اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۱۹ سالمه و چند سال خودارضایی داشتم بیضه ی سمت راستم بزرگتر از سمت چپ هست سونو انجام دادم چیزی نشون نداد ولی بیضه ی سمت راستم بعضی اوقات درد مرموزانه ای داره و مایع منی من هم زرد رنگ و دانه های زرد وجود داره نمیدونم چکار کنم .لطفا راهنماییم کنید. ببخشید. از ایمیل موقت استفاده کردم و شماره موبایل هم اشتباه دادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
  • تصویر کاربر حبیب شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام
    من عمل پیرونی انجام دادم و آلتم کوچیک شده چه کار انجام بدم که مثل اول بشه وقتی نزدیکی می کنم درد میگیره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      بساز درمانی ندارد
  • تصویر کاربر reyhaneh شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 752 مشاهده پرسش
    کسی رو میشناسم که 8 بار سکس مقعدی داشته و الان پهلو هاش درد میکنه و و خیلی کم تر از قبل مدفوع داره و پایین کمرش به شدت درد میکنه و از آخرین سکسش یه ماه میگذره . به علت این که ممکن باشه مادرش از سکس با خبر بشه نميتونه بگه که به دکتر برن . کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شود این نوع سکس مضر است
  • تصویر کاربر نوید شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.
    آقای دکتر من 18 سالمه.گاهی اوقات بیضه راست من کمی به حالت مایل(نزدیک به افقی )میشود که بعد از چند ساعت دوباره به حالت عمودی برمیگردد.پیش دکتر که رفتم گفت عادی است و مشکلی نیست.میخواستم بپرسم که آیا این عادی است یا نه؟و چون حالا میترسم دچار پیچش بیضه بشوم برای جلوگیری از آن چه کاری باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر امير دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشيد. تشكر و تقدير از پاسخگويي جامع و كامل شما.من سه ماه گذشته عمل واريكوسل انجام داده و عمل دوطرفه بود هم براي بيضه چپ هم راست- ولي متاسفانه الان با انجام آزمايش گريد A صفر- گريد B 10 درصد- گريد C چهل درصد -گريد D پنجاه درصد بوده است. قرصي هم مصرف نميكنم.
    1. تصویر کاربر امير دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      9
  • تصویر کاربر سمیرا شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 627 مشاهده پرسش
    با سلام خانمی 33 هستم تازه متوجه شدم تنگی مادرزادی حالب چپ دارم -شرح سونوگرافی
    کلیه راست به ابعاد 38*108 میلیمتر و کلیه چپ به ابعاد 45*118 میلیمتر اندازه طبیعی دارند و در جایگاه نرمال رنال قراردارند.
    corticomedullary diff نمای طبیعی دارد .ضخامت کورتکس کلیه ها در حد طبیعی میباشد.
    سیستم پیلوکالیسیل کلیه چپ fullness دارد و حالب آن نیز در ناحیه پروگزیمال اتساع خفیف دارد ولی اتساع حالب چپ در ناحیه لگنی افزایش یافته به نحوی که کالیبر لومن آن در ناحیه لگنی به 11 میلیمتر میرسد. در دیستال حالب چپ در مثانه تصویر یک یورتروسل ساده به اقطار 23*37میلیمتر دیده میشود.سیستم پیلوکالیسیل کلیه راست و حالب آن دیلاته نیستند.مثانه حجم طبیعی دارد و ضخامت جدار آن یکنواخت و طبیعی است .سنگ یا ضایعه تومورال در کلیه و مثانه دیده نشد.
    خیلی نگرانم ممنون میشم جوابم رو بدهید و نیازبه عمل ضروری هست یا نه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید مدارکتان را ببینم
  • تصویر کاربر احمدي شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    با سلام دختري 23ساله هستم نه ماه است ازدواج كرده ام و تا به امروز در رابطه ي جنسي با همسرم تنها يم بار به اركاسم رسيده ام .از حدود 13-14 سالكي خود ارضايي داشتم .البته كاهي كاهي ميخاستم بدونم بايد جه كار كنم جون واقعا اين موضوع در رابطه با همسرم مشكل ساز شده به طوري كه بي ميل به رابطه جنسي شدم همسرم هم مشكل زود انزالي داره كه اين مشكل بي ميلي م رو زياد ميكنه .در ضمن ناحيه كليتوريسم يك لب بزرك تر از لب ديكر شده و يك لكه سياه مثل خون مرده كي دارد لطفا كمكم كنيد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      متخصص زنان معاینه شوید
  • تصویر کاربر hamid شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید آقای دکتر
    بر روی نوک آلت من مدت زیادی دو زائده کوچک وجود داره که ابتدا خیلی کوچیکتر و به شکل دو تا خال قهوه ای بودن اما الان مدتی هست بزرکتر شده و و به رنگ قهوه ای تیره هستش درد و خارش نداره عکس ها به پیوست ارسال میشه لطفا راهنماییم کنیدآیا این زگیل تناسلی هستش؟
    خیلی متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      متخصص پوست بروید
  • تصویر کاربر الیاس شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام 1ماه پیش یک ضربه ارامی به پایین بیضه راست من برخورد کرد و از اون روز من احساس درد داشتم سونوگرافی کردم که گفت مشکلی نداره دکترم رفتم گفت چیز خاصی نیست و قرص سفیکسیم داد قرصا هم تموم شد ولی من هنوز درد دارم وقتی دست میزنم حالت رگ مانندی احساس میکنم که درد می کنه چیکار باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر Mehran شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر مایل بودن ادرار چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟؟؟؟
    آیا نیاز به جراحی داره با مشکلی بوجود میاره ؟؟؟
    به سمت چپ انحراف داره مستقیم نیست ادرارم
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 734 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب