اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    بابت سایت خوبتون و پاسخ دهی به سوالات واقعا و از صمیم قلبم سپاسگذارم
    آقای دکتر بنده 23 سالمه و الت تناسلیم به نظر خودم کوچیکه برای افزایش سایز چیکار میتونم بکنم- سایزش 9 سانته
    با تشکر
    1. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام وخسته نباشید بنده منتظر پاسخ هستم
  • تصویر کاربر غلامرضا سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    من نزدیک به یکماه است که عمل کلیه انجام دادم و کلیه راست رو برداشتم .الان ادرارم خیلی غلیظ است در روز سوم بعد عمل دکتر بهم گفت کراتین خونت بالاست آیا غلیظ بودن خون ام به این حرف دکتر ربط پیدا میکنه و اگر اینطور است ایا راه حلی براش هسن منظورم درمانی براش پیدا میشه یا نه؟(علت برداشتن کلیه وجود تومور در کلیه راست بود)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 744 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    عمل واریکوسل انجام دادم الان بیضم کوچیک شده خواستم ببینم امکان داره کاملا از بین بره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      معلوم نیست
  • تصویر کاربر پویا سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من واریکوسل دوطرفه داشتم دکتر فقط چپ رو عمل کرد سمت راست گرید2 است.ایا با وجود واریکوسل راست میتونم به بهبود ازمایش اسپرم امیدوار باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      6 ماه بعد ازمایش دهید
  • تصویر کاربر منصور سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام من 49سال دارم که مدت دو ماه پیش در ناحیه زیر شکم بخصوص در شبها درد زیادی داشتم که به پژشک رفتم بعد از انجام سو نوگرافی اندازه پرستات حد اکثر نرمال بود که دکتر قرص پرو ترال چهار درصد را تجویز کرد که بعد ار مصرف یک ماهه دردم خوب شد ولی تخلیه ادرار باز هم با مشکل انجام می شود آقای دکتر دوباره همان قرص را ادامه داد اکنون باز هم در ناحیه زیر شکم درد دارم لطفا مرا راهنمایی بفرماییید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      این دردها مهم نیستند
  • تصویر کاربر بابک-ا سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    با سلام
    من مرد مجرد 33 ساله هستم . از یک سال پیش درد مثانه داشتم و تکرر ادرار که پس از مراجعه به ارولوژیست و انجام آزمایش ادرار و سونوگرافی و کشت ادرار همه چیز نرمال بود فقط پروستات در حداکثر اندازه نرمال بود و ادرارم کامل تخلیه نمی شد و پزشک عکس تجویز کرد و افلوکساسین ولی بعدا خوب شدم پس از مصرف داروها .
    تا حدودا یک ماه پیش که دوباره روی مثانه و لگنم و پهلوهام درد دارم و و ضعف و بی حالی هم دارم و تکرر ادرار هم دارم می خواستم من رو راهنمایی کنید واقعا نگران هستم.
    با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیخیال این درد باشید
  • تصویر کاربر نسرین سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    عرض سلام و احترام! مثانه م قبل از اینکه کامل پر شه هر 3 ساعت دستشویی میرم حجم ادرار کمه و غلیظ اگر نگه دارم درد شکم میگیرم بعدشم سوزش میاره لباس زیر نمیتونم بپوشم از زمانیکه ادرار تشکیل شه درد رو تو شکمم حس میکنم مثل گذشته با فشار و روان خارج نمیشه کم حجم و دردناکه قبلا خون داشتم و عفونت ایکلای 2 سال پیش. الان عفونت ندارم 2 ساله اون سوزش و ادرار تیره و غلیظو دارم آنتی بیوتیک سوزش میاره .سل دارم یا از اعصابه یا چی دکتر ؟ جز شما چاره ای ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط عصبیاست و درمان بیخیالی
  • تصویر کاربر محبوب دوشنبه ۴ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی، چند روزی هست که در ناحیه تناسلی همسرم 2تا جوش زده که شکل ظاهری آن قرمز و سفت است خارش خیلی کمی داره و داخل آن آبدار به نظر میرسد لطفا راهنمایی کنید تشخیص شما تبخال تناسلیه یا چیز دیگه ای میتونه باشه؟ با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      شبیه تبخال است
  • تصویر کاربر ر.س سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکترحسین کرمی:
    من جوان23 ساله هستم مجردخواهش میکنم سوال بنده را پاسخ دهید و اگر به ایمیل من پاسخ دهید بسیار سپاسگزار خواهم بود.من23 ساله ساکن شهرستان بنده مشکل اصلی من تکرر قطره قطره آمدن ادرار زود انزالی جنب شدن مکرر البته خیلی شرمنده که رک میگم بنده از کودکی با ادرار کردن مشکل داشتم وچند ساله که دسشویی رفتن من ساعتها طول میکشد و به بیماری خود ارضایی هم مبتلا بودم البته دکتر هم رفتم آزمایش پروستات و خون و کلیه وادرارهم دادم ولی بی اثر بود ومشکلی در آنها دیده نشد اما من یک شب هم راحت نمیتوانم بخوابم و صبح وشب باید دسشویی بروم وساعتها با مجرای ادراری خود کلنجار میرم اما یک چیز دیگر این که بسیار خجالت میشم که این را بگویم یک بیماری که فکر بکنم کاندیای یا وازیت باشد اسمش یادم نیست ولی از طرف مقعد خود انزالی نیز داشتم و الان وقتی ادرار میکنم احساس درگیری آلت یا مجرای ادراری با مقعد را دارم و تا باد معده نیاید نمیتوانم خوب ادرار بکنم هر کاری کردم نشد که راحت ادرارم تمام بشود و راحت زندگی بکنم این مشکلات زندگی من را مختل کرده اند البته شانسی بعضی وقتها البته بعد از نشستن های طولانی شاهد یک ادرار خوب میشوم ولی بسیار کم شاید هر صد بار یکی ویک چیز دیگر من نمیتوانم دیگر ایستاده ادرار بکنم احساس میکنم دیگر قدرتی برایم باقی نمانده و قرص های متعد دی که دکتر ها دادند هم چندان تاثیری نداشته هر هفته هم جنب میشوم حتی بیشتر از یک یا دوبار ورزشکار هم هستم ولی دیگر همه چیز من خراب شده امیدی برای زندگی ندارم اول ادرارم خوب است ولی میخواهم (استبراء )با انگشت ادرارم را تخلیه بکنم نمیشود کم یا قطره ای خلاصه نمیشود که خوب بیاد لطفا به سوال من پاسخ دهید خواهش میکنم من خیلی زجر میکشم دیگر نه پولی و نه روی آن را دارم که به دکتر مراجعه بکنم هر چند 4 .5 بار دکتر رفتم لطفا اگر پاسخ دادید بنده را با خبر بکنید با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی وموفقیت.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      همه اش عصبی است
  • تصویر کاربر سید سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    دکتر باعرض سلام من12سال دارم واز مشکل کوچکی آلت تناسلی دارم بصورتی که درحالت عادی3یا4سانت است درمانش چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای بزرگی نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 733 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب