اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سلام
    آلت تناسلی بنده در حالت نعوض تقریبا مشکلی نداره ولی در حالت خوابیده بسیار کوچک میشود و این باعث شده که در زیر لباس حالت بدی داشته باشه و بسیار مشکل ساز شده و نیز بیضه ها نیز همیشه حالت سفت مانند و پف کرده هستن .اگر راهنمایی کنید ممنون میشم. و نیز آلت بدون اینکه احساسی یا اثری بر روی اون داشته باشم حالت نعوض پیدا میکنه و ناراحت کننده میباشد .
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اينها مهم نيستند ودرمان ندارد
  • تصویر کاربر کمال دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 4202 مشاهده پرسش
    با سلام مردی 45 ساله هستم . در سونوگرافی به عمل آمده, اندازه کلیه راست 130 م م با متوسط ضخامت کورتکس 19 و با اکوی پارانشیم طبیعی در محل آناتومیک و اندازه کلیه چپ کوچکتر از طبیعی به طول 87 م م و ضخامت کورتکس 7 م م می باشد . فشار خون بنده اغلب با مینیمم 8 تا 8.5 و ماکزیمم 13 تا 14 می باشد . در آزمایش به عمل آمده کراتینین حدود 1.4 سوال این است: آیا با مشکل خاصی مواجه هستم ؟ و آیا پی گیری خاصی برای مراجعه به پزشک اورولوژ لازم است ؟ چون متخصص داخلی سونوگرافی را برام تجویز کرده بود و گفت پی گیری خاصی لازم نیست . لازم به ذکر است که درد پهلوی چپ هم دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد دكتر نفرولوگ برويد
  • تصویر کاربر سجاد سه شنبه ۱۷ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    من یه پرده آلت دارم که میخوام بدونم راه درمانی داره یا نه؟ ایا یک پرده الت داشتن ضرر داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      بله با جراحي پوست اضافه برداشته ميشود تماس02122642744
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۱۷ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    بنده در شهریور ماه جاری اندکی احساس سوزش در مجاری ادرار داشتم که به پزشک مراجعه نمودم دکتر ضمن تجویز دارو های فنازوپیریدین 100 و سیپروکینول 500 و دو آمپول دگزامتازون و آزمایشی نوشتند که انجام دادم و 1 ماه بعد از مصرف دارو مجددا به پزشک مراجعه نمودم نتیجه را دیدند و مجددا آزمایشی را نوشتند و بنده آن آزمایش را انجام دادم که نتیجه دو آزمایش را برایتان ارسال خواهم کرد ولی هنوز بنده اندکی حس سوزش دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمايشات نرمال است در رابطه با تخصص بنده
    2. تصویر کاربر مجتبی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام آقای دکتر یعنی نیاز به آزمایش دیگه ای نیست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      ٦ماه بعد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر توحید دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 6442 مشاهده پرسش
    من 32 ساله هستم. دو هفته ای میشه ناحیه بین کیسه بیضه و مقعد تورم دارد. احساس میکنم چیزی داخل هست. موقع نشستن اذیتم میکند. اوایل دردش در حالت نشستن زیاد بود ولی الان رو صندلی اذیت میشم. دلیل این تورم چی میتونه باشه و چیکار باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من مهم نيست اب زياد بخوريد وورزش
  • تصویر کاربر سید سه شنبه ۱۷ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    Ghasem Sajedi:
    سلام دکتر جان خسته نباشید قبلا این سوال از شما کردم من بدنم خارش میکنه تمام اعضای بدنم هر لحظه یه قسمت از بدنم ،هیچ علایم زگیل تناسلی ندارم خانمم هم زمانی که سکس میکنیم بدنش خارش میکنه یه جورایی نمیخوام خانمم بفهمه چیکار کنم از دست این خارش رها پیدا کنم و به بچه ها م سرایت نکنه
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمايش كامل بدهيد
  • تصویر کاربر جعفر پنجشنبه ۱۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    مدت مدیدیه که دچاراین عارضه شدم،وبعضی اوقات از قرصهای سیندنافیل واسپری بی حسی استفاده میکنم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم وجزاعصاب خوردی برای دوطرفمون چیزی عایدمون نشده،چون اگه بغیرازین باشه زودانزالی سریع انجام میگیره.لطفاراهنمایی کنید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      باید با سونو رنگی تز نظر نشت وریدی بررسی شوید
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده 22 ساله هستم و متاسفانه چند سال است مبتلا به خود ارضایی. گاهی شدید گاهی کمتر...
    دغدغه بچه داری دارم.
    چند سوال مختصر داشتم.
    1- مقدار مایع انزالی موقع انزال خوب و با جهش است و یک مرتبه به طریق ازمایش خانگی (ظرف آب یخ) اقدام ب ازمایش کردم که منی به طور کامل جمع شد و داخل اب فرو رفت. آیا این نشانه این است که بنده نطفه دار هستم و نطفه بنده صفر نیست و با خیال راحت برم ازمایش آنالیز اسپرم بدم؟
    سوال دوم این است که بنده واریکوسل گرید 1 دارم با قطر ماکزیمم 36 mm یک دکتر گفت عمل کن ولی دوتا دکتر دیگه گفتند نیازی به عمل نیست. عکس رو میفرستم و لطفا نظرتون رو بفرمایید.
    سوال سوم من که استمنا میکنم چتد روز بعد از استمنا نکردن برا آنالیز اسپرم اقدام کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      جواب سوالان با معاينه مشخص ميشود٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
  • تصویر کاربر آيدا دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    با عرض سلام من با توجه به اينكه زايده مثل زگيل خيلي ريز به دكتر مراجعه كردم تست پاپ اسمير و HPV انجام دادم در آزمايشگاه نيلو جواب منفي بود اما امروز احساس كردم كه شايد جواب آزمايش اشتباه بوده زايده رو احساس كردم كه البته چون عمل ترميم پيش دكتر زنان انجام دادم شك دارم شايد گوشت اضافه باشه نميدونم بايد از كجا متوجه بشم كه به اين بيماري مبتلا هستم خيلي نگرانم دكترچون قصد دارم بارداشم و به شدت نگرانم متاسفانه جراح و متخصصين زنان به نظرم تشخيص درستي ندارم براي رهايي از اين كابوس چه كنم آيا مبتلا به زگيل هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم مهم است
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من مشکل پرستاد دارم میل جنسیم هم 20 درصد شده ادرارمم با زوره چه باید بکنم ممنون میشوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد بررسي شويد٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 731 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب