درمان خانگی تخلیه نشدن کامل ادرار در مردان و زنان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آیا قادر به تخلیه کامل ادرار خود نیستید؟ آیا بعد از تخلیه کامل ادرار، مقداری از آن در مثانه شما باقی می ماند؟ شما به احتباس ادراری دچار شده اید.

درمان خانگی تخلیه نشدن کامل ادرار در مردان

برای موارد خفیف تخلیه نشدن ادرار در مردان، می توانید این درمان خانگی تخلیه نشدن کامل ادرار در مردان را امتحان کنید: 

تمرینات کگل در مردان برای بهبود کنترل مثانه برای عملکرد سالم ادرار

 خود را به خوبی هیدراته نگه دارید.(آب بنوشید) 

اجتناب از محرک های مثانه مانند: کافئین، الکل و غذاهای تند. 

هر زمان که هوس کردید ادرار کنید.

 

احتباس ادراری چیست؟

احتباس ادراری یعنی ناتوانی در تخلیه کامل ادرار. هر فردی ممکن است دچار عارضه ی احتباس ادراری شود، ولی مردان مسن بیشتر مستعد ابتلا به این عارضه هستند. دو نوع اصلی احتباس ادراری وجود دارد:

1- احتباس ادراری حاد

احتباس ادراری حاد به طور ناگهانی رخ می دهد و فقط برای مدت کوتاهی ادامه پیدا می کند. این نوع از احتباس ادراری به قدری خطرناک است که حتی می تواند زندگی فرد را تهدید کند، چرا که با وجود پر بودن مثانه، فرد قادر به ادرار کردن نیست. می تواند باعث ناراحتی یا درد شدید شود. علائم احتباس ادراری حاد شامل موارد ذکر شده در زیر است:

  • درد در پایین شکم
  • نفخ
  • احساس نیاز فوری به ادرار کردن
  • عدم توانایی در تخلیه کردن مثانه

2- احتباس ادراری مزمن

احتباس ادراری مزمن برای مدت زمان طولانی تری ادامه دارد. افرادی که دچار این نوع از احتباس ادراری می شوند، می توانند ادرار کنند اما قادر به تخلیه کامل مثانه ی خود نیستند و ماندن چند قطره ادرار در مثانه ی خود را حس می کنند.

در فرم مزمن آن فرد ممکن است در صورت ندانستن وجود این بیماری در خود، به بیماری های دیگری مبتلا شود. علائم احتباس ادراری مزمن شامل موارد ذکر شده در زیر است، هرچند فرد مبتلا ممکن است، هیچکدام از این علائم را نداشته باشد:

  • احساس فشار در شکم
  • جریان ادرار ضعیف
  • احساس درد در شکم
  • تکرر ادرار حدودا 8 بار در روز یا بیشتر
  • مشکل در تخلیه کامل مثانه
  • مشکل در شروع جریان ادرار

احتباس ادراری مزمن وضعیت پزشکی است که مدت زمان آن نسبت به فرم حاد طولانی تر بوده،  در این فرم افراد توانایی ادرار کردن دارند ولی مثانه به طور کامل خالی نمی شود. اغلب افراد نمی دانند که این وضعیت را دارند تا زمانی که یک مشکل دیگر مانند بی اختیاری ادرار (از دست دادن کنترل مثانه و ادرار کردن) یا یک عفونت ادراری (UTI) که ناشی از رشد باکتری های مضر در دستگاه ادراری است، پیدا می کنند.

درمان عدم تخلیه کامل ادرار

درمان خانگی تخلیه نشدن کامل ادرار در مردان و زنان

در ادامه پنج درمان گیاهی برای عدم تخلیه کامل ادرار مورد بررسی قرار گرفته است:

1- داروهای پروستات برای درمان احتباس ادراری

علت عمده ی بروز احتباس ادراری به ویژه در مردان، بزرگ شدن پروستات است. به همین دلیل، یک روش پر طرفدار برای درمان احتباس ادراری مصرف داروهای پروستات است. این داروها می توانند شامل موارد ذکر شده در زیر باشد:

– مسدود کننده های آلفا

  • از جمله آلفوزوزین (Uroxatral)
  • دوکسازوسین (Cardu ra)
  • سیلودوزین (Rapaflo)
  • تامسولوزین (Flomax)

– مهار کننده های 5-آلفا ردوکتاز

  •  فیناستراید (Proscar)
  • دوتاسترید (Avodart)

مصرف این داروها می توانند علائم مربوط به احتباس ادراری را کاهش و رشد پروستات را متوقف کرده و یا کوچک کنند. داروهای پروستات همچنین می توانند عضلات مثانه شما را شل کنند تا جریان ادراری مناسب تری برقرار شود. در نظر داشته باشید که قبل از مصرف هر گونه دارویی، حتما با پزشک خود مشورت کنید. اگر چه مصرف دارو می تواند مفید واقع شود، ولی برخی از داروها با ایجاد کردن عوارض جانبی می توانند علائم شما را بدتر کنند.

2- درمان عدم تخلیه کامل ادرار با قاصدک

قاصدک یک نوع گیاه وحشی است که به صورت خودرو در مزارع و مراتع می روید. طبق اطلاعات موجود در کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده، سرخپوستان بومی آمریکا از ریشه قاصدک برای درمان بیماری های کلیوی، سوزش معده و ناراحتی های معده استفاده می کردند. قاصدک دارای خواص ضد التهابی است و اغلب به عنوان ادرار آور استفاده می شود و به درمان التهاب مثانه و احتباس ادرار کمک می کند.

درمان گیاهی تخلیه نشدن کامل ادرار

3- گزنه داروی تخلیه کامل ادرار

گزنه گیاهی است که برای درمان التهاب مجاری ادرای (التهاب مثانه) استفاده می شود. این گیاه دارای خواص ترمیمی برای کمک به بهبود مثانه و کلیه است. طبق اطلاعات به دست آمده از مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، از این گیاه اغلب به عنوان ادرار آور استفاده می شود.  برای این منظور، این گیاه معمولا به صورت دمنوش و برای دو تا سه بار در روز مصرف می شود. این گیاه می تواند با مکمل ها و داروهای دیگر تداخل ایجاد کند، بنابراین قبل از مصرف این دمنوش حتما با پزشک خود مشورت کنید.

4- نخل اره ای (ساپالممتو)

طبق اطلاعات موجود در کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده، نخل اره ای گیاهی است که به طور سنتی از قدیم برای درمان بزرگ شدن پروستات در اروپا مورد استفاده قرار گرفته است. این گیاه خاصیت ضد التهابی دارد و همچنین از تبدیل شدن تستوسترون به دی هیدروتستوسترون جلوگیری می کند، در نتیجه از بزرگ شدن پروستات و به وجود آمدن عارضه ی احتباس ادراری جلوگیری می کند.
اگر پروستات شما بزرگ شده است، حتما با پزشک خود مشورت کنید تا دلیل بروز این عارضه تشخیص داده شود.

5- شیرین بیان هندی

طبق گزارش های بدست آمده، عصاره شیرین بیان هندی یک جایگزین طبیعی برای آنتی بیوتیک های معمولی است که برای درمان التهاب مجاری ادراری یا التهاب مثانه مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف این عصاره ی دارویی می تواند به درمان عدم تخلیه کامل ادرار ناشی از التهاب و عفونت های باکتریایی کمک کند. برای این منظور می توانید حدود ۵۰ میلی گرم از ریشه ی شیرین بیان هندی را به قدر بکوبید که به حالت خمیری شکل درآید.
این خمیر را با یک لیوان آب به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید، سپس دمنوش را از صافی رد کنید و برای سه بار در هفته از آن بنوشید.

چرا نمی توانم تخلیه کامل ادرار داشته باشم؟

احتباس ادراری می تواند در نتیجه ی موارد زیر باشد:

  • مشکلات عصبی
  • داروها
  • ضعیف شدن عضلات مثانه
  • انسداد مجاری ادرار

انسداد مجاری ادرار با مسدود کردن جریان طبیعی ادرار به خارج از بدن، باعث احتباس ادراری می شود. شرایطی مانند :

  1. هیپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH)
  2. تنگی مجاری ادراری
  3. سنگ های دستگاه ادراری
  4. سیستوسل
  5. رکتوسل
  6. یبوست
  7. تومور و سرطان

در صورتی که این عارضه تحت درمان قرار نگیرد، می تواند باعث ایجاد ناراحتی، درد شدید و دیگر علائم پزشکی شود، حتی در برخی موارد نیز ممکن است زندگی فرد را نیز تهدید کند، بنابراین در صورت بروز علائم ذکر شده، فرد باید بلافاصله به دنبال درمان پزشکی باشد. ترکیبی از به کارگیری درمان های پزشکی و خانگی می تواند علائم را کاهش دهد و کیفیت زندگی شما را بهبود بخشد.

1.هیپرپلازی خوش خیم پروستات

در مردان 50 تا 60 ساله عدم تخلیه کامل ادرار، اغلب به دلیل بزرگی پروستات در نتیجه ی هیپرپلازی خوش خیم پروستات است. هیپرپلازی خوش خیم پروستات یک وضعیت پزشکی است که در آن غده پروستات بزرگ شده ولی سرطانی نیست. پروستات غده ای گردو شکل است که بخشی از سیستم تولید مثل مردان است. غدد در مجاورت مجاری ادراری در گردن مثانه قرار دارد. گردن مثانه ناحیه ای است که در آن مجرای ادراری به مثانه متصل می شود.

پروستات دو دوره رشد اصلی دارد. اولین رشد در زمان بلوغ است که پروستات دو برابر می شود. مرحله دوم رشد در حدود 25 سالگی شروع می شود و در طول عمر انسان ادامه می یابد. هیپرپلازی خوش خیم پروستات اغلب با مرحله دوم رشد همراه است.

با بزرگ شدن پروستات، غده بر روی مجاری ادراری فشار می آورد. دیواره مثانه ضخیم تر می شود. در نهایت، مثانه ممکن است ضعیف شده و توانایی خالی کردن کامل را از دست بدهد و در نتیجه ادرار در مثانه باقی می ماند.

بزرگی خوش خیم پروستات

2. تنگی مجاری ادرار و عدم تخلیه کامل ادرار

علل تنگی مجاری ادرار شامل التهاب بعد از جراحی، بافت اسکار ناشی از جراحی، بیماری ها، UTI ها و یا آسیب است. در مردان تنگی مجاری ممکن است به علت پروستاتیت (پروستاتیت یک بیماری دردناک است که شامل التهاب پروستات و گاها مناطق اطراف پروستات است)، اسکار پس از جراحی آلت تناسلی، پرینئوم ( پرینئوم ناحیه ی بین مقعد و اندام های جنسی است)، جراحی هیپرپلازی خوش خیم پروستات و سرطان پروستات باشد.

جراحی اصلاح پرولاپس لگن مانند سیستوسل و رکتوسل و بی اختیاری ادرار هم می توانند باعث ایجاد تنگی در مجاری ادرار شوند. تنگی مجاری اغلب چند هفته پس از عمل بهبود می یابد.

به علت بلندتر بودن مجاری ادراری در مردان نسبت به زنان احتمال ایجاد تنگی مجرا در مردان بیشتر از زنان است. تنگی مجاری و احتباس حاد یا مزمن ادراری ممکن است زمانی رخ دهد که عضلات اطراف مجرای ادرار ریلکس نباشند. این وضعیت عمدتا در زنان اتفاق می افتد.

3. سنگهای دستگاه ادراری

این سنگها از کریستال های موجود در ادرار تشکیل می شوند و در سطوح داخلی کلیه ها، حالب ها یا مثانه ایجاد می شوند. سنگهای تشکیل شده در داخل مثانه ممکن است موجب انسداد مجاری ادرار شوند.

4. سیستوسل

برآمدگی مثانه به واژن را سیستوسل می گویند. سیستوسل زمانی اتفاق می افتد که عضلات و بافت های حمایتی بین مثانه و واژن زنان تضعیف و در آن کشش ایجاد شود که این امر باعث آویزان شدن مثانه از موقعیت طبیعی خود و ایجاد تحدب به سمت واژن می شود. موقعیت غیر طبیعی مثانه سبب ایجاد فشار به مجاری ادراری و تنگی آن می شود.

5. رکتوسل

برآمدگی رکتوم به واژن را رکتوسل می گویند. رکتوسل زمانی اتفاق می افتد که عضلات و بافت های حمایتی بین رکتوم و واژن زنان تضعیف و در آن کشش ایجاد شود که این امر باعث آویزان شدن رکتوم از موقعیت طبیعی خود و ایجاد تحدب به سمت واژن می شود. موقعیت غیرطبیعی رکتوم باعث ایجاد فشار به مجاری ادراری و تنگی آن می شود.

یبوست

 

6. یبوست

یبوست شرایطی است که در آن کمتر از سه حرکت روده ای در هفته وجود داشته باشد و یا حرکات روده ای همراه با مدفوع سخت، خشک و کوچک باشد و باعث درد و ایجاد مشکل در دفع شود.

فرد مبتلا به یبوست ممکن است احساس نفخ یا درد در شکم (بین سینه و لگن) داشته باشد. برخی از افراد مبتلا به یبوست اغلب نیاز به فشار برای ایجاد حرکات روده دارند. مدفوع سخت در رکتوم ممکن است به مثانه و مجاری ادرار فشار آورده و باعث ایجاد تنگی در مجاری ادرار شود، به خصوص اگر رکتوسل وجود داشته باشد.

7. تومورها و سرطانها

تومورها و بافت های سرطانی در مثانه یا مجاری ادراری می توانند به تدریج گسترش یافته و مانع جریان ادرار شوند که این کار را با ایجاد فشار و تنگی بر روی مجاری و یا انسداد خروجی مثانه، انجام میدهند. تومورها ممکن است سرطانی یا غیر سرطانی باشند.

تکرر ادراری

برای درمان و تخلیه کامل ادرار از مثانه چه باید کرد؟

برای درمان احتباس ادراری روش های متعددی وجود دارد از جمله:

1- درناژ مثانه برای تخلیه کامل ادرار

درناژ مثانه شامل سوند گذاری برای تخلیه ادرار است. درمان احتباس ادراری حاد با سوند گذاری شروع می شود تا فرد فورا از درد مثانه رهایی یابد و از آسیب مثانه جلوگیری شود. سوند گذاری در مطب، سرپایی یا در بیمارستان انجام می شود. بیمار اغلب بیهوشی موضعی دریافت می کند.

سوند از طریق مجرا به مثانه می رود. در صورت انسداد مجرا می توان کاتتر را به طور مستقیم از ناحیه تحتانی شکم درست بالای استخوان عانه به مثانه وارد کرد. در این موارد از بیهوشی استفاده می شود.

برای احتباس ادراری مزمن در صورت مؤثر نبودن سایر درمان ها، بیمار ممکن است نیاز به سوند گذاری متناوب، گاه به گاه یا غیر پیوسته یا طولانی مدت داشته باشد.
بیمارانی که نیاز به سوند گذاری متناوب دارند، دستورالعمل هایی در مورد چگونگی سوند گذاری برای دفع ادرار در صورت لزوم دریافت خواهند کرد.

2- اتساع مجرای ادرار

در این روش، تنگی را با قرار دادن لوله های گسترده تر در مجاری درمان می کند. روش جایگزین اتساع، باد کردن یک بالون کوچک در انتهای سوند در داخل مجرا است. اتساع مجاری میتواند در مطب یا در یک مرکز سرپایی یا در بیمارستان انجام شود. بیمار بیهوشی موضعی دریافت می کند. در برخی موارد، بیمار مسکن و بی حسی موضعی دریافت می کند.

3- استنت های مجرا برای تخلیه کامل ادرار

درمان دیگر برای تنگی مجرا شامل قرار دادن یک لوله مصنوعی، به نام استنت در داخل مجرای ادرار در ناحیه تنگی است. هنگامی که استنت در جای خود قرار می گیرد، گسترش می یابد و بافت اطراف را متورم می کند و مجرا گشاد می شود. استنت ها ممکن است موقت یا دائمی باشند. استنت گذاری میتواند در مطب یا در یک مرکز سرپایی یا در بیمارستان انجام  شود. بیمار بیهوشی موضعی دریافت می کند. در برخی موارد، بیمار مسکن و بیحسی موضعی دریافت می کند.

 داروی پروستات

4- داروهای پروستات

داروهایی که رشد پروستات را متوقف می کنند یا علائم احتباس ادراری مرتبط با هیپرپلازی خوش خیم پروستات را بهبود می بخشند عبارتند از:

✔ دوتاستراید (Avodart)

✔ فیناستراید (Proscar)

داروهای زیر عضلات خروجی مثانه و پروستات را برای کمک به تخلیه ریلکس می کنند:

✔ آلفوزوسین (Uroxatral)

✔ دوکسازوزین (Cardura)

✔ سیلودوسین (Rapaflo)

✔ تادالافیل (Cialis)

✔ تامسولوسین (Flomax)

✔ ترازوسین (Hytrin)

5- عمل جراحی برای تخلیه کامل ادرار

عمل جراحی میتواند به روش های متفاوتی انجام شود از جمله:

عمل پروستات

1- جراحی پروستات

برای درمان احتباس ادراری ناشی از هیپرپلازی خوش خیم پروستات با استفاده از روش ترانس یورترال بافت بزرگ شده ی پروستات را از بین می برند. برای عمل جراحی ترانس یورترال اورولوژیست یک کاتتر یا ابزار جراحی را از طریق مجرای ادرار وارد پروستات می کند.

برداشت بافت بزرگ شده، معمولا انسداد و احتباس ادراری ناشی از هیپرپلازی خوش خیم پروستات را کاهش می دهد. اورولوژیست گاها این روش را به صورت سرپایی انجام می دهد. برخی از مردان ممکن است نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشند.

در بعضی موارد، اورولوژیست کل پروستات را با جراحی باز بر می دارد. این روش با بیهوشی عمومی انجام می شود و بستری به مدت طولانی تری در بیمارستان نسبت به سایر روش های جراحی انجام می گیرد. همچنین دوره بازتوانی دو عمل جراحی باز طولانی تر خواهد بود.

2- اورتروتومی داخلی

در این روش اورولوژیست یک کاتتر خاص را به داخل مجرای ادرار وارد می کند تا به تنگی برسد. سپس از چاقو یا لیزر برای ایجاد برشی که تنگی را باز می کند، استفاده می کند. این روش در یک مرکز سرپایی یا بیمارستان انجام می شود. بیمار بیهوشی عمومی دریافت خواهد کرد.

3- ترمیم Cystocele یا rectocele

برای برگرداندن مثانه یا رکتوم افتاده به حالت عادی ممکن است نیاز به جراحی باشد. شایع ترین روش برای ترمیم سیستوسل و رکتوسل ایجاد برش در دیواره واژن است. از طریق برش، اورولوژیست به دنبال یک نقص یا سوراخ در بافت است که واژن را از دیگر ارگانهای لگن جدا می کند.

یک بخیه در بافت زده می شود تا نقص را ببندد و سپس برش دیواره ی واژن را با بخیه های بیشتر و از بین بردن هر گونه بافت اضافی می بندند. این بخیه ها لایه های بافتی را که اندام ها را جدا می کنند، محکم می کند و حمایت بیشتری برای اندام های لگن ایجاد می کند.

این عمل توسط متخصصین ارولوژی یا زنان یا متخصصین سیستم تولید مثل زنان انجام می شود. این عمل در بیمارستان تحت بیهوشی انجام می شود.

4- تومور و جراحی سرطان

برداشت تومورها و بافت های سرطانی در مثانه یا مجرای ادرار، انسداد مجاری و احتباس ادراری را کاهش می دهد.

نوع و طول درمان بستگی به نوع و علت احتباس ادراری دارد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (50 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر نحمه سه شنبه ۱۰ مهر ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 25 مشاهده پرسش
    مادرم بیماری پارکینسون داره داروهای اعصاب مصرف میکنه
    ادرار داره ولی نمیتونه دفع کنه و دکترشم گفته بخاطر مصرف داروهای اعصابه
    چاره چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ مهر ۳( 1 ماه پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
  • تصویر کاربر معین جمعه ۳۰ شهریور ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 43 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر ممنون میشم اگر جواب بدین ی مدتی هستش ک من بعداز ادرار کردن و بلندشدن و بیرون اومدن از سرویس بهداشتی ب مقدار کم ادرارم خالی میشه میخواستم ببینم راه درمانش چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      با سلام و احترام سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری و چک psa انجام دهید
  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۱۸ شهریور ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 34 مشاهده پرسش
    ادرارطرف صبح می اید ویکدفعه متوقف میشود ودرروز هم ادرارتانروم توالت نمیفهمم که دارم وقتی هم میروم درست تخلیه نمیشود بالای آلت هم روم کرده پروساتم حجم cc۲۷مباشد ۴۳سال دارم لطفاکمکم کنیدممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      با سلام و احترام باید نوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر امانقلی چهارشنبه ۲۷ تیر ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 68 مشاهده پرسش
    من ۵۵ساله هستم سونوبزرگی پروستات را ۴۰ نشان داده درحالیکه PSA مقدار۸۰ نشان می دهد نوع پروستات چیست ؟درصورت نیاز حصور ی بیام درصمن کمی درد بیضه دارم بعصی وقتها لکن دردوبیماری قند وفشار خون دارم دارو استفاده میکنم دارو:لوزار وکاپتوومتفورمین ومتورال وانسولین اپیدرا وتوژئووASAوپروزاسین۲عددشب واتورواستادین۲عددشب لطفا جواب دهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ تیر ۳( 4 ماه پیش)
      آزمایش psa رو بفرستید
  • تصویر کاربر مینا دوشنبه ۲۸ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 68 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید الان با توجه بع نوار مثانه مشکل اصلی مثانم چیه ایا لگنم ضغیفه یا عصبیع ود اینکه من دکتر سنتی رفتم گفتنند طبع بدنم سرده و کبدم داغه برا همین یبوست خوب نشده و دکتر هم رفتم و دارو خوردم خیلی اثر نکرد چیکار کنم به نظرتون تا یبوست خوب بشه نخاع و کمرم بررسی کردم مشکلی نداشت یا سونوگرافی ولی نمیدونم چرا با خوردن دارو خوب نشد راهی نداره مثانم خوب بشه چون هر موقع استرس دارم بدتر میشه و خیلی ادیتم میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      دوست عزیز دلیل مطلق نداره مجموعه ای از دلایل کنار هم میتونن باعث مشکلات شما بشن از یبوست و کم بودن قدرت مثانه شما تا مسائل روانی ناشی از مشکلتون که همدیگه رو بدتر هم میکنند. داروهایی که مصرف کردین رو بفرستید
    2. تصویر کاربر مینا شنبه ۱۹ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      سلام پس کلا مثانه من مشگلات عصبی داره و کف لگنم سالمه ؟
      و اینکه من دادو های ایمی پرامین. ترازوسین . برا مثانم این دو تا بود و فلوکستین هم برا وسواس و مشکلات عصی بود ایمی پرامین هم اونجا بهم داده بودن ولی ایمی پرامین که خوردم شب ادراری خوب شد البته چند ماه یه بار شده که داشته باسم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      با توجه به تجربه ی بنده مشکلات مثانه مولتی فاکتوریال هستند ین یعنی احتمالا درجاتی از شلی عضلات کف لگن هم دارید
    4. تصویر کاربر مینا شنبه ۲۶ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر ببخشید من برای عضلات کف لگنم تهدان که رفتم گفتند مشکل نداره موقع ندارم ثانیه قبلش من ورزش پیلاتس هم رفتم و فیزیوتراپی کردم ولی بدتر شدم برای همین ادامه ندادم چون به نطرم مشکلاتم قبل فیزیوتراپی کمتر بود
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      تحت نظر دکتر امامی باشید ایشون فوق تخصص این موارد رو دارند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر زينب پنجشنبه ۱۰ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 109 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام و خسته نباشيد
    جناب اقاي دكتر كرمي
    من برادرم دو سال پيش تومور مثانه داشت كه گريد يك بود و جراحي كردن و برداشتن تومورهارو
    الان چند ماهه خونريزي داشتن به صورت هماچوري كه سونو انجام دادن شكم و لگن
    يك توده شش سانتي در ديواره قدامي و يك سانتي ديواره سمت راست دارن كه مطرح كننده tccهستش
    جهت ويزيت و نوبت دهي و روند درمان ميشه راهنمايي كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
  • تصویر کاربر نیما جمعه ۴ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 103 مشاهده پرسش
    سلام خدمت جناب دکتر کرمی
    4 ماه پیش عفونت ادرار گرفتم و با خوردن ازیترومایسین برطرف نشد ب پزشک مراجعه کردم امپول سفتریاکسون و امنیک 4 دهم تجویز کرد بعد از 10 روز خوب شدم الان با گذشت چندین ماه بعد رابطه داشتم و دوباره ب همون عفونت ادرار دچار شدم و با این تفاسیر ک قبلا با سفتریاکسون خوب شدم رفتم امپول سفتریاکسون رو بصورت سرم استفاده کردم هیچ تاثیری نداشت بعدش ازیترو هم مصرف کردم باز هیچ تاثیری نداشت مجدد ب پزشک مراجعه کردم کپسول تاوانکس ک هر 12 ساعت و کپسول کرنبری هر روز و امنیک هر شب میخورم الان ب مدت یک هفتس استفاده میکنم بهتر شدم ولی عفونت زرد رنگ هر روز بعد از بیدار شدن ازم میاد ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 6 ماه پیش)
      با سلام باید کشت از ترشحات انجام شود
    2. تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۳ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      درود بر جناب دکتر کرمی
      کشت از عفونت انجام دادم ؛ اینکه بعد از تجویز دارویی ک شما انجام میدید کپسول کرنبری و امنیک رو استفاده کنم یا خیر ؟؟
    3. تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۳ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      جواب ازمایش
    4. تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۳ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      جواب ازمایش
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      امپول جنتامایسین ۴۰ میلی روزانه عضلانی تزریق کنید تا ۳روز
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سهیلا دوشنبه ۳ اردیبهشت ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 95 مشاهده پرسش
    درود برشما
    ۵۴ ساله هستم و همیشه تکرر ادرار داشتم پدر و خواهرانم هم همینطورن ولی اخیرا اگر نروم سرویس دچار سوزش میشم و درحال تخلیه خیلی هم ادرار ندارم معمولیست البته مجبورم مایعات کمتر بخورم تا برسم منزل چون بیشتر بیرونم و از امروز پوشک استفاده کردم تا بلکه بتونم مایعات بخورم تا کلیه ام درد نگیره ولی اصلا نتونستم تخلیه ادرار کنم و باز رفتم سرویس لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم بتونم داخل پوشک تخلیه انجام بدم . متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۳( 7 ماه پیش)
      با سلام
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۳( 7 ماه پیش)
      باید نوار مثانه انجام شود همکاران مطب جهت توبت دهی نوار مثانه با شما تماس خواهند گرفت
    3. تصویر کاربر سهیلا یکشنبه ۲ اردیبهشت ۳( 7 ماه پیش)
      درود برشما
      لطفا بفرمایید به چه دلیل باید نوار مثانه انجام شود؟ چه احتمالی می رود؟ ودیگر اینکه نوار مثانه چگونه انجام میشود ؟ متشکرم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ اردیبهشت ۳( 7 ماه پیش)
      مشکل دفع دارید دستگاه وصل میشه به شما به همراه سوند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر زمانی پنجشنبه ۲ فروردین ۳( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 114 مشاهده پرسش
    با سلام،
    مادر بنده حدود 100 سال سن دارند و توان حرکت ندارند لذا از پوشک استفاده می کنیم منتها توان تخلیه ادرار ندارند و بعضا بصورت قطره ای تخلیه می شود این امر باعث شده که برخی اوقات دچار دل درد شوند، امکان انتقال او به بیمارستان هم به راحتی وجود ندارد، تکلیف چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ فروردین ۳( 8 ماه پیش)
      سونوگرافی جهت بررسی از نظر باقیمانده ادراری انجام شود.اگر باقیمانده داشت باید سونداژ انجام شود
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 130 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.من همیشه درد خفیف تو کلیه هام دارم تکرر ادرار جریان ادرارضعیف ودرچندبارادرارخالی می کنم به خصوص وقتی می خوابم به زور ادراروقطره قطره ادرارم رو خالی می کنم وگاه گاهی سوزش تو نوک الت دارم که بعد ادرارکردن این سوزش کم میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 8 ماه پیش)
      چن سالتونه؟
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 8 ماه پیش)
      38سالمه
    3. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 8 ماه پیش)
      38سالمه
    4. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۸ اسفند ۲( 8 ماه پیش)
      سلام وقت بخیر من ازشمال سوال پرسیدم جوابم راندادین
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 8 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام دهید و جوابش رو واتس اپ ارسال کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر