اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عباسی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    باسلام؛ برای افزایش حجم انزال(حجم منی) و توان جنسی(قوای جنسی) چه توصیه و تجویز می فرمایید(دارو یا مکمل یا تقویتی)؟ باتشکر. (درمان های جاری: Oramin-F, Selen plus, L-carnitin).
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      موثر نیستند
  • تصویر کاربر رسول جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1457 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر حدود یک سال پیش گاهی در بیضه سمت چپم احساس درد می کردم که با جستجو در اینترنت و مطالعه علت درد بیضه و آشنای با واریکوسل احتمال دادم که واریکوسل دارم چون رگهای بیضه سمت چپ خیلی متورم است اما درد بیضه فقط همان دو سه ماه اول وجود داشت آن هم گاهی وقت ها ول از آن زمان به بعد درد ندارم حدود یک ماه پیش با مشکل عدم نعوظ. وعدم وجود میل جنسی مواجه شدم فکر کردم با از دواج مشکلم حل می شود در نتیجه ازدواج کردم که مشل نعوظ حل شد اما مشکل عدم وجود میل جنسی همچنان باقی است طوری که از نظر جنسی از نامزدم لذت نمی برم در ضمن به تازگی رگ های بیضه راست هم خفیف تر از سمت چپ متورم شده آیا عدم وجود میل جنسی به خاطر واریکوسل است درمان آن چیست? در ضمن من 26 ساله هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 705 مشاهده پرسش
    سلام من 14 سال دارم و حس می کنم آلت تناسلی ام کمی به سمت چپ کج است. آیا این مسئله مشکلی برای من ایجاد می کند؟ چگونه باید انحراف آلتم را اندازه بگیرم و پیش از چه حدی انحراف مشکل ساز است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم من در یوتیوب را ببینید
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۱۱ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    آیا با حذف پروستات غیر سرطانی، زمینه سرطان پروستات از بین میرود.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      نمیتوان حذف کرد
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۱ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    با سلام دخترم 26 سال دارد 3سال مبتلا به ریزش ادرار است. ازمایش و سونوگرافی نشان داده که همه چیز طبیعی است
    تا به حال هیچ درمانی نشده است از شما خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      تست نوار مثانه 02122642744
  • تصویر کاربر لاله پنجشنبه ۱۱ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام ممنون از اینکه سوال بنده رو پاسخ دادید. اقای دکتر به نظرتون درمان تبخال تناسلی غیر از قرص چیه؟ تورو خدا راهنماییم کنید و از نگرانی نجاتم بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من کامل است بخوانید 2- نه
  • تصویر کاربر فرهمند پنجشنبه ۱۱ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    با سلام . آیا قبل از اینکه اقدام به باروری نمود آیا میتوان با آزمایش از باروری آقا و خانم مطمئن شد ؟ یعنی آزمایش بدهیم اگر مشکلی در باروری نبود اقدام نمود ( به دلایل و شرایط خاص زمان باروری را تعیین نمود)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
  • تصویر کاربر نعمت جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام
    من مشکل سنگ کلیه دارم باسونو وگرافی دیده نشد با سی تی مشخص شد سنگ بطول تقریبی 9 mm سمت حالب چپ وجوددارد جهت سنگ شکن مراجعه کردم بدلیل دیده نشدن سنگ انجام نشد ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر نيما جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    جناب آقاي دكتر كرمي

    با سلام و احترام

    بعد از گذشت 2 هفته از رابطه جنسي محدود (oral sex)، آيا سوزش و خارش ايجاد شده در چشم ها و تنگي نفس مداوم و ايجاد چند جوش ريز در صورت ميتواند از علائم بيماري آميزشي باشد؟ با توضيح اينكه اين علائم در فرد مقابل وجود داشت! نوع بيماري ممكن است چه باشد؟

    بي نهايت از وقتي كه ميگذاريد سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر حجتی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر.دکتر من حدود 6ساله که دچار بیماری خودارضایی ام.حالا بعد گذشت این مدت بعد از هر خودارضایی و در بعضی وقتهای دیگه احساس درد در قسمت الت تناسلی و یه مقدار هم در بیضه دارم.ایا ممکن است به خاطر خودارضایی زیاد دچار بیماری شده باشم؟به نظر شما باید چکار کنم تا ز این مشکل خلاص بشم؟لطفا کمکم کنید.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ترکس کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 734 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب