اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر کمال جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    مدتی است متوجه شدم که بخشی از الت تناسلی من انحنا پیداکرده ودر قسمت انحنا نازک شده است ولی به ان شکل حاد شکستگی را متوجه نشدم ولی در نعوظ تاثیر گذاشته است ودردی به ان صورت نداشته لطفا" راهنمایی بفرمایید که نیاز به دارو یا عمل جراحی دارد با تشکر واحترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر ا جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر من چند وقتی هست برای اولین بار تبخال تناسلی زدم و در دوره درمان هستم.با مصرف دارو داره بهتر میشه .
    من نگرانیم از همسرم هست چیکار کنم که ایشون هیچ وقت مبتلا نشه؟
    اخه نوشته بودین ممکنه عود کنه ولی خودش نشون نده من از کجا باید مطمئن بشم که ایشون هیچ وقت نگیره؟
    و چیکار میتونم کنم که دیگه عود نکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      در موقع تاول زدن نزديگي نكنيد
  • تصویر کاربر محمدرضا جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    پدرم در کلیه سمت چپ 3عدد سنگ دارن که مجموع 12میلیمتر هست .ولی اندازه هر سنگ جداگانه رو مشخص نکردن.حدود دوماه هست که سنگ دارن ولی دفع نشده.که بیشتر به تهوع واستفراغ منجر میشه.آیا احتیاج به سنگ شکن دارن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام چون سنگها در حالب هستند نياز مند درمان سريع ميباشد
  • تصویر کاربر فريبا یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    من دختر مجردم الان دو ماهه روي لبه بزرگ آلتم نزديك مهبلم متوجه يك عدد زائده ي گوشتي كوچك همرنگ پوست همون قسمت شدم ك دوبار رفتم پيش پزشك يكيشون گفت چيزي نيس يكيشونم گفت زگيله خيلي نگرانم ، برم پيش دكتر پوست نمونه برداري كنن مشخص ميشه ك چى هس؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اگر تماس الوده نداشتيد بيخيال شويد مهم نيست
    2. تصویر کاربر فريبا جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دوبار بوسه داشتم ولى از آلوده بودن يا نبودنشون اطلاعي ندارم بخاطر همين خيلى نگرانم و همينطور اينكه خيلى شبيه زگيله ولي بافتش نرمه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام طاعات قبول بنده 43سال دارم وسه سال پیش به علت ناباروری متوجه واریکوسل در سمت راست بیضه شدم و عمل نمودم، و به تازگی به علت درد سمت چپ بیضه عکس و سونوگرافی انجام دادم و هنوز هم بعد از عمل باردار نشدیم میخواستم نظر جنابعالی را راجع به جواب سونو و عود مجدد و عمل مجدد و کیستی که مشاهده شده و رابطه اش با ناباروری و اقدامی که باید انجام دهم بدانم...بسیار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام يك بار عمل كافي است
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود یک سال پیش به علت واریکوسل درجه 2 در بیضه چپ و پیشنهاد پزشکم برای مشکلات عود عمل دو طرفه با میکروسکوپ انجام دادم ،همچنین در آزمایش 4 میلیون اسپرم گزارش شده بود. علیرغم سعی زیاد موفق به تماس با پزشکم نشدم.
    تصمیم گرفتم سراغ پزشک اورولوژی دیگری بروم (پارسیان سعادت آباد) و نظر ایشان بر عود واریکوسل بود و بسیار نگران شدم ، بدتر از آن این است که اول تیر ماه (فقط چند روز فرصت دارم ) اعزام به ختم هستم.
    عاجزانه تقاضای معاینه توسط شما را دارم و متاسفانه فرصتی برای نوبت طولانی ندارم.
    با تشکر از توجه تان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من عود نيست ونياز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر امیر جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      خیلی متشکر از پاسخ سریعتان
      من بسیاری از سولات بقیه دوستان را خوانده ام هم چنین وب سایت های انگلیسی زبان هم مطالعه کردم، نظرات بسیار متفاوتی دریافت کردم و نمیدانم چه کنم.
      ((http://www.doctoroz.com/blog/harry-fisch-md/hidden-testosterone-killer))
      در مقاله بالا در سایت معتبر دکتر آز گفته شده طبق مطالعات واریکوسل بر میزان تستوسترون تاثیر جدی دارد.
      "both animal and human studies show that varicoceles can significantly reduce testosterone levels"
      ولی در سایت تحقیقات دانشگاه تهران زیر خلاف این موضوع گفته شده:
      ((http://tumj.tums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-25-5362&slc_lang=fa&sid=1))
      "پیش از جراحی میانگین سطح تستوسترون در مردان نابارور ng/dl 590230 و در مردان بارور ng/dl583237 بود که از نظر آماری این اختلاف معنادار نبود"
      تاثیر تستوسترون به عنوان هرمون مردانه علاوه بر حجم عضلانی روی توان تولید اسپرم توان دفاعی بدن و افسردگی روحی و ... هم هست.

      تنها دلیل آوردن مطالب بالا این بود که من واقعا نمیدانم به کدام گفته ها توجه کنم؟
      آیا بدن سازی و ورزش باعث بدتر شدن اوضاع و درنهایت از دست رفتن بیضه و کاهش تستوسترون میشود؟
      اگر عود واریکوسل طبق گفته های شما در اینستاگرام که از عوارض بعد از عمل است ، پس این که من دچار آن هستم چرا عود نیست؟
      من پنج شنبه اول تیر ماه هازم خدمت هستم، لطفا وقت حضوری تا قبل از پنج شنبه به من بدهید تا ضحبت کنیم، بسار نگرانم و این پریشانی من افسرده کرده است.
      سپاس فراوان از شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام همان كه عرض كردم نظر نهايي من است خود دانيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر سوال من این هست که با چه روشهایی میشه به زگیل پی برد و اینکه آیا درمان قطعی وجود داره و میشه ازدواج کرد یا نه و رابطه داشت؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بهترين درمان كرايو است
    2. تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      جناب دکتر در مورد درمان قطعی ویروس چطور؟
    3. تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      و ازداوج کردن و آینده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد كسي كه با ان ازدواج ميكنيد قبل از سكس واكسن بزند گارداسيل
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ابراهیم جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با سلام. من پسری 30 ساله و مجرد هستم. دو سال پیش عمل جراحی واریکوسل انجام دادم سمت چپ گرید 3 و سمت راست گرید 2. بعد از یکسال دوباره واریس با همون گرید قبلی دوطرف عود کرد و علاوه بر عود واریس هیدروسل هم گرفتم که با مراجعه به چند پزشک بهم گفتن واریکوسل دیگه قابل عمل جراحی مجدد نیست. الان هم درد دارم و هم آزمایش نطفه تقریباضعیف هست. ضمنا بعد از عود واریکوسل حجم مایع منی هم خیلی کم شده تقریبا 1/5 سی سی. آیا راهی برای درمان وجود دارد یا خیر؟ خیلی افسرده هستم. متشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام نياز به عمل مجدد نيست بيشتر مشكل شما روحي است
  • تصویر کاربر افشین جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من حدود یکماه پیش واریکوسل عمل کردم الان هنوز تورم رگها هست که رفتم دکتر گفت که تاآخرعمر این رگها هستن و حتی اگه سونوگرافی هم بدی باز توی جواب سونو گرافی نشان داده میشود که واریکوسل داری آیا این حرف صحت دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      نه نياز به عمل مجدد نيست
  • تصویر کاربر بهروز جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقتتون بخیر من قبلا هم مزاحم وقت شما شدم,مشکل نعوظ آلت تناسلی دارم و به شدت هم اذیتم میکنه این قضیه,هنگام نزدیکی آلتم به نعوظ کامل نمیرسه و در حین نزدیکی هم اگه در حد چند ثانیه بخوام مکث کنم و تغییر زاویه بدم آلتم میخوابنه,هر چقد هم دکتر رفتم و آزمایش و سونوگرافی دادم گفتن هیچ مشکلی ندارم,حتی برا نزدیکی قرص هم میخورم بازم تاثیر زیادی نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد از نظر نشت وريدي بررسي شويد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 733 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب