اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پیچ خوردگی بیضه ( تورشن )

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیضه توسط عضلات متصل به لایه های اطراف آن و بند بیضه، به صورت طبیعی در درون کیسه بیضه در شبانه روز حرکات محدودی دارد. پیچ خوردگی بیضه زمانی رخ  میدهد که گاهی حرکت بیضه به صورت چرخشی، به صورت غیر قابل برگشت به وضع اولیه اتفاق می افتد. پیچ خوردگی بیضه باعث فشار به عروق خونرسان به بیضه شده و اگر در عرض حدود چهار تا شش ساعت اصلاح جراحی وضعیت بیضه به حالت اولیه صورت نگیرد، به علت عدم خونرسانی مناسب، بافت زنده بیضه قابلیت حیات خود را از دست خواهد داد.

زمانی که بیضه به وسیله طنابی که از آن تا داخل شکم کشیده شده پیچ می خورد، تورسیون بیضه یا پیچ خوردگی بیضه اتفاق می افتد. این چرخش، طناب بیضه را پیچانده و باعث کاهش جریان خون در آن می شود. اگر پیچ خوردگی بسیار زیاد باشد، خونرسانی بقدری کاهش می یابد که باعث تخریب هر چه سریعتر بیضه می گردد.

پیچ خوردگی بیضه

علل ایجاد کننده

عوامل مستعد کننده پیچ خوردگی بیضه

  • علت در اغلب اوقات ناشناخته است ولی انقباض عضلات متصل به لایه های اطراف بیضه و به بند بیضه، همچنین نوعی اختلال تکاملی در یکی از لایه های اطراف بیضه که به بیضه ختم می شوند به عنوان علت احتمالی در برخی موارد مطرح شده اند.
  • بروز این وضعیت در سنین نوزادی و نیز در نوجوانان و بالغین جوان بیشتر است. همچنین در همراهی با چاقی، در فصل تابستان و به دنبال ضربات به بیضه و گاهی در زمان خواب بیشتر دیده می شود. همچنین بیضه های پایین نیامده نیز مستعد پیچ خوردگی می باشند.

علائم پیچ خوردگی بیضه

بیضه مبتلا در لمس دردناک است و وضعیت قرار گیری آن در بیشتر موارد طبیعی نیست. بند بیضه نیز ممکن است متورم و دردناک و کوتاه تر از سمت مقابل و دچار محدودیت حرکت شده باشد. بالاتر نگه داشتن بیضه ممکن است درد را تشدید کند.

پیچ خوردگی بیضه

عوامل زمینه ساز خطر پیچ خوردگی بیضه

1- سن، بیشتر در مردان زیر 30 سال مشاهده می شود اما در بین سنین 12-18 سالگی شایع بوده و شایعترین سن 14 سالگی است.

2- سابقه پیچ خوردگی قبلی- اگر سابقه ای از پیچ خوردگی بدون درمان وجود داشته باشد احتمال عود مجدد در هر کدام از بیضه ها وجود دارد مگر اینکه برای تصحیح وضعیت به وجود آمده جراحی صورت گیرد.

تشخیص پیچ خوردگی بیضه

  • اخذ شرح حال و معاینه دقیق بالینی
  • آزمایش خون و ادرار، برای تشخیص وجود عفونت احتمالی
  • سونوگرافی کیسه بیضه، بررسی جریان خون بیضه
  • اسکن بیضه ها، تزریق مقادیر مختصری از مواد رادیواکتیو به داخل جریان خون برای بررسی جریان خون بیضه
  • جراحی، در صورت وجود درد شدید و اثبات پیچ خوردگی به جهت کاهش عوارض بدون فوت وقت باید جراحی صورت گیرد.

تشخیص های دیگری که لازم است پیچ خوردگی بیضه از آنها افتراق داده شود عبارتند از:

عفونت و التهاب حاد بیضه یا بند بیضه، درد غیراختصاصی بیضه، ضربات به بیضه و ضمایم آن و ….

عوارض پیچ خوردگی بیضه

تخریب یا از بین رفتن بیضه: هنگامی که بیضه پیچ خورده در طی چند ساعت آینده درمان نشود جریان خون آن متوقف شده و می تواند سبب تخریب دائمی یا از بین رفتن آن شود. اگر تخریب شدید باشد با عمل جراحی بیضه برداشته می شود.

عدم توانایی بچه دار شدن: در بعضی از موارد تخریب یا از بین رفتن بیضه منجر به عدم توانایی فرد برای بچه دار شدن می گردد.

عوارض پیچ خوردگی بیضه

مراقبت های کلی پیچ خوردگی بیضه

Reverse Button on Samsung One UI 3.1.1 جراحی برای رفع پیچش طناب اسپرماتیک پیچ خورده و اتصال بیضه آسیب دیده به سطح داخلی جدار کیسه بیضه که مانع عود می گردد.

Reverse Button on Samsung One UI 3.1.1 جراحی برای پیشگیری از پیچ خوردگی بر روی بیضه غیر مبتلا نیز انجام خواهد شد.

Reverse Button on Samsung One UI 3.1.1 پس از جراحی، از کیسه یخ برای تسکین درد و تورم استفاده شود. یخ را در پلاستیک گذاشته و آن را در طرف آسیب دیده بگذارید و با یک پارچه یخ را از پوست جدا کنید. هر بار 10-5 دقیقه یخ را روی موضع قرار دهید. در صورت لزوم این کار را تکرار کنید.

درمان پیچ خوردگی بیضه

در صورت تشخیص در ساعات اولیه می توان از یک مانور ویژه برای باز کردن پیچ خوردگی بیضه توسط پزشک متخصص ارولوژی استفاده کرد (که البته شانس موفقیت آن نسبی است). در صورت عدم موفقیت این مانور جراحی اورژانس جهت رفع انسداد عروقی در شش ساعت اول پس از وقوع پیچ خوردگی لازم است. جراحی شامل زدن برش بر روی کیسه بیضه، باز کردن پیچ خوردگی طناب بیضه و ثابت نمودن یک یا هر دو بیضه داخل کیسه آن است.

در زمان جراحی اگر بافت بیضه قابلیت حیات داشته باشد بایستی پس از اصلاح وضعیت قرارگیری و بهبود خونرسانی، آن را با بخیه به قسمتی از کیسه بیضه ثابت کرد تا پیچ خوردگی مجدد تکرار نشود. برخی جراحان رشته ارولوژی ثابت کردن بیضه مقابل (غیر مبتلا) را نیز به کیسه بیضه توصیه می کنند. در صورت عدم وجود قابلیت حیات، بیضه مبتلا بایستی برداشته شود. لازم به ذکر است که در صورت وجود یک بیضه سالم، معمولاً باروری مرد در آینده دچار اختلال نمی شود.

به تأخیر انداختن جراحی پیچ خوردگی بیضه

  • قبل از 6 ساعت، 90% عملکرد بیضه حفظ می شود.
  • بعد از 12 ساعت، شانس حفظ عملکرد بیضه 50% می شود.
  • بعد از 24 ساعت، فقط 10% علمکرد بیضه حفظ می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (11 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۱۷ اسفند ۳( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 148 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک ماه پیش جوش عفونی داشتم و یکمی هم خارش داشتم توی ناحیه تناسلی رفتم دکتر متخصص ارولوژی کرم و قرص دادن بهم الان جوش عفونی رفته ولی خارش که داشتم نرفته الانم سه روز اینا هست
    روی الت تناسلی ام زاییده میبینم چی میتونه باشه....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      فرستادم
    3. تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      فرستادم آقای دکتر
    4. تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      آقای دکتر جواب نمیدین
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      افزایش حساسیت هست بخاطر خارش زگیل تناسلی نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر کیوان چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    آزمایش سونوگرافی حجم پروستات را 31 سی سی نشان داده و آیتم های p.s.A 1.26
    F.psA 0.24
    Free PSAPSA 19.05
    میباشد ،، آقای دکتر میخواستم نظر شما رو بدونم لطفا. و اگر نیاز به پرداخت وجه هست تقدیم کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      دو هفته بعد آزمایش رو باید تکرار کنید
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۸ اسفند ۳( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام

    بنده ۲۴ ساله هستم و مشکل زودانزالی شدید دارم. در رابطه اول، معمولاً طی حدود ۱ دقیقه دچار انزال می‌شوم و برای جبران، رابطه دوم را برقرار می‌کنم. در گذشته، در رابطه دوم مدت بیشتری داشتم، اما با گذر زمان، نعوظ خود را برای رابطه دوم به‌طور کامل از دست دادم، در حالی که نعوظ در رابطه اول کاملاً طبیعی و خوب است.

    حدود ۷ بار به متخصص ارولوژی مراجعه کرده‌ام و داروهای مختلفی از جمله ویتامین‌ها و قرص‌های قبل از رابطه تجویز شده است. برخی ویتامین‌ها باعث تقویت جسمانی من شدند، اما تأثیری بر طول مدت رابطه نداشتند. از طرفی، برخی داروها با بدنم سازگار نبودند و باعث حالت تهوع و ضعف شدند (لیست داروهای سازگار و ناسازگار را پیوست کرده‌ام).

    آخرین متخصص برای من آمپول تستوسترون تجویز کرد که تأثیر اندکی داشت و مدت رابطه اول را از ۱ به ۲ یا ۳ دقیقه افزایش داد، اما مشکل را به‌طور کامل حل نکرد.

    داروها و مکمل‌های فعلی من:

    آدومدز (تنها در روزهایی که قصد رابطه دارم، به‌نظر می‌رسد استرس را کاهش می‌دهد)
    ژل تأخیری پلونکس (بدون کرختی)
    ژل پلونکس برای نعوظ (تأثیر چندانی ندارد) تادالافیل ۵ میلی‌گرم (اگر مصرف کنم، نعوظ دوم بهتر است، اما بدون آن، نعوظ دوم با تلاش زیاد برقرار می‌شود)

    ویتامین‌های بدنسازی: ویتامین B کمپلکس، ویتامین D (یک روز در میان) و امگا ۳ (روزانه)

    خواسته من:
    هدفم این است که زودانزالی برطرف شود و مدت رابطه اول حداقل ۱۵ تا ۳۰ دقیقه باشد تا نیازی به رابطه دوم نداشته باشم. تنها قرصی که با بدنم سازگار بود داپوکستین ۳۰ بود، اما روی رابطه دوم تأثیر داشت و لذت رابطه را کاهش می‌داد.

    نکته مهم:
    معده من حساس است و برخی قرص‌ها (مانند سیکافارما پلاس و ایکس اید) باعث اسپاسم کمر و مشکلات گوارشی می‌شوند. قرص‌های گیاهی و کپسولی معمولاً برای من مناسب‌تر هستند.

    لطفاً راهکاری مؤثر و بدون عوارض پیشنهاد دهید که علاوه بر رفع زودانزالی، سلامت بدنم را حفظ کند. سپاس از توجه شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      سرترالین مصرف نکردین؟
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      سلام دکتر عزیز، وقت شما بخیر.

      بله، سرترالین ۵۰ قبل از رابطه مصرف کرده‌ام، اما هر بار که استفاده می‌کردم، احساس می‌کردم حواسم پرت می‌شود و مغزم انگار مال خودم نیست. این موضوع باعث می‌شد لذت مصنوعی داشته باشم و بعد از رابطه حس خوبی نداشته باشم. حتی حس تهوع پیدا می‌کردم و میلی به غذا هم نداشتم. واقعاً دوست دارم به نتیجه برسم و این مشکل برطرف شود.

      نکته‌ای که متوجه شده بودم این بود که در بار اول مصرف، تأثیر چندانی روی زودانزالی نداشت، اما در بار دوم، کنترل بیشتری پیدا می‌کردم. با این حال، مشکل اینجا بود که برای بار دوم اصلاً نعوظ نداشتم و اگر می‌خواستم رابطه دوم داشته باشم، باید از قرص‌های نعوظ استفاده می‌کردم. آن زمان، تادافیل ۵ میلی‌گرم را حدود ۳ ساعت قبل از رابطه مصرف می‌کردم تا بتوانم بار دوم رابطه داشته باشم، اما نگران بودم که مصرف مداوم این قرص برای بدنم ضرر داشته باشد.

      مشکل دیگرم این بود که قرص‌های تأخیری مثل سرترالین یا قرص‌هایی که در نسخه‌های قبلی من بودند، باعث لذت مصنوعی می‌شدند. یعنی حس می‌کردم لذت طبیعی را تجربه نمی‌کنم، و در بار دوم باید خیلی تلاش می‌کردم تا ارضا شوم، یعنی یک جورایی باب میل من هم نبود و لذتی که انتظار داشتم را نداشتم. به خاطر همین هم دیگر قرص‌های تأخیری مصرف نمی‌کنم.

      به همین دلیل، مدتی است روی آورده‌ام به ژل تأخیری پولونکس، اما تأثیر خاصی نداشته و شاید حداکثر مدت را به ۲ دقیقه برساند.

      من واقعاً نمی‌دانم مشکلم دقیقاً چیست و چرا این‌طور هستم. در حالی که برخی افراد مثل دوستانم از دیرانزالی رنج می‌برند، من با زودانزالی مواجه هستم.

      چند بار هم برای گرفتن وقت حضوری تماس گرفتم، ولی منشی گفتند امکانش نیست. اگر امکان دارد، وقت حضوری بفرمایید، و اگر مقدور نیست، لطفاً راهنمایی کامل بفرمایید.
      ممنونم از محبت شما.
    3. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      سلام دکتر عزیز، وقت شما بخیر.

      بله، سرترالین ۵۰ قبل از رابطه مصرف کرده‌ام، اما هر بار که استفاده می‌کردم، احساس می‌کردم حواسم پرت می‌شود و مغزم انگار مال خودم نیست. این موضوع باعث می‌شد لذت مصنوعی داشته باشم و بعد از رابطه حس خوبی نداشته باشم. حتی حس تهوع پیدا می‌کردم و میلی به غذا هم نداشتم. واقعاً دوست دارم به نتیجه برسم و این مشکل برطرف شود.

      نکته‌ای که متوجه شده بودم این بود که در بار اول مصرف، تأثیر چندانی روی زودانزالی نداشت، اما در بار دوم، کنترل بیشتری پیدا می‌کردم. با این حال، مشکل اینجا بود که برای بار دوم اصلاً نعوظ نداشتم و اگر می‌خواستم رابطه دوم داشته باشم، باید از قرص‌های نعوظ استفاده می‌کردم. آن زمان، تادافیل ۵ میلی‌گرم را حدود ۳ ساعت قبل از رابطه مصرف می‌کردم تا بتوانم بار دوم رابطه داشته باشم، اما نگران بودم که مصرف مداوم این قرص برای بدنم ضرر داشته باشد.

      مشکل دیگرم این بود که قرص‌های تأخیری مثل سرترالین یا قرص‌هایی که در نسخه‌های قبلی من بودند، باعث لذت مصنوعی می‌شدند. یعنی حس می‌کردم لذت طبیعی را تجربه نمی‌کنم، و در بار دوم باید خیلی تلاش می‌کردم تا ارضا شوم، یعنی یک جورایی باب میل من هم نبود و لذتی که انتظار داشتم را نداشتم. به خاطر همین هم دیگر قرص‌های تأخیری مصرف نمی‌کنم.

      به همین دلیل، مدتی است روی آورده‌ام به ژل تأخیری پولونکس، اما تأثیر خاصی نداشته و شاید حداکثر مدت را به ۲ دقیقه برساند.

      من واقعاً نمی‌دانم مشکلم دقیقاً چیست و چرا این‌طور هستم. در حالی که برخی افراد مثل دوستانم از دیرانزالی رنج می‌برند، من با زودانزالی مواجه هستم. آیا این موضوع طبیعی است یا مشکل خاصی دارم؟

      چند بار هم برای گرفتن وقت حضوری تماس گرفتم، ولی منشی گفتند امکانش نیست. اگر امکان دارد، وقت حضوری بفرمایید، و اگر مقدور نیست، لطفاً راهنمایی کامل بفرمایید.
      ممنونم از محبت شما.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      یک دوره ی یک ماهه سرترالین ۵۰ میلی گرم استفاده کنید هفته ی اول نصف قرص سپس کامل فقط یکماه استفاده کنید
    5. تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۸ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      سلام و احترام

      طبق تجویز شما سرترالین ۵۰ را روزانه مصرف می‌کنم، اما بعد از مصرف احساس حواس‌پرتی، بی‌خیالی و مصنوعی بودن در رابطه پیدا می‌کنم. همچنین اشتهایم کم می‌شود و میلی به غذا ندارم. البته چون شما تأکید کردید که یک ماه مصرف کنم، دارو را طبق دستور ادامه می‌دهم، فقط خواستم این موارد را جهت اطلاع مطرح کنم.

      داروهایی که مصرف می‌کنم:

      آدومدز: فقط روزهایی که رابطه دارم(صبح‌ها)
      ویتامین D و ب‌کمپلکس: یک روز در میان امگا ۳: هر شب

      سؤالاتم:
      ۱. آیا نحوه مصرف این مکمل‌ها و داروها درست است؟

      ۲. سرترالین را چه ساعتی مصرف کنم که تأثیر بهتری داشته باشد؟ و در روزهایی که رابطه دارم، قبل از رابطه مصرف کنم یا طبق یک زمان مشخص؟

      ۳. برای بهبود نعوظ و داشتن رابطه دوم، آیا مصرف تادافیل مناسب است؟

      ۴. آیا داروی جایگزینی برای سرترالین با عوارض کمتر وجود دارد؟

      ۵. آیا آدومدز را ادامه بدهم یا قطع کنم؟

      ممنون می‌شوم راهنمایی بفرمایید.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      زمان مشخص ظهر ساعت ۲
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مرادی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    هنگامی که کار های سخت میکنم درد دارم و همیشه در حالت که بعضی اوقات استاده کار میکنم خیلی درد و سوزش دارم وبعضی در نواهی بیضه و احساس کشالی بیضه به سمت پایین دارم و پوست بیضه ام خیلی از اندازه سابقش دراز‌شده است و بیضه سمت چپ ام بنظراز اندازه سابقش بزرگ تر هم شده چند مدت پیش که به دکتر مراجعه کردم دکتر بهم گفت واریکوسل است از در زمینه خدمات اجرا میفرماید ممنون میشم که نوبت دهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز مایع منی انجام دهید
    2. تصویر کاربر مرادی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      این هم معینات لابراتوار
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      جواب آزمایشات رو بفرستید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نشاط جمعه ۱۷ اسفند ۳( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    سلام
    پسر من ۶.۵ سالشه در ازمایش ادرار +۲ خون داشت کشت او منفی و rare بود و همه چیز منفی بود
    دو روز قبل احساس قلقلک و قطره ای شدن اخر ادرار داشت. سونو دادیم همه طبیعی بود و فقط ضخامت مثانه افزایش یافته بود ۴mm ادرار کامل خارج میشه.
    ولی قبل خواب در ادرار باز خون هست
    ولی احساس قطره ای شدن و یا نیاز به دستشویی ندارد.
    پیشنهاد شما برای ادامه درمان چیه و تشخیص چی میدید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    2. تصویر کاربر نشاط چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      دوباره کشت انجام بده؟ دو روز پیش انجام داد امروز جوابش اومده.
      دیشب یک بار خون بود
      از صبح امروز خون نبود
      ازمایش انالیز چیه؟
    3. تصویر کاربر نشاط چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      تازه جواب کشتش امروز اومده.
      دوباره تکرار کنیم؟
      دیشب یکیار خون بود امروز تا الان هیچ خونی نبود.
      انالیز ادرار چیه؟
      ممنون از پاسخگوییتون
    4. تصویر کاربر نشاط چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      اقای دکتر امروز جواب کشتش اومده ودیشب فقط خون بود. امروز تا الان نبود.
      دوباره کشت بده؟ انالیز چیه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      آزمایش ادرارش رو بفرستید ببینم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 125 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید من۲سال پیش کلیه چپم تومور داشت عمل کردم خارج‌کردم
    یه کلیه دارم سالمه هر ۳ ماه چکاب میشم میتونم روزه بگیرم ؟
    دارویی هم نمیخورم
    البته کیسه صفرا و تیروئید هم ندارم
    تنها دارویی مه مصرف میکنم لووایروکسین هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      بله منعی جهت روزه داری نیست
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 130 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام.آقای دکتر زیر کلاهک آلت تناسلیم یک ضیعه هست و واقعیتش نمیدانم که از قبل بوده و یا بعد از رابطه بوجود آمده است.دورش را خط کشیده ام.ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا نیاز به اقدام خاصی هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      خیر نیاز به اقدام خاصی ندارد تحت نظر بگیرید اگر تغییر رنگ داد تعدادش بیشتر شد باید از نزدیک معاینه شوید
  • تصویر کاربر پريسا جمعه ۱۷ اسفند ۳( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 175 مشاهده پرسش
    با سلام اقاي دكتر همسرم سه ماه پيش عمل واريكوسل انجام دادند و الان يك هفته است كه ازمايش اسپرم انجام دادند كه نسبت به قبل بدنر شده و دي اف اي بدتر شده از ٣٧ به ٤٣ رسيده من تمام ازمايشات ميفرستم خدمتون تمامي مواردكه دكتر گفتن رعايت كردند به جز رابطه منظم همچنين دكتر امپول سينال اف و اسپريژن دادند طي سه ماه نظر شما چي هست
    1. تصویر کاربر پريسا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      همسرم ٣٨ ساله و بنده ٣٢ سال دارم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      سوالتون ثبت شده بود آزمایش رو بهتره تکرار کنید
    3. تصویر کاربر پريسا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      سپاس گذارم اقای دکتر علت چی میتونه باشه در مرکز ناباروی انجام دادند اقای دکتر
    4. تصویر کاربر پريسا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      ایا بااستفاده از مکمل ها و اصلاح سبک ممکنه تحرک و شکل اسپرم اصلاح بشه و اینکه طبیعی باردار بشیم ممنونم از لطفتون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      به نظرم شرایط آزمایش اسپرم رعایت نشده بله اگر شرایط اسپرم ها بهتر بشه میتونید بارداری طبیعی داشته باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر افشین چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 156 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک ماه پیش جوش عفونی داشتم و یکمی هم خارش داشتم توی ناحیه تناسلی رفتم دکتر متخصص ارولوژی کرم و قرص دادن بهم الان جوش عفونی رفته ولی خارش که داشتم نرفته الانم سه روز اینا هست
    روی الت تناسلی ام زاییده میبینم چی میتونه باشه....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر پريسا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 146 مشاهده پرسش
    اقاي دكتر سه ماه قبل همسرم واريكوسل عمل كردند و بعد از سه ماه اسپرم نسبت به قبل بدتر شده علت چي ميتونه باشه دكتر براي همسرم امپول سينال اف و اسپريژن طي سه ماه تجويز كردند دي اف اي قبل ٣٧ بود الان شده ٤٣ فرستادم خدمتتون تنها چيزي كه رعايت نشده رابطه منظم بوده ،ممنونم نظرتونو بگيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 9 ماه پیش)
      آزمایش رو تکرار کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    با سلام.چند سوال دارم لطفا جواب دهید.1-اندازه کسیه که منی در آن ذخیره میشود به طور متوسط چند سی سی است؟2-اگر حجم این کسیه خیره منی ثابت است پس چرا حجم انزال گاها با هم متفاوت میباشد؟؟
    3-بعد از هر بار انزال چند روز یا چند ساعت طول (به طور متوسط) میکشه تا این کیسه دوباره پر شود و به حالت اولیه باز گردد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تا 4-7 سیسی بر اساس افراد فرق دارد تا 48الی 72 ساعت کامل بر میشود
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب