکوپی خونریزی زیاد یا درد شدید داشتم، چه کنم؟
    اگر خونریزی شدید، تب یا درد مداوم دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.
  8. چه مدت طول می‌کشد تا نتایج سیستوسکوپی آماده شود؟
     اگر فقط بررسی ساده باشد، پزشک نتیجه را همان لحظه به شما می‌گوید، اما اگر نمونه‌برداری (بیوپسی) انجام شده باشد، چند روز تا یک هفته طول می‌کشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

3.9/5 - (84 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر پور جمعه ۱۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر ، خواستم بپرسم باتوجه به سونوگرافی و نامه سی تی اسکن که ضمیمه هستش بنظر شما بیمار نیاز به جراحی کلیه دارد یا نه؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      سایزش بزرگه ممکنه منجر به خونریزی بشه برای همین یا میتونید عمل کنید یا اینکه توسط رادیولوژیست اینترونشن رگ های خونرسانی این توده رو ببندید
    2. تصویر کاربر پور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      تشکر از پاسختون ، فقط جسارتا برای بستن اینترونشن رگ های خونرسانی رو شما خودتون انجام میدید؟ و اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین در این مورد. خیلی ممنون.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      خیر رادیولوژیست اینترونشن انجام میدن
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شبستری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 5 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر
    آقای ۵۴ ساله هستم با وزن ۶۶ کیلو گرم و قد۱۷۴ سانتی متر با سابقه اسید اوریک بالا که با مصرف روزی یک عدد الوپورینول ۱۰۰ تحت کنترل میباشد ۶ ماه پیش در سونوگرافی چند سنگ ریز مشاهده شد و مقدارکراتین در ازمایش ۱/۲۷ بود در سونوگرافی جدید هیچ سنگی مشاهده نشد و مقدار کراتین ۱/۳۱ گزارش شده
    و حجم ادار باقی مانده پس از تخلیه ۱۸ سی سی گزارش شده لطف بفرمایید در مورد پیگیری و در مان نظرتون رو بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      درمان دارویی رو ادامه بدین نیاز به اقدام ارولوژیک ندارد
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    سلامخانمی ۵۲ ساله یک توده ۲ سانتی در کلیه راست دارم که مشکوک به آرسی سی هست چند دکتر گفتند باید جراحی بشه و ممکنه کلیه هم خارج بشه اما یک دکتر گفته که نمونه برداری و سپس ابلیشن کن تا ریسک از دست دادن کلیه نباشه شما این روش رو قبول دارید و عوارض نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      باید کلیشه های سی تی اسکن رو خودم ببینم
  • تصویر کاربر عاطفه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    سلام دکتر روزتون بخیر من کلیه پلی کیستیک دارم و کلیه سمت راست سنگ25میل برام سی تی نوشتید انجام دادم ممنونم میشم جواب بدید آیا میشه جراحی کنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      باید ivp انجام بدین ببیینم انسدادی هست یا خیر سپس تصمیم گیری با جواب اسکن هسته ای خواهد بود
  • تصویر کاربر معنوی سه شنبه ۹ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    سلام وارادت پدر بنده با مراجعه به دکتر و انجام آزمایش و سونو تشخیص دکتر مبنی بر این بوده کلیه ها کوچیک شده و دکتر قرص داده تا بهتر بشه و الان یکماه هست روی پا و قوزک ورم کردم دکتر گفته یا برای قرصهاست نساخته یا کلیه ؟سوال اینه ورم مربوط به کلیه میباشد ؟؟و درمانی برای جلوگیری کوچک شدن کلیه هست؟اگر به لجبازی ادامه بده و پیش شما نیاد برای معالجه چه اتفاقی میافته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      سونوگرافی و آزمایش کراتینین و آنالیز و کشت ادراری انجام بدین
  • تصویر کاربر بهار دوشنبه ۸ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 10 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    درد سمت راستم از یک و نیم ساله قبل شروع شد رفتم سو نو گرافی کلیه و مثانه و رحم ، مشکلی نداشت
    دردم چند وقت خوب میشد باز درد خفیف داشتم ،
    اخیرا درد خفیف همیشه هست بعضی وقت ها ثانیه ای درد و سوزش دارم نقاط مختلف سمت راستم.
    مشکلی درد ادرار و مدفوع ندارم یبوست هم ندارم
    پریودم منظمه.
    بنظر شما مشکل از چیه کبد کیسه صفرا یا روده؟
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      از نظر کلیه و مجاری ادراری مشکلی ندارید علت درد های شما میتونه کیست های داخل سرویکس باشه
  • تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۸ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز و مهربان من کلیه سمت راستم کیست کورتیکال ۱۵ میلی متر دارم باید چه پیگیری انجام بدم آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      کیست ساده اس و نیاز به اقدامی ندارد
  • تصویر کاربر یوسف دوشنبه ۸ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 10 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر یوسف هستم از آذربایجان غربی پیرانشهر
    بنده از 4سالگی ک عمل کلیه داشتم براثر انسداد فکر کنم عمل شدم و تا 2سال پیش بر اثر درد در ناحیه شکم و انجام سونو نفهمیدم کلیه رو از اون موقع از دست دادم .الان کلیه سالمم اندازه ش دو برابر کلیه معمولی هستش چند بارم رفتم دکتر و یک سنگ 9میلیمتری داخلش هست ک بعد از کلی درمان و دو بار سنگ شکن کردن هنوز داخل کلیه م مونده الان بنده باید چکار کنم که سنگ ونابود کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام شود
  • تصویر کاربر roya یکشنبه ۷ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    سلام پدرم از بیمارهای قدیمی شما هستند دوباره مجددا رفتن عکس گرفتن،عکس جدید رو‌میفرستم خدمتون یه نوبت بهشون میدین لطفا یا یه نسخه تجویز کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      ریپورت سونو رو بفرستید
  • تصویر کاربر قاسمی سه شنبه ۹ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 10 مشاهده پرسش
    سلام،پدرم بیمار شما هست،ازسال 98تشخیص دادید پروستات سرطانی شده،امپول دیفرلین تجویز کردید،بسیار کنترل شد و اخرین تزریق بهمن 1402بود،فرمودید هر وقت psaبالا رفت تزریق کنید،طبق اخرین آزمایش tootal2/4و free0/6هست ،آیا الان نیاز به تزریق دارد؟
    طبق دو مورد آزمایش اخیر کلیه ها ضعیف شده بدلیل عوارض طولانی مدت دیابت،ینی کراتین و اوره زیاد دفع میکنه ،و پدرم کم اشتها هم شده ،لطفا راهنمایی بفرمایید،ازمایش دی ماه ۴۰۳و اسفند۴۰۳بارگزاری میشود .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      حتما تشریف بیارید مطب ببینم بیمارتون رو شاید نیاز به تصویربرداری هسته ای باشه
    2. تصویر کاربر قاسمی سه شنبه ۹ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      سلامو تشکر از پاسخ دهی شما،
      جناب پروفسور فرمودید تصویر برداری هسته ای شاید نیاز باش،،آیا در خصوص کلیه ها یا در خصوص پروستات؟میشه بفرمایید نظرتون در خصوص آزمایشات که ارسال کردم چی هست؟
    3. تصویر کاربر قاسمی سه شنبه ۹ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      سلام و‌تشکر از پاسخ دهی شما،
      جناب پروفسور تصویر برداری هسته ای در خصوص کلیه ها یا پروستات؟
      نظرتون در مورد آزمایشات چی هست؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ اردیبهشت ۴( 1 هفته پیش)
      برای پروستات
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عزیزدل سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    باسلام فردی 50ساله هستم درسال1400عمل سرطان کانسر پروستات انجام دادم سال1401پرتودرمانی اکنون دچار خونریزی وسوزش ادرار شده 2هفته گذشته سیستوسکوپی انجام دادم غیر نئوپلاستیک تشخیص داده ولی پس از گذشت دو هفته و مصرف داروهمچنان سوزش وخونریزی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش)
      خونریزی واضح دارید؟
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۵ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    سلام پسر سه ساله ای دارم در مثانه اش سنگ به اندازه ۷ میل دیده شده میخواستم از آقای دکتر بپرسم حتما باید عمل بشه تا دربیاد یا دارویی هست که بتونه دفع کنه...اگه نیاز به عمل هست چطور نوبت عمل رزرو کنم تشکر از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      سلام بله به فوق تخصص اطفال مراجعه کنید با دستگاه مخصوص سنگ رو در حد امکان بدن به صورت بسته در بیارن
    2. تصویر کاربر حسین شنبه ۴ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      آقای دکتر خودتون انجام میدین
    3. تصویر کاربر حسین شنبه ۴ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      یا ممکنه کسی که انجام میدن معرفی کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      خیر من انجام نمیدم . به دکتر قهستانی مرکز طبی اطفال مراجعه کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرآبادی سه شنبه ۲۷ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام وقتتان به خیر
    سنگی که در حالب راست مشاهده شده را فقط با جراحی باید خارج کرد یا راه دیگری هم دارد؟ در صورتی که تنها راه جراحی است، لطفا برای جراحی وقتی را تعیین بفرمائید.
    خانم 52 ساله ساکن تهران هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۲( 1 سال پیش)
      مدارک خود از قبیل سونوگرافی و سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست خود را بفرستید
    2. تصویر کاربر مهرآبادی دوشنبه ۲۶ تیر ۲( 1 سال پیش)
      آقای دکتر سونوگرافی اول را ۱۷ تیر، سی تی اسکن را ۲۱ تیر و سونوگرافی دوم را امروز ۲۶ تیر انجام دادم
    3. تصویر کاربر مهرآبادی دوشنبه ۲۶ تیر ۲( 1 سال پیش)
      http://80.210.19.219:8090/default.aspx?patientid=0053993683
      لینک جواب سی تی اسکن شکم و لگن بدون تزریق
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۲( 1 سال پیش)
      با توجه به اینکه سنگ را دفع نکرده اید در طی این مدت باید TUL شوید . شماره تماس و مشخصات بزارید اینجا نوبت دهیم برای عمل
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام
    من چند سال پیش سیستوسکوپی کردم داخل لوله مجرایه ادرارم بر اثر ورود لوله زخم شد حالا بعضی وقت ها توی سکس بر اثر ارضا شدن به زخم فشار میاد و انگار زخم تازه میشه و ۳.۴ قطره خون میاد ممنون میشم راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 1 سال پیش)
      سلام چند سالتونه ؟ در ادرار کردن مشکل دارید ؟
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۱۳ خرداد ۲( 1 سال پیش)
      ۴۵ سالمه تو ادار کردن هیچ مشکلی ندارم خونی هم وجود نداره
      میگم بر اثر ورود اون میلهه وسط آلتم انگار زخم شده وقتی یه فشاری بهش میاد زخمه دوباره باز میشه فوری هم بسته میشه تو سال ۳،۴ بار این اتفاق میفته
      دارویی هست استفاده کنم زخمه بسته بشه کلأ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 1 سال پیش)
      مجرا اگر اسیب ببینه به سرعت ترمیم میکنه اصلا اون خون ربطی به زخمی ندارد . اگر هنگام انزال خون میاد بحثش جداس ربطی به مجرا نداره و مرتبط با کیسه منی است
    4. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 1 سال پیش)
      سلام دکتر جان
      من ادرارم ۲ شاخه بود رفتم دکتر سیستوسگوپی کردم دکتر گفت مشکلی ندارم.
      از همون موقع این مشکل پیش اومد
      واینکه تو بعضی از پوزیشنا به این مشکل میخورم همیشگی نیست خونیم که میاد همون اول منی میاد و البته با درد ، خونش بصورتیه که انگار انگشتت بریده مخلوط منی نیست بعدشم قطع میشه ، بصورتی که حتی اگه من ادامه بده تو پوزیشن دیگه منی خارج بشه دیگه خون نمیاد یا حتی فرداش
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 1 سال پیش)
      اگر همیشگی نیس جای نگرانی نداره اقدامی لازم نیس
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر عبدالرضا جمعه ۴ فروردین ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    عبدالرضا یاری:
    سلام و درود
    آقایی ۵۲ ساله هستم حدود ۱.۵ سال پیش تومور کوچکی در مثانه عمل شد و ب س ژ هم استفاده شد هر دو یا سه ماه یکبار سونو و سیتولوژی انجام می دهم. تابحال دوبار هم سیستوسکوپی انجام شده و خدا را شکر عود نکرده. اخیرا ۲۳ اسفند آزمایش سونو تو شهرستان انجام دادم گفتند مشکوک به عود هست اما سونوگرافی تهران انجام دادم گفتند خبری از عود نیست و علایم بی نظمی در مثانه مربوط به جای عمل قبلی است و مثانه عادی است.
    آقای دکتر سوال این است
    ۱. آیا لازم است سیستوسکپی انجام بشه؟ و کدام نوع سیستوسکوپی؟ نوع بیهوشی
    ۲. آیا با این شرایط سیستوسکوپی در مطب انجام میشه؟
    ۳۰ برای انجام سیستوسکوپی در مطب شما چکار کنم؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ فروردین ۲( 2 سال پیش)
      سلام سیستوسکوپی اخر کی بوده ؟ حتما سیستوسکوپی مجدد انجام بشه بیهوشی در حد بیهوشی خفیف یا سدیشن است نوع سیستوسکوپ ریجید مشخصات و شماره تلفن بزارید منشی جهت شرایط تماس میگیره
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب
    پسر من ۱۳ سالشه چند ماه پیش به علت درد قسمت پایین شکم وپهلوها ووجود خون در ادرار به پزشک مراجعه کردیم تشخیص عفونت ادراری دادن مشکل خون در ادرار رفع شد ولی دل دردها همچنان ادامه داره مثانه ی پسرم خوب تخلیه نمیشه در سونوی اول از ۷۷۰ سی سی پس از دوبار تخلیه ۸۰ سی سی باقی موندودر سونو گرافی دوم از ۱۹۰ سی سی پس از یک بار تخلیه ۳۵ سی سی باقی موند دکتر براش سیتوسکوپی تجویز کرده به نظرتون روش مناسبی برای این مشکله؟راهکار بفرمایید ومارو از نگرانی دربیارید ممنون از بزرگواریتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام بله سیستوسکوپی از نظر بررسی تنگی مجرا و مثانه بشوند
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۴ دی ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    با سلام درسال ۹۹پس از تشخیص تومور مثانه در بیمارستان مهر عمل برداشتن توده انجام شد و پس از مصرف یک دوره ب ث ژبه فاصله هر سه ماه سونو گرافی انجام میشد کاملا سالم بود که پس از دوسال دوباره متوجه بود آن شدم مجدد با پزشک دیگری این عمل انجام شد که هم اکنون پس از دو ماه مجددا عود کرده و بسیار از این قضیه ناراحتم پیشنهاد شما بزرگوار چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ دی ۱( 2 سال پیش)
      سلام گزارش پاتولوژی و اخرین سونوگرافی را بفرستید
    2. تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۳ دی ۱( 2 سال پیش)
      با سلام خدمت حضرتعالی
      نتیجه پاتولوژی و عکس سونوگرافی خدمت شما ارسال گردید.منتظر دریافت پاسخ از جانب شما هستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ دی ۱( 2 سال پیش)
      این مجدد باید توده تراشیده بشه . کلا ماهیت تومور مثانه عود هست در صورت تمایل برای عمل شماره تلفن و مشخصات بفرمایید تا سریعا در لیست عمل بزاریم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۵ دی ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    کلیه چپ دارای دو سنگ به اندازه های 20*10 و 12*8 میلیمتر در ناحیه لگنچه است. به نظر شما سنگ شکن جواب میده. یا pcnl بهتره. 35 ساله هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ دی ۱( 2 سال پیش)
      سلام سی تی اسکن انجام شده یا سونوگرافی ؟ سایز دقیق سنگ در سی تی مشخص میشود . گزارش و کلیشه سی تی را بفرستید راهنمایی کنم . با توجه به این سایزها pcnl منطقی تر است اما باید دقیق ببینم
  • تصویر کاربر چ شنبه ۲۹ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    بیمار مرد ۷۰ ساله
    پدرم بعد از آنژیوگرافی و مرخص شدن از بیمارستان دچار احتباس ادرار شدند که ناچار به سونداژ شدیم. حدود یک هفته سونداژ شدند و پزشک سونوگرافی تجویز کردند و احتمال جراحت مجرای ادرار حین سونداژ در بیمارستان طی آنژیو دادند،
    راه درمان چیست؟
    آیا درمان غیر جراحی وجود دارد؟ و آیا درمان قطعی است؟
    1. تصویر کاربر چ سه شنبه ۲۵ آبان ۰( 3 سال پیش)
      گزارش سونو را هم ارسال کردم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 3 سال پیش)
      باید تست عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ صبح ها از ساعت۱۰ الی ۱۲تماس
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر افشین سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 729 مشاهده پرسش
    عرض ادب و خسته نباشید
    بنده دو ماه پیش دچار ادرار قهوه ای شدم. ازمایش و سونوگرافی انجام دادم جز اربی سی بالا در ادرار و چند سنگ ریزه در هر دو کلیه مشکل دیگه ای نداشتم. سیتولوژی هم انجام دادم که از لحاظ سرطان منفی بود ولی ار بی سی مثبت. دو سه بار این ادرار قهوه ای تکرار شد. سوزش سر الت چه قبل و چه بعد ادرار داشتم + درد خفیف پشت مایل به چپ. با یکی از همکاران محترم شما مشورت کردم ایشون فرمودند سیپروفلوکساسین دو هفته مصرف کنم. طی این مدت سوزشم کمتر شد ولی همچنان ادرارم اکثرا زرد تیره بود. مخصوصا وقتی وزنه سنگین بلند میکردم یا سر بالایی راه میرفتم حجم ادرار کم و قهوه ای میشد.دو روز بعد از اتمام سیپرو درد شدیدی در ناحیه پهلو چپ و زیر شکم سمت چپ حس کردم که داخل اب گرم نشستم درد کمتر شد ولی مجدد ادرارم قهوه ای شد. این درد چندین بارتکرار شده. سونوگرافی مجدد انجام دادم که ورم و سنگی در کلیه چپ تشخیص داده شد. اما مثانه مثل بار اول سالم بود. دو شب پیش به یکی از همکاران نفرولوژ شما مراجعه کردم ایشون اورتیکا و پتاسیم سیترات برای دو هفته تجویز کردن. فرمودن بعد دو هفته ازمایش و سونو انجام بدم اگر همچنان سنگ بود سیستوسکوپی کنم و سی تی لازم نیست
    مدارک رو خدمتتون ارسال میکنم. خواستم بپرسم به نظر شما ایا امکان سرطان هست یا این هماچوری بخاطر سنگه؟ ایا سیستوسکوپی نیازه؟ دارو های تجویزی مناسبن؟

    بنده ۲۷ سال سن دارم. دیابت دارم و متاسفانه سیگار میکشم
    پیشاپیش سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر افشین پنجشنبه ۱۳ آبان ۰( 3 سال پیش)
      ضمنا اقای دکتر بنده اریتمی قلب هم دارم بابتش بیزوپرولول ۲.۵ مصرف میکنم که فشارم همیشه ۱۲ رو ۶۰ تا ۷۰ بود اما این چند وقت به ۱۳۵ تا ۱۵۰ رو ۸۵ تا ۹۰ رسیده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 3 سال پیش)
      بهتره سیستوسکوپی بشید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…
اختلال نعوظ یا  به اصطلاح عامیانه بلند نشدن آلت تناسلی، یکی از مشکلات شایع در سلامت جنسی…
صبحانه ی مناسب برای سنگ کلیه یکی از حائز اهمیت ترین موضوعات برای افراد دارای سنگ کلیه…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب