اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر m.d پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. این ازمایشی که ارسال کردم بعد از گذشت یکسال از عمل واریکوسل به روش لاپاراسکوپیه. لطفا نظرتون رو بفرمایید؟؟ اقای دکتر من موقع ازمایش استرس شدیدی داشتم ایا ممکنه استرس باعث کم شدن حجم منی شده باشه ؟؟ چون در مواقع دیگر حجم منی بیشتر است. و اینکه ایا لازمه برای ادامه ی درمان به مطب مراجعه کنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      بله نگران نباشيد طبيعي است
  • تصویر کاربر محبوب پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 816 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی
    با سلام و احترام
    احتراما بنده 38 ساله ومتاهل هستم .دچار زود انزالی شدید هستم و همین موضوع باعث مشکلاتی در زندگی زناشوئی من شده است . با توجه به مواردی که در اینترنت در این خصوص وجود دارد(تمرین و داروهای ضد افسرگی و... ) آیا این مشکل واقعا درمانی دارد؟ خواهشمند است در صورت امکان راهنمایی فرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      مطلب سايت من در اين مورد را بخوانيد گويا است
  • تصویر کاربر sevda پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    سلام...من شش ماه پیش رفتم دکتر برا معاینه پرده بکارت دکتر گف ک مبتلا ب زگیل تناسلی هستم .اونموقع خیلی ریز بودن و خارش و سوزش موقع ادرار داشتم ولی الان خارش و سوزش برطرف شده زگیل تعدادشون زیاد شده و بصورت خوشه ای هستن ولی شکل و رنگشون مانند عکسای وب نیست.آویزون هستند و به رنگ سرخ.دو روز پیش باز رفتم دکتر برام پودوفیلین ۱۰درصد مترونیدازول و آسیکلوویر و آمپول سفتریکس تجویز کرد من دو روزه استفاده میکنم ولی بشدت سوزش و درد دارم ک موجب ناراحتیم موقع راه رفتنم میشه.و از اینکه پرده بکارتمو از دست بدهم هراسانم.پیشنهادتون چیه آیا درمان رو متوقف کنم؟ایشون هیچ آزمایشی برا تشخیص نوع ویروس و پاپ اسمیر انجام نداد گفتن ک چون مجردی پاپ لازم نیست.هیچ معاینه دهانی و مقعدی هم انجام نداد من چون اطلاعات لازمه رو داشتم بهش گفتم ک معاینه کنه گفتن ک با داروهای خوراکی برطرف میشه.برا درمان باید پیش دکتری برم؟زنان زایمان یا دکتر پوست یا مجاری ادراری؟پیش شما میشه؟سوالم زیاد شد بی زحمت با دقت جواب بدین ک من از نگرانی خلاص شم چون تحت درمانم .درمانو متوقف کنم یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر مهتاب پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید عرضی داشتم پنج ماهه باردارم هر دو کلیه هم شنریزه دارم و در قسمت حالب یه سنگ 5 میلی متر هست درد کلیه دارم لطفا راهنمایی ام کنید نگرانم ممنون با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      بیایید ببینم
  • تصویر کاربر SA پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من مدت یکی ماه هست که در ناحیه کلیه درد دارم البته درد خیلی کم که اذیتی نداره دو طرف درد هست اما راست خیلی بیشتر سونوگرافی دادم و جواب سونوگرافی کاملا نرمال بود اما همچنان درد رو دارم. از جایی که من به دلیل میگرن از قرص های مسکن زیاد استفاده میکنم آیا علت میتونه این موضوع باشه یا احتمال سرما هست !! ولی زمانش طولانی شده. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      مال کلیه نیست
  • تصویر کاربر سهیل پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام .اینجانب دیروز در هنگام رفع حاجت و هنگامی که در حال ادرار بودم کمی زور زدم برای خروج مدفوع که ناگهان باعث سوزش در آلت و بعد از اتمام ادرار خروج چند قطر خون و بار دیگر که شروع به ادرار کردم آلتم شروع به سوزش کرد و دوباره خونریزی کرد لطفا کمکم کنید که چه مشکلی برام پیش آمده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      آزمایش دهید
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.
    اقای دکتر من 25 سالمه مشکل نعوظ دارم.
    خواستم بدونم ایا میشه درمانش کرد یا همیشه باید قرص مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر مهرداد پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام دکتر آدرس ایمیل تون رو میخوام برای کجی آلت تناسلیم عکس بفرستم ک احتیاج ب عمل داره یا ن ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      بفرست همینجا
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من 10روزی میشه عمل واریکوسل انجام دادم هنوز بخیه دارم میخواستم بدونم چیجوری بفهمم عود کرده یا نه؟؟؟ وقتی عود میکنه چه شکلی میشه؟؟؟؟؟؟ اخه باز اون رگهای کرم مانند هستش ولی ی خورده بهتر شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      هنوز زود است تورم درست ميشود
  • تصویر کاربر قاسم جمعه ۱۸ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام 35سال دارم وساکن اهواز.قصد عمل واریکوسل دارم به روش لاپاراسکوپی،لکن درپرداخت هزینه آن مشکل دارم،بیمه تامین اجتماعی هستم اما تکمیلی ندارم.آیادر بیمارستان میلاد که متعلق به تامین اجتماعیست عمل لاپاراسکوپی هم انجام میشود؟وآیا رایگان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      نه آنجا باز است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 745 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب