سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سیستوسکوپی چیست؟ یک روش تشخیصی و درمانی است که در آن پزشک از یک ابزار باریک و مجهز به دوربین به نام سیستوسکوپ برای بررسی داخل مثانه و مجرای ادراری استفاده می‌کند. این روش معمولاً توسط متخصص اورولوژی انجام می‌شود و برای تشخیص مشکلات مثانه، عفونت‌های مکرر، خون در ادرار (هماچوری) و سایر اختلالات دستگاه ادراری کاربرد دارد.

در این مقاله سیستوسکپی و مراحل انجام آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

سیستوسکوپی چیست؟و چرا انجام می شود؟

سیستوسکوپ یک لوله ى نازک با یک دوربین و نور در انتهایش است. در طی یک سیستوسکوپی، پزشک این لوله را از طریق مجرای ادرارى وارد مثانه می کند تا بتواند داخل مثانه را ببیند. تصاویر بزرگ شده از دوربین بر روی یک صفحه ى نمایش قابل رویت هستند. در ادامه به بررسی شیوه ی انجام سیستوسکوپی می پردازیم.

علل انجام سیستوسکوپی

اگر مشکلات ادراری مانند فوریت در ادرار یا ادرار دردناک دارید، ممکن است پزشک این آزمایش را انجام دهد.

همچنین می تواند این روش را برای بررسی علائم زیر انجام دهد:

 وجود خون در ادرار

 عفونت های مکرر دستگاه ادراری

 مثانه ى بیش از حد فعال

 درد لگن

سیستوسکوپی می تواند چندین حالت از جمله تومورها، سنگ ها و سرطان مثانه را نشان دهد.

پزشک همچنین می توانید از این روش برای تشخیص موارد زیر کمک بگیرد:

از سیستوسکوپی می توان برای درمان بیماری های مربوط به مثانه نیز استفاده کرد. پزشک می تواند ابزارهای جراحی کوچکى را از طریق این لوله برای حذف تومورهای کوچک مثانه، سنگ  ها یا گرفتن نمونه از بافت مثانه منتقل کند.

موارد مصرف دیگر عبارتند از:

آمادگى برای سیستوسکوپی

اگر عفونت ادرارى یا سیستم ایمنی ضعیف دارید، ممکن است قبل و بعد از این پروسه، براى شما آنتی بیوتیک تجویز شود. ممکن است قبل از آزمایش، نیاز به انجام آزمایش ادرار داشته باشید. براى ادامه ى مصرف داروهای خود با پزشک مشورت کنید. بعضی از داروها می توانند موجب خونریزی بیش از حد در طول پروسه شوند.

دکتر حسین کرمی

در عکس بالا نمای تنگی مجرای ادراری را میبینید که توسط سیستوسکوپی کلیه و دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری تشخیص داده شده است و به همین روش اندوسکوپی باز شده است.

بیهوشی در طول سیستوسکوپی

این روش ممکن است در بیمارستان یا مطب پزشک انجام شود. شما به نوعی بیهوشی نیاز دارید، بنابراین قبل از انجام این روش با پزشک خود مشورت کنید. انواع بیهوشى مرتبط عبارتند از:

بى حسى موضعی

در روش های سرپایی معمولا از بی حسی موضعی استفاده می شود. این بدان معنی است که شما بیدار خواهید بود. شما می توانید بعد از انجام این کار غذا بخورید و بلافاصله بعد از انجام آن به خانه بروید.

بیهوشى عمومی

بیهوشی عمومی به این معنی است که شما در طول سیستوسکوپی بیهوش خواهید بود. براى بیهوشی عمومی، باید چند ساعت قبل از انجام پروسه ناشتا باشید.

بی حسى ناحیه ای

بیهوشی منطقه ای، شامل تزریق در پشت شما می شود. با این تزریق از کمر به پایین شما بى حس خواهد شد.

نکته: بعد از بیهوشی عمومی یا بى حسى ناحیه اى، احتمالا باید چند ساعت در بیمارستان بمانید.

 

متن سربرگ خود را وارد کنید

مثانه مردان
عکس مثانه مردانه
مثانه زنان
عکس مثانه زن

روش انجام سیستوسکوپی

درست قبل از سیستوسکوپی شما باید به توالت بروید تا مثانه ى خود را خالی کنید. سپس، لباس جراحی را مى پوشید و روی تخت دراز مى کشید. پاهای شما را مانند رکاب قرار مى دهند. ممکن است از آنتى بیوتیک استفاده شود، تا از عفونت مثانه جلوگیری شود. در این مرحله شما بیهوشی خواهید گرفت. اگر بیهوشی عمومی دریافت کنید، تا زمانى که از خواب بیدار شوید هیچ چیزى حس نخواهید کرد. اگر بى حسى موضعى یا بى حسى ناحیه ای دریافت می کنید، ممکن است یک آرامبخش به شما داده شود.

چون ممکن است هنوز چیزى حس کنید، اما ژل باعث می شود که این روش کمتر دردناک باشد. دکتر به سر سیستوسکوپ  ژل روان کننده می زند و آ نرا به داخل مجرای ادرارى وارد می کند. این کار ممکن است با سوزش همراه بوده و مانند ادرار کردن باشد.

اگر هدف از سیستوسکوپی تشخیص باشد، پزشک از یک سیستوسکوپ انعطاف پذیر استفاده می کند. بیوپسی ها و یا سایر روش های جراحی نیاز به سیستوسکوپ کمی ضخیم تر و سخت تر دارند. سیستوسکوپ بزرگتر به جراح اجازه می دهد تا ابزار جراحی را از طریق آن عبور دهد.

هنگامى که سیستوسکوپ وارد مثانه مى شود، پزشک از طریق یک لنز داخل را مى بیند. کمى مایع استریل نیز وارد مثانه مى کند، این کار باعث می شود آنچه اتفاق می افتد را آسان تر و بهتر ببیند. مایع به شما احساس ناراحتی مثل نیاز به ادرار مى دهد. با بی حسی موضعی، سیستوسکوپی کمتر از پنج دقیقه طول مى کشد. با بیهوشی عمومی، کل پروسه ممکن است 15 تا 30 دقیقه طول بکشد

سیستوسکوپی
عکس مجاری ادراری

هدف از انجام سیستوسکوپی

هدف از سیستوسکوپی بررسی مجرای ادراری از قبیل تنگی مجرا، سنگ در مجرا، بزرگی پروستات، کیست و غیره است، که با انسداد خروجی ادرار باعث می شوند، ادرار از مثانه خوب خارج نشود.

عمل سیستوسکوپی چیست؟

دومین هدف از سیستوسکوپی بررسی مثانه از نظر بیماری های آن می باشد. امروزه هر بیمار که خون در ادرار داشته باشد، باید جهت تشخیص قطعی و رفع نگرانی از نظر سرطان مثانه، عمل سرپایی سیستوسکوپی انجام دهد.

عوارض سیستوسکوپی

طبیعی است که در طول دو تا سه روز پس از پروسه احساس سوزش در حین ادرار داشته باشید. ممکن است لازم باشد که بیش از حد معمول ادرار کنید. سعی نکنید ادرار خود را نگه دارید، چرا که خون در مثانه، ممکن است موجب ایجاد لخته و انسداد شود. وجود خون در ادرار پس از پروسه، به خصوص اگر بیوپسی انجام شده باشد، طبیعى است. نوشیدن مقدار زیاد آب باعث کاهش سوزش و خونریزی می شود.

بعضی افراد عوارض جدی تری را تجربه مى کنند از جمله:

تورم مثانه

تورم مثانه شایع ترین عارضه است. این وضعیت باعث مى شود، ادرار کردن مشکل شود. اگر بیش از هشت ساعت بعد از عمل ادرار نکردید، به پزشک خود خبر دهید.

عفونت

در موارد نادر، میکروب ها به دستگاه ادراری وارد می شوند و باعث عفونت می شوند. تب، اسهال با بوی عجیب، تهوع، و کمر درد علائم عفونت هستند. ممکن است به آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.

خونریزی

برخى افراد از خونریزی جدی و شدید  رنج می برند. اگر این اتفاق افتاد سریعا به پزشک خود خبر دهید.

اگر هر یک از علائم زیر را داشتید به پزشک خود خبر دهید:

 تب بالای 40 درجه سلسیوس

 خون قرمز روشن یا لخته های بافتی در ادرار

 درد شکم مداوم

سیستوسکوپی در بارداری

سیستوسکوپی انعطاف پذیر تحت بی حسی موضعی آزمایشی در ارزیابی هماچوری در بارداری محسوب می شود . TUR تومور مثانه تحت بیهوشی منطقه ای یا عمومی می تواند در هر زمان از بارداری انجام شود. اما در کل سیستوکوپی برای زنان باردار زیاد توصیه نمی شود. اگر فکر می کنید در این مدت به التهاب مثانه مبتلا هستید، باید از پزشک یا داروساز خود بخواهید که محصول مناسب تری را برای شما توصیه کند.
اگر باردار هستید یا فکر می کنید باردار هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

سیستوسکوپی در کودکان

سیستوسکوپی درکودکان روشی است که با استفاده از سیستوسکوپ به داخل مجرای ادرار و مثانه کودک نگاه می شود. سیستوسکوپ یک لوله کوچک است که انتهای آن یک دوربین سبک و بزرگنمایی کننده است. از این روش برای تشخیص و درمان بیماری های مثانه و مجرای ادرار کودکان و بزرگسالان استفاده می شود.

مراقبت های بعد از سیستوسکوپی

استراحت کنید. مقدار زیادی مایعات بنوشید و زیاد ادرار کنید. قرار دادن یک دستمال مرطوب گرم بر روی مجرای ادرارى می تواند به کاهش درد کمک کند. با اجازه ى پزشک مى توانید، داروهایی مانند تیلنول یا اَدویل را مصرف کنید.

اگر بیهوشی عمومی داشتید، حتما کسى کنارتان بماند. بعد از این روش ممکن است احساس خواب آلودگى یا سرگیجه کنید. روز سیستوسکوپى از نوشیدن الکل، رانندگی و یا استفاده از ماشین آلات پیچیده خوددارى کنید.

اگر بیوپسی انجام شده است، براى بهبودى به زمان نیاز خواهید داشت. از بلند کردن اجسام سنگین تا دو هفته ى پس از پروسه جدا خوددارى کنید. از پزشک خود زمان ایمن براى رابطه ى جنسى را بپرسید.

نتیجه‌گیری

سیستوسکوپی یک روش ایمن و کم‌تهاجمی است که به پزشکان کمک می‌کند مشکلات مثانه و مجرای ادراری را بررسی و درمان کنند. اگر پزشک این روش را توصیه کرده است، احتمالاً به دلیل علائمی مانند سوزش ادرار، خون در ادرار، تکرر ادرار یا درد لگنی است.

 

سوالات شایع درباره سیستوسکوپی

  1. آیا سیستوسکوپی درد دارد؟
     بسته به نوع سیستوسکوپی (انعطاف‌پذیر یا سخت) و روش بی‌حسی، ممکن است کمی احساس ناراحتی یا سوزش داشته باشید، اما در بیشتر موارد درد شدید وجود ندارد.
  2. بعد از سیستوسکوپی چه عوارضی ممکن است داشته باشم؟
     سوزش هنگام ادرار، تکرر ادرار و مشاهده مقدار کمی خون در ادرار طبیعی است و معمولاً بعد از ۱ تا ۲ روز برطرف می‌شود.
  3. آیا سیستوسکوپی نیاز به بیهوشی دارد؟
    اگر نوع انعطاف‌پذیر انجام شود، معمولاً با بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد. اما در روش سخت، ممکن است بیهوشی عمومی یا نخاعی لازم باشد.
  4. چه مدت بعد از سیستوسکوپی می‌توانم به فعالیت‌های روزمره برگردم؟
    اکثر افراد همان روز یا روز بعد می‌توانند به فعالیت‌های عادی خود برگردند. اگر بیهوشی داشته باشید، ممکن است نیاز به استراحت بیشتری داشته باشید.
  5. آیا بعد از سیستوسکوپی می‌توانم رابطه جنسی داشته باشم؟
     بهتر است تا ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از سیستوسکوپی از داشتن رابطه جنسی خودداری کنید تا از تحریک و عفونت جلوگیری شود.
  6. آیا بعد از سیستوسکوپی باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنم؟
     در برخی موارد، پزشک ممکن است برای جلوگیری از عفونت، آنتی‌بیوتیک تجویز کند، به‌ویژه اگر سابقه عفونت ادراری دارید.
  7. اگر بعد از سیستوسکوپی خونریزی زیاد یا درد شدید داشتم، چه کنم؟
    اگر خونریزی شدید، تب یا درد مداوم دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.
  8. چه مدت طول می‌کشد تا نتایج سیستوسکوپی آماده شود؟
     اگر فقط بررسی ساده باشد، پزشک نتیجه را همان لحظه به شما می‌گوید، اما اگر نمونه‌برداری (بیوپسی) انجام شده باشد، چند روز تا یک هفته طول می‌کشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

3.9/5 - (85 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی.خ یکشنبه ۱۸ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. بنده دیروز عرض کردم:

    پسری 26 ساله و مجردم و کم کم به فکر ازدواج افتادم اما متاسفانه مشکلی دارم که منو به شدت مردد کرده برای این کار.
    چند سالی هست که وسط آلت تناسلیم یه خط کمی تیره افتاده و در حالت نیمه نعوظ اون قسمت کمی باریک تر از قسمت های جلو و عقبشه و شکل کلی آلت تا حدی به صورت ساعت شنی درمیاد و از همون قسمت قابل خم شدنه ولی در نعوظ کامل این باریکی جبران میشه و آلت به طور طبیعی نعوظ پیدا می کنه و سفت میشه و دیگه خم نمیشه.
    با توجه به مطالبی که توی اینترنت خوندم به این نتیجه رسیدم که ظاهرا به هر دلیلی یک شکستگی آلت مختصر برام اتفاق افتاده و خودبخود ترمیم شده و این آثارشه. حالا نگرانیم از اینه که بعد از ازدواج و در هنگام مقاربت به مشکل بخورم و آلتم خم بشه یا اوضاعش بدتر بشه یا حتی این نشانه ی بیماری های دیگه ای باشه. اگه واقعا احتمال چنین خطری هست من حاضرم قید ازدواج رو بزنم. نمی خوام یه دختر با هزار امید وآرزو بیاد تو زندگیم و بعد اینطور ناجوانمردانه با مشکلی روبرو بشه که روحش هم ازش خبر نداشته. خدا خیرتون بده. لطفا راهنماییم کنید.

    شما هم فرمودین عکس بفرستم که چون امکان ضمیمه ش در سوال قبلی نبود جسارتا و با عرض پوزش در سوال جدید می فرستم. عکس 2 در موقع افت نعوظ گرفته شده و اون حالت ساعت شنی که قبلا عرض کردم در لحظات ابتدایی نعوظ پیش میاد طوری که انگار آلت دو تکه شده ولی بعد به نعوظ کامل میرسه و هیچ مشکل و دردی نداره. متاسفانه از اون حالت نتونستم عکسی تهیه کنم. ضمنا آلتم کمی انحراف به چپ داره و از اون قسمت باریک تیره هم باز مختصری انحراف به چپ داره ولی هیچ قسمتی از آلت سفت و به صورت پلاک نیست و علائم پیرونی رو نداره. ضمن اینکه شاید 5-6 سالی باشه این حالت رو داره و بهبود یا پیشرفتی نداشته. با اینحال ممکنه پیرونی باشه؟

    مجددا از پاسخگویی و توجهتون ممنونم
    1. تصویر کاربر علی.خ جمعه ۱۶ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      ضمنا آقای دکتر اگه لازمه لطفا یکی از همکاران باتجربه و خوبتون در مشهد رو معرفی کنید تا برای معاینه حضوری برم پیشش. ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما سالم هستید
    3. تصویر کاربر علی.خ یکشنبه ۱۸ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنونم آقای دکتر اما پس اون حالت 2تکه بودن و باریک بودن بخشی از آلت در بعضی مواقع غیرنعوظ برای چیه؟ 5-6 سال قبل اینجوری نبود. امکانش هست یکی از همکارانتون در مشهد رو برای معاینه حضوری معرفی کنید تا دلم قرص شه؟ خیلی ازتون ممنونم آقای دکتر.
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اکرم یکشنبه ۱۸ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید .مادرم 60ساله است و7زایمان داشته که آخری سزارین بوده است.چند سالی است که دچاره بی اختیاری ادرار است که با سرفه یا خندیدن دچار ریزش ادرار می شود دکتر بردیم گفتند باید عمل شود اما چون ایشان بیماری پارکینسون دارند گفتند عملشان یک مقدار سخت است ممکن است بعد از عمل نتوانند ادرار کنند وما از این موضوع نگران هستیم خواستیم از شما راهنمایی بخواهیم و اگر ضروری میدانید ایشان را خدمتتان بیاوریم .باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز
    بنده محمد قوامی هستم از سنندج که ماه گذشته (93/7/6)به مطب حضرتعالی مراجعه کردم
    مشکل بنده وجود خون در منی و ادرار می باشد که با توجه به اینکه حدود 4 ماه است که این مشکل را دارم با مصرف داروهای حضرتعالی که :
    قرص کوتریموکسازول و قرص ژلوفن را تجویز نمودید
    هنوز مشکل بنده برطرف نشده لذا ازین بابت نگرانم از شما خواهشمندم بنده را راهنمایی فرمائید .
    در ضمن قرص های سیپروفلوکساسین 500 و داکسی سایکلین 100 هم ارولوژیست ها در سنندج قبل از مراجعه به شما برای بنده تجویز کردن ولی با مصرف آنها هم مشکل بنده رفع نشد .

    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها جایی که وجود خون اصلا جای نگرانی ندارد مایع منی است نگران نباش
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    استاد بزرگوار
    از اینگه وقت گرانبهایتان را در اختیار خلق الله قرار می دهید بی نهایت سپاسگزارم
    سوالی دیگر در مورد پدرم داشتم
    همانطور که در سوال قبل عرض کردم مثانه پدرم حجمی در حدود 20 سی سی دارد و هنگامی که مسیر سوندش قطع می شود (برخی اوقات لکه خون و یا ذرات مسیرش را مسدود می کند) ایشان قدرت ادار را از مجاری ادارا دارند لیکن پس از پایان ادار خون می آید و تا زمانی که یوند باز نشود به دلیل حجم کم مثانه بی اختیاری اداری دارند
    اخیرا نیز از کنار سوندشان نشتی داشت که دکتر می گفت عاملش تحرکات زیاد مثانه است
    کراتین ایشان مرحلی و کم کم بالا می رود مثلا طی یک ماه از 2.3 به 2.6 رسیده( البته عفونت داشت)
    پدر را از شهرستان بیاورم ویزیت می فرمایید
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      در خدمتم
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    دو سال پیش پدرم برای بزرگی پرستاتش لیزر شد پس از آن بی اختیاری ادرای داشت و بهمراه آن به مدت شش ماه عفونت داشت هرکاری می کردند عفونت خشگ نشد در بهمن 91 شکمش را باز کردند مواجه با توده عفونی شدند که مثانه اش را تخریب کرده است توده به صورت سطحی بوده و تمام سطح لگنش را پوشانده بود و به صورت کپسولی شده بود.
    برای تخلیه ادرا ر از طریق سوند فولی دایمی شکمی اقدام کردند نمونه تمور به پاتولوژی پارس برده شد که خوشبختانه خوش خیم بوده و توده عفونی تشخیص داده شد دوباره اطمینان نشد و به دو پاتولوژی دیگر داده شده که همان نظر بیمارستان پارس را داشتند آزمایش ALK برای جهش پروتینی سرطان در بیمارستان پارس انجام شد که منفی بود
    شرایط فعلی پدرم ازلحاظ جسمی نرمال ولی دارای مشکلات ذیل است
    حجم مثانه در حدود 20 سی سی است
    کراتین ایشان بعد از عمل 1.3 بود که طی دوسال گذشته به 2.4 رسیده است
    پدرم برخی اوقات سوندش مسدود می گردد که ادار از طریق مجاری اداری دفع می کند که پس از پایان آن حدود 10 سی سی خون می بیند البنته اخیر عفونت داشته است.لازم به توصیح است که خون وارد سوندش نمی شود و فقط از طریق مجاری ادرای می آید بنظر می رسد منشا آن پایین تر از سطح سوند قرار دارد
    این دو مشکل اساسی پدرم می باشد ایا راه حلی وجود دارد
    منبع خون چه می تواند باشد دکترش می گوید مشکلی ندارد؟
    آیا افزایش کراتین ناشی از حجم کم مثانه و رفلکس نمی باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید 02122642744
  • تصویر کاربر معراج چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    بنده کلیه سنگ ساز دارم و درون حالب راست سوند گذاشتن به دلیل چسبندگی ..العان مدتی هست همش فشار ادرار دارم و سوزش الت و ادرار ضعیف بیضه سمت راستم هم درد داره همیشه ..چه باید کرد..از دراوردن سوند درون حالب نه ماه گذشته و من اقدام نکردم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      سریعا سوند باید خارج شود
  • تصویر کاربر بهمن چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید من در حدود 5 سال است که ازدواج کردهام بعد از دو سال خانمم حامله شد و در 3 ماهگی به دلیل ترکیدگی کیسه آب سقط شد و تا دو سال زیر نظر زشک بودیم چجون حاملگی زیاد طول کشید دکتر مردان برای من آزمایش اس÷رم نوشت و من هم آزمایش دادم در آزمایش مذکور سرعت خوب بود ولی کمی ضعیف بود دکتر برای من کلومفین و ترینتال نوشت وبعد از 3 ماهه خانمم حامله شد و بعد از دو ماه بچه باز سقط شد لطفا مارو راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      معالجه توسط متخصص زنان
  • تصویر کاربر شیرزاده پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید حضور دکتر کرمی همشهری عزیزیمان
    من پسری دارم 2 ساله که دیماه 92 ختنه کردم ولی آلتش بیرون نمی آد یک بار از شما پرسش کردم گفتین که شاید چاق باشد ولی اینطور نیست می خواستم بپرسم آیا امکان دارد که پوست آلت جای دیگر چسبیده باشد.(دری سی ملاسینه یاپیشه بیلر - اگر بخیه یاپیش سه نه ایلیق) با تشکر لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر شیرزاده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر یوسف پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    دکتر عزیزم سلام
    چند سوال دارم محضرتون
    تو قسمت خدمات مطب که نوشته شده سونوگرافی انجام میشه.
    آیا سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم رو هم انجام میگیره؟
    آیا خود دکتر عزیز سونو رو انجام میده؟
    آیا جهت معاینه و...خود دکتر معاینه میکنن؟ یا انترم ها انجم میدهند؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است به علت شلوغی مطب بیرون انجام دهید
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    عوارضی دارد ؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      از متخصص مربوطه بپرسید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر منصور دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام.بنده درمورخ پنجم شهریور به علت درد ناحیه راست شکم به پزشک عمومی مراجعه کردم.ایشان سونوگرافی دادند.که بنده انجام دادم.در جواب سونوگرافی نوشته شده:فولنس خفیف در کلیه راست مشهود است که میتواند مطرح کننده عامل انسدادی از جمله سنگ حالب باشد. امروز یازدهم شهریور استو بنده 6 روز است که درد میکشم .چکار کنم؟لطفا راهنمایی فرمایید.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی از کلیها
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب