اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    بخشید آقای دکتر پسری 25هستم ونسبتا چاق. هر از گاهی مثلا از چندین هفته تا چندین ماه .دچار درد خفیف بیضه ی سمت چپ میشوم.که این درد گاهی از چند ساعت تا یک روز ادامه دارد و بعد کامل خوب میشود. علت این چه میتواند باشد و درمانش؟واینکه مدتی هم هست که یک مقدار دچار تکرر ادرار هم هستم که بیشتر احساس میکنم مثانه ام کامل تخلیه نمیشه. آزمایش خون هم انجام دادم مشکلی نبود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سونوگرافي بكن ونتيجه را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    hamid sh: سلام من35 سالمه ده سالی میشه مشکل نعوظ دارم به هر دکتری رفتم سیلدنافیل و تادالافیل تجویز کردن که فقط مصرف 200الی300میلی سیلدنافیل کمی نعوظ ایجاد میکنه به روان پزشک هم رفتم شش ماهی سرترالین خوردم هیچ بیماری خاصی هم ندارم ولی بدنم ضعیفه 180قد٬ 62وزن ٬آخر سر هم به دکتر احمدی عصر که بهترین دکتر تبریزه رفتم فرستاد داپلر رنگی با تزریق پاپاورین که تزریق هم بعد یه ساعت تحریک یه مدت خیلی کوتاهی نعوظ ناقص ایجاد کرد خلاصه مشخص شد سرخرگهام گرفته و بازم تادالافیل و افرودیت تجویز کرد که هیچ نتیجه ای نداره به درخواست خودم هم شیاف الپروستادیل نوشته که پیداش نمیکنم ٬من به خاطر این مشکل تا الان مجردم اگه راه درمانی داره ممنون میشم راهنمایی کننین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      اين گرفتگي وا بايد دكتر عروق درمان كند
  • تصویر کاربر حمیدرضا دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    آیا کوچکی آلت تناسلی قابل بر طرف شدن هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر همایون دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1929 مشاهده پرسش
    سلام علیکم
    من مردی 36 ساله هستم . از وقتی که یادمه انزال خشک دارم و بعد از ارضا شدن هیچ مایع منی از من خارج نمیشود (البته به اوج لذت میرسم) . پیش یک دکتر شهر کوچک خودمان سونوگرافی انجام دادم ولی گفتند که انسدادی در کار نیست . بعد از ارضا آزمایش ادرار گرفتند ولی گفتند به مثانه هم برگشت نمیخوره . ولی با بیوپسی بیضه مشخص شد که در بیضه اسپرم وجود دارد . سطح تستوسترون من در سه آزمایشی که انجام داده ام عدد 2 که کمی پایین تر از مقدار واقعیست را نشان میدهد ، دکتری در همدان گفتند شاید ضایع نخاعی باشد . حالا آقای دکتر عزیز (1) آیا امکان دارد سونوگرافی انسداد را نشان نداده باشد و باید نزد یک پزشک ماهرتر سونو بدهم ؟ (2) آیا با دستگاههای الکتریکی که مقعد برای انزال استفاده میشود میتوانم انزال رو تجربه کرده و صاحب فرزند شوم ؟ (3) آیا دارو یا هیچ راه حل دیگری به جز IVF برای صاحب فرزند شدن بنده و همسرم هست ؟
    محض رضا خدا جواب بدهید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    بعد عمل نتایج آزمایشم اینطور بوده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام حركت مختل است
  • تصویر کاربر راضيه شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    در ازمايش اناليز اسپرم ٩٩ درصد از اسپرم ها مرده بودن، بعد از معاينه متوجه واريكوسل درجه ٣ شديم، ولي در ازمايشات قبلي هم كميت و هم كيفيت اسپرم خوب بوده تنها دليل نتيجه اين اناليزواريكوسل است؟؟؟! چرا در ازمايشات قبلي اين مشكل نبوده؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر روح شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت شما... اینجانب مدت 7 ماه اقدام به بارداری داشتم که متاسفانه نتیجه نداد، طی ازمایشاتی که انجام دادیم خانم بنده هیچ مشکلی مشکلی نداشتن ولی خودم به واریکوسل مبتلا هستم که حدود 23 سال پیش عمل کرده بودم ولی ظاهرا دوباره عود کرده، 3 تا ازمایش اسپرم هم در 3 ماه اخیر انجام دادم که براتون ارسال میکنم، سوال من ار محضر شما اینه که طبق مطالعاتی که داشتم مواردی بوده که بعد از عمل وضعیت اسپرم ها بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده و درصد کمی رو برای بهبودی کامل برای بارداری طبیعی بیان میکنن، از اونجاییکه من و خانمم سن کمی نداریم و بنا به دلایلی برای فرزنددار شدن عجله داریم بنظر حضرتعالی ایا بهتر نیست که بجای عمل واریکوسل که تا چندین ماه بعدش باید انتظار کشید و ممکن هم هست بعد از ماهها کار نهایتا به ای یو ای یا ای وی اف برسه، همین ابتدائا و قبل از عمل از این روشهای کمک باروری استفاده کرد و بعد از بارداری برای عمل اقدام کرد؟ و اینکه اگر مشکل اسپرم ها به واریکوسل مربوطه پس چرا بعد از عمل درصد کمی رو برای بهبودی گزارش میکنن؟ و ایا کم تحرکی اسپرم درمان دارویی داره؟ و سوال اخر اینکه اگر نظر شما به عمل هست چه نوع عمل واریکوسلی رو ارجح میدونین؟ پیشاپیش از شما بخاطر اینکه این امکان رو فراهم کردین تا امثال من براحتی سوالهای خودمون رو مطرح کنیم نهایت تشکر و قدردانی رو دارم و از خداوند برای شما ارزوی موفقیت روزافزون رو خواستارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    salam aya khode dr karami hatman visit mikonan ya sayer dustan?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    بنده 22 سالمه و مجردم. هر از چند مدتی درد نسبتا شدیدی در ناحیه بیضه ها و به دنبال آن ناحیه پایینی شکم و بالای آلت احساس میکنم. خودم حس میکنم کیسه بیضه سفت میشه و بالا میاد و فضا برای بیضه ها تنگ میشه. بعد از گذشت مدت زمانی خودبخود این درد فروکش میکنه.تا الان هم هیچ وقت خود ارضایی نکردم.
    به نظر شما علت این درد چی مسائلی میتونه باشه؟
    پیشاپیش ممنون از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر سید شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.
    من چند ماهی هست مشکل دفع دارم (یعنی به راحتی مدفوع از مقعدم خارج نمیشه. نمیشه گفت یبوسته). احساس میکنم چیزی مثل یه غده یا یه گوشت اضافی از داخل جلوی خروج مدفوع رو میگیره.. نمیدونم چیه؟
    بخاطر همین مسئله برای دفع باید زور بیشتری بزنم. اخیر متوجه شدم که یه گوشت خیلی کوچک از دهانه مقعدم به سمت بیرون اومده و درد هم میکنه... فک میکنم بخاطر زور زیاد هنگام دفع دهانه مقعدم برگشته... چیکار باید بکنم.؟ چه دکتری باید مراجعه کنم؟ آیا اول پیش دکتر عمومی برم یا خیر؟ لطفا کمک کنید..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 731 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب