اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Minoo شنبه ۲۴ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 20967 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.
    من روی آلت تناسلی نامزدم جای آمپول دیدم..حالتش طوری بود که انگار یه آمپول از زیر پوست رد شده بود و دوسانت جلوتر از پوست دراومده بود... یا شاید هم جای دوتا امپول بوده..
    میخوام بدونم به چه دلایلی به آلت مردان آمپول تژریق میشه؟ آیا بیماری خاصی هست..؟
    (آلتش اندازه نرمالی داره و در حالت نعوظ ۱۳ Cm هست.)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر اسماعيل یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    با سلام
    اينجاب مبتلا به واريكوسل بودم كه به علت درد شديد بيضه الخصوص بعد از انزال دو بار عمل كردم كه در نتيجه ازمايشات خوب بوده اما متاسفانه هنوز هم همون درد با همان درجه وجود داره كه كيفيت زندگيم رو پايين آورده اقاى دكتر علت درد بيضه چى ميتونه باشه خدايى نكرده در صورت عود واريكوسل ميشه برا بار سوم عمل كرد خودتون عمل رو انجام ميدى و با چه روشى
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،خسته نباشین-بنده 24 سال سن دارم واز مادزادی کجی آلت تناسلی دارم به همین خاطر میترسم ازدواج کنم-با توجه به عکسی که براتون فرستادم آیا موقع سکس دچار مشکل خواهم شد؟
    اگر عمل کنم چند سانتی متر کوتاه خواهد شد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام عمل کنید 02122642744
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،خسته نباشین-بنده 24 سال سن دارم واز مادزادی کجی آلت تناسلی دارم به همین خاطر میترسم ازدواج کنم-با توجه به عکسی که براتون فرستادم آیا موقع سکس دچار مشکل خواهم شد؟
    اگر عمل کنم چند سانتی متر کوتاه خواهد شد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      باز نشد
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    با سلام و خدا قوت خدمت جناب دکتر کرمی.
    بنده جوانی 28 ساله هستم و حدود چند ماهی است که مبتلا به واریکوسل گرید 1 شده ام. و گهگاهی هم احساس درد ناگهانی در ناحیه بیضه چپ میشوم. می خواستم بدانم برای جلوگیری از پیشرفت واریکوسل به گرید های بالاتر چه راهکارهای عملی وجود دارد؟ آیا مولتی ویتامین ها در این مورد موثر هستند؟

    با تشکرفراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت عالی بخیر.بنده معصومی هستم از شهرستان نمین.قبل از هر چیز سلام گرم مارا از خطه فرهنگی نمین پذیرا باشید. البته حدودا"۲۰ سال پیش کلیه مادرم در بیمارستان لبافی نژاد به دستیاری شما انجام شد و از آلبالوی نمین از ما پرسیدین.
    عرض کنم خدمتتان یک یا دو سالی هست که بالای آلت تناسلیم، انتهای شکم یعنی منطقه ای که دارای مو هست زگیل دراومده.
    بی تفاوت بودم تا اینکه اتفاقی به موضوع زگیل تناسلی در اینترنت برخوردم که کمی نگران شدم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1549 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    از اردبیل مزاحمتون می شم --مادرم 53ساله است حدود یک ساله است که با مشکل ادرار چکه ای مواجه هستیم به متخصص در اردبیل مراجه کردیم از طرق آزمایش ها وسونوگرافی های متعدد تشخیص افتادگی رحم را داد که موقع عمل هم رحم را بالا کشید وهم عمل T.V.T را انجام داد ولی باز هم مثل قبل ساعت در سرویس بهداشتی می شینه تا ادرار کامل تخلیه شه هر چقدر صداش میزنیم میگه وقتی ادرار قطره قطره می آید چه جوری بلند بشم لطفا راهنماییم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر سید پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    با سلام من چند روزی است که کنار گوشه سمت راست بیضه ام درد میکنه و تیر کنه وزمانی که خم میشوم خیلی تیر میکشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کنید
  • تصویر کاربر Soroush پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشيد خدمت جناب دكتر.
    به نظر شما طبق عكس فرستاده شده نياز به جراحي دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله حتما
  • تصویر کاربر ارش پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    با سلام.......خسته نباشید......من چند ماهی است که زمانی که ادرار دارم چند قطره ان میریزد وسمت چپ ناف خود احساس سفتی میکنم ...همچنین زمان ادرار کامل خارج نمیشود یعنی چندین بار ادار خارج قطع و دوباره خارج میشود و بعضی وقت ها مقداری از ان باقی می ماند که با اب داغ تحریک میشود و خارج میشود..............در صورت امکان جواب من را بدهید .....اگر اشکالی ندارد ان را به ایمیلم بفرستید.....با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار عصب مثانه بگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 734 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب