اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1061 مشاهده پرسش
    دکتر سلام .من واریکوسل درجه یک دارم و چند وقتی هست که روی بیضه چپ ام در سمت چپش چیزی مثل یک رگ برجسته هست که با دست لمس میشه .(نه داخل کیسه بیضه .روی خود بیضه).میشه کمکم کنید به خدا شهر ما ارولوژ نداره .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر سهيل شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما اقاي دكتر عزيز اقاي دكتر من روي قسمت رانم دقيقا زير كشاله ران قسمتي كه ران ها بهم سايش دارن روي پاي چپ 2 زگيل و روي پاي راست 4 زكيل در امد چند سوال از شما داشتم كه ممنون ميشم جواب بديد

    اقاي دكتر با توجه به اينكه ويروس پاپيلوما هيچ گونه درمان دارويي نداره و فقط سيستم ايمني بدن ميتونه ويروس هارو از بين ببره شما توصيه ميكنيد كه من داروهاي تقويت سيستم ايمني مصرف كنم براي مقابله با اين ويروس لعنتي؟

    سوال دوم از كجا متوجه بشم به تيپ هاي كم خطر نظير 6و 11 و يا تيپ هاي پر خطر نظير 16و18 مبتلا شدم؟؟

    سوال سوم در صورت ابتلا به تيپ هاي پر خطر ايا خطر سرطان يراي من كه اقا هستم هم زياد هست يا فقط براي خانم ها خطر سرطان ايجاد ميكنه چون طبق تحقيقاتي كه توي نت كردم همش در مورد سرطان واژن و دهانه رحم خانما صحبت شده بود و در مورد خطر سرطان زايي اين ويروس لعنتي در اقايون به مطلبي بر نخوردم در سايتي هم خواندم كه به ندرت در اقايون باعث بدخيمي ميشود و خطر اصلي براي خانم هاست ميخواستم نظر شما هم در اين مورد بدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سوال چهار اقاي دكتر ايا با وجود اين ويروس بنده عمر طبيعي خواهم داشت يا در سنين بالا باعث ايجاد سرطان خواهد شد؟؟

    سوال 5 اقاي دكتر اين كه ميگن باعث سرطان ميشه در صورتي اينكه زگيل ها درمان نشوند خود زگيل ها سرطاني ميشوند يا ممكن هست در جايي كه زگيل وجود نداشته باشد سرطان ايجاد كند؟؟؟؟

    و در پايان اي كاش من اين اطلاعات رو زودتر به دست ميوردم كه رابطه جنسي برقرار نميكردم من زماني از نظر جنسي خيلي فعال بودم كه اي كاش نبودم ولي از اين به بعد ديگه رابطه برقرار نميكنم كه از ابتلا به بيماري هاي بدتر نظير ايدز و هپاتيت جلوگيري كنم نرچند كه توي سن من كه غليان شهوت جنسي هست كاره بسيار مشكليه اقاي دكتر ببخشيد كه سولاتم زياد شد واقعا ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      نگران نباش عكسش وا بفرست ببينم
  • تصویر کاربر نویدمصطفایی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    باسلام.گفته های شمارادرموردتکررادرارخواندم من تکرردارم هر۱ساعت یک بارادرارمیکنم البته مایعاتم مینوشم مثل قهوه روزی یک بارشربت ومیوه ولی خیلی دستشویی میروم هیچ نشانه ازنشانه هایی که گفتیدندارم نه سوزش نه تعغیررنگ هیچ هیچ فقط ادارزیاددارم.چه کنم به دادم برسید.دکترنرفته ام تاحالا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد نوار عصب مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 3164 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید مرسی که وقتتان را در اختیار مردم کشورتان میکنید
    و تقدیرو تشکر میکنم که جواب سوال اینجانب را دادین دست بوسیم
    دستتون درد نکنه خدا از بزرگی کمتون نکنه
    اقایی دکتر من نمتونم بیام تهران
    بخاطر بعضی مسایل دکترم نرفتم یعنی کلا دکتر متخصص نداره شهرمون
    عکس خواستین ازم باید برم سونوگرافی یا با دوربین گوشی هم میشه
    ببخشید حرفم رابحساب بی ادبی نذارید
    ممنونم از خدا میخوام همیشه موفق باشین
    ادمای مثل شما کمه وقتشون را در اختیار کس دیگه بذاره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با گوشي
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۲ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
    بنده 27 سال سن دارم و بنا به دلایلی بیضه سمت سمت راستم به ناحیه انگونینال جابجا شده است وباید عمل جراحی انجام دهم تا پایین اورده شود. از سوی دیگر در دی ماه عازم خدمت سربازی هستم حال میخواستم بدانم حدودا چه مدت قبل از خدمن سربازی باید عمل جراحی را انجام بدهم تا در دوران آموزشی سربازی دچار مشکل نشوم(آیا 2 ماه کافی است)؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      اين بيضه ها بايد كامل كنترل ويا پايين ويا خارج شوند
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با تشکر از پاسخ شما.ببخشید دوره نقاهت عمل جراحی چقدر طول میکشه و باید چه مدت قبل از خدمت سربازی این عمل را بایدانجام دهم که تا زمان شروع خدمت بهبودی کامل حاصل شود؟(آیا 2 ماه کافی است یا خیر)؟
      با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با تشکر از پاسخ شما
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنون
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدکاظمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    باسلام 3سال است که من به دکترمیروم دردبعضه ام میزنه به پا قبل که درموقع سلامتیم اون طورکه راحت میرفتم دستشویی الان نمی تونم مثل اون وقت بروم ودرشکمم احساس میکنم آب است آقای دکترازشماراه چاره ای میخواهم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد بررسي شويد
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    درمان مثانه ی عصبی چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بر اساس نوع ان فرق دارد
  • تصویر کاربر ذکریا یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر ......
    من آزمایش را برای شما آپلود کردم آیا مشکلی برای باروری هست یا نه البته قبل 36 ساعت بای آزمایش انزال داشتم یعنی آخرین انزالم قبل از آزمایش به 36 ساعت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      خوب است
  • تصویر کاربر شورشمحمدی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    سلام به شما اقای دکتر من حدود 7روز است از درد کلیه رنج میبرم به پزشک مراجعه کردم سونو گرافی وازمایش و گرفتم هیچ کدام نشان نداده که من سنگ کلیه دارم ولی عکس نشان داد لطفا به بگید من چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سي تي اسكن كنيد
  • تصویر کاربر amir یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر:
    من حدودا چهار ماه قبل دچار تحبس اداری بسیار کم و چکه امدن ادار بعدا از دفع ادرار و نیز باریک شدن ادرا شده بودم و بعد از مراجعه به دکتر برایم داروی Xatral xl 10mg داده شده و به مدت یک ماه استفاده کردم تا دارو تمام شد و بعدا از ان مدت دوماه کاملا مشکلات اداری من از بین رفته بود ولی بعد از دوماه که حدود یک هفته میشه دوباره مشکلات اداری بیدا کردم که اینبار تحبس ادراری بسیار شدیدی دارم و ادارم نازک است ونیز اداری قطره ای هم هستم. درضمن بیضه سمت راستم از بیضه سمت چب بزرگ تر شده و هنگامی که بیضه هامو کمی محکمتر چک میکنم دردی در زیر شکم احساس میکنم !‌باید بگم من از مدت یک سال میشه که یبوست شدیدی هم دارم و در او مدت دو ماه که مشکلات اداری نداشتم مشکل یبوست هم اصلا نداشتم ولی حالا هر دو مشکل باهم شروع شده ! ایا من مشکل برستات دارم یا سرطان بروستات میشه راهنمایی کنید چون تا دو هفته دیگه امکان رفتن به دکتر برایم فراهم نیست و درضمن از تحبس اداری بسیار رنج میبرم مخصوصا صبح که از خواب بلند میشم. با وجود اینکه شب اب و نوشیدنی زیاد مصرف میکنم نه در شب و نه در صبح ادار نمیکنم فقط قسمت زیر شکم بسیار درد دارم.
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد با مدارك بياييد ببينم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 733 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب