اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهران یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر بنده 7 ماه پیش توسط شما جراحی واریکوسل دو طرفه شدم و 5 مرداد هم آزمایش اسپرم رو خدمت شما آوردم که شما بعد از مشاهده فرمودین عالی هست و هیچ مشکلی ندارید (البته آزمایش قبل از جراحی هم مشکلی نداشت) و لی الآن یک هفته است بیشتر اوقات بیضه هام درد خفیفی دارد (البته ورزش بدنسازی سبک و دویدن را دوباره شروع کردم) میخواستم بدونم آیا این درد به خاطر شروع دوباره ورزش است یا مسئله دیگری می باشد؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر فتحی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام من دیشب سوال پرسیم در مورد کوچک شدن کلیه .ببخشید من در سایت ها خواندم کوچک شدن کلیه خطرناکه.مرحله نهایی حیات کلیه می باشد آیا درسته .اگر این طوره چراگفتن نیاز به درمان نیست.لطفا یک فوق تخصص خوب نفرولوژی معرفی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر یک طرفه باشد مهم نیس
  • تصویر کاربر هولی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ارادت
    45 سال دارم. هر سال آزمایش پی اس آ می دهم. همیشه زیر 1 بوده است. در سونوگرافی که انجام دادم، گفتند که ضایعه التهاب پروستات قدیمی داشتم. یک دوره هم دارو مصرف کردم.
    اما سالهاست که فقط شبها دچار تکرر ادرار می شوم. یعنی هر شب باید 5 تا 6 دفعه برای دفع ادرار بیدار شوم. آیا نیاز به عمل و برداشتن پروستات دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      در سن شما نه
  • تصویر کاربر وحید یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    آقای دکتر با سلام. در رابطه با سوال قبلیم باید بگم که من به دکتر مراجعه کردم و در خانمم هم دو برآمدگی که اونها بیشتر شبیه زگیل بود مشاهده کردم و با توجه به این که باردار بود توسط دکتر خودش معاینه شد و توسط من آلوده شده بود. من هم به دکتر مراجعه کردم و یه داروی ساختنی به من داد که روی اون برآمدگی های یا همان زگیل های بزنم. شما واسه من در پاسخ به سوال قبلیم فرمودید که عکس بفرستم ولی از موقعی که این دارو رو استفاده کردم تمام پوست آلتم نازک و کنده شده و فوق العاده سوزش دارم. می خواستم ببینم اگر با این دارو هایی که من و خانمم استفاده می کنیم از بین رفت باز بعد از نزدیکی با هم امکان برگشت دارد. یا دیگر ما نمیتوانیم با هم نزدیکی کنیم و هر آن امکان عود دوباره این زگیل ها هست. در ضمن امکان دارد که بعد از مدت چند ماه خود به خود از بین برود و یا بعد از گذشت چند سال و عود نکردن مجدد، به این معنا باشد که کالا عاری از این ویروس شده ایم و کلا از بین رفته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه طبیعی زندهگی کنید
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با عرض سلام.
    راهی براهی افزایش طول آلت بین ۳ تا ۵ سانت وجود دارد؟
    من از کوتاهی آلت رنج میبرم.
    لطفا راه درمانی را تجویز کنید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر فایزه یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام. من یک بار به روش باز این عمل را انجام داده ام (حدود 10 سال پیش) . اکنون دوباره اسکن گرفته ام و مشخص شده فعالیت آن کلیه 23 درصد و کلیه ی دیگر 77 درصد است. من از شهرستان خودم را به اینجا رسانده ام و همکنون در تهران به سر می برم و وقت اینترنتی هم برای دوشنبه ساعت 6 و 10 دقیقه دارم. آیا با توجه به اینکه این عمل اورژانسی است و حدود یک ماه هم از اسکن و سونوی بنده می گذرد امکان عمل در سریعترین زمان وجود دارد. آیا امکان ویزیت زودتر هم هست؟ اگر هست بفرمایید کجا وکی؟ آیا امیدی به نجات کلیه ی بنده وجود دارد. از اینکه پاسخ می دهید ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      نگران نباش در خدمتم
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با سلام.سر آلتم یا دقیقا نوک نوک آلتم در حالت معمولی تیر میکشد؟تیر کشیدن آلتم دقیقا داخلی از نوک آلتم از داخل میباشد.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر فتحی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    سلام من ازمایش ادرار دادم و خون در ادرار نشان داده شدبه همین دلیل سونوگرافی کلیه انجام دادم و مشخص شد کلیه راست به اندازه120واندازه کلیه کوچک 80بیان شد و نوشته بود آتروفی کلیه چپ وجبرانی کلیه راست با مراجعه به فوق تخصص کلیه اسکن ایزوتوپ باTPAانجام دادم نوشته شده بود کلیه راست نرمال ولی کلیه چپ به طور خفیف کوچک ولی عملکردش مناسب است.نسبت به اندازه.متخصص گفته نیاز به دارو نیست احتمالا مادرزادی هست .ولی هرماه برام آزمایش خون وادراروسونوگرافی نوشته.به نظرتون لازمه هر ما آزمایش بدم .در ضمن می خواستم بدونم دکتر محمد احمد زاده دکنر خوبی هست یا باید برم پیش فوق تخصث دیگر .ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر 3ماه
  • تصویر کاربر جعفری یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    باسلام به محضرتان وآرزوی توفیق روز افزون

    جناب آقای دکتر

    دستگاه های دیجیتال بازویی سنجش فشار خون آیا ازدقت کافی برای سنجش فشار خون در منزل برخوردار هستند

    اگر پاسخ شما مثبت است لطف نموده چند برند ومدلی که دقت سنجش آنها بهتر است معرفی کنید ونکاتی که در هنگام سنجش فشار خون با آنها لازم است رعایت شوند.قبلا"از عنایت شما وپاسخی که می فرمائید کمال تشکر را دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      مثل دستی نیستند
  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشی
    دکتر جان من 24 ساله مجرد هستم وقتی سکس انجام میدم زود اب منی میاد شاید به 5 دقیقه نکشه ولی ناگفته نماند من استمنا میکنم با خودم خیلی دوست دارم این عادت ترک کنم اگه درمانی هست من کمک کنید متشکر میشه
    واسه زود انزالی اگه دارو هست معرفی کنید
    والت تناسلیم زمان سفت شدن 12 سانت است
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید گویا است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 734 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب