سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سیستوسکوپی چیست؟ یک روش تشخیصی و درمانی است که در آن پزشک از یک ابزار باریک و مجهز به دوربین به نام سیستوسکوپ برای بررسی داخل مثانه و مجرای ادراری استفاده می‌کند. این روش معمولاً توسط متخصص اورولوژی انجام می‌شود و برای تشخیص مشکلات مثانه، عفونت‌های مکرر، خون در ادرار (هماچوری) و سایر اختلالات دستگاه ادراری کاربرد دارد.

در این مقاله سیستوسکپی و مراحل انجام آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

سیستوسکوپی چیست؟و چرا انجام می شود؟

سیستوسکوپ یک لوله ى نازک با یک دوربین و نور در انتهایش است. در طی یک سیستوسکوپی، پزشک این لوله را از طریق مجرای ادرارى وارد مثانه می کند تا بتواند داخل مثانه را ببیند. تصاویر بزرگ شده از دوربین بر روی یک صفحه ى نمایش قابل رویت هستند. در ادامه به بررسی شیوه ی انجام سیستوسکوپی می پردازیم.

علل انجام سیستوسکوپی

اگر مشکلات ادراری مانند فوریت در ادرار یا ادرار دردناک دارید، ممکن است پزشک این آزمایش را انجام دهد.

همچنین می تواند این روش را برای بررسی علائم زیر انجام دهد:

 وجود خون در ادرار

 عفونت های مکرر دستگاه ادراری

 مثانه ى بیش از حد فعال

 درد لگن

سیستوسکوپی می تواند چندین حالت از جمله تومورها، سنگ ها و سرطان مثانه را نشان دهد.

پزشک همچنین می توانید از این روش برای تشخیص موارد زیر کمک بگیرد:

از سیستوسکوپی می توان برای درمان بیماری های مربوط به مثانه نیز استفاده کرد. پزشک می تواند ابزارهای جراحی کوچکى را از طریق این لوله برای حذف تومورهای کوچک مثانه، سنگ  ها یا گرفتن نمونه از بافت مثانه منتقل کند.

موارد مصرف دیگر عبارتند از:

آمادگى برای سیستوسکوپی

اگر عفونت ادرارى یا سیستم ایمنی ضعیف دارید، ممکن است قبل و بعد از این پروسه، براى شما آنتی بیوتیک تجویز شود. ممکن است قبل از آزمایش، نیاز به انجام آزمایش ادرار داشته باشید. براى ادامه ى مصرف داروهای خود با پزشک مشورت کنید. بعضی از داروها می توانند موجب خونریزی بیش از حد در طول پروسه شوند.

دکتر حسین کرمی

در عکس بالا نمای تنگی مجرای ادراری را میبینید که توسط سیستوسکوپی کلیه و دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری تشخیص داده شده است و به همین روش اندوسکوپی باز شده است.

بیهوشی در طول سیستوسکوپی

این روش ممکن است در بیمارستان یا مطب پزشک انجام شود. شما به نوعی بیهوشی نیاز دارید، بنابراین قبل از انجام این روش با پزشک خود مشورت کنید. انواع بیهوشى مرتبط عبارتند از:

بى حسى موضعی

در روش های سرپایی معمولا از بی حسی موضعی استفاده می شود. این بدان معنی است که شما بیدار خواهید بود. شما می توانید بعد از انجام این کار غذا بخورید و بلافاصله بعد از انجام آن به خانه بروید.

بیهوشى عمومی

بیهوشی عمومی به این معنی است که شما در طول سیستوسکوپی بیهوش خواهید بود. براى بیهوشی عمومی، باید چند ساعت قبل از انجام پروسه ناشتا باشید.

بی حسى ناحیه ای

بیهوشی منطقه ای، شامل تزریق در پشت شما می شود. با این تزریق از کمر به پایین شما بى حس خواهد شد.

نکته: بعد از بیهوشی عمومی یا بى حسى ناحیه اى، احتمالا باید چند ساعت در بیمارستان بمانید.

 

متن سربرگ خود را وارد کنید

مثانه مردان
عکس مثانه مردانه
مثانه زنان
عکس مثانه زن

روش انجام سیستوسکوپی

درست قبل از سیستوسکوپی شما باید به توالت بروید تا مثانه ى خود را خالی کنید. سپس، لباس جراحی را مى پوشید و روی تخت دراز مى کشید. پاهای شما را مانند رکاب قرار مى دهند. ممکن است از آنتى بیوتیک استفاده شود، تا از عفونت مثانه جلوگیری شود. در این مرحله شما بیهوشی خواهید گرفت. اگر بیهوشی عمومی دریافت کنید، تا زمانى که از خواب بیدار شوید هیچ چیزى حس نخواهید کرد. اگر بى حسى موضعى یا بى حسى ناحیه ای دریافت می کنید، ممکن است یک آرامبخش به شما داده شود.

چون ممکن است هنوز چیزى حس کنید، اما ژل باعث می شود که این روش کمتر دردناک باشد. دکتر به سر سیستوسکوپ  ژل روان کننده می زند و آ نرا به داخل مجرای ادرارى وارد می کند. این کار ممکن است با سوزش همراه بوده و مانند ادرار کردن باشد.

اگر هدف از سیستوسکوپی تشخیص باشد، پزشک از یک سیستوسکوپ انعطاف پذیر استفاده می کند. بیوپسی ها و یا سایر روش های جراحی نیاز به سیستوسکوپ کمی ضخیم تر و سخت تر دارند. سیستوسکوپ بزرگتر به جراح اجازه می دهد تا ابزار جراحی را از طریق آن عبور دهد.

هنگامى که سیستوسکوپ وارد مثانه مى شود، پزشک از طریق یک لنز داخل را مى بیند. کمى مایع استریل نیز وارد مثانه مى کند، این کار باعث می شود آنچه اتفاق می افتد را آسان تر و بهتر ببیند. مایع به شما احساس ناراحتی مثل نیاز به ادرار مى دهد. با بی حسی موضعی، سیستوسکوپی کمتر از پنج دقیقه طول مى کشد. با بیهوشی عمومی، کل پروسه ممکن است 15 تا 30 دقیقه طول بکشد

سیستوسکوپی
عکس مجاری ادراری

هدف از انجام سیستوسکوپی

هدف از سیستوسکوپی بررسی مجرای ادراری از قبیل تنگی مجرا، سنگ در مجرا، بزرگی پروستات، کیست و غیره است، که با انسداد خروجی ادرار باعث می شوند، ادرار از مثانه خوب خارج نشود.

عمل سیستوسکوپی چیست؟

دومین هدف از سیستوسکوپی بررسی مثانه از نظر بیماری های آن می باشد. امروزه هر بیمار که خون در ادرار داشته باشد، باید جهت تشخیص قطعی و رفع نگرانی از نظر سرطان مثانه، عمل سرپایی سیستوسکوپی انجام دهد.

عوارض سیستوسکوپی

طبیعی است که در طول دو تا سه روز پس از پروسه احساس سوزش در حین ادرار داشته باشید. ممکن است لازم باشد که بیش از حد معمول ادرار کنید. سعی نکنید ادرار خود را نگه دارید، چرا که خون در مثانه، ممکن است موجب ایجاد لخته و انسداد شود. وجود خون در ادرار پس از پروسه، به خصوص اگر بیوپسی انجام شده باشد، طبیعى است. نوشیدن مقدار زیاد آب باعث کاهش سوزش و خونریزی می شود.

بعضی افراد عوارض جدی تری را تجربه مى کنند از جمله:

تورم مثانه

تورم مثانه شایع ترین عارضه است. این وضعیت باعث مى شود، ادرار کردن مشکل شود. اگر بیش از هشت ساعت بعد از عمل ادرار نکردید، به پزشک خود خبر دهید.

عفونت

در موارد نادر، میکروب ها به دستگاه ادراری وارد می شوند و باعث عفونت می شوند. تب، اسهال با بوی عجیب، تهوع، و کمر درد علائم عفونت هستند. ممکن است به آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.

خونریزی

برخى افراد از خونریزی جدی و شدید  رنج می برند. اگر این اتفاق افتاد سریعا به پزشک خود خبر دهید.

اگر هر یک از علائم زیر را داشتید به پزشک خود خبر دهید:

 تب بالای 40 درجه سلسیوس

 خون قرمز روشن یا لخته های بافتی در ادرار

 درد شکم مداوم

سیستوسکوپی در بارداری

سیستوسکوپی انعطاف پذیر تحت بی حسی موضعی آزمایشی در ارزیابی هماچوری در بارداری محسوب می شود . TUR تومور مثانه تحت بیهوشی منطقه ای یا عمومی می تواند در هر زمان از بارداری انجام شود. اما در کل سیستوکوپی برای زنان باردار زیاد توصیه نمی شود. اگر فکر می کنید در این مدت به التهاب مثانه مبتلا هستید، باید از پزشک یا داروساز خود بخواهید که محصول مناسب تری را برای شما توصیه کند.
اگر باردار هستید یا فکر می کنید باردار هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

سیستوسکوپی در کودکان

سیستوسکوپی درکودکان روشی است که با استفاده از سیستوسکوپ به داخل مجرای ادرار و مثانه کودک نگاه می شود. سیستوسکوپ یک لوله کوچک است که انتهای آن یک دوربین سبک و بزرگنمایی کننده است. از این روش برای تشخیص و درمان بیماری های مثانه و مجرای ادرار کودکان و بزرگسالان استفاده می شود.

مراقبت های بعد از سیستوسکوپی

استراحت کنید. مقدار زیادی مایعات بنوشید و زیاد ادرار کنید. قرار دادن یک دستمال مرطوب گرم بر روی مجرای ادرارى می تواند به کاهش درد کمک کند. با اجازه ى پزشک مى توانید، داروهایی مانند تیلنول یا اَدویل را مصرف کنید.

اگر بیهوشی عمومی داشتید، حتما کسى کنارتان بماند. بعد از این روش ممکن است احساس خواب آلودگى یا سرگیجه کنید. روز سیستوسکوپى از نوشیدن الکل، رانندگی و یا استفاده از ماشین آلات پیچیده خوددارى کنید.

اگر بیوپسی انجام شده است، براى بهبودى به زمان نیاز خواهید داشت. از بلند کردن اجسام سنگین تا دو هفته ى پس از پروسه جدا خوددارى کنید. از پزشک خود زمان ایمن براى رابطه ى جنسى را بپرسید.

نتیجه‌گیری

سیستوسکوپی یک روش ایمن و کم‌تهاجمی است که به پزشکان کمک می‌کند مشکلات مثانه و مجرای ادراری را بررسی و درمان کنند. اگر پزشک این روش را توصیه کرده است، احتمالاً به دلیل علائمی مانند سوزش ادرار، خون در ادرار، تکرر ادرار یا درد لگنی است.

 

سوالات شایع درباره سیستوسکوپی

  1. آیا سیستوسکوپی درد دارد؟
     بسته به نوع سیستوسکوپی (انعطاف‌پذیر یا سخت) و روش بی‌حسی، ممکن است کمی احساس ناراحتی یا سوزش داشته باشید، اما در بیشتر موارد درد شدید وجود ندارد.
  2. بعد از سیستوسکوپی چه عوارضی ممکن است داشته باشم؟
     سوزش هنگام ادرار، تکرر ادرار و مشاهده مقدار کمی خون در ادرار طبیعی است و معمولاً بعد از ۱ تا ۲ روز برطرف می‌شود.
  3. آیا سیستوسکوپی نیاز به بیهوشی دارد؟
    اگر نوع انعطاف‌پذیر انجام شود، معمولاً با بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد. اما در روش سخت، ممکن است بیهوشی عمومی یا نخاعی لازم باشد.
  4. چه مدت بعد از سیستوسکوپی می‌توانم به فعالیت‌های روزمره برگردم؟
    اکثر افراد همان روز یا روز بعد می‌توانند به فعالیت‌های عادی خود برگردند. اگر بیهوشی داشته باشید، ممکن است نیاز به استراحت بیشتری داشته باشید.
  5. آیا بعد از سیستوسکوپی می‌توانم رابطه جنسی داشته باشم؟
     بهتر است تا ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از سیستوسکوپی از داشتن رابطه جنسی خودداری کنید تا از تحریک و عفونت جلوگیری شود.
  6. آیا بعد از سیستوسکوپی باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنم؟
     در برخی موارد، پزشک ممکن است برای جلوگیری از عفونت، آنتی‌بیوتیک تجویز کند، به‌ویژه اگر سابقه عفونت ادراری دارید.
  7. اگر بعد از سیستوسکوپی خونریزی زیاد یا درد شدید داشتم، چه کنم؟
    اگر خونریزی شدید، تب یا درد مداوم دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.
  8. چه مدت طول می‌کشد تا نتایج سیستوسکوپی آماده شود؟
     اگر فقط بررسی ساده باشد، پزشک نتیجه را همان لحظه به شما می‌گوید، اما اگر نمونه‌برداری (بیوپسی) انجام شده باشد، چند روز تا یک هفته طول می‌کشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

3.9/5 - (84 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    حدود 2 ماه پیش با یک درد شدید وسط پاهم از خواب بیدار شدم. حدود یک روز هم ادامه داشت. از اون موقع چند تا مشکل پیش امده واسم. اول اینکه التم کوچیک شده. یعنی مثل اینکه کشیده شده داخل شکمم. بیضه هام هم همینطور. یعنی جمع میشن توی شکمم. یه مشکل دیگه هم اینکه از اون موقع دیگه هیچ حسی ندارم. یعنی یا التم اصلن تحریک نمیشه یا فوقش یک سوم انتهاش سفت میشه.
    وسط پاهام هم که خودم دست میزنم انگار التم رفته به سمت چپ.
    تو این 2 ماه نه رابطه داشتمو نه خود ارضایی کردم. حتی جنب هم نشدم تو خواب.
    اقای دکتر اگه کمک کنین خیلی ممنون میشم. خارج از ایران هستم اینجا درس میخونم تا 3 ماه بعد هم شرایط برگشتن ندارم. اینجا هم چون بیمه نیستم نمیتونم برم دکتر. هزینش زیاده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      عزیزم همه اینها روحی است شما کاملا سالمید نگران نباش هر سوال دیگر داشتی در خدمتم ورزش بکن و این افکار را فراموش کن
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من چندوقتی هست دپرشن گرفتم. ۳۰ سال سنم هست با وجود اینکه خیلی به دکتر مراجعه کردم وحتی متخصص از نظر بالینی سالم هستم وزن من ۵۳ کیلوگرم قدم ۱۷۴ و اندازه التم در حالت نعوظ ۷ سانتی متر هست من چیکار باید انجام بدم من در داشتن رابطه جنسی مشکل دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      7 سانت حد اقل نرمال است راهی برای بزرگ کردن وجود ندارد
  • تصویر کاربر محمدنجفی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    با سلام کودکی شش ماهه دارم که دارتی برگشت ادرار گرید پنج است .دکتر گفته باید جراحی شود اما من در اینترنت خواندم کودک زیر یک سال نباید عمل بشه و اگر عمل شود ممکن است برگردد . وعوارض دارد . قبلا هم برای شما ایمیل زده بودم . لطفا نظرتان را بگیید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر ریفلاکس گرید بالا باشد و مثانه عصبی نباشد برای حفظ کلیه بهتر است ریفلاکس عمل شوداگر بتوانید مدارک را بیاورید ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دومی اشتباه ارسال شد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
  • تصویر کاربر احمدی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر در خصوص ازمایش اسپرم که دیرو زبرایتان فرستادم شما پرسیده اید که ایا ازدواج کرده اید؟بله به مدت1سال است که ازدواج کردم و 7ماه نسبت به بچه دار شدن اقدام نمودم در ضمن به پزشک متخصص نیز مراجعه کردم که فرمودند واریس خیلی خفیف دارم ولی فعلا نیاز به عمل نیست و 6 ماه دیگر با تکرار ازمایش اسپرم نتیجه خواهم گرفت و در مورد جواب ازمایش فرمود که فقط تحرک اسپرمها یم کمی پایین است ولی دارویی تجویز نکردند.به این خاطر ازشما تقاضا دارم بفرمایید چه دارویی جهت افزایش تحرک اسپرم استفاده نمایم و با این اوصاف امکان بچه دار شدن من بصورت طبیعی وجود دارد. اگر سریعتر جواب مرا بدهید ممنون میشوم. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      بای 18 ماه بدون جلوگیری و سکس منظم اگر بچه دار نشدید باید بررسی شوید برای عمل عجله نکن اگر خواستید 02122642744 هماهنگ کنید
    2. تصویر کاربر احمدی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جناب دکتر از پاسخ شما کمال تشکر را دارم من
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ali پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشی

    چند ماه در طول روز بیش از 6-7 بار ادرار می کنم و تقریبا 9 بار در روز میشه.واقعا نمیدونم چرا اینطوری شده
    چند بار چک آپ کلی دادم و مشکل خاصی نداشتم.در طول روز هم آب زید می خورم اما این کار واسه چندساله نه فقط این چند ماه که ادرارم زیاد شده
    ممنون میشم راهنمایی کنید و یا بهم بگید به چه دکترهایی از لحاظ تخصص می تونم مراجعه کنم ؟ داخلی؟عروق؟مجاری ادراری؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص قطعی نوار مثانه لازم است
    2. تصویر کاربر ali جمعه ۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      خب آقای دکتر به چه دکتری مراجعه کنم که نوار مثانه رو واسم بنویسن آزمایشش رو ؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مانیا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید جناب دکتر من خیلی خیلی استرسی و اضطرابی هستم دختری 20 ساله مجرد از آبادانم جناب دکتر از 6 ساله پیش من مشکل معده داشتم مراجعه به متخصص داخلی کردم بهم گفت استرسی هستی و ورم معده داری خب بعد اون خب شد معدم ولی تازگیا یه چندروزی بود سر معدم سوزش داشتم به همراه ترش کردن بهتون بگم فشار های اعصبی و روحی زیادی روم بود قبل از اینکه اینطور شم یک بارم غذا گیر کرد تو گلوم یک بارم وسط مری احساس کردم غذا گیر کرده خیلی ترسیده بودم البته بعد چندتاساعتخوب شد اون احساس . ولی جناب دکتر امروز بعد دستشویی احساس استفراغ بهم دست داد جلو خودمو گرفتم دیدم گلوم انگار که بسته شه این حالتو گرفت خیلی نگرانم دکتر اولین باره اومدم اب بخورم بزور آب از گلوم رد شد - جناب دکتر می ترسم سرطان داشته باشه - البته اضافه کنم خدارو شکر تو فامیلمون و خانواده کسی این بیماریو نداشته منم اهل مشروبات یا سیگار نیستم ولی از نگرانی دارم سکته میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما صد در صد سالید مشکل شما روحی است
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    باعرض ادب و احترام خدمت جناب آقاي دكتر
    مادر بنده حدود ١٠ سال هست كه مبتلا به ديابت هستند و انسولين تزريق ميكنند. از حدود ٤ روز پيش ادرار ايشان به رنگ قهوه ايي درآمده.
    پس از مراجعه به دكتر و انجام سونوگرافي و آزمايش ادرار مشخص شده كه سونوگرافي مشكل خاصي رو در كليه،مثانه و مجاري ادراري وجود ندارد اما در آزمايش ادرار دفع خون و پروتئين ميباشد.
    با توجه به توضيح مختصر بنده تشخيص جنابعالي چيست؟
    نياز به سيستسكوپي دارد؟
    هزينه سيستسكوپي؟
    آيا شما با بيمه شهرداري قرارداد داريد؟
    با تشكر
    زهرا نوري زاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دفع پروتئین به خاطر دیابت است برای بررسی خون در ادرار اول سونوگرافی از کلیه و مثانه پر وخالی انجام ونتیجه را برای من بیاورید ضمنا ازمایش ادرار 24 ساعت از نظر دفع پروتئین ضروری است
    2. تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسيار سپاسگزارم از پاسخگويي شما
      ميخواستم بدانم آيا با بيمه شهرداري قرارداد داريد؟
      و با چه بيمارستانهايي كار ميكنيد؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احمدی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز .بنده حدود یکهفته پیش از اسپرم انجام دادم که نظر شما را در مورد این ازمایش خواستم بدونم وبعد از نظر در مورد جواب بفرمایید که ایا با این ازمایش امکان بچه دار شدن من بصورت طبیعی وجود دارد؟ حجم منی 3 تعداد اسپرم105میلیون مورفولوژی نرمال65درصد بدون حرکت40درصد اسپرم با سرعت کم30درصد اسپرم با سرعت سریع پیشرونده30درصد با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      ایا ازدواج کردهاید باید معاینه هم بشوید
    2. تصویر کاربر احمدی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله ازدواج کرده ام ۱سال پیش
    3. تصویر کاربر احمدی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اقای دکتر عزیز بنده24سال سن دارم که یکسال پیش ازدواج کردم و 7ماه نسبت به بچه دار شدن نیز اقدام نموده که تاکنون صاحب فرزند نشده ام .
    4. تصویر کاربر احمدی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در ضمن نزد دکتر کلیه نیز رفته ام که گفتند واریس خیلی خفیفی داری ولی برو و شش ماه دیگه ازمایش اسپرم را تکرار کن ولی هیچ قرصی تجویز نکرد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر شکوه سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام من هفت ماهه باردار هستم و نوزاد من دختر است در آخرین سونوگرافی که انجام دادم نوشته یک fulness خفیف در کلیه سمت راست وجود دارد متخصص زنان گفته مهم نیست و بعد از زایمان پیگیری کنم اما من و همسرم شدیدا نگران این موضوع هستیم از طرفی متوجه شدم این عارضه در نوزادان پسر شایع است می خواستم بدانم آیا امکان پیگیری و درمان از الان وجود دارد جهت اطمینان آزمایشی هست که انجام بدم در کل این بیماری یعنی چی ؟و روش درمان به چه صورت است ؟آیا بیماری کلیه برای همیشه با کودک من خواهد بود و جزء عارضه های مادرزادی به حساب می آید؟ ممنون اگر ما را از این همه سوال بی جواب نجات دهید.مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا نگران نباش بعد از زایمان جهت پیگیری در خدمتتان هستم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر منصور دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام.بنده درمورخ پنجم شهریور به علت درد ناحیه راست شکم به پزشک عمومی مراجعه کردم.ایشان سونوگرافی دادند.که بنده انجام دادم.در جواب سونوگرافی نوشته شده:فولنس خفیف در کلیه راست مشهود است که میتواند مطرح کننده عامل انسدادی از جمله سنگ حالب باشد. امروز یازدهم شهریور استو بنده 6 روز است که درد میکشم .چکار کنم؟لطفا راهنمایی فرمایید.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی از کلیها
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب